çirkin ve aptal...hissettiğim şey bu..sanki kendimden nefret ediyorum...

hakılısın canım ama bi örnek vereyim:herkesi Allah yaratmış.guzellikte göreceli.ama ben tv de reklam bile izlerken beğenmediğim birine laf etmem yani ıyy ne cırkın falan gibi..oyle bir derdim yoktur günah bide..ama onla izlerken nedense güzel kadınlara sesi çıkmıyor ya da erkeklerden bahsetmiyor ama herkesi inceleyip ıyy cırkin falan diyor.ayy ne kadar çirkinleşmiş falan...niye elin kadınına yorum yapıyorsun hiç güzel birine ses çıkartmıyorsun ama cırkın gördünmü ifsa ediyorsun dedim..bide aynısını deneyeyim dedim..kıvanç tatlıtuğun oyunculuğunu beğendiğimi söyledim.kıskandı..yakışıklı diye begeniyormusumda her kız böyleymişte...beni sinema filmine bile götürmedi...sevinmedim...güya kıskanıyor..beni değil ama kıvancı kıskandı bilmezmiyim:)

gidip lens aldım kendime...saçlarımı o seviyor diye kestirmiyorum...bana sarı yakışmadığını söyledi..çokda esmer değil koyu buğday tenliyim..siyaha boyadım beğendi...yemek yediğimde kilo aldığımı söylüyor..kilo verdim...beğendiğini söylüyor..ama ben...bi kere o lafları söyledikten sonra..kırıldım işte...şimdi lensi her zaman takmıyorum....onları gördükçe üzülüyorum..kendime haksızlık gibi görüyorum..ama çabalamaya çalışıyorum...inş. iyi olur ne diyeyim...sever beni inş. gerçekten...ben seviyorum cunku...

senin kıvanç t. beğenmeni kıskanmış.. eskiden ona çok çirkinsin olmaz felan mı demişlerde, hırsını senden çıkartıyor... bence kendindeki eksiklikleri sende varmış gibi gösteriyor... tamamen kendisiyle ilgili birşey...

bazıları eleştirmeyi çok seviyorum der, ama resmen patavatsızdır anlamaz... karşısındaki kırılmış mı kırılmamışmı bilmez. işte odun diye onlara deniyor... kadını erkeği fark etmez... odun odundur... eşin öle bir adam demekki. kabullenip kabullenmemek sana kalmış. ama dediklerine takma.. yüzünde gülücüklerle, aynaya bak... sen mutlu ol, eşinde fark eder değişiklikleri....

bir arkadaşım anlatmıştı. bir adamla bir kadın uzun süreler evlilermiş. adama sormuşlar "nasıl bu kadar uzun sürdü evliliğiniz?", adam demişki "karım hep elimdeki nazik kuş gibiydi, her an uçabilirdi, bunu bana hissettirdi", demiş...
"
işte bunu başarırsak, ozmn sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. ama bu sözle olacak birşey değil (ben gidiyorum, anneme gidiyorum, deyip durmak, yada gitmek vs).

hangimiz ne kadar güzeliz allah aşkına zaten güzellikte göreceli kimine göre o güzel kimine göre şu

sizi bilemem ama ben çok güzelim....

bu arada bazı erkekler sarışın sever, bazıları kumral bazıları esmer.
şimdi sen esmersin diye çirkinsin anlamına gelmez.
ayrıca eşin seni çirkin bulsaydı seninle evlenmezdi çünkü hiç bir erkek, kişiliği-huyu ne kadar güzel olursa olsun, cinsel/fiziksel açıdan ona çekici gelmeyen bir bayanla asla evlenmez.

O zaman da fazla naz aşık usandırır özdeyişi devreye giriyo Karışık işler bunlar

profil resmine kendi resmini koyma amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ve dediklerine aynen katılıyorum

canım öncelikle kendine acımaktan ezmekten kurtul profesyonel yardım al abla tavsiyesi siz çok mutlu olursunuz inşallah herşeye kafayı takmayın seni istememiş olsa sevmemiş olsa neden seninle olsun erkeklerin böyle saçma sapan zaafları oluyo işte ,olumsuz herşeyin üstüne gidiyosunuz ,ne h ikmetse iyi olanı bukadar irdelemiyosunuz ,senin nezdinde bütün gençler dinlesin büyükleri böyle büşünmeye devam ederseniz mutsuz olursunuz ,mutluluk 3 maymunda bazen.inan mutluluk yanıbaşınızda ,bir ömür mutlu olun inşallah

O zaman da fazla naz aşık usandırır özdeyişi devreye giriyo Karışık işler bunlar

buna aynen katılıyorum şahsen ben sürekli uçacakmı diye korktuğum nazik bir kuşu evimde beslemem

bunu evliliğe indirgersek düşününki kocanızın sürekli sizi terk edebileceği kaygınız var nasıl bir evlilik olur o stresli ? sıkıntılı ? yada huzursuz?
aynı şey erkek içinde geçerli sürekli giderim gidebilirim imajını veren bir kadın bir erkeği fazlasıyla bunaltır ve bir müddet sonra çokta tınlamamaya başlar gidilmesini

Herşey doğasında güzel, adam sürekli onla mı oynayacak, küstü mü terkeder mi, gider mi Sonra sıkılıp kendi gider

ama varya, bazı çakma sarışınlarda işi abartıyor.
saç sap sarı, civ civ sarısı suratları kap kara

ben kumralım tenimde çok açık beyaz. o yüzden sarıya boyatıyorum.
eşim ne beğeniyor bilmiyorum, ya gerçekten sarı saçlarımı seviyor yada esmer beğendiğini söylemeye korkuyor

not: ona sorduğumda saçını sarıya boyatmış kumral diyor

Son düzenleme:

sende ona deki hiç kıvanç tatlıtuğa benzemiyosun
ona benzemek için birşeyler yap

ben sana çok üzüldüm yani haline bu duruma düşmene bir okadarda kızdım elbette. güzellik sarışınlık esmerlik değil. fakat bazı erkekler sarışın sever bu bir gerçek. karşısına adriana lima kadar güzel bir esmer çıkar ,diğer yandada sıradan fakat adriana kadar hoş olmayan eli yüzü düzgün bir kız çıkar mutlaka sarışını seçer. bu esmer çirkin ,sarışın güzel diye değil hatta uzaktan yakındanda ilgisi yok. ama demekki seni seviyor ,yoksa her gün görmekten sıkılacağı biriyle evlilik gibi ciddi bi adımı atmazdı.
bence silkelen ve kendine gel. olmadı sende saçını boyat yani nedir . onu çok sevdiğin için kendini boş yere perişan ediyorsun.

Son düzenleme:

kazen erkek ben ????
geçen fark ettim hakkaten kazenle aynıymış profil resmimiz ama sanki o sonra yapmış :)))

bbilim sen kazenmisin?

sende ona deki hiç kıvanç tatlıtuğa benzemiyosun
ona benzemek için birşeyler yap

varyaa böle desem konuşmaz benle..:)kendisi kıyası hiç sevmez ama...daha ilk aylarda ablam gibi biri olsun isterdim,senin tırnakların gül tipi yayvan ablamınkiler lale tipi..bilmem ne bilmem ne...dedim ablanın kopyası mı olayım?onun gibi mi olayım?ya da dedim öyle bulsaydın ya da bulabilirsin suan ben çekilirim...böyle deyincede etekleri tutuşuyor acayip durumlar yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…