- Konu Sahibi dogumarmaraprensesi
-
söylerim kuzum. tırnakları uzun tipliler lale, birazdaha yayvan birazdaha yuvarlak olanlara gül deniyor. ben bi bayan olarak bunu çok sonra öğredim ,bir erkeğin bunu bilmesine ,hele birde dikkat etmesine ,önem vermesine çok şaşırdım.gay değilse hiç bir erkek ilgilenmez çünkü
ablası demiş onabenimkiler lale tipi falan diye..bende o söyleyene kadar bilmiyordum:26:
söylerim kuzum. tırnakları uzun tipliler lale, birazdaha yayvan birazdaha yuvarlak olanlara gül deniyor. ben bi bayan olarak bunu çok sonra öğredim ,bir erkeğin bunu bilmesine ,hele birde dikkat etmeseine ,önem vermesine çok şaşırdım.gay değilse hiç bir erkek ilgilenmez çünkü
tatlım kusura bakma ama eşin çok boş insan ,tüm dertler bitti,keyif bitarafına battı derler ya öyle. sıkıntıdan boş şeylere sarıyor. Allah sana sabırlar versinbaşka bi yorumda bulunamayacağım
bak bu benim
Eki Görüntüle 696393
laleyim sanırım
buda demek oluyorki ben dünyanın en gözel gasırıyam
bir maymuna göre çok kılsız ellerin var
ayrıca hakkatten bayıldım, ne güzel eller öyle hoş ben ojeden pek haz etmem ama,
konu sahibi sende ellerinin resmini koyarmısın bakalım seninki hangi çiçek
yeni epilasyon yaptırdım postumu aldırdım.
tişikkirler.
ama gül şekli nasıl oluyor tam olarak daha yuvarlakmı?
benim bildiğim kadarıyla yuvarlak tırnaklı insanlar daha agresif oluyor ve çoğu katillerin tırnakları yuvarlak oluyor.
yani böyle
Eki Görüntüle 696417
bak bu benim
laleyim sanırım
buda demek oluyorki ben dünyanın en gözel garısıyam
Allah korusun ama benimkide böle
yeni epilasyon yaptırdım postumu aldırdım.
tişikkirler.
ama gül şekli nasıl oluyor tam olarak daha yuvarlakmı?
benim bildiğim kadarıyla yuvarlak tırnaklı insanlar daha agresif oluyor ve çoğu katillerin tırnakları yuvarlak oluyor.
yani böyle
Eki Görüntüle 696417
ya kuzum saçmalama onun ayakparmağı kopan parmağı yerine dikildi.
Allah korusun ama benimkide böle
şimdi biz konuyu p.k etmeyelim ama bir katili ilk baktığın yeri ellerimiyada katili nerden buluyon
benimde yuvarlak yoksa ben potansiyel bir katilmiyim ? babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi ?
elmayra bizi affet ama bu sorularıma acil cevap bulmalıyım
güldürdün beni yhaD,aynen canım lale tırnaklar çok ama çok önemlidir. kocası böyle söylüyor benim gül beni at çöpe hiç bi işe yaramam.
not: carrie lale olduğuna göre sende uzun boylu olmalısın genelde uzun boyluların öyle oluyor.
ya kuzum saçmalama onun ayakparmağı kopan parmağı yerine dikildi.
kızım sen delimisin. gülmekten ... kaçırıcamDD ,korkuyorum banlancaz diye konuya dönelim
o zaman içindeki canavarı arasıra çıkar canım, seni ezmesine izin verme..
doğru olabilir orda zaten dikiş izi var ama normaldede var öyle parmaklar.
benim ilk okul sıra arkadaşımın parmakları öyleydi.
şimdi biz konuyu p.k etmeyelim ama bir katili ilk baktığın yeri ellerimiyada katili nerden buluyon
benimde yuvarlak yoksa ben potansiyel bir katilmiyim ? babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi ?
elmayra bizi affet ama bu sorularıma acil cevap bulmalıyım
çok doğru konuyu bölmeyelim ama bence sen bi an önce kendini toplamalısın olmuyorsada bi destek al doktordan. böyle sen hem kendini hemde onu kaybedersin.onu kaybedersen birşey olmaz bence seni çok mutlu eden biri mutlaka çıkar karşına,dahası kim çıksa eşinden iyidir ama aşıksın işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?