çirkin ve aptal...hissettiğim şey bu..sanki kendimden nefret ediyorum...

aydınlattığın için sağol benimki gülmüş zaten benim heryerim gül

ablası demiş onabenimkiler lale tipi falan diye..bende o söyleyene kadar bilmiyordum:26:

tatlım kusura bakma ama eşin çok boş insan ,tüm dertler bitti,keyif bitarafına battı derler ya öyle. sıkıntıdan boş şeylere sarıyor. Allah sana sabırlar versinbaşka bi yorumda bulunamayacağım

bak bu benim

laleyim sanırım
buda demek oluyorki ben dünyanın en gözel garısıyam

Son düzenleme:
bir maymuna göre çok kılsız ellerin var
ayrıca hakkatten bayıldım, ne güzel eller öyle hoş ben ojeden pek haz etmem ama,
konu sahibi sende ellerinin resmini koyarmısın bakalım seninki hangi çiçek

yeni epilasyon yaptırdım postumu aldırdım.

tişikkirler.

ama gül şekli nasıl oluyor tam olarak daha yuvarlakmı?

benim bildiğim kadarıyla yuvarlak tırnaklı insanlar daha agresif oluyor ve çoğu katillerin tırnakları yuvarlak oluyor.
yani böyle

Son düzenleme:
bak bu benim

laleyim sanırım
buda demek oluyorki ben dünyanın en gözel garısıyam

güldürdün beni yha D,aynen canım lale tırnaklar çok ama çok önemlidir. kocası böyle söylüyor benim gül beni at çöpe hiç bi işe yaramam.

not: carrie lale olduğuna göre sende uzun boylu olmalısın genelde uzun boyluların öyle oluyor.

şimdi biz konuyu p.k etmeyelim ama bir katili ilk baktığın yeri ellerimi yada katili nerden buluyon
benimde yuvarlak yoksa ben potansiyel bir katilmiyim ? babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi ?
elmayra bizi affet ama bu sorularıma acil cevap bulmalıyım

kızım sen delimisin. gülmekten ... kaçırıcam DD ,korkuyorum banlancaz diye konuya dönelim

uzun boylu değilim, normal boyluyum

kızım sen delimisin. gülmekten ... kaçırıcam DD ,korkuyorum banlancaz diye konuya dönelim

bizi banlama lütfen 69: banlayan kişi her kimsen canımsın :
evet haklısın konuya dönmemiz lazım
konu sahibi kendini ezdirme fakat önce sen ezme, kendine gel psikolojik destek al olmazsa
yada bişiler başarmaya çalış başka bişiler

o zaman içindeki canavarı arasıra çıkar canım, seni ezmesine izin verme..

çok doğru konuyu bölmeyelim ama bence sen bi an önce kendini toplamalısın olmuyorsada bi destek al doktordan. böyle sen hem kendini hemde onu kaybedersin.onu kaybedersen birşey olmaz bence seni çok mutlu eden biri mutlaka çıkar karşına,dahası kim çıksa eşinden iyidir ama aşıksın işte

doğru olabilir orda zaten dikiş izi var ama normaldede var öyle parmaklar.
benim ilk okul sıra arkadaşımın parmakları öyleydi.

baş parmakları bu kadar büyükmü yani? yoksa bi hastalık var megan foxunda baş parmakları öyle onu mu diyorsun adını unuttum şimdi. ama bu resmi biliyorum. bu doğru kopan parmağı yerine ayak baş parmağını diktiler

şimdi....

parmak uçları oval olan insanlar hafif duygusal oluyomuş. çoğu sanatçının, ressamın, müzisyenin parmakları öyleymiş, yani benim gibi bu arada ben resimde yaparım. sanatçıyım bennnn

maddiyata düşkün olanların parmakları kısa kalın ve uçları kare şeklinde olur. bu tarz insanlar parayı çok sever.anlık yaşarlar, çok çalışkan olurlar, cimri olurlar. iş adamların, çiftçilerin, işçilerin parmakları öyleymiş çoğunlukla.

parmaklarıda böyle yuvarlak ve üst tarafı alt taraftan daha kalın olan insanlarda çok agresif, kavgacı oluyormuş...hapisanedeki çoğu tutuklunun parmakları öyleymiş...

Son düzenleme:

neden doktora gidiyim. o kadar ümitsiz vakamıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…