- 26 Ağustos 2012
- 1.968
- 46
- 358
- Konu Sahibi dogumarmaraprensesi
-
kazenerkek ben ????
geçen fark ettim hakkaten kazenle aynıymış profil resmimiz ama sanki o sonra yapmış :)))
bbilim sen kazenmisin?
varyaa böle desem konuşmaz benle..:)kendisi kıyası hiç sevmez ama...daha ilk aylarda ablam gibi biri olsun isterdim,senin tırnakların gül tipi yayvan ablamınkiler lale tipi..bilmem ne bilmem ne...dedim ablanın kopyası mı olayım?onun gibi mi olayım?ya da dedim öyle bulsaydın ya da bulabilirsin suan ben çekilirim...böyle deyincede etekleri tutuşuyor acayip durumlar yani
konuşmasa konuşmasın.
o konuştuğunda, yorum yaptığında sanki senin nasıl hissedeceğini düşünerektenmi konuşuyor
pattt diye söyleyin, faydasını göreceksiniz..
değilim ki, kazen kim onu bile bilmiyorum sitenin sahibimi bu kazen yada editörmü ? adı geçiyor ama kim olduğunu bilmiyorum tam olarak
birde erkekmi ki?
yess dogruuu solıcem bundan sonra
kazen = il capo di tutti capi...
evet, erkek kendisi, sitemizin tek erkeği
yani bu... Eki Görüntüle 696373
bbilim sen kazenmisin?
konuşmasa konuşmasın.
o konuştuğunda, yorum yaptığında sanki senin nasıl hissedeceğini düşünerektenmi konuşuyor
pattt diye söyleyin, faydasını göreceksiniz..
umarım bu denli yaşlı değildir :))
neyse teşlekkürler bu arada kazenin profiline geçen bi yerde rastlamiştım ama bi zahmet atarmısın varsa mesaj aticiğim, bizi karıştırıyorlar diyeciğim, profil resmini değiştir diyiciğim, nat.geo hayranı olan benim o yüzden ben değiştiremem diyiciğim
ayrıca arkadaşın konusunu meşgul ettiğim için kendisinden özür dilerim ama beni kazene benzetmelerine şaşırdım
yaa adına bakma gereği duymadım onun profil resmiydi ya .koptum...afedersin bilim. bende konu kazenin bile dikkatini çekti diye düşünüyordum
carrriye katılıyorum. yok gül tipi yok lale bunları nerden biliyorya ,hadi biliyor bi bayanda buna dikkat edecek biri , çok ilginç biriymiş. ben bile bu gül lale tipini 30 lu yaşlarımda öğrendim. lale tipli olmasa ne olucak,olsa ne olucak. bence o seni çekemiyor kusur arıyor. allah aşkına hangi aklı başında bi erkek buna dikkat eder ve bunla kıyaslama yapar. hem baksana etekleride tutuşuyor azcık birşeyde.boşada aklı başına gelsin. gerçi boşasan ilk bir kaç ay oh dünya varmış der ama sonra kafasını duvardan duvara vurur ,vurmazsa bende hannah değilim
Eş sevgiye fazlasıyla doymuş, biraz şımarmış gibi.
Nasılsa arkasında koskoca bir sen varsın, her durumda koşulsuz sevildiğinin farkında.
E bu durum rahatlığıyla sevgi fazla geliyor.
İlgi alaka bazı insanlara yaramıyor, hakikaten bu böyle, biraz elini eteğini çek, şu sevgiyi biraz azalt, azalt derken tabi ki ilgini azalt anlamında. Başka meşgaleler bularak ilgini başka yöne kaydır,
Adam biraz huzursuz olsun, NEden ilgilenmiyor? neden böyle davranıyor? beni eskisi kadar sevmiyor mu? Biraz sorgulatsan.
Sen nasıl adlandırıyordun şu anne gibi sevgi falan, bırak o davranışlarıda gençliğinde alışmışmış, yok öyle şey. Bitti gitti. Sen varsın..
Zor olacak belki ama bu erkekler fazla nazlamaya gelmiyor. Biraz uzak ol biraz.......
Bu arada eşin tırnak şekillerini biliyorken ben hala bilmediğimi farkettim.
Şimdi baktım tırnaklarıma da ne lale şekli ne gül, ne olduklarını da anlayamadım.
lale tipi falan nasıl oluyor ya
benimki nasıl merak ettim
resim çekip göndersem söylermisin banada hannahçım
lale tipi falan nasıl oluyor ya
benimki nasıl merak ettim
resim çekip göndersem söylermisin banada hannahçım
bende nane tipiyim ajdar şarkıyı benim için yapmıştı
hakkat nasıl oluyor lale tipi bende merak ettim açıklarmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?