çirkin ve aptal...hissettiğim şey bu..sanki kendimden nefret ediyorum...

Bir şey daha eklemek istiyorum.sen çok güzel bir sarışın olsan bile eşin bu zihniyette olduğu sürece ,başka sarışın gördüğünde onlarada bakmaya devam edicek ,hiç şüphen olmasın.

konuşmasa konuşmasın.
o konuştuğunda, yorum yaptığında sanki senin nasıl hissedeceğini düşünerektenmi konuşuyor

pattt diye söyleyin, faydasını göreceksiniz..

Son düzenleme:
değilim ki, kazen kim onu bile bilmiyorum sitenin sahibimi bu kazen yada editörmü ? adı geçiyor ama kim olduğunu bilmiyorum tam olarak

birde erkekmi ki?

kazen = il capo di tutti capi...

evet, erkek kendisi, sitemizin tek erkeği

Son düzenleme:
kazen = il capo di tutti capi...

evet, erkek kendisi, sitemizin tek erkeği

il capo di tutti capi.. ??? ne demek beeee
amannnnnnn erkek var sitede namahremmmmmmmmmmmmm bacimmmmmmmm abowwwwwwwwwww

bu arada bunları bilmiyorddum aydınlattığın iyi oldu fakat kazeni burdan iki çift lafım var
KAZEN PROFİL RESMİNİ HEMEN DEĞİŞTİR BİZİ KARIŞTIYORLAR AYOL

umarım bu denli yaşlı değildir :))

neyse teşlekkürler bu arada kazenin profiline geçen bi yerde rastlamiştım ama bi zahmet atarmısın varsa mesaj aticiğim, bizi karıştırıyorlar diyeciğim, profil resmini değiştir diyiciğim, nat.geo hayranı olan benim o yüzden ben değiştiremem diyiciğim
ayrıca arkadaşın konusunu meşgul ettiğim için kendisinden özür dilerim ama beni kazene benzetmelerine şaşırdım

Eş sevgiye fazlasıyla doymuş, biraz şımarmış gibi.
Nasılsa arkasında koskoca bir sen varsın, her durumda koşulsuz sevildiğinin farkında.
E bu durum rahatlığıyla sevgi fazla geliyor.

İlgi alaka bazı insanlara yaramıyor, hakikaten bu böyle, biraz elini eteğini çek, şu sevgiyi biraz azalt, azalt derken tabi ki ilgini azalt anlamında. Başka meşgaleler bularak ilgini başka yöne kaydır,
Adam biraz huzursuz olsun, NEden ilgilenmiyor? neden böyle davranıyor? beni eskisi kadar sevmiyor mu? Biraz sorgulatsan.
Sen nasıl adlandırıyordun şu anne gibi sevgi falan, bırak o davranışlarıda gençliğinde alışmışmış, yok öyle şey. Bitti gitti. Sen varsın..
Zor olacak belki ama bu erkekler fazla nazlamaya gelmiyor. Biraz uzak ol biraz.......

Bu arada eşin tırnak şekillerini biliyorken ben hala bilmediğimi farkettim.
Şimdi baktım tırnaklarıma da ne lale şekli ne gül, ne olduklarını da anlayamadım.

konuşmasa konuşmasın.
o konuştuğunda, yorum yaptığında sanki senin nasıl hissedeceğini düşünerektenmi konuşuyor

pattt diye söyleyin, faydasını göreceksiniz..

carrriye katılıyorum. yok gül tipi yok lale bunları nerden biliyorya ,hadi biliyor bi bayanda buna dikkat edecek biri , çok ilginç biriymiş. ben bile bu gül lale tipini 30 lu yaşlarımda öğrendim. lale tipli olmasa ne olucak,olsa ne olucak. bence o seni çekemiyor kusur arıyor. allah aşkına hangi aklı başında bi erkek buna dikkat eder ve bunla kıyaslama yapar. hem baksana etekleride tutuşuyor azcık birşeyde.boşada aklı başına gelsin. gerçi boşasan ilk bir kaç ay oh dünya varmış der ama sonra kafasını duvardan duvara vurur ,vurmazsa bende hannah değilim

Son düzenleme:

est. ben gayet mutluyum.amaç dertleşmek ve eğlenmek bende şaşırdım

lale tipi falan nasıl oluyor ya
benimki nasıl merak ettim
resim çekip göndersem söylermisin banada hannahçım

ablası demiş onabenimkiler lale tipi falan diye..bende o söyleyene kadar bilmiyordum:26:

lale tipi falan nasıl oluyor ya
benimki nasıl merak ettim
resim çekip göndersem söylermisin banada hannahçım

söylerim kuzum. tırnakları uzun tipliler lale, birazdaha yayvan birazdaha yuvarlak olanlara gül deniyor. ben bi bayan olarak bunu çok sonra öğredim ,bir erkeğin bunu bilmesine ,hele birde dikkat etmesine ,önem vermesine çok şaşırdım.gay değilse hiç bir erkek ilgilenmez çünkü

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…