- Konu Sahibi dogumarmaraprensesi
-
bizi banlama lütfen 69:banlayan kişi her kimsen canımsın :
evet haklısın konuya dönmemiz lazım
konu sahibi kendini ezdirme fakat önce sen ezme, kendine gel psikolojik destek al olmazsa
yada bişiler başarmaya çalış başka bişiler
şimdi....
parmak uçları oval olan insanlar hafif duygusal oluyomuş. çoğu sanatçının, ressamın, müzisyenin parmakları öyleymiş, yani benim gibibu arada ben resimde yaparım. sanatçıyım bennnn
maddiyata düşkün olanların parmakları kısa kalın ve uçları kare şeklinde olur. bu tarz insanlar parayı çok sever.anlık yaşarlar, çok çalışkan olurlar, cimri olurlar. iş adamların, çiftçilerin, işçilerin parmakları öyleymiş çoğunlukla.
parmaklarıda böyle yuvarlak ve üst tarafı alt taraftan daha kalın olan insanlarda çok agresif, kavgacı oluyormuş...hapisanedeki çoğu tutuklunun parmakları öyleymiş...
baş parmakları bu kadar büyükmü yani? yoksa bi hastalık var megan foxunda baş parmakları öyle onu mu diyorsun adını unuttum şimdi. ama bu resmi biliyorum. bu doğru kopan parmağı yerine ayak baş parmağını diktiler
şimdi....
parmak uçları oval olan insanlar hafif duygusal oluyomuş. çoğu sanatçının, ressamın, müzisyenin parmakları öyleymiş, yani benim gibibu arada ben resimde yaparım. sanatçıyım bennnn
maddiyata düşkün olanların parmakları kısa kalın ve uçları kare şeklinde olur. bu tarz insanlar parayı çok sever.anlık yaşarlar, çok çalışkan olurlar, cimri olurlar. iş adamların, çiftçilerin, işçilerin parmakları öyleymiş çoğunlukla.
parmaklarıda böyle yuvarlak ve üst tarafı alt taraftan daha kalın olan insanlarda çok agresif, kavgacı oluyormuş...hapisanedeki çoğu tutuklunun parmakları öyleymiş...
neden doktora gidiyim. o kadar ümitsiz vakamıyım
haklısınız kızlarkendime gelmem lazım:82:eziklendim resmen...gereksiz yere belkide...göstercem kocama..el mi yaman ben mi?
ımm şeyy onu bana dedi sanırsamneden doktora gidiyim. o kadar ümitsiz vakamıyım
haklısınız kızlarkendime gelmem lazım:82:eziklendim resmen...gereksiz yere belkide...göstercem kocama..el mi yaman ben mi?
ben sanırım hıc bırıne uymuyorum
benım parmaklarım ınce uzun tırnaklarımda lale :)
banlanırsam ahanda sebebi bu=carrie saygı değer admin kardeş
ben ortadaki grubamı giriyorum bilemedim şimdi
konu sahibi sen hangi gruptasın
o sana bişi diyosa sen hemen cevap verme.
o zaman ona inat olsun diye yaptığını anlar.
bir iki saat veya bir gün bekle ve onun hiç beklemediği bi anda yapıştır bi yorum şamar gibi yapışsın ensesine
oval işte..benimkiler gibi
ama tabi karışık ellerde var.
bir parmak oval, bi parmak kare...
onlarda karşılık kişilikli insanlar.
yani bencede.içinden çıkamadığın bi durum oldumuda burada paylaş.buradan yardım ederler sana çünkü bu şekilde hem kendini hem eşini kaybediceksin. yaşlarınız kaç sizin?
carrie iyiki varsın yha. bende dikkate alıyorum dediklerini. ama konu sahibi sen iki katını uygula .iyi haberlerle gel bize:)
carrie iyiki varsın yha. bende dikkate alıyorum dediklerini. ama konu sahibi sen iki katını uygula .iyi haberlerle gel bize:)
carrie senin söylediğin şeylere göre ben paracı pis bir cimriymişim ama öyle değilim yav. komünist dünya görüşünü benimsemiş mülkiyet düşmanının tekiyim ben
gıcıklık için yaptığını anlarsa o zaman daha kötüsünü yapar birbirinize laf sokarsınız.
o yüzden sanki o yorumu yaptığında hiç farkında değilmişsin gibi, sanki niyetin onu kırmak değilmiş gibi yapacan...
Hayır cnaım benımkılerde duzgun vee güzeeeeeeeeeeeel :)))
benımdemı ruhumda sanatcılık varmıs halbukı ben kütük gibiyim :) bırde bu tırnaklarını yiyenlere göre nasıl kategorıize edilir ben yemıyorumda onların sonucta tombul oluyor :)
carrie senin söylediğin şeylere göre ben paracı pis bir cimriymişim ama öyle değilim yav. komünist dünya görüşünü benimsemiş mülkiyet düşmanının tekiyim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?