çirkin ve aptal...hissettiğim şey bu..sanki kendimden nefret ediyorum...

haklısınız kızlarkendime gelmem lazım:82:eziklendim resmen...gereksiz yere belkide...göstercem kocama..el mi yaman ben mi?

ben sanırım hıc bırıne uymuyorum
benım parmaklarım ınce uzun tırnaklarımda lale :)

yok o kadar büyük değil ama parmağın ucu parmağın dibinden daha kalındı.

banlanırsam ahanda sebebi bu=carrie saygı değer admin kardeş

ben ortadaki grubamı giriyorum bilemedim şimdi

konu sahibi sen hangi gruptasın

haklısınız kızlarkendime gelmem lazım:82:eziklendim resmen...gereksiz yere belkide...göstercem kocama..el mi yaman ben mi?

o sana bişi diyosa sen hemen cevap verme.
o zaman ona inat olsun diye yaptığını anlar.

bir iki saat veya bir gün bekle ve onun hiç beklemediği bi anda yapıştır bi yorum şamar gibi yapışsın ensesine

kocana gösterme canım önce kendine göster kendindeki güvenini kendine ben kendimi seviyorum kendimle barışığım diyebilmelisin, ondan sonra kocana geç ilk mesajımdada yazdığım gibi
o sana bişi dediğinde almayaydın ozaman gözün körmüydü diyebilmelisin :))))

yani bencede.içinden çıkamadığın bi durum oldumuda burada paylaş.buradan yardım ederler sana çünkü bu şekilde hem kendini hem eşini kaybediceksin. yaşlarınız kaç sizin?

o sana bişi diyosa sen hemen cevap verme.
o zaman ona inat olsun diye yaptığını anlar.

bir iki saat veya bir gün bekle ve onun hiç beklemediği bi anda yapıştır bi yorum şamar gibi yapışsın ensesine

carrie iyiki varsın yha. bende dikkate alıyorum dediklerini. ama konu sahibi sen iki katını uygula .iyi haberlerle gel bize:)

oval işte..benimkiler gibi

ama tabi karışık ellerde var.
bir parmak oval, bi parmak kare...

onlarda karşılık kişilikli insanlar.

Hayır cnaım benımkılerde duzgun vee güzeeeeeeeeeeeel :)))
benımdemı ruhumda sanatcılık varmıs halbukı ben kütük gibiyim :) bırde bu tırnaklarını yiyenlere göre nasıl kategorıize edilir ben yemıyorumda onların sonucta tombul oluyor :)

carrie senin söylediğin şeylere göre ben paracı pis bir cimriymişim ama öyle değilim yav. komünist dünya görüşünü benimsemiş mülkiyet düşmanının tekiyim ben

carrie iyiki varsın yha. bende dikkate alıyorum dediklerini. ama konu sahibi sen iki katını uygula .iyi haberlerle gel bize:)

gıcıklık için yaptığını anlarsa o zaman daha kötüsünü yapar birbirinize laf sokarsınız.
o yüzden sanki o yorumu yaptığında hiç farkında değilmişsin gibi, sanki niyetin onu kırmak değilmiş gibi yapacan...

carrie senin söylediğin şeylere göre ben paracı pis bir cimriymişim ama öyle değilim yav. komünist dünya görüşünü benimsemiş mülkiyet düşmanının tekiyim ben

admin bunları banla bunları banla
kurtulmaya çalışan çocukları gibiyim
ayrıca kominisitim deme bi yerde aramızda casuslar olabilir
vede konuyu bölmeyin arkadaşlar geyil sohbeti gibi bi yermi vardı tarif edin oraya gidelim

carri benziyoruz canım yorumlama açısından
evet bencede aynen carrinin dediği gibi yapcan iyi netice alcana eminim

tırnaklarını kemirenler utangaç, içten içe kıskanç ve sinirlidirler..ama dışa vurmazlar

senin içindede vardır bi ufak nuri kantar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…