- 21 Nisan 2015
- 1.982
- 984
- 38
- Konu Sahibi kalbiminsahibio
-
Şems aslanı takip ediniz.İnşallah düzelirselam kk
3 4 haftadır 4 5 sivilcem çıktı ve kocamanlar. kendimden iğreniyorum. moralim çok bozuk. kil maskesi bi işe yaramadı. off ya ölecem. 1 tane siyah noktası olmayan, pürüzsüz cildim ne hale geldi. ne olur etkili ve kısa sürede sonuç alacağım bi öneride bulunun(
o neŞems aslanı takip ediniz.İnşallah düzelir
ne kadar sürede işe yararCanım ben yumurtanın akını su gıbı olana kadar çırpıyorum..
İlk önce 1 kat suruyorum. Kuruyunca tekrar ustune 1 kat daha suruyorum. Benım sıvılcelerıme ıyı gelıyor ama sana gelırmı bılmıyorum...
çok yağlı değil miBepanthol dene cildi pürüzsüzleştiriyo doğru nemlendiriyo tabi eczacına danış önce.
aşk olsun kedicik :))Haha diş fırçası
Google a yazsana çıkar.
yarın aldırıyım kapıcıya :)) fiyatı ne kreminHayır zaten cilt direk emiyo benim cildim çok kuru ben sadece onu kullanıyorum sivilce namına bişey yok yüzümde, senin cildin yağlı ise az sür. İleri derecede sivilce sıkınton varsa roaccutane kullan dr a görün
Bitki bilimiyle ilgilenen bir bayan .Çok kişiyi iyileştirdi de.Size o nedenle yazdım.Tekrar geçmiş olsun...
Ben yazan kişiye iyilik olsun diye bir şey yazdım sizler sanırım dalga geçiyorsunuz .her neyse.Haha diş fırçası
Google a yazsana çıkar.
onlar çok uzun süreli kullanım gerektiriyor. 6 ay 1 yıl kullanım uzun bana göreBitki bilimiyle ilgilenen bir bayan .Çok kişiyi iyileştirdi de.Size o nedenle yazdım.Tekrar geçmiş olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?