Çirkinim... Hepsi bu... Bakım bile işlemiyor... tvlerdeki kadınları görmek istemiyorum artık:(

degisimgerek

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2013
739
1.319
43
Ailem de dahil olmak üzere kocam bile aşağılıyor. Haklılar. Bakım yapsam da işe yaramıyor, güzel olacağıma inanıp zor durumuma rağmen aldığım kıyafetlerle sadece paspal oluyorum. Ne giysem sırtarıyor.
Kapkalın incelmeyen bi bel,
o kadar ağdaya rağmen 3 gün sonra çıkan erkeksi gür tüyler,
çenemde dahi var öyle ki....
kocaman kemikli bir burun,
kocaman göbek,
biçimsiz çarpık bacaklar ve açlık diyeti yapsam dahi gitmeyen kilolar... o kadar da kilom yok ama iriyim erkek bedeni gibi...
akneli ve noktalı sarımtırak bi cilt...
Çamaşır suyundan etkilenmiş bakımsız el ve tırnaklar... saçımı boyasam bile görünüşüm hafiflemez, çünkü renklerin hiçbiri bende güzel durmadı kuaförüm bile şaşırdı... hatta "buna ne yapsak olmaz gibi" kuaför arkadaşlarıyla bakışmalarını aynadan izledim.... gene şakalar yapıp anlamaza vurdum. şakalar yaparak kaçıyorum, hep komik biriyim insanlar için... çocukluğumdan beri dışlanırım hep görünüşüm yüzünden..
Sakat olabilirdim, kör olabilirdim, fil hastalığına bile yakalanabilirdim evet..... ne zaman birine derdimi döksem benden daha kötüleri olarak bunları örnek veriyor... Bu daha da üzüyor beni, çıkmazda gibiyim... kimseyle görüşmek istemiyorum, kocama yaklaşamıyorum zaten hizmetçi gibiyim evde.

siz nasıl güzel oluyorsunuz, bi tek ben miyim böyle ne yapsam yakışmayan çirkin? duygusal patlama yaşıyorum şu an...

ilk önce elin ayağın olduğuna kendi işini kendi yapabildiğine en önemlisi bir aklın olduğuna şükret. her insan kendini beğenir beğenmeyen insan ölür zaten. internetten araştırabilirsin cildin için yapman gerekenleri.giyimini de vucut yapına göre değiştirirsen iyi olur. ellerin kötüyse eldiven giyerek iş yapabilirsin. ellerine bakım uygularsın bu arada. güzel olucaz diye çok pahalı şeyler almaya kullanmaya gerek yok. evde yapabileceğimiz çok basit yöntemler var elbette ki. tabiki en önemlisi kendini önemli göreceksin ki karşındaki de seni önemsiycek. biraz da öz güven geliştirici kitaplar okumanı tavsiye ederim.

Herkes güzel olursa olur mu? Olmaz. Senden daha kötü durumdakileri düşünüp şükret sen yine de...Haaa bir de mümkünse çocuk yapma...

bu işlerde önemli olan ne biliyor musun süreklilik..

eminim, bir süre gaze gelip maskelerde yapıyorsunuzdur.. göbeğiniz için diyette, sporda.. ama hepsini sürekli yapmadığınız için tekrar başa dönüyorsunuz..

mesela, göbeğinizi eritmek için plates vs vs yapabilirsiniz... belkide bu 3 ayınızı 5 ayınızı alacak..
yüzünüzün renklenmesi için sadece kremler maskeler işe yaramaz.. hergün bir kase yoğurt, bir adet salatalık vs vs yemeye çalışın..
yüzünüz içinde bütçeniz müsaitse lazer epilasyona gidebilirsiniz.. benim teyzemde çok tüylü biri.. kaşları bıyıkları çenesi.. ama hergün mutlaka toparlar.. cımbızın lavaboda olsun misal.. hergün elinizi yüzünü yıkayıncabir iki üç tel alsanız belki çokta göze batmayacak...
ilk cümlede dediğim gibi.. süreklilik esas...

Bi işe girin çalışın para biriktirin burnunuzu yaptırın yüzü acayip değiştiriyor.
Diyetisyene gidin devlet hastanelerinde var, aç kalarak zayıflayamazsınız.
Cildiyeye gidin sivilceleriniz için.
İllaki yakışan bir saç modeli vardır bu kadar karamsar olmayın.
Öncelikle kendinize güvenin sonra değişime başlayın.

Guzel arkadasim tv'deki kadinlari bosver sen. Once bir aynaya bak kendine gulumse. Sen sev kendini once. Agda 3 gunde tuyleri cikarmaz. Dogru yaptigina emin misin? Hormonel bir bozuklugun olabilir mi? Cenemde de tuyler var demissin.

arkadaşım benim 6 ay boyunca düzenli cildi için doktora gitti.
hap ile tedavi oldu..
bir insanın yüzü bu kadar değişemezdi.. %100 bir değişim gösterdi. o sivilceli akneli yüzü gitti, bebek gibi suratı oldu...

Ne güzel demişsin.
yok çünkü genelde moral vereceğim derken kendilerinin güzelliklerini öve öve bitiremeyenlerle karşı karşıya kaldığımız çok oluyor bu konularda

hayırlısı

güzellik tabi ki önemli ama hiç bir insanın tamamen çirkin olduğunu düşünmeyenlerdenim

illa ki güzel bir parçası vardır

Allahın yarattığı her şey güzeldir

kiminin yüzü kiminin fiziği kiminin de kalbi güzeldir bu içlerinde en önemlisi kalp güzelliği

fiziki güzellik gelip geçici

Dünya güzeli olmayabilirsin ama bakımlı ol her zaman.
Paspal görünüyorsan kıyafetlerini değiştir, saçına düzgün bir renk bile bulamayan kuaförünü değiştir.
Burnunu yaptırabilirsin, ağdadan sıkıldıysan lazere başla.
Temizliğini asla eksik bırakma.
Ve en önemlisi kimsenin aşağılamasına izin verme.
Bende lisedeyken çirkindim kimse beğenmezdi, ben yine aynı kaldım ama bakım yapmayı saçımı fönlemeyi makyajı öğrendim.
Yani HERŞEY SENDE BAŞLAR. bunu unutma.

"Haklılar" dediğiniz kısımdan sonrasını okumak istemedim, zira kulaklarımdan alev çıktı, ama sonuna kadar okudum.
Bunu nasıl düşünebilirsiniz? Ne demek haklılar? Kimin kimi aşağılamaya hakkı var? Bunu kendinize reva görmeniz en büyük hata. Siz kendinize değer vermezseniz, kimse vermez. Önce kendinizi sevin. Bunun için de Monica Belluci olmaya gerek yok.
Eşiniz olacak canlı, niye evlenmiş sizinle? Demek ki beğenmiş. Nasıl aşağılıyor bilmiyorum ama fiziksel özelliklerinizi kullanıyorsa, beğenmiyorsa evlenmeseymiş. Size hak ettiğiniz sevgi ve şefkati vermiyor, kendinizi değersiz hissettiriyorsa, koyun tekmeyi gitsin. Ayrıca kendisi de kainat güzeli değildir herhalde. Kimsenin de olmasına gerek yok. Sadece kaşıyla, gözüyle var olan canlılar değiliz, ruhumuz, karakterimiz de var. Bazen onlar bizi zaten yeterince güzel kılar.
Bahsettiğiniz sorunlu cildin, tüylerin, kiloların, kalın belin... vs hepsinin çaresi var. İş kendinizi salmamakta, çaba göstermekte. Değişmek istiyorsanız, bunu kendiniz için yapın ama. Sizi aşağılama hadsizliğini gösteren insancıklar için değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…