Çirkinim... Hepsi bu... Bakım bile işlemiyor... tvlerdeki kadınları görmek istemiyorum artık:(

Kuaförünü değiştirmekle işe başlamanı tavsiye ederim . Biz bayanlar kuaföre daha çok mutlu olmak için gideriz . Değişim değişiklik bizi mutlu ediyor çoğu zaman .Sen mutlu olarak oradan ayrılmıyorsan demek ki kuaförünü değiştirmelisin.

Bi arkadaş çok güzel yorum yapmış süreklilik esastır... Takdir ettim kendisini bende aynı fikirdeyim
Konuya gelecek olursam önce kendinle barışmanızdır asıl mesele herkes mükemmel olamaz kimi huyuyla sevdirir kimi duruşuyla...
benim için hayatta bir insanın huyu aklı güzel olmalıdır gerisi vs...
Örnek olarak bir görümcem var çirkin mi çirkin ama gel gör ki öyle güzel bir huyu var ki kendiyle barışık davranışları duruşu hatta bilgiliği beni cezbediyor ve çok seviyorum onu öz bir ablam olsa bu kadar yakın olurumM...
Benimde imkanım yok bakım yapmaya ama evimde neti açarım günlük sporumu yaparım manikürümü pedikürü mü ve özel bakımımı kendim yaparım saç konusunda da evlenene kadar hiç boyamadım eşim hadi boya alalım boyayalım dedi öyle aldım marketten boya yaptık olmadı bir süre sonra tekrar aldım derken sonunda bana yakışan bir saç rengi buldum yani diyeceğim o ki kendinize güvenin eminim yapabilirsiniz bir kadın isterse herşeyi yapar Allah'ın izniyle öncelikle Rabb'im yardım etsin inşAllah ....

eski konular kaldırılamıyor bu birr ve kendinizi o kadar çirkin tarif eden de sizsiniz ben değil ayrıntılı yazmışsınız şöyle çirkinim böyle çirkinim diye ben de doğal olarak bu kadar çirkinseniz asla kabin memuru olmazsınız dedim hala da arkasındayım göruşumun o kadar çok ucaga bınıyorumki hiç çırkın kabin memuru görmedim buna ne dersiniz

yalannnnn yalannnn

yalannnnn yalannnn
valla ya dikkat çekmek ve yooooo aslında güzelsindir iltifatları duymak için yalan söylüyor ya da ciddi psikolojik rahatsızlığı var
çünkü ne kadar koşullar değişirse değişsin kabin memuru olarak asla tabir ettiği kadar çirkin insanları almıyorlar

Seni biri beğenip almış canım bak.Bana o da yok.Güzellik yetmez ki.Herkesin ayrı derdi var inan.
Bakımlı olmak önemli.İşe yaramıyor demen karamsarlık elbetteki bakım çok işe yarar herkes için.Kilo vermeye çalıştın mı hiç?Yaşın kaç.
Güzellik bir yaştan sonra azalıyor ki.Güzelin ömrü 35 e kadar.

arkadaşı tanımam, avukatlığını da yapmıyorum yanlış anlaşılmasın ama sanırım Nil desperandum bu psikolojiyle çocuk yapma demek istedi, çirkin olduğu için değil yani

Kadın (ya da erkek) bariz dalga geçmek kafa bulmak için yalanları sıralıyor, insanlar da yok bakım yap yok kuaföre git diye öneride bulunuyor. Çocuk yapmasın zaten kendi daha çocuk (tahminim bunu yazan 16 yaşında bir ergen). Ailesi çirkinsin diye aşağılıyormuş da...İşyerlerinde aşağılanıyormuş da işten çıkmak zorunda kalıyormuş...Kocası boşuna kuaföre gitme değmiyor görüyorsun diyormuş da....Ben de inandım....

bu kısımları beni de şüpheye düşürdü
hadi diyelim görücü usülü evlendi o yüzden koca denen adma böyle davranıyor, ya ailesi?
ya da işyerindeki arkadaşları?
kimse kimseyle fiziği nedeniyle dalga geçmez hele hele işyerlerinde.
bu kadar zamandır çalışıyorum 4 farklı işyerinde çalıştım ve iş gereği farklı işyerlerinde bulunma şansım oldu ama kimsede böyle bi tavra denk gelmedim ki hiçbirimiz dünya güzeli değiliz
ama yalan söylüyor diyemiyorum da bilemem çünkü, belki yalan söylüyor belki de cidden psikolojik sorunları var takıntılı ve alıngan en ufacık şeyi üzerine alınıyor

ben de inanmadım aynı fikirdeyim sizle
inanmazsaz yazmazsın olur biter, dedikoducu kdınlar gibi ortaya taş atıp herkesin yorumuna yalan yazma hakkın yok. uçağa benim kadar binmişliğin yoktur, neyle ka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…