- 27 Nisan 2014
- 2.618
- 1.970
- 108
- Konu Sahibi degisimgerek
-
sadece yazıp kendi çirkin dünyama döndüm. yazılanları okudum teker teker ama cevap yazacak enerjim ve isteğim yoktu... verdiğim cevapla bi tartışma alevlense ona bile gücüm yoktu... herkesi okuyup değerlendirdim... maddi imkanlarım neticesinde yapacalarım sıkıntılı. kuaföre gittim diye eşim benimle konuşmadı para harcadım diye. bi şeye yarasa bari parayı sokağa atıp atıp geliyorsun diyor. işe girip çalıştığımda da hep insanların çeşitli alaylarına maruz kalıyorum ve bi gün çıkıyorum.. kısır döngü içinde yaşıyorum... bana yapılabilecek bi şey yok, sadece kabullenmeliyim artık. çirkinliğim beni rahatsız etmiyor, insanlara batmasa yeter aslında. benle alay etmeseler... aşağılamasalar çirkinim diye içimn de öyle olduğunu sanmalar....
bu ne demek yani mumkunse cocuk yapma demekle ne kastediliyorHerkes güzel olursa olur mu? Olmaz. Senden daha kötü durumdakileri düşünüp şükret sen yine de...Haaa bir de mümkünse çocuk yapma...
eski konular kaldırılamıyor bu birr ve kendinizi o kadar çirkin tarif eden de sizsiniz ben değil ayrıntılı yazmışsınız şöyle çirkinim böyle çirkinim diye ben de doğal olarak bu kadar çirkinseniz asla kabin memuru olmazsınız dedim hala da arkasındayım göruşumun o kadar çok ucaga bınıyorumki hiç çırkın kabin memuru görmedim buna ne dersinizöncelikle işe zekamla girdim sadece, bu kadar kilom yoktu. ciddi bir kıyafet giyip sınavları geçince işe alındım. dikkat ettiyseniz sohbet etme tarzımda ve konumamla ilgili bi şikayetim yok, hatta dışarıdan son derecdeözgüvenli düşünürler beni hiçkimse içimde neler yaşadığımı bilmez. kilom fazla yok söylemiştim, bi arkadaşımdan da yardım aldım giderken görünüşüm için. zaten artık eskisi gibi görünüşe önem vermiyorlar bildiğiniz gibi. var gücümle kendimi toparlayabildiğim kadar toparladım ve işi aldım. işe girince yaşadıklarımı yazmamı da ister misiniz inandırıcı olabilmem için? belki fazla hassas bi dönemdeydim ve yazıp daha sonra cevaplamak üzereye erteledim. cevaplamadım diye beni yalancı ilan etmeniz bile ayrı bir şey... keşke yazmasaydım, her yerde böyle insanlar görmek artık benim için çok zor... hele benim gibi birine şurda bile bunu yaşatmanız inanılır gibi değil... dalga geçecek olsam eski konularımı kaldırcak kadar zekiyim. görüntüm iğrenç olabilir ama aptal değilim...
ben de inanmadım aynı fikirdeyim sizleValla o vicdanı, insanlarla dalga geçmek vakit geçirmek için böyle konular açan yalancı konu sahiplerine versin...İnsanlar da saf saf cevap yazıyor bir de...
yalannnnn yalannnnsadece yazıp kendi çirkin dünyama döndüm. yazılanları okudum teker teker ama cevap yazacak enerjim ve isteğim yoktu... verdiğim cevapla bi tartışma alevlense ona bile gücüm yoktu... herkesi okuyup değerlendirdim... maddi imkanlarım neticesinde yapacalarım sıkıntılı. kuaföre gittim diye eşim benimle konuşmadı para harcadım diye. bi şeye yarasa bari parayı sokağa atıp atıp geliyorsun diyor. işe girip çalıştığımda da hep insanların çeşitli alaylarına maruz kalıyorum ve bi gün çıkıyorum.. kısır döngü içinde yaşıyorum... bana yapılabilecek bi şey yok, sadece kabullenmeliyim artık. çirkinliğim beni rahatsız etmiyor, insanlara batmasa yeter aslında. benle alay etmeseler... aşağılamasalar çirkinim diye içimn de öyle olduğunu sanmalar....
valla ya dikkat çekmek ve yooooo aslında güzelsindir iltifatları duymak için yalan söylüyor ya da ciddi psikolojik rahatsızlığı varyalannnnn yalannnn
şimdi ah be canım insanın kaderi güzel olsun ben aşırı güzelim de ne oluyor tesellileri gelir
hazır olun
:) niye çocuk yapmasınHerkes güzel olursa olur mu? Olmaz. Senden daha kötü durumdakileri düşünüp şükret sen yine de...Haaa bir de mümkünse çocuk yapma...
bu ne demek yani mumkunse cocuk yapma demekle ne kastediliyor
:) niye çocuk yapmasın
arkadaşı tanımam, avukatlığını da yapmıyorum yanlış anlaşılmasın ama sanırımNil desperandum bu psikolojiyle çocuk yapma demek istedi, çirkin olduğu için değil yani
bu kısımları beni de şüpheye düşürdüKadın (ya da erkek) bariz dalga geçmek kafa bulmak için yalanları sıralıyor, insanlar da yok bakım yap yok kuaföre git diye öneride bulunuyor. Çocuk yapmasın zaten kendi daha çocuk (tahminim bunu yazan 16 yaşında bir ergen). Ailesi çirkinsin diye aşağılıyormuş da...İşyerlerinde aşağılanıyormuş da işten çıkmak zorunda kalıyormuş...Kocası boşuna kuaföre gitme değmiyor görüyorsun diyormuş da....Ben de inandım....
inanmazsaz yazmazsın olur biter, dedikoducu kdınlar gibi ortaya taş atıp herkesin yorumuna yalan yazma hakkın yok. uçağa benim kadar binmişliğin yoktur, neyle kaben de inanmadım aynı fikirdeyim sizle
yalannnnn yalannnn[/Q
inanmıyorsan yazmazın olur biter, zorla yazmıyor kimse. ayrıca tek akıllı senmişsin gibi kendi inandığın şeyi ortada cadı yakan tiplemeler gibi yazmana lüzum yoktu, sen ve senin gibi kendi saçmalığına inanıp etrafı da inandıran işsizlerden bıkkınlık geldi. psikolojim bozuk evet, o yüzden yardım alma amacıyla derdimi döktüm her defasında. açtığım konulardan sadece kabin memurluğu yapmam mı battı sana? diğerlerini deoku hadi, ne yazıyor bi açıkla? absürt bi konu açmışlığım yok bugüne dek. çirkin olmak veya hissetmek özneldir ayrıca. ve diğer cevap verenlere de teşekkür ediyorum hakkaten insan kendini küçük görmemeleri sen ve senin gibi egolamanyaklariçin hem de... hoşça kal...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?