- 10 Nisan 2014
- 43.721
- 116.247
- 798
- Konu Sahibi degisimgerek
-
konu sahibi yalancı eski konularına bakarsanız hemen olayı çözersinizKONU SAHİBİ NERDEEEE
kadın eskiden kabin memuru olduğunu yazmış eski konusunda kadın yalancının önde gideniCirkinip diyip kaçmış cevap vermiyo
kadın eskiden kabin memuru olduğunu yazmış eski konusunda kadın yalancının önde gideni
bu işlerde önemli olan ne biliyor musun süreklilik..
eminim, bir süre gaze gelip maskelerde yapıyorsunuzdur.. göbeğiniz için diyette, sporda.. ama hepsini sürekli yapmadığınız için tekrar başa dönüyorsunuz..
mesela, göbeğinizi eritmek için plates vs vs yapabilirsiniz... belkide bu 3 ayınızı 5 ayınızı alacak..
yüzünüzün renklenmesi için sadece kremler maskeler işe yaramaz.. hergün bir kase yoğurt, bir adet salatalık vs vs yemeye çalışın..
yüzünüz içinde bütçeniz müsaitse lazer epilasyona gidebilirsiniz.. benim teyzemde çok tüylü biri.. kaşları bıyıkları çenesi.. ama hergün mutlaka toparlar.. cımbızın lavaboda olsun misal.. hergün elinizi yüzünü yıkayıncabir iki üç tel alsanız belki çokta göze batmayacak...
ilk cümlede dediğim gibi.. süreklilik esas...
Karatay dieti yap facebookta grubu var katıl + lazer epilasyon bir de kadın tut tatlım elin suda bakım olmaz 15 te bir yarım gün kadın gelsin toplasın seni ...Ailem de dahil olmak üzere kocam bile aşağılıyor. Haklılar. Bakım yapsam da işe yaramıyor, güzel olacağıma inanıp zor durumuma rağmen aldığım kıyafetlerle sadece paspal oluyorum. Ne giysem sırtarıyor.
Kapkalın incelmeyen bi bel,
o kadar ağdaya rağmen 3 gün sonra çıkan erkeksi gür tüyler,
çenemde dahi var öyle ki....
kocaman kemikli bir burun,
kocaman göbek,
biçimsiz çarpık bacaklar ve açlık diyeti yapsam dahi gitmeyen kilolar... o kadar da kilom yok ama iriyim erkek bedeni gibi...
akneli ve noktalı sarımtırak bi cilt...
Çamaşır suyundan etkilenmiş bakımsız el ve tırnaklar... saçımı boyasam bile görünüşüm hafiflemez, çünkü renklerin hiçbiri bende güzel durmadı kuaförüm bile şaşırdı... hatta "buna ne yapsak olmaz gibi" kuaför arkadaşlarıyla bakışmalarını aynadan izledim.... gene şakalar yapıp anlamaza vurdum. şakalar yaparak kaçıyorum, hep komik biriyim insanlar için... çocukluğumdan beri dışlanırım hep görünüşüm yüzünden..
Sakat olabilirdim, kör olabilirdim, fil hastalığına bile yakalanabilirdim evet..... ne zaman birine derdimi döksem benden daha kötüleri olarak bunları örnek veriyor... Bu daha da üzüyor beni, çıkmazda gibiyim... kimseyle görüşmek istemiyorum, kocama yaklaşamıyorum zaten hizmetçi gibiyim evde.
siz nasıl güzel oluyorsunuz, bi tek ben miyim böyle ne yapsam yakışmayan çirkin? duygusal patlama yaşıyorum şu an...
sadece yazıp kendi çirkin dünyama döndüm. yazılanları okudum teker teker ama cevap yazacak enerjim ve isteğim yoktu... verdiğim cevapla bi tartışma alevlense ona bile gücüm yoktu... herkesi okuyup değerlendirdim... maddi imkanlarım neticesinde yapacalarım sıkıntılı. kuaföre gittim diye eşim benimle konuşmadı para harcadım diye. bi şeye yarasa bari parayı sokağa atıp atıp geliyorsun diyor. işe girip çalıştığımda da hep insanların çeşitli alaylarına maruz kalıyorum ve bi gün çıkıyorum.. kısır döngü içinde yaşıyorum... bana yapılabilecek bi şey yok, sadece kabullenmeliyim artık. çirkinliğim beni rahatsız etmiyor, insanlara batmasa yeter aslında. benle alay etmeseler... aşağılamasalar çirkinim diye içimn de öyle olduğunu sanmalar....konu sahibi nerelerdesin yaaa
sevmiyorum böyle konu açıp da ortadan kaybolan üyeleri, kendimi duvara karşı konuşuyor gibi hissediyorum
Abarttığını düşünüyorum bu kadar beğenmese neden seninle evlensinsadece yazıp kendi çirkin dünyama döndüm. yazılanları okudum teker teker ama cevap yazacak enerjim ve isteğim yoktu... verdiğim cevapla bi tartışma alevlense ona bile gücüm yoktu... herkesi okuyup değerlendirdim... maddi imkanlarım neticesinde yapacalarım sıkıntılı. kuaföre gittim diye eşim benimle konuşmadı para harcadım diye. bi şeye yarasa bari parayı sokağa atıp atıp geliyorsun diyor. işe girip çalıştığımda da hep insanların çeşitli alaylarına maruz kalıyorum ve bi gün çıkıyorum.. kısır döngü içinde yaşıyorum... bana yapılabilecek bi şey yok, sadece kabullenmeliyim artık. çirkinliğim beni rahatsız etmiyor, insanlara batmasa yeter aslında. benle alay etmeseler... aşağılamasalar çirkinim diye içimn de öyle olduğunu sanmalar....
sadece yazıp kendi çirkin dünyama döndüm. yazılanları okudum teker teker ama cevap yazacak enerjim ve isteğim yoktu... verdiğim cevapla bi tartışma alevlense ona bile gücüm yoktu... herkesi okuyup değerlendirdim... maddi imkanlarım neticesinde yapacalarım sıkıntılı. kuaföre gittim diye eşim benimle konuşmadı para harcadım diye. bi şeye yarasa bari parayı sokağa atıp atıp geliyorsun diyor. işe girip çalıştığımda da hep insanların çeşitli alaylarına maruz kalıyorum ve bi gün çıkıyorum.. kısır döngü içinde yaşıyorum... bana yapılabilecek bi şey yok, sadece kabullenmeliyim artık. çirkinliğim beni rahatsız etmiyor, insanlara batmasa yeter aslında. benle alay etmeseler... aşağılamasalar çirkinim diye içimn de öyle olduğunu sanmalar....
konu sahibi bayan sizin bu kadar çirkin olduğunuza eski konularınıza bakana dek inanmıştım.Ama havayolllarında kabin memurluğu yaptığınızı okuyunca büyük bir yalancı olduğunu anladım herkeste öğrensin diye yazdım.Eğer uçtuğunuz uçaklar babanızın malı değilse hiçbir havayolu yazdığınız özelliklerde inanılmaz çirkin kilolu koca burunlu birini asla asla işe almaz gidin başkalarını kekleyin derdim var diye gerçek derdi olanların hakkını yemeyin
Bence ozguveniniz zedelenmis ve fazlaca alingansiniz. Yazdiginiz ilk mesajla ve su alinti cumle ile bu acikca görülüyor. Goruntunuze yapilan yorumlar cevrenizden gelmemiş. Bizzat kendi cümleleriniz.. görüntüm iğrenç olabilir
Ne kadar ayıp yazık günah. allah vicdan versin hepimize.Herkes güzel olursa olur mu? Olmaz. Senden daha kötü durumdakileri düşünüp şükret sen yine de...Haaa bir de mümkünse çocuk yapma...
Ne kadar ayıp yazık günah. allah vicdan versin hepimize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?