Çirkinim... Hepsi bu... Bakım bile işlemiyor... tvlerdeki kadınları görmek istemiyorum artık:(

konu sahibi bayan sizin bu kadar çirkin olduğunuza eski konularınıza bakana dek inanmıştım.Ama havayolllarında kabin memurluğu yaptığınızı okuyunca büyük bir yalancı olduğunu anladım herkeste öğrensin diye yazdım.Eğer uçtuğunuz uçaklar babanızın malı değilse hiçbir havayolu yazdığınız özelliklerde inanılmaz çirkin kilolu koca burunlu birini asla asla işe almaz gidin başkalarını kekleyin derdim var diye gerçek derdi olanların hakkını yemeyin

kadın eskiden kabin memuru olduğunu yazmış eski konusunda kadın yalancının önde gideni

Ben de eaki konularına bakiyordum bunu gordum. Kabin memurluguna oyle herkesi almiyorlar evet. Elin yuzun duzgun olacak, dis gorunume baya onem veriyorlar. Bir de baya elemeleri gectim yazmis. Elemeden gecmek icin baya bir albenisinin olmasi lazim..Birde kocasi pesinde pervaneymis evlenmeden once. Cok cirkinim diyen birine ters bu olay. Burda tezat bir durum var yani.

Insan niye boyle sanal bir ortamda baskalarini keklemeye calisir onu da anlamam. Basin goge mi erecek sanki. Vakit ayirip bunlari yaziyorlar ya pes.

Herşeyden önce öz güven,kültür, Kadinsi olmak cilveli olmak güzellikten daha onemli bence bi erkeği cezbeden sadece estetik değil diye düşünüyorum ...
Okadar güzel kadınlar aldatiliyor kendinden çirkin bayanlarla ...

Bikere sunu farket: turk kadinlari oyle ahim sahim guzellikte degiller( buna bende dahilim).
Hani rus kadinlari gibi olsa turk kadinlarinin yuzde 70% i erisemezsin derdim.
Ama az bi bakimla her turk kadini gibi guzel olabilirsin.

Tabi ben bunlari niye yazdim bilmiyorum, konu sahibi zaten cevp vermiyor.

Harika tespit

kabin memurluğu yapmışsıniz devam ediyormusunuz bilmiyorum ama benim bildigim hostes olmanın şartlarından biri de bakımlı olmak ben mi yanlışım eğer söylediğiniz gibiyseniz Nasıl seçildiniz ? yakın bi arkadasım hostes ondan biliyorum . seçmelerde dış görünüşe de önem verildiğini söyledi

Kadinin hayali cirkinmis olmakmis demekkioyuzden keklemis bizi

İnan kimse dünya güzeli değil.
Mesela ben kendini begenirim ama çok mu güzelim hayir. Sıradan bir güzelliğe sahibim ama bana gore benden güzeli yok
Eminim sizde guzelsinizdir ama özgüven eksik sizde.
Kilo dersen bende de var o. Diyete girip veririm 2 haftaya alırım tekrar ama asla sıkıntı yapmam. Sürekli dilimdedir diyete girme lafı.
Kimseye de fiziksel özellikleriyle dalga geçme hakkını vermem. Bir arkadaşıyla konuşurken dedim işte kilo aldım falan. O da zayıflıktan yakınıyor. Onunla bunları konuşunca o benim kilomla ilgili yorum yapma hakkını buldu kendinde. Ben öyle demeden asla konuşmazdı. Sonra dedim ki bu yüzü ona ben verdim. Şimdi bir şey diyecek olsa nasılsa yakıştı kilom biraz daha alsam yüzüm dolsa ne güzel olur derim susar.
Ki bunu diyen arkadaşın boyu benden en az 10 cm kısa 45 kilo yok
İnsanlara senin hakkında konuşma fırsatını verme. İster kilolu al ister çok zayıf ol isterse sivilcelerin olsun. Kimse yorum yapamaz senin hakkında.
Son bir şey daha anlatayım.
Arkadaşıma görücü geliyorlar. Bu ev halinde tabi saç baş dağınık pijama falan var üstünde sonra kadınlar bunu beğenmiyor ki birbirlerine kas göz yapıp işaret ediyorlar.
Arkadaşım da odadan çıkarken diyor ki "beni beğenmeyen b.kumu yesin"
Kadınlar tabi şok.
Böyle olacaksin bu hayatta.

Karatay dieti yap facebookta grubu var katıl + lazer epilasyon bir de kadın tut tatlım elin suda bakım olmaz 15 te bir yarım gün kadın gelsin toplasın seni ...

Yazdıklarınıza inanın çok üzüldüm ama siz ortalama üstü bi güzelliğe de sahip olmanız özgüvensizliğiniz buna gölge düşürür. Öncelikle işinin ehli olan bi diyetisyene gidin, söylediklerini yapın. Burnunuzu maddi gücünüz varsa yaptırın yoksa makyaj hileleri var onu da halledersiniz ağda değil de kökten lazerle kurtulun o kıllardan, daha zarif gösterecek kıyafetler giyinin vazgeçilmeniz siyah renk olsun, tırnaklarınızı uzatın ve bu süreçte bol bol el ve tırnaklarınızı nemlendirin uzadığında da manikür yaptırın, düzgün bi kuaföre gidip saçlarınızı değiştirin gibi gibi işte ama en önemlisi size aşağılayan kocanızla ilişkinizi bi gözden geçirin

konu sahibi nerelerdesin yaaa
sevmiyorum böyle konu açıp da ortadan kaybolan üyeleri, kendimi duvara karşı konuşuyor gibi hissediyorum
sadece yazıp kendi çirkin dünyama döndüm. yazılanları okudum teker teker ama cevap yazacak enerjim ve isteğim yoktu... verdiğim cevapla bi tartışma alevlense ona bile gücüm yoktu... herkesi okuyup değerlendirdim... maddi imkanlarım neticesinde yapacalarım sıkıntılı. kuaföre gittim diye eşim benimle konuşmadı para harcadım diye. bi şeye yarasa bari parayı sokağa atıp atıp geliyorsun diyor. işe girip çalıştığımda da hep insanların çeşitli alaylarına maruz kalıyorum ve bi gün çıkıyorum.. kısır döngü içinde yaşıyorum... bana yapılabilecek bi şey yok, sadece kabullenmeliyim artık. çirkinliğim beni rahatsız etmiyor, insanlara batmasa yeter aslında. benle alay etmeseler... aşağılamasalar çirkinim diye içimn de öyle olduğunu sanmalar....

Abarttığını düşünüyorum bu kadar beğenmese neden seninle evlensin
ya da baya baya görücü usülü evlenip sizin yüzünüzü gerdek gecesi falan gördü bu adam

Sizinle alay eden insanların çirkinliği bunlar..

Çirkin olan siz değilsiniz onlardır..

öncelikle işe zekamla girdim sadece, bu kadar kilom yoktu. ciddi bir kıyafet giyip sınavları geçince işe alındım. dikkat ettiyseniz sohbet etme tarzımda ve konumamla ilgili bi şikayetim yok, hatta dışarıdan son derecdeözgüvenli düşünürler beni hiçkimse içimde neler yaşadığımı bilmez. kilom fazla yok söylemiştim, bi arkadaşımdan da yardım aldım giderken görünüşüm için. zaten artık eskisi gibi görünüşe önem vermiyorlar bildiğiniz gibi. var gücümle kendimi toparlayabildiğim kadar toparladım ve işi aldım. işe girince yaşadıklarımı yazmamı da ister misiniz inandırıcı olabilmem için? belki fazla hassas bi dönemdeydim ve yazıp daha sonra cevaplamak üzereye erteledim. cevaplamadım diye beni yalancı ilan etmeniz bile ayrı bir şey... keşke yazmasaydım, her yerde böyle insanlar görmek artık benim için çok zor... hele benim gibi birine şurda bile bunu yaşatmanız inanılır gibi değil... dalga geçecek olsam eski konularımı kaldırcak kadar zekiyim. görüntüm iğrenç olabilir ama aptal değilim...

. görüntüm iğrenç olabilir
Bence ozguveniniz zedelenmis ve fazlaca alingansiniz. Yazdiginiz ilk mesajla ve su alinti cumle ile bu acikca görülüyor. Goruntunuze yapilan yorumlar cevrenizden gelmemiş. Bizzat kendi cümleleriniz.

Kendinize yapmayin bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…