- 13 Kasım 2015
- 244
- 333
- 53
- 29
- Konu Sahibi degisimgerek
-
ben şunuda anlamıyorum. biz saksıyız sanki..
diğer konularına baktım, bir iki konunda yine öyle..
soru sormuşsun.. insanlar yorum yapmış. tekine dönüp bakmamışsın..
çokta iyi bir işin varmış.. ama istemiyormuşsun.. sonuç ne yaptın bilmiyoruz tabi ki..
bence sizin başlıca başına problemlerimiz var..
cem yılmaz bir oturumunda diyordu ki, isyankar_47 modun da gençlik.
sizde öylesiniz.. bu kadar karamsar olmayın..
ben burnumdan bu kadar rahatsız olsam, yemem içmem para biriktirip yaptırırım burnumu..Burun ameliyatı 3 4 bin civarı değil mi? o işinizden çıktınız mı bilmiyorum ama maaşınız 2000 bin olacakmış.. yani ödenemeyecek bir para değil..
dediklerine katılıyorum ve özgüven deyince aklıma gülse birsel geliyor hemenKadını güzel gösteren en önemlo özelliklerden biri özgüvenı ve bilgisidir. Lütfen önce kendinizi sevin ilgilenin
bende cok zayıfım cöp gibi bacaklarım var kücücük gögüslerim var napalım simdi ölelimmiböyle yaratılmısız bakımla idare etcez artık
aynen canımcım vallaallah seni ne yapmasın ne doğru dedin
hep öle ama ben şişkocuyum biraz ama hep derim ben çok güzelim maşallah
amann dünya işte takmıycan kafaya herşeyi
aynen canımcım vallaerkekler hic takıyomu hep kadınlar ay oram kötü ay buram kötü sanki tüm erkekler bread bit herkes güzel olmak istiyo ama napalım kendimizi böyle sevcez dimi ama
aynen valla erkekler kıl yumagı gibi geziniyolar da hava 1500 biz iki tüyümüzz cıksa karalar baglıyozzöle valla ne doğru dedin
adam milleti gamsız kedersiz biz yok tüy yok kıl yok kilo yok kaşımız yok gözümüz bitmiyo anacım ya
kendini sevcen adriana lima gibi havan olcak
yoksa olmaz
aynen valla erkekler kıl yumagı gibi geziniyolar da hava 1500 biz iki tüyümüzz cıksa karalar baglıyozz
sagol canım benimayy yaa ne güzel konuşuyosun maşallah
biz böyleyiz işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?