Çirkinim... Hepsi bu... Bakım bile işlemiyor... tvlerdeki kadınları görmek istemiyorum artık:(

Gerçekçi olucam. İstediğimiz bedende, yüzde dünyaya gelemiyoruz. Diyetisyene gidin zayıflatsın sizi. Siz güzelleşmeyeceğinize inanmışsınız. Olmuyor naparsam olmaz diye sinyal yollamışsınız böyle bir hayat geçmez. Paranız varsa eğer birikmişiniz şu philips lumea varya onlardan alın tüyleriniz için. Kemerli burnu olupta yüzü harika görünen insanlar var. Makyajla kemerli burun kapatma burnu güzel gösterme falan.
Ama hepsinden önce şu kocanızdan kurtulun. Sizi aşağılayınca sizde onu aşağılayın. O sizin fiziksel özelliklerinizle dalga geçerse sizde onun dalga geçin. Her şey karşılıklıdır. Bu adam sizi sömürüyor resmen

Çirkini güzelleştiren de güzeli çirkinleştiren de huydur. Nice güzel kızlar gördüm birgün değer görmeyen en yakın arkadaşlarım hatta. Kendinzi sevmelisiniz. Valla bende çok güzel değilim sabah bi uyanıyorum öcü gibi bazen ama bakım yapıyorum cildime bakıyorum maskeler uyguluyorum ucuz ama güzel temiz giyiniyorum mutlu oluyorum. Siz de özenin azcık kendinize.

ben şunuda anlamıyorum. biz saksıyız sanki..
diğer konularına baktım, bir iki konunda yine öyle..
soru sormuşsun.. insanlar yorum yapmış. tekine dönüp bakmamışsın..
çokta iyi bir işin varmış.. ama istemiyormuşsun.. sonuç ne yaptın bilmiyoruz tabi ki..
bence sizin başlıca başına problemlerimiz var..
cem yılmaz bir oturumunda diyordu ki, isyankar_47 modun da gençlik.
sizde öylesiniz.. bu kadar karamsar olmayın..
ben burnumdan bu kadar rahatsız olsam, yemem içmem para biriktirip yaptırırım burnumu..Burun ameliyatı 3 4 bin civarı değil mi? o işinizden çıktınız mı bilmiyorum ama maaşınız 2000 bin olacakmış.. yani ödenemeyecek bir para değil..

Ya bırak böyle düşünme, aşağılayan eşine de saydırırdım buradan da hadi neyse.
Ben de çok güzel değilim nolmuş yani?
Erkek tipi saç dökülmem var, kel kalacam bigün korkarım. İki tel saça boya yapılır mı tabii yapılmaz, ben onlarla konuşup, şarkı besteliyorum :)
Sıkma canını, hiç birimiz mükemmel değiliz. Güzel bakan güzel görür, yazık sana bakmasını bilememişler.

siz ne kadar özgüvensiz iseniz ben de o kadar güvenirim kendime.
yıllardır annem koca popolu der bana, hatta doğum yaptım teyzem şu basenlerini bi erit bile dedi, eşim de deyip duruyo kocaman popon var dünya kadar diye.
vücut tipim armut. üstüm daha ince. inan ki 32 yaşındayım hiç kafaya takmadım şimdiye kadar.
çünkü aynaya bakınca bana güzel geliyor. tamam kabul ediyim basenleri eritmem lazım ama popo güzel yani kuru popo olsam daha mı iyiydi haha deyip basıyorum kahkahayı.
bi de eşim ayaklarımı hiç beğenmez. o diyene kadar farketmemiştim. bi gün oje sürdürdüm ayaklarıma yahu hakketen erkek ayağı gibi. ayaklarımın çirkin olduğunu eşimin demesiyle 30 küsür yaşında farkettim. sen de bakmayıver ayaklarıma ellerim çok güzel ama haha dedim.
demem o ki kendini nasıl bakarsan öyle görürsün. mutlaka güzel bir yerin vardır onu vurgula.
ben mesela saçımı belime kadar uzattım. saçlarımı vurguluyorum.
ayaklarım çirkin olduğu için açık ayakkabı giymiyorum.
basenim olduğu için kalem etek veya boru paça pantolon giymiyorum.
napalım ölelim mi.
önce kendine güven.
bence işe saçını uzatmakla başla.
şu muhteşem yüzyıldaki kadınların saçı gibi benim saçlarım erkekler bayılır uzun saça.
incecik bi arkadaşım var tutturmuş bende göbek var diye. yahu ben onun yerinde olsam mankenim derdim

Bende niye cevap gelmiyor diyordum

Hiçbir saçın insana yakışmayabileceğine ben de inanıyorum .kendimden biliyorum bunu.uykusuzluk , evde düzelme şansı olmayan hasta yakını olduğumdan gözaltlarım mosmor tenim beyaz hortlak gibiyim.üstüne üstlük işyerinde arkadaşlar ayy bu sabah yüzün ne kadar kötü ,bu giydiğin hiç yakışmamış falan dediklerinde ben de senin gibi üzülüyorum.ne zamandr forumu izlerim dışardan yazma ihtiyacı duydum sana.ayy bende çirkinim vahim durumumuz demek için değil tabi.ben aynaya bakmıyorum uzun süredir çirkin hissettiğim için kendimi ama hasta olan yakınımı düşününce sağlığıma şükrediyorum.sen de bunu yapmalısın durumuna şükret.Ben kendimle barışık bir insandım dediğim gibi yaşam koşullarım yüzünden böyle oldu aşırı üzüntü vb .senin durumunda bir şeye üzüldüm eş insana kadın erkek farketmez kendni güzel hissettirir benim görüşüm.eşinin senin özel,güzel olduğunu hissettirmesi gerek .Bi arkadaş yazmış çok haklı süreklilikle bakıma devam edersen sıkıntın kalmaz inş.kendine acıma değişmeye çalış mutlaka ,mutlu kadın güzeldir :) mutlu olmaya bak

Kocanız beğenmiyordu da niye evlenmiş o zaman.
ayrıca güzelliğin hissetmekle ve dışa yansıtmakla ilgili olduğuna inanıyorum.böyle düşünürseniz dışarıya da bunu yansıtırsınız. herkesin mutlaka güzel bir yönü, tarafı vardır onu keşfedip ortaya çıkarın.
Kilo veremiyorum diye bir şey yok uzmanından yardım alıp kilo vermeyi denediniz mi ??

Kimse güzel değil ki aslında, evdekilerin çoğu hep estetik full bakımlı siz de biraz paranız varsa göze alırsanız mesela burnunuzu yaptırın cilt desen fondoteni baş sabah uyaninca dümdüz olur, kim çok güzel ki çok az yani hele normal bizim gibi halka bak yani oyle aman aman güzeliyok hem.manken.miyizbiz ggüzel olucaz mankenler bunla para kazanıyor hayatını geçindiriyor sağlığına duyduğuna buraya yazabildigine gordugune şükür et ama tabi bakım yap madem ben de iki ay evvel sen gibi dusunuyordum baya cirkinim diye ama.bosver kim güzel ki zaten :)

Kadını güzel gösteren en önemlo özelliklerden biri özgüvenı ve bilgisidir. Lütfen önce kendinizi sevin ilgilenin
dediklerine katılıyorum ve özgüven deyince aklıma gülse birsel geliyor hemen
epey kemerli bir burnu var ama kadının o kadar özgüvenli bir duruşu var ki gözüme hiç ama hiç batmıyor öyle ki estetik olsa çirkinleşekmiş gibi hissediyorum

Bu kadar çirkinseniz nasıl evlendiniz onu merak ettim. Öyle yerden yere vurmuşsunuz ki kendinizi. Eminim konuşma vs bir sürü de güzel özelliğiniz vardır. Ancak bu şekilde hayat geçmez. Estetik yaptırın olsun bitsin.

sizi o kadar merak ettim ki, acaba kendinizin farkında değil misiniz? ya da biraz abartıyor olabilirmisiniz?
hiç bir saç rengi yakışmıyor demişsiniz, e orjinal saç renginize dönün, eminim ki o yakışır...
tüyleriniz çoksa hormonlarınıza baktırıp lazer epilasyon yaptırsanız? ya da durumunuz yoksa tüy azaltıcı serumlar var, ben kullandım fayda da gördüm. cımbız-ağda vs tüyleri arttırıyor.

güzellik biraz da bakan gözde.
herşeyin çözümü olacağına inanıyorum, değişecekler için çaba harcayın değişmeyecekleri de kabullenin kimse victoria secret modeli olmak zorunda değil ki...

bende cok zayıfım cöp gibi bacaklarım var kücücük gögüslerim var napalım simdi ölelimmiböyle yaratılmısız bakımla idare etcez artık

allah seni ne yapmasın ne doğru dedin

hep öle ama ben şişkocuyum biraz ama hep derim ben çok güzelim maşallah

amann dünya işte takmıycan kafaya herşeyi

Reactions: lra
allah seni ne yapmasın ne doğru dedin

hep öle ama ben şişkocuyum biraz ama hep derim ben çok güzelim maşallah

amann dünya işte takmıycan kafaya herşeyi
aynen canımcım valla erkekler hic takıyomu hep kadınlar ay oram kötü ay buram kötü sanki tüm erkekler bread bit herkes güzel olmak istiyo ama napalım kendimizi böyle sevcez dimi ama

aynen canımcım valla erkekler hic takıyomu hep kadınlar ay oram kötü ay buram kötü sanki tüm erkekler bread bit herkes güzel olmak istiyo ama napalım kendimizi böyle sevcez dimi ama

öle valla ne doğru dedin
adam milleti gamsız kedersiz biz yok tüy yok kıl yok kilo yok kaşımız yok gözümüz bitmiyo anacım ya
kendini sevcen adriana lima gibi havan olcak

yoksa olmaz

öle valla ne doğru dedin
adam milleti gamsız kedersiz biz yok tüy yok kıl yok kilo yok kaşımız yok gözümüz bitmiyo anacım ya
kendini sevcen adriana lima gibi havan olcak

yoksa olmaz
aynen valla erkekler kıl yumagı gibi geziniyolar da hava 1500 biz iki tüyümüzz cıksa karalar baglıyozz

önemli olan çirkin olman değil o kocayıda boşa yani. sana seni dünya güzeli gibi hissettirecek birini bul.kimse fabrikasyon değil. çirkin diye aşağılamak özellikle "aşağılayıp mağna bulmak" yapanlar bunları yaşamadıkça ölmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…