Çirkinim... Hepsi bu... Bakım bile işlemiyor... tvlerdeki kadınları görmek istemiyorum artık:(

Brad Pitt'in Angelina Jolie aşkı!

''Karım hasta. Kişisel yaşamı, işi, kendi hataları ve çocukların sorunlarından dolayı sürekli gergindi. Karım 14 kilo verip, 40 kiloya kadar düştü. Çok sıskaydı ve sürekli ağlıyordu. Karım mutlu bir kadın değildi. Devamlı başı ağrıyordu, kalp ağrısı vardı ve kaburga arkasında sinirleri sıkışıyordu. Sağlıklı bir uyku düzeni yoktu, sadece sabahları ve çok yorgun olduğu zamanlarda hemen uykuya dalıyordu. Bizim ilişkimiz bitmek üzereydi, ayrılma eşiğine gelmiştik. Karım kendi güzelliğini bırakmıştı, gözlerinin altına torbalar vardı, yüzüyle alay ediyordu ve kendine bakmayı bıraktı. Kendisine gelen tüm filmleri ve rolleri reddetti. Artık ben de umudumu kaybetmiştim, yakında boşanacağımızı düşündüm...
Ama sonra bir şeyler yapma kararı aldım, sonuçta dünyanın en güzel kadınıyla evliydim. Dünyanın erkek ve kadınların yarısından çoğunun idolüydü ve sonra onun yanında uykuya dalmaya, ona sarılmaya başladım. Çiçeklerle beraber duş almaya, onu öpmeye, övgüler söylemeye başladım. Onu her dakika memnun görüyordum ve çok şaşırdım, ona hediyeler alıyordum. Sadece onun için yaşamaya başladım. Onun hakkında basınla sadece ben konuştum. Bütün olayları onun yönetimi altına aldım, onun ve ortak arkadaşlarımızın yanında onu övdüm, inanmayacaksınız ama yüzünde çiçekler açtı, daha iyi hissetti. Kilo almaya başladı, sinirlenmiyordu ve beni hiç olmadığı kadar çok seviyordu hem de beni bu kadar sevebileceğine dair hiçbir ipucu yokken.
Ve sonra bir şey fark ettim: Kadın, erkeğinin yansımasıdır.
Eğer erkek kadını deliler gibi seviyorsa, kadın gelecektir.''

gerçekse eğer bu hikayeye bayılıyorum

eşin sonuçta senle niye evlendi sonuçta begenmiş demekki.
bi de o kuaför ne biçim insan.sen orda lafı koymalıydın.
yapacagın seycok basit iyi bir güzellk uzmanına gitmek,
lazer epilasyon,burun estetıgı diyetısyen,iyi bir kuaför

konu sahibi nerelerdesin yaaa
sevmiyorum böyle konu açıp da ortadan kaybolan üyeleri, kendimi duvara karşı konuşuyor gibi hissediyorum

Ben sizin asla söylediğiniz gibi çirkin olduğunuzu düşünmüyorum. Klişe bir laf vardır vallahi billahi doğru. 'Çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır'. bunun bizzat ,tıpatıp, aynısı örneği benim . ilk okuldan tutun da üniversite arkadaşlarıma kadar kim görse evrim geçirmişsin kız derler. hatırlıyorum ya resmen liseye kadar aynada mutsuz acınası bakışlar atan bendim kendime.
Öncelikle tamamen sallıyorum önümüze 500 bayan koysalar bunların içinden belki 20 tanesi falan makyajsız muazzam güzellikte olabilirler. ya diğerleri ölsün mü yani? Buğday tenliyim kaşım kirpiğim çok belli değildir. Ama en fazla yapa yapa 2 aydaişte budur dediğim makyajımı buldum. her geçen yılda fotoğraflarıma bakıyorum bir yerlerime değişiklikler yapmışım aynı kalmamışım.

Bir arkadaşım vardı. Maryhary sen makyaj yapıyosun bakım yapıyorsun ama en fazla bu kadar güzelleşebilirsin ama bak ben hiç bir şey yapmıyorum senin yaptıklarını yaparsam kim bilir nasıl olurum demişti yıllar önce. Hala görüşürüz o arkadaşımla daha geçenlerde her gördüğümde daha da güzelleşiyorsun lan napıyosun kendine diye söylenip durdu

kısaca aynı asla kalmıyorum. Sürekli kendimle ilgileniyorum. Sende ben böyleyim olaylarını bırak. Bir şeyler yap.

Ağladım bu hikayeye hoşuma gitti. Ağladım ama mutsuz değilim Allah ima şükürler olsun. Sevgi Şevkat ve Ask insanı güzelleştiriyor.konuyu açan arkadaşı gerçekten merak ettim yanlış anlaşılmasın daha iyi fikirler vermek için. Bi insan önce kendini sevmeyi bilmeli kendi için çabalamali hele bide bu kadar negatifligin üstüne neyi yanlış yaptigini bul arkadaşım kendine iyi bak mutlu ol inşallah. ..

Ya sen tvdekilere ne bakiyosun oyle bir makyaj yapiliyorki instagramda var videolar ,3 resim ekledim bunun gibi. Birde sac yapiyorlar ,kiyafet ve ustunede filtre kullanincaharika duruyorlar.
Ilk olarak gittigin kuafor kimse niye kendini ezditiyosun agizlarinin payini verseydin terbiyesizlere. Kendine guvenin olsun once. Eminim bahsettigin gibi degilsin abartiyosun. Bi erkek bile bakimla kadin gibi durabiliyoken sen nasil okadar kotu oldugunu dusunuyosun. Bende adet donemlerkmde boyle hissederim sonra gecer
ikincisi kil olayi cozumduz degil. Burda bisuru yont var killari zayiflatan birini denemeye baslayabilirsin.

Rejimden ziyade egzersiz yapsan sorunlu bolgene bununda sonucunu alirsin.

Bjnlardan ote once kendini sevmelisin yoksa angelina da olsan cirkinim dersin

Eklentiler

• Screenshot_2015-11-13-17-08-19-1.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 172
  • Screenshot_2015-11-13-17-10-54-1.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 164
  • Screenshot_2015-11-13-17-11-06-1.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 190
O kadar kıllanma varsa doktora gidin hormonlarınıza baktırın vardır bi tedavisi olmadı lazere başvurabilirsiniz. Burun da artık hiç sorun olmamalı ya herkes yaptırıyor burnunu devlet hastanesinde yapılıyor yani KBB cerrahlarına başvurun mesela solunumu da etkiliyorsa hemen yapıyorlar. Ten güzelliği için maskeler var düzenli uygulandığında çok iyi sonuçlar veriyor. Kilo zaten problem olmamalı diyetisyene gidin ve harfi harfine uygulayın her dediğini. Hepsinden önce psikolga gitmenizi öneririm size kendinizi sevmeyi öğretmeli birisi. Bir arkadaşım da böyleydi psikologa gittikten sonra kendine güveni arttı o güven de mücadeleyi getirdi arkasından sonuç süper.

Bence çalışın paranızı kazanın ve burun estetiği olun .
Burdaki bi çok arkadaşı incelerseniz bi burunla tüm yüzünün değişime uğradığını göreceksiniz.
Tabi biraz makyaj ve kendinize yakışan giyim kuşamla hoş görünebilirsiniz .

Eşiniz madem beğenmiyor neden evlenmiş? Beğenmediğin yerlerin estetik ile değişebiliyorsa estetik ameliyat ol derim. Ben meme büyütme ameliyatı olduktan sonra öz güvenim gerçekten çok arttı. Kapalıyım, kimse görmüyor memelerimi ama ben bunu zaten kendim için oldum ve kendime güvenim yerine geldi.

Bence çok güzelsin mesala kendini bile eleştiren doğal bi bayansin diğerleri fabrika çıkışı gibi hiç kafana takma derim kiloya gelirse sadece sağlık için zayıflasan o sana yeter birde hem kiloluyum ve tüylerinden bahsetmissin istersen bi hormon testi yaptır derim çünkü altta yatan bi problem olabilir unutma sen bitanesin

Para var huzur var die bi söz vardır. Her zaman herkese huzur verecek diye bir şey yok ama size vereceği kesin. estetisyene diyetisyene spor salonuna güzellik salonuna dişçiye yeterli parayı döktükten sonra manken gibi olursunuz. Zaman ve sabırda lazım tabi şimdi başlasanız en fazla 2 sene sonra harika bir kadın olabilirsiniz. Sabır ve sabat etmeniz lazım istikrar şart :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…