cirkinim:( mutsuzum:(

uglyduck

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2012
101
1
26
Almanya
kimse begenmiyoe güzel degilim hep cirkin lafini duydum
bana akil verin lütfen

Son düzenleme:
cnm çirkinim derken nerenle ilgili sorunun var. yüzünün yada vücudunun nesinden memnun değilsin yani yüzünde leke mi var burnun mu çok uzun dişlerin mi bozuk gözlerinde mi sorun var. bacakların mı çarpık çok mu kısasın kalçan mı memen mi büyük tam olarak sorununu söylersen belki bir çözüm buluruz. yani bazı makyaj hileleri biraz bakım solaryum doğru puntolu ayakkabılar iyi birkaç kıyafet belki sorununa çözüm olur. nedir tam olarak derdin ama abartma gerçekten hoş olmayan neyin var. yani tüylümüsün yüzünde çok mu kıl var bıyıklı mısın neyinle dalga geçiyorlar? gerçekten çözüm bulmak için soruyorum herşeyin çaresi var.

bebegım neden uzuluyosun? soyle guzel makyajla yap sacını falan ac sekıl ver emınım cırıkın degılsındır. sadece guzellıgını kullanmayı bılmıyorsundur hıcc uzulmee

Spikerlik kursunda söyleneni salla zaten
O tarz yerlere girebilmek için çok fazla ince eleyip,sık dokuyolardır,orayı kafaya bile takma
Güzel olduğunu düşünmediğin sürece kimse güzelliğini farkedemezki
Önce kendine söylemelisin güzelim diye
Biraz değişiklik yapabilirsin saçını,başını değiştirebilirsin
Kilon varsa spora gidebilirsin
Söylediklerinide biraz abarttığını düşünüyorum,üzülme lütfen

Cok merak ettim seni. Ne kusurun var mesela ki herkes bi cirkinsin tutturmus gidiyo? Bi de yasin kac canimcim?

çok merak ettim. bence çirkin kadın yoktur. senin iç güzelliğin konuşmaların, insanlara davranışın vs... bunlar insanın dışına, yüzüne yansır..ne kadar iyiysen o kadara güzel görünürsün.. ama ne kadar kötüysen istersen dünya güzeli ol işe yaramaz

bahtın çok güzel olur inşallah ne diyeceğimi bilmiyorum ama güzellik gerçekten geçici insan elli yaşına gelince güzellik diye bir şey olmuyo zaten. üzme kendini inşallah seni mutlu edecek şeyler olur hayatında. allah çirkin bahtı versin derler. ne bileyim senden daha kötü durumdakileri düşün yani mutlu olmak için belki rahatlarsın o zaman. ben daha çok olmadı kış içinde otobüste çok güzel yüzlü yakışıklı 20- 25 yaşlarında bir delikanli gördüm otobüse bindi bir de baktım bir bacağının tümü yok kesik. o kdar üzüldüm ki allah yardım etsin ona. o da ister kız arkadaşı olsun gezsin rahatça tozsun. futbol oynasın ama ne biliyim işte hepimiz farklı şeylerle sınanıyoruz. bu da senin sınavındır belki.inşallah bahtını çok güzel eder rabbim.

haklısın canım insanlar ilk başta dış güzelliğiyle dikkat çeker ama ya sonrası?????
ille de dış görünüş diyosan lütfen ünlülerin makyajsız hallerini gugıl amcaya sor bakalım sana neler gösterecek... belki de sen bu konuda eksik bişeyler yapıyosundur

eminim o kadarda çirkin değilsindir yaa üzülme bence biraz bakımla kesinlikle herşey değişir sen güzel olduğuna inanırsan etrafındaki insanlarda sana o gözle bakar gerisini boşver

Yüzündeki beğenmediğin veya beğenilmediğini düşündüğün bölge/bölgeler neresi ne sorunu var canım.
Söyle ona göre konuşalım.
Güzel olmak hiç zor birşey değil ki.

bence asıl çirkinlik karşılaştığın insanların davranışları...
ilk defa çirkinini gördüm demek ne demek ya terbiyesizler.
ayrıca huy güzelliği önemli. çünkü çirkin kadın yoktur.
biraz bakım biraz özgüvenle her kadın güzeldir.

canım bi kusurun mu varki dış görünüşünde yoksa kimse bukadar kaçılacak kadar çirkin değildir bence

Allah'ın yarattığı herşey güzeldir, önemli olan güzelliği görebilmektir.Asıl güzellik insanın yüreğindedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…