- 7 Nisan 2010
- 8.400
- 455
- 163
insanlar o kadar acımaz ki hele küçükken ortaokuldayken o yaştaki çoçuklar öyle güzel dalga geçiyorlar ki...Hep böyle insanlara insan bile demek istemiyorum..Çokta güzel ıyy çirkinsin,çarlisin,maymunsun diyen çoçuklar oluyor kahretsin hepsini
Bi de bu dalga geçen insanlardan öyle nefret ediyorum ki... Aileleri nasıl yetiştiriyorsa artık.... Benim sırf o insanlar yüüznden geleceğim karradı! Tam 4. sınıfla 8. sınıf arası yaşadım bu olayı tam derslerde temelimi alacakken... Ben sırf o yüzden ders dinlemezdim ve derslerim çok kötüydü ve tembel bi öğrenciydim... srf arkadaşlar tarafından redddeldğm için... Liselere giriş sınavına bile girmedim okuldan herşeyden soğudum... Aptal olduğumu düşünüyordum aptal olduğum için dersleri anlamadğmı sanıyordum.. lisede meslk lisesine gittim ünv. hayatım bitti zaten meslek lisesine gitmmle... ünv. 2 yıllık okuudm... ama şimdi bakıyorum çalştıktan sonra herşeyi hallediyorum demekki ben aptal olduğum için değil öğretmeni dinlemedğim için hep sınavlarda başarsz olmuşum. Öğretmeni neden dinlemedim arkadaşların bana aldıkları tepki yüzünden.. kimsenin yanında oturmak istemedği bi öğrenci olmak beni yerin dibine sokuyordu ve yerin dibine girince hocayı dinleyemiyordum derslerden soğudum koptum.... tam temel eğitim dönemmimi sıkıntılı geçirdim... Belki vaktiyle böyle bi olay yaşamasaydım temel eğitimimi düzgün alıcaktım ve iyi bi liseye oradan da iyi bi ünv. gidecektim ama malesef benim hayatımı kararttılar.... O yüzden burada geleceğin annneleri var lütfen çocuklarınızı yetiştirrken dikkatli yetştirelim... Vicdanlı evlatlar yetştirelim... İnsanları kaybettrmeyi değil kazanmayı öğretelim onlara...
ErDoğru,ne yalan söyleyeyim
Biz ortaokulda bi kız arkadaşımıza sınıfça maymun derdik
Kız öğretmene söylerdi falan ama bizler vazgeçmezdik
Hani kız öyle çirkin,kilolu falanda değildi
Ama söylerdik işte
Er
Ergenler işte böyle kimse o dönem değişim yaşamadığı için ....Ama çoçuklar birbirlerinin üzülmesinden nasıl zevk alır hala çözemedim.
O değil de Hatun yazmış sonra kaybolmuş.
:86: :86:
Bizim arkadaş öyle çok üzülmezdi
Yakın arkadaşlarımdan biriydi zaten
Sevgilisi falan vardı,okulun az-çok tanınan kızlarından biriydi
Ne bileyim biz tipi için demezdik çirkin falan değildi çünkü
Neden söylüyodunuz diye sor bi cevap veremem,takılmak için heralde
Sahte konu içeriği bence,uydurmuş da uydurmuş..
İnsanın her karşısına çıkanlar çirkinsin demesi hic inandırıcı
gelmedi bana.
Ya abartıyorsun, ya uyduruyorsun!
demekki kıskanılan bır kızdı tek açıklaması bu :)
konu sahıbı nerdesın ? konu ac kaç yardım bekle.
Anladım canım o yaşlarda olyuo çoçuklar arasında ama hassas olan var olmayan işte.
Tüm sınıf kız-erkek kıskanıyoduk kızı
insanlar o kadar acımaz ki hele küçükken ortaokuldayken o yaştaki çoçuklar öyle güzel dalga geçiyorlar ki...Hep böyle insanlara insan bile demek istemiyorum..Çokta güzel ıyy çirkinsin,çarlisin,maymunsun diyen çoçuklar oluyor kahretsin hepsini
Doğru,ne yalan söyleyeyim
Biz ortaokulda bi kız arkadaşımıza sınıfça maymun derdik
Kız öğretmene söylerdi falan ama bizler vazgeçmezdik
Hani kız öyle çirkin,kilolu falanda değildi
Ama söylerdik işte
Bi de bu dalga geçen insanlardan öyle nefret ediyorum ki... Aileleri nasıl yetiştiriyorsa artık.... Benim sırf o insanlar yüüznden geleceğim karradı! Tam 4. sınıfla 8. sınıf arası yaşadım bu olayı tam derslerde temelimi alacakken... Ben sırf o yüzden ders dinlemezdim ve derslerim çok kötüydü ve tembel bi öğrenciydim... srf arkadaşlar tarafından redddeldğm için... Liselere giriş sınavına bile girmedim okuldan herşeyden soğudum... Aptal olduğumu düşünüyordum aptal olduğum için dersleri anlamadğmı sanıyordum.. lisede meslk lisesine gittim ünv. hayatım bitti zaten meslek lisesine gitmmle... ünv. 2 yıllık okuudm... ama şimdi bakıyorum çalştıktan sonra herşeyi hallediyorum demekki ben aptal olduğum için değil öğretmeni dinlemedğim için hep sınavlarda başarsz olmuşum. Öğretmeni neden dinlemedim arkadaşların bana aldıkları tepki yüzünden.. kimsenin yanında oturmak istemedği bi öğrenci olmak beni yerin dibine sokuyordu ve yerin dibine girince hocayı dinleyemiyordum derslerden soğudum koptum.... tam temel eğitim dönemmimi sıkıntılı geçirdim... Belki vaktiyle böyle bi olay yaşamasaydım temel eğitimimi düzgün alıcaktım ve iyi bi liseye oradan da iyi bi ünv. gidecektim ama malesef benim hayatımı kararttılar.... O yüzden burada geleceğin annneleri var lütfen çocuklarınızı yetiştirrken dikkatli yetştirelim... Vicdanlı evlatlar yetştirelim... İnsanları kaybettrmeyi değil kazanmayı öğretelim onlara...
Çok etkilenmiş,içerlemiş olabilirsiniz elbette
Kimileri çok daha hassasdır
Ama bütün başarısızlıklarıda bu gibi sebeplere bağlamak bana birazda bahane gibi geliyo
Asıl kendisiyle sorunu olan insanlar dalga geçiyorlar.Gerçek terbiyeli insanlar ağzını açmıyor duruma üzülüyorladı. ama hani ne zengin ne fakir olan burjuva sanan elit tabakadan sanan onlar yapıyor.Bende yaşadım hani bir kusrumda yok olsa bile dalga geçilmezki..çok beyaz tenliyim ve çilleirm oluyordyu.Napayım düzelmiyor ki Allah vermiş..Benim sonraki ve şuank ihalimi o kadar etkliyor ki insanlarla iletişimimi engelledi ,özgüvenim olmadı ..halen sorgularım kendimi neden neden diye..Allaha isyan ediyordum ama inançlı biriyim pişman oluyorum ama o insanla hakkımı helal etmiyorum da..Bazen aşamıyorum içimdem bişey yapmak gelmiyor.Ailem kapalı olmasına rağmen ben kapanmak istemedim bu yüzden iyice yakışmadığını düşünüyor atamıyorum üstümden geçmiyor.
İnsanın her karşısına çıkanlar çirkinsin demesi hic inandırıcı
gelmedi bana.
Ya abartıyorsun, ya uyduruyorsun!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?