cirkinim:( mutsuzum:(

ya hayatta her sey olabılır herkes sorunlarını paylasıyor amenna ama konuyu acıp neden hemen cıkıyorsunuz buna hıc anlam veremıyorum

Geldiğimiz duruma bakın... Benzer konulara o kadar çok rastlıyorum ki... Çirkinim!! ??
Hepsi şu gerçekte gördüğümüzde yüzüne bakılmayacak derecede olan, ama tvlerde gazetelerde tabiri caizse "taş" gibi görünenlere özentiden oluyor..
Şükretmeyi öğrenmelisiniz.. Öncelikle bu çirkinim psikolojisinden kurtulun... Bazen hepimizde olur dönemsel olarak ama geçicidir... Seninki çocukluğundan kalma bir travma..
Ve sen kendini çirkin hissettikçe başkaları da öyle görüyor..Buna emin ol..
Aynaya bak ve şükret haline... İnternette saç, giyim tarzı, makyaj vb konularda fikirler oku.. Uygulamaya başla.. ve sürekli güzelim diye tekrarla.. Özgüvenini tekrar kazan..
Emin ol yapabilirsin...
Her şeyden önce kendini sevmekle başla
Bu arada spikerlik kursuna yazılmak için gitsem beni de almazlar buna çok takılma...

benimde geçen yıl dershane de bir arkadaşım vardı.. Herkes kızı çirkin bulurdu.. Kaşları çıkar almazdı, bıyıkları çıkar almazdı.. saçlarını bir kez bile açık bırakmazdı.. Kulakları da birazcık kepçeydi suratına bakan elinde olmadan gülerdi.. kaşını ya hiç alma ya da alıyorsan çıkanları hep alıver di miii...
çoğu erkek arkadaşımız benden çok bıyığın var diye bu kızla dalga geçerdi.. o derece yani... bu arada yaşı da tam 20 idi, çocuk falan değil yani....

şimdi aklıma geldi ve sizi o kız arkadaşım yerine koydum.. çevrede gerçekten bazen acımasız insanlar olabiliyor..

neyseee

bu kız arkadaşımın sonuna gelince..
şimdi kız hosteslik okuyor .. mesleğe güldüğüm düşünülmesin, yani hani insanlara hizmet eden böylesi sektörlerde biraz güzellik önemlidir ya o açıdan diyorum
düşünün artık hostes oluyor bizim kız...
resimlerini gördüm de nasıl değişmiş, nasıl kokoş bir şey oluvermiş

insan kendine bakmaya görsün... insan oğlunun elinden ne kurtulmuş Allah aşkına.. yeter ki biraz gayret göstermeyi bilelim..
herkes doğuştan angelina jolie değil ki...

kendine baktıktan sonra her kadın güzel oluverir..

dert etmeye değmez... biraz yenilik gerek sadece..

Insanlarin dis gorunusu basta onemli olabilir fakat sora huyu dikkat ceker.oncelikle bunu solemek isterim.bisiyi merak ediyorum vücudun kilolu ya da sisman mi?

Spikerlik kursu hangisiymiş ?

Onlar da birer ticaret kapısı neticede...Kursu verince hemen tv'ye çıkarmıyorlar.Sertifika verip yolluyorlar.

Geleni çevirmezler.Ki zaten spikerler radyoda da çalışabilir veya görüntü arkası metin okuyabilirler.

Ben de katılıyorum.
Allah her kullarını özene bezene yaratmıştır.

kesinlikle çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır...beğenmediğin neren var yada edilen bu denli seni dışlamaya sebep olan insanlar sana yardım etmek istiyor. ilk önce cevap vermelisin

İnsanın her karşısına çıkanlar çirkinsin demesi hic inandırıcı
gelmedi bana.
Ya abartıyorsun, ya uyduruyorsun!

insanlar o kadar acımaz ki hele küçükken ortaokuldayken o yaştaki çoçuklar öyle güzel dalga geçiyorlar ki...Hep böyle insanlara insan bile demek istemiyorum..Çokta güzel ıyy çirkinsin,çarlisin,maymunsun diyen çoçuklar oluyor kahretsin hepsini

Son düzenleme:
Üniversitede ( ilk dönem) 90 kg bir insan olarak sınıfın en şişman 2. öğrencisiydim.
Öyle ki kaşlarımı almazdım, hep eşofman giyerdim.
Saçlarıma şekil vermezdim.
Sonra birini sevdim. Onun için giyim tarzımı değiştirdim. Eşofmandan başka bir şey giymeyen, sabahları zor uyanan ben..
Arkadaşımdan daha önce kalkar makyaj yapardım, giyinirdim, her hafta tüy bakımlarımı yapardım.
Nitekim yine kiloluydum ama en azından farkıma varmıştım kendimin.
Saçlarını salmayan ben, ayda bir rengini modelini değiştiriyordum.
Herkes beni okula gelmeden önce kuaföre gidiyorum sanıyordu
El yeteneğim vardı sonuçta ve ben avantaja çevirmiştim farkında olmadan.
Tek kalan sorunumda kiloydu hallettim yavaş yavaş.
İnan ki bunları yaptığında hayatın farkına varacaksın, özgüvenin yerine gelecek.
Hiç sevgilin olmaması çirkin olmandan değil, kendine güvenin olmadığından kaynaklanır.
Kendine gel ve silkelen, kimse taş bebek doğmuyor

Canım benim eminim sen yumuşak başlı,sesiz sakin bir insan olduğunu düşündüm .Eğer böyle konuşabilen insanlar kendi kusurlarını masum insanlara yansıtarak kendi durumlarından sıyrılmaya çalışırlar.Hiç sıkma canını morelin bozulmış olabilir bunun için makyaj ,saçlarde değişiklik ve seni mutlu eden kıyafetlerinle kendini keşfedebilir iyi hissedebilirsin.Çirkin kadın yok bakımsız kadın var unutma..Ve kendini çevrene nasıl hisseterebilmendir..Sürekli çirkinim çirkinim diye söz edersen çevrende herkeste öyle görür.Yapılan araştırmalara göre erkekler özgüveni yüksek kadınlar dikkatini çekermiş.Gülüşün çok önemli..

iste takıldıgım konu da bu nıye konu actıgınız an cıkıyorsunuz?

Tebrik ederim seni. İşte kadn dedigin böyle olur. Kim bilir 90 kilo oldugu için kendini her şeyden soyutlayan, içine kapanan kaç kadın vardır.Önemli olan kendine güvenip, çalışmak ve sabretmek. Bu arada o kadar kiloyu ne kadar zamanda verdin? :)

Son düzenleme:
herkes sana çirkin demiş sende evet haklısınız benden olsa olsa anca ''uglyduck'' olur demişsin...şu an benim için kelimeler kifayetsiz:.....

Cnm probelemin ne acaba merak ettim.. Kilo mu, yüzünde yara vs. bi iz falan mı var, yoksa yüzünde bi özür mü var tavşan dudak vs. gibi bi hastalk mı var???? Neden böyle düşüyorsun?? Herşeyin bi çaresi vardır üzülme... Ben ilkokuldayken bana bit bulaşmştı mahalleden birinden ve okulda hoca kontrol yaparken bende bit buldu ve annemi çağrdı arkadaşların içindede uyardı.. tabi ben çocuğum ne anlarım bitten ama arkadaşlar alay etti zaten o okula yeni kaydolmuştum. Annem duyunca hemen beni hiç düşünmeden erkek berberine götürdü yaşım 11-12 tam gelişme ergenliğe adım atacağım yaşlardayım... saçımı asker traşı yaptrdı ve herkes benle alay etti sınıfta bitli vs... saçımda bitler geçmşti temzlemştk ilaç almıştık ama benm adım bitli kaldı... Kimse benm yanıma oturmak istemiyordu ve bu yüzden derslere bile konsantre olamıyordum tüm derslerde temelim kötü sırf bu yüzden... sıkıntıdan dizimde sedef hastalığı çıktı.. kimse benle konuşmuyordu hiç arkadaşım olmamıştı okulda kendime güvenm herşey bitti... sıfır bi insan oldum... hergünüm ağlamakla geçerdi.. ne ders çalşırdım ne de derste hocayı dinlerdim... Saçlarım uzadı bitler geçti ama adım bitli kaldı... psikolojim bitti, kedime güvenm bitti... mahvoldum.. sonra liseye kaydoldum lisede yeni ortam yeni arkadaşlar derken biraz biraz toparlandım... Özellkle ünv. kazandıktan sonra ben 360 derece değiştim... o kadar değiştim ki... okula giderken hergün kuaförden çıkmş gibi gidiyordum saçlarımn rengi 6 ay da bi değişrdi... Kendime güvenm geldi özgüvenimi geri kazandım.. Bi gün alışverş için gittiğim bi süper markette eski lise arkadaşlarımla karşılaştım ve beni tanıyamadklarını söylediler.. çok değişmşsn vs. dediler... facebooktada görüyorlar sana ne olmuş diyorlar. Çocukken benle dalga geçen yanıma oturmaktan tiksinti duyan sınıf arkadaşım yıllar sonra bana çıkma teklifi etti bana şiirler mektuplar yazdı.. ilkokuldaki bütün erkk arkadaşlarım beni görünce çok şaşırıyor numaramı istiyorlarr vs... çok değişmşsn diolar... Cnm önmli olan ümitszliği bi kenara koyup değişime başlamak.. öyle bi değiş ki geçmşte ki bütün arkadaşların senle alay ettklerine utansın... yapablrsn tatlım artık herşeyn bi çaresi var..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…