merhaba arkadaslar ben 22 yasindayim ve cok cirkinimne yapicam bilmiyorum
6 yasinda okula basladim o zamandan simdiye kadar hergün ama hergün okulda cirkin oldugum icin
hep alay ettiler benimle dalga gectiler hic arkadasim olmadi ortaokul lisede bile her türk kiz güzeldir hayatimda ilk kez cirkinini gördüm dediler erkekler
hergün eve aglayarak geliyordm kizlar bile cirkinim diye yanlarinda dolandirmiyordu erkekler gelmiyormus diye yolda bile bi erkek beni görünce yere bakio hemen kafasini
ceviriyo baska kizlar görünce cok kiskaniyorum hepsi güzel özene bözene yaratilmis bense aceleye getirilmisim sanki okadar gücüme gidiyorkiailem beni anlamio
piskoloklara gittim hep hic fayda etmedi hic sevgilim bile olmadi erkekler hep kacti bendencok mutsuzum ne yapicam bilmiyorum estetik olmak istiyorum param yok
estetik olsam güzel olurmuyum oda ayri bi konuspikerlik kursuna gitmisdim kayit olmak icin türkiyede 2 ayri yerde ama kabul etmediler dis görünüsün yetersiz dediler
uygun degilsin dediler okadar zoruma gittiki aglayarak gecirdim günümü
bana akil verin lütfen
merhaba arkadaslar ben 22 yasindayim ve cok cirkinimne yapicam bilmiyorum
6 yasinda okula basladim o zamandan simdiye kadar hergün ama hergün okulda cirkin oldugum icin
hep alay ettiler benimle dalga gectiler hic arkadasim olmadi ortaokul lisede bile her türk kiz güzeldir hayatimda ilk kez cirkinini gördüm dediler erkekler
hergün eve aglayarak geliyordm kizlar bile cirkinim diye yanlarinda dolandirmiyordu erkekler gelmiyormus diye yolda bile bi erkek beni görünce yere bakio hemen kafasini
ceviriyo baska kizlar görünce cok kiskaniyorum hepsi güzel özene bözene yaratilmis bense aceleye getirilmisim sanki okadar gücüme gidiyorkiailem beni anlamio
piskoloklara gittim hep hic fayda etmedi hic sevgilim bile olmadi erkekler hep kacti bendencok mutsuzum ne yapicam bilmiyorum estetik olmak istiyorum param yok
estetik olsam güzel olurmuyum oda ayri bi konuspikerlik kursuna gitmisdim kayit olmak icin türkiyede 2 ayri yerde ama kabul etmediler dis görünüsün yetersiz dediler
uygun degilsin dediler okadar zoruma gittiki aglayarak gecirdim günümü
bana akil verin lütfen
Ben de katılıyorum.Spikerlik kursunda söyleneni salla zaten
O tarz yerlere girebilmek için çok fazla ince eleyip,sık dokuyolardır,orayı kafaya bile takma
Güzel olduğunu düşünmediğin sürece kimse güzelliğini farkedemezki
Önce kendine söylemelisin güzelim diye
Biraz değişiklik yapabilirsin saçını,başını değiştirebilirsin
Kilon varsa spora gidebilirsin
Söylediklerinide biraz abarttığını düşünüyorum,üzülme lütfen
İnsanın her karşısına çıkanlar çirkinsin demesi hic inandırıcı
gelmedi bana.
Ya abartıyorsun, ya uyduruyorsun!
herkes o kdr içten yorum yapmıski.. peki konu sahibi nerde?
soldaki kim anlayamadım
Üniversitede ( ilk dönem) 90 kg bir insan olarak sınıfın en şişman 2. öğrencisiydim.
Öyle ki kaşlarımı almazdım, hep eşofman giyerdim.
Saçlarıma şekil vermezdim.
Sonra birini sevdim. Onun için giyim tarzımı değiştirdim. Eşofmandan başka bir şey giymeyen, sabahları zor uyanan ben..
Arkadaşımdan daha önce kalkar makyaj yapardım, giyinirdim, her hafta tüy bakımlarımı yapardım.
Nitekim yine kiloluydum ama en azından farkıma varmıştım kendimin.
Saçlarını salmayan ben, ayda bir rengini modelini değiştiriyordum.
Herkes beni okula gelmeden önce kuaföre gidiyorum sanıyordu
El yeteneğim vardı sonuçta ve ben avantaja çevirmiştim farkında olmadan.
Tek kalan sorunumda kiloydu hallettim yavaş yavaş.
İnan ki bunları yaptığında hayatın farkına varacaksın, özgüvenin yerine gelecek.
Hiç sevgilin olmaması çirkin olmandan değil, kendine güvenin olmadığından kaynaklanır.
Kendine gel ve silkelen, kimse taş bebek doğmuyor
soldaki kim anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?