çirkinler insan değil mi?

Ne kadar yakışıklı bir bağyaann

Nizamettin abi nassin?
Yakisiklimisin?

Güzel olmak istiyorsan gülümse artı dik bir duruşun olsun misal bende kendimi beğenmiyorum sürekli kusur arıyorum,buluyorum belli bi seviyeye yaşa gelene kadar bu böyle devam eder öğrendim ben. Özellikle senin yaşlarında bu tarz sorunlarının olması çok doğal aşıcaksın tavsiyem şu temiz giyin,dik bir duruşun,güzel bir diksiyonun olsun tüm kusurlarını örter kanısındayım :) Allah başka dert vermesin :)

Canim hic birseyi dert etme sen benim ergenlikteki halimi gorseydin emin ol ay allah yardimcin olsun derdin çok kilolu iltahapli sivilcesi olan embesil gibi biseydim... ama kimseyi takmadim herkesi begenen birileri varken benim yoktu sıkıntı etmedim yapabilecegim cok birsey yoktu cunku.. sonra yuzumu dove sabunla yilamaya basladim peeling maskeleri kullandim yuzum hem ergenlikden ciktigim için hemde gerekli bakimi yaptigim icin duzeldi... sen bedenini temiz tut banyonu yap yuzunu hergun sabunla yika hergun dislerini fircala makyaja suna buna gerek yok onlar yaş ilerledikcr olacak zaten...

Canim yanlis dusunuyorsun kendini sevmeyi ögren önce... Ben senin yaslarindaki fotolarima bir bakiyorumda aman allahim ben erkek olsam beni öpmem düşün o kadar vahim :))) ama bizim zamanimizda makyaj yapmak sac boyamak tirnak uzatmak kas biyik aldirmak bilmemne oyle 13-14 lü yaslarda baslamazdi, simdikiler 1. Sinifta basliyo herseye :))

Zamanla yüzün vucudun herseyin oturur takma kafana, birazcikta bakim eklenir üzerine (saclarini duzlestir maşa yap hafif güzel makyaj yap birazda giyim tarzini degistir ) o zaman hersey rayina oturur...

Canım daha yaşın çok küçük. Ben 14 yaşındayken çirkindim şuan eski fotograflarimi gorenler benim olduğuma inanmiyorlar daha buyüceksin değişiceksin. Ama makyaja erken başladığım için cildime zararlarını şuan anlayabiliyorum. O yüzden makyaja hiç özenme şimdi mesela rimel dudak parlaticisi olabilir sadece. Cildin için doğal şeyler kullanabilirsin kil maskesi olabilir günde iki defa sabah akşam yağlı ciltlere uygun temizleme jeli kullanabilirsin. Yine yağlı ciltlere uygun tonik nemlendirici.. Haftada 1 maske yapabilirsin.. Ben kullanmadım ama saçların için doğal hindistan cevizi yağının çok iyi olduğu söyleniyor. Ama boşver bu guzel zamanlarını böyle düşüncelerle mahvetme :)

Asla yasindan buyuk giyinme makyaj yapma dogal ol daha yuzun oturmamis 5sene sonra cok farkli goruneceksin inan

Kesinlikle bu senin içselleştirdiğin bi durum yani güzellik ve çirkinlik dışta değildir emin ol buna.Ne güzel insanlar var bi iki muhabbet et fos çıkıyor.Bu senin kafaya takman gereken bi konu değil sana bunu hissettiren birileri varsa da uzak durmanı öneririm zira bunu diyorsa ay şuran şöyle bıran böyle cidden arkadaş olmamalısın.Herkesin kendine has bi güzelliği olduğunu düşünüyorum.Bence sen de güzelsin yapma bunu kendine düşünme bunları bakımlı ol tamam cildindeki bozuklukları düzeltecek kremler kullanabilirsin sana acnesynamide markasını öneriyorum ve cildini bozacak türden ürünlerden kaçın fondöten vs. Sevgiler..

Cirkin kadin yoktur. Bakimsiz kadin vardir tatlim. Saclarinin kiriklarini tabii ki aldir. Ben serum kullaniyorum kivircik dalgali saclarim icin. Yumusacik yapiyo. Kaslarini al, saclarin bakimli temiz olsun, birbirine yakisan renklerde sana da yakisan kiyafetler giyin.

Ben 14 yasinda yavas yavas makyaj yapmaya da baslamistm. Zamanla zaten aynalara bakmaya doyamazsn :)

henüz 14 yaşındasın ve ergenliktesin cnm bu yuzden cıldının ph sı ıle oynayıp bozmaki sen kendini nasıl görursen evren sana oyle enerjı verir.kendinle barışık ol ve özgüvenın tam olsun hep

senin yüzüne çirkin olduğunu vuranlar, 15 sene sonra pörsüyecekler. bir ara merak ettim eski sınıf arkadaşlarıma baktım face'ten. hepsi pörsümüş, koca karı suratlı olmuş. Allah'ın sopası yok. bi zamanlar benide güzel bulmayanlar vardı. bense şuan yaşımı bile göstermiyorum. daha yaşın çok küçük sakın makyaj malzemelerine kozmetiklere sarılma, erkenden cildini bozarsın. onun yerine kendi yaşına uygun kremler solüsyonlar vs. bul. forumdakiler yardım eder. kıyafet konusunda da tv deki moda programlarına sakın özenme. yaşına uygun şeyler giy. bir daha 14 yaşında olmayacaksın. ayrıca daha vücudun tam oturmadı, gerçek formuna ulaşmadı. 4-5 sene sonra hem vücudun hem yüzün yerine oturcak. henüz geçiş dönemindesin. kusursuz insan olamazsın, herkesin bir kusuru var. heryerine bakıp oram öyle buram böyle deme. herşeyin bi çaresi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…