- Konu Sahibi nesrin12345
-
Bu nasil bir gorgusuzmus ya yuzune beraber demisIlk defa yaziyorum buraya .amacim sadece fikir alip kafa dagitmak. Şoyleki, amcamlara bassagligi icin ziyarete gittik. Esim cocuklarim ve ablam ile. Neyse amcamin esi beni gorunce guzel nesrinim diye sarildi. Bende guzellikmi kaldi yenge eskiden daha guzeldim dedim. Neyse az durduk oturduk demesinmi ,essahtanda cirkinlesmissin. Yuzunu burusturarak.. bende şok oldum. Ama cokmu diyebildim.bozuldum. ablamda gene guzelsin nesrin dedi. Ama cok tuaf oldum. Bu kadin neden boyle yapti.ben hic degismemissin demesini beklerken.cunku her goren hic degismiyorsun,kiz gibi duruyorsun derken. Begenilen biri oldugumu her ortamda hissetmisimdir.hala. onun lafi aklimdan cikmiyor. Dusundukce canim sıkılıyor. Annemlerin tarlalarini ekiyorlardi bu sene ekmelerine izin vermedi ablam. Ona bozulmuslardi. Bu yuzdenmi boyle davrandi. Bilemiyorum.cunku ben cirkin birine bile ,agzimdan cikarip soyleyemem o lafi. Amcam yoktu bunu soylediginde. Amcam sarildi onunla foto cekindik fln onunla cekinmedim o lafina karsilik.
birisi gelip güzel xim diye sarılınca ben fiziksel bir şeyden bahsettiğini düşünmüyorum, manevi bir şefkatten bahsediyor diye düşünüyorum,
Yengeniz normal degil. Cenaze evi demissiniz, biri oldugu icin mutsuz ve sinirli olabilir. Sizin verdiginiz cevaba belli ki gicik olmus ama bu tur bir karsilik vermesi normal degil. Belki de cok cahil birisi, boyle aklina gelen her seyi soyleyen bir tip. Bana da yasli bir kadin "cok guzellesmissin ilk geldiginde cok zavalli gorunuyordun" gibi bir iltifatta bulunmustu. Halbuki beni ilk gordugunde daha ideal kiloma yakindim daha genc ve daha guzeldim. Baska bir kiz da "bugun cok enerjiksin, normalde hep yorgun gorunuyorsun ama bugun farkli" demisti. Bu iki kadinin ortak noktasi beni kiskanmalari. Benim onlardan daha guzel ve begenilir olmam. Bu yuzden hic takmadim soylediklerine hee hee dedim gectim. Sonucta iki kisi bunu derken 20 kisi iltifat ediyorsa sorun bu iki kisidedir. Kendinize guvenin.Cunku ilk defa biri bana cirkinlesmissin dedi
Yengeniz normal degil. Cenaze evi demissiniz, biri oldugu icin mutsuz ve sinirli olabilir. Sizin verdiginiz cevaba belli ki gicik olmus ama bu tur bir karsilik vermesi normal degil. Belki de cok cahil birisi, boyle aklina gelen her seyi soyleyen bir tip. Bana da yasli bir kadin "cok guzellesmissin ilk geldiginde cok zavalli gorunuyordun" gibi bir iltifatta bulunmustu. Halbuki beni ilk gordugunde daha ideal kiloma yakindim daha genc ve daha guzeldim. Baska bir kiz da "bugun cok enerjiksin, normalde hep yorgun gorunuyorsun ama bugun farkli" demisti. Bu iki kadinin ortak noktasi beni kiskanmalari. Benim onlardan daha guzel ve begenilir olmam. Bu yuzden hic takmadim soylediklerine hee hee dedim gectim. Sonucta iki kisi bunu derken 20 kisi iltifat ediyorsa sorun bu iki kisidedir. Kendinize guvenin
Sandiginiz kadar sevmiyormussunuz iste kendinizi, o kadar da yuksek degilmis ozguveniniz. Oyle olsa he der gecerdinizEsimde kiskancligin dan cekemiyorlar dedi. Ailemde oyle. Birde ortamlarda dikkat ceken genelde karsi cinsten bile iltifat Alan biriyim. Ama bunun boyle konusmasi iki haftadir aklimdan cikmiyor. Ve sacma bir sekilde Oz guvenimi etkiledi ve kendimi kotu hissetmemi sagladi. Ilk kez boyle bir sey duyunca cok kotu hissettim. Surekli aklima geliyor ve aynaya bakinca cok guzel buluyorum kendimi ama bakmadigim zamanlarda cirkin hissediyorum. O kelime aklima geldikce. Mesela. Teyzemin kocasi hic degismiyorsun yegenim hep ayni duruyorsun dedi. Baska biyerde alisveris yaparken bir genc esime ,ne kadar guzel bir es almissin abi kendine dedi. Yani genelde hep boyle seylerle karsilasan biriyken . Birden o cirkin kelimesi, butun duydugum,iltifatlari unutturdu. Ve cirkin hissetmemi ozguvensiz olmami sagladi su iki haftada. Inanilir gibi degil. Birde kendime kiziyorum. Guzellikmi kaldi niye dedimki guzel oldugumu dusundugum halde. Kenfime bunu nasil diyebildim . Kendini cok seven biriyken.
Sen yinemi geldinSandiginiz kadar sevmiyormussunuz iste kendinizi, o kadar da yuksek degilmis ozguveniniz. Oyle olsa he der gecerdiniz
'siz' diye hitap eden birine 'sen' denmez. Bi de gözünüzü seveyim soru eklerini ayırın yaSen yinemi geldin
Ben yurt disindayim turkcem bu kadar hanfendi.onceki mesajlarindaki alay edislerini siz gormediniz tabi.'siz' diye hitap eden birine 'sen' denmez. Bi de gözünüzü seveyim soru eklerini ayırın yailkokul Türkçe dersinde öğretilen şey.
EvetSen yinemi geldin
Vizyon meselesi canim, cok bir sey beklememek gerek'siz' diye hitap eden birine 'sen' denmez. Bi de gözünüzü seveyim soru eklerini ayırın yailkokul Türkçe dersinde öğretilen şey.
Alay etmedim, kendi kendinize zorla iltifat ettirdiginizi yazdim. Buraya konu acarken hosunuza gitmeyecek cevaplarla da karsilasabileceginizi biliyor olmalisiniz. Sizi yalan yere pohpohlamak ya da moral vermek zorunda degilizBen yurt disindayim turkcem bu kadar hanfendi.onceki mesajlarindaki alay edislerini siz gormediniz tabi.
Neden bos bos konusuyorsunuz. Benim burada anlatmak istedigim. Diyelimki cok cirkinim hadi senin dedigin olsun .mutlu ol. Oyle bir kelime toplum icinde insan dusmanina demez. Ben mutavazilik adina guzellikmi kaldi dedim. Yoksa senden guzelimdir emin ol. Insanlarda ozellikle turk toplumunda patavatsizligi ,acik sozluluk saniyorsunuz. Kendimi anlattkkca ornek verdikce ,ovdugumu düşünüp, kizin Ozguvenini daha nekadar yere calarim moduna gectiniz hepiniz. Ben buraya yazarak hâta etmisim. Cunku kendine faydasi olmayan insanlardan olaylara saygi cercevesinde yorum beklerken. Yok soylesindir, yok kesin cirkinsindir ,yok kasinmissin, yok sen aranmissin. Yeter ya bu ne boyle sizin amaciniz ne.insallah dalgaya alanlarada boyle bir mutavazilik yaptiginiz anda sizide bozacak kisi karsiniza cikarda anlarsinizDiyelim ki gerçekten çirkinleştiniz ne olmuş canım insanız olabilir kim aynı kalır ki zaten. Bu arada sizin ciddi özgüven probleminiz var. Bi kere size güzel denince bile teşekkür edip geçemeyişinizden belli. Sonra defalarca karşı cinsin bile güzelliğinizden bahsettiğini vurgulamaya çalışmışsınız. Kusura bakmayın ama gerçekten güzel olsanız böyle konuşmalar yapmaya ihtiyaç duymazdınız demek ki arada iltifat alıyorsunuz ve bunları unutamıyorsunuzayrıca ne sığ konular bunlar güzel çirkin vs. Başka vasfınız yok mu sizin takılmışsınız bi güzelim de güzelim diye. Aman en güzel siz olun maşallah nazar değmesin
Gerçekten güzellikle kafayı takmışsınız yahu he en güzel sizsiniz kimse size çirkin falan diyemez yoldaki gençler bile iltifat ederYoksa senden guzelimdir emin ol. I
Yahu herkes size iltifat edip güzel Nesrin demek zorunda mı,kendini seven beğenen insan iltifat falan beklemezAynen iltifat bekliyordum valla
Begenıldıgınızı gercekten hissediyor olsaydınızIlk defa yaziyorum buraya .amacim sadece fikir alip kafa dagitmak. Şoyleki, amcamlara bassagligi icin ziyarete gittik. Esim cocuklarim ve ablam ile. Neyse amcamin esi beni gorunce guzel nesrinim diye sarildi. Bende guzellikmi kaldi yenge eskiden daha guzeldim dedim. Neyse az durduk oturduk demesinmi ,essahtanda cirkinlesmissin. Yuzunu burusturarak.. bende şok oldum. Ama cokmu diyebildim.bozuldum. ablamda gene guzelsin nesrin dedi. Ama cok tuaf oldum. Bu kadin neden boyle yapti.ben hic degismemissin demesini beklerken.cunku her goren hic degismiyorsun,kiz gibi duruyorsun derken. Begenilen biri oldugumu her ortamda hissetmisimdir.hala. onun lafi aklimdan cikmiyor. Dusundukce canim sıkılıyor. Annemlerin tarlalarini ekiyorlardi bu sene ekmelerine izin vermedi ablam. Ona bozulmuslardi. Bu yuzdenmi boyle davrandi. Bilemiyorum.cunku ben cirkin birine bile ,agzimdan cikarip soyleyemem o lafi. Amcam yoktu bunu soylediginde. Amcam sarildi onunla foto cekindik fln onunla cekinmedim o lafina karsilik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?