- 1 Eylül 2021
- 5.309
- 19.910
- 198
- Konu Sahibi nesrin12345
-
En azindan senin gibi tanimadigim insanlardan moral bulmaya calisacak kadar kimsesiz degilimOzaman tanimadigin birine neden yorum yapiyorsun. Yalvarmiyorum sana bana yaz diye.cik git. Anca burda insanlarla dalga gecip gulup eglenseniz.. cok kulturlu oldugun belli oluyor davranis seklinden.
Aynen oyleZaten mutevazilik olsun diye güzellik mi kaldı dememiş daha çok ovulmek için söylemiş. Israrla hayır çok güzelsin densin istemiş.
Akrabalar arasında ego kasmaya ne gerek var. güzellik mi kaldı diyen sizsiniz ne bekliyordunuz sizi yağlayıp ballamasini. Ayrıca onunla fotoğraf çekmemek vss kendinizle özgüven çelişkisi var. Ergen değilseniz sallayın gitsinIlk defa yaziyorum buraya .amacim sadece fikir alip kafa dagitmak. Şoyleki, amcamlara bassagligi icin ziyarete gittik. Esim cocuklarim ve ablam ile. Neyse amcamin esi beni gorunce guzel nesrinim diye sarildi. Bende guzellikmi kaldi yenge eskiden daha guzeldim dedim. Neyse az durduk oturduk demesinmi ,essahtanda cirkinlesmissin. Yuzunu burusturarak.. bende şok oldum. Ama cokmu diyebildim.bozuldum. ablamda gene guzelsin nesrin dedi. Ama cok tuaf oldum. Bu kadin neden boyle yapti.ben hic degismemissin demesini beklerken.cunku her goren hic degismiyorsun,kiz gibi duruyorsun derken. Begenilen biri oldugumu her ortamda hissetmisimdir.hala. onun lafi aklimdan cikmiyor. Dusundukce canim sıkılıyor. Annemlerin tarlalarini ekiyorlardi bu sene ekmelerine izin vermedi ablam. Ona bozulmuslardi. Bu yuzdenmi boyle davrandi. Bilemiyorum.cunku ben cirkin birine bile ,agzimdan cikarip soyleyemem o lafi. Amcam yoktu bunu soylediginde. Amcam sarildi onunla foto cekindik fln onunla cekinmedim o lafina karsilik.
Özgüvensiz misin? Ergen miAynen iltifat bekliyordum valla
İltifat almayı beceremediğiniz ve kadının güzel bir şey söyleme hevesini kursağında bıraktığınız için olabilir mi?Guzel dedikten sonra niye cirkin diyor ya
Neyse amcamin esi beni gorunce guzel nesrinim diye sarildi. Bende guzellikmi kaldi yenge eskiden daha guzeldim dedim. Neyse az durduk oturduk demesinmi ,essahtanda cirkinlesmissin.
26 yaşında ne çikrinleşmesi ? Lafı söyleyen de bir acayip, siz de.kız gibisin yazmışsınız bir de.Ilk defa yaziyorum buraya .amacim sadece fikir alip kafa dagitmak. Şoyleki, amcamlara bassagligi icin ziyarete gittik. Esim cocuklarim ve ablam ile. Neyse amcamin esi beni gorunce guzel nesrinim diye sarildi. Bende guzellikmi kaldi yenge eskiden daha guzeldim dedim. Neyse az durduk oturduk demesinmi ,essahtanda cirkinlesmissin. Yuzunu burusturarak.. bende şok oldum. Ama cokmu diyebildim.bozuldum. ablamda gene guzelsin nesrin dedi. Ama cok tuaf oldum. Bu kadin neden boyle yapti.ben hic degismemissin demesini beklerken.cunku her goren hic degismiyorsun,kiz gibi duruyorsun derken. Begenilen biri oldugumu her ortamda hissetmisimdir.hala. onun lafi aklimdan cikmiyor. Dusundukce canim sıkılıyor. Annemlerin tarlalarini ekiyorlardi bu sene ekmelerine izin vermedi ablam. Ona bozulmuslardi. Bu yuzdenmi boyle davrandi. Bilemiyorum.cunku ben cirkin birine bile ,agzimdan cikarip soyleyemem o lafi. Amcam yoktu bunu soylediginde. Amcam sarildi onunla foto cekindik fln onunla cekinmedim o lafina karsilik.
Oha konu sahibi 26 yaşında mı? Konuyu okuyunca 40 falan sandımKadın güzel demiş, yaşlandım demişsin.
Hakket yaşlanmışsin demiş, bozulmuşsun.
Ayrıca 26 yaşında ne yaşlılığı ya? Sen kendin kendin için 'çirkin / güzellik geçmiş' etiketini kullanmışsin. Böyle devam edersen yavaş yavaş herkesin gözünde bu şekilde anılırsin.
Ben miyobum. Ayrıntıları net goremiyorum. Ama bir arkadaşım o kadar çok defa 'alnimda kırışık çıktı, alnimin kırışiği kalıcı oldu, baksana alnımdaki kirisik derinlesti di mi? Alnima botox yaptıracağım' dedi ki sohbet ederken, şimdi kıza bakınca belirgin bir kırışık görüyorum.siz kendinizi 'guzellik benden geçti' diye etiketlediginiz sürece herkes sizi böyle görür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?