çirkinligine de bakmıyor!!

yelizzce1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2016
1.575
1.538
63
Bugün eve gidiyordum bir yandan da telefonla konuşuyorum. Bi tane okuzun önünden geçtim bana bakıp "haklisin haklisin " dedi. Bir an bos bulunup arkama dönüp ne dedi bu bakışı attım. Arkamdan "çirkinliğine de bakmiyor " dedi. Çok moralim bozuldu cidden. Ben ne çirkin ne de çok güzel biriyim. Orta diyelim. Göze batan bir cirkinligim olduğunu düşünmüyorum. Hatta dışarı çıktığımda ya da dershanede birçok erkek yanıma gelir tanışmak ister. Daha gecen gün dershanede bir çocuk beni göz hapsine alıp çıkışta adımı falan sordu. Ben tabii ki sirf biri beğendi diye havalara ucmadim ama boyle olaylarda gururumuz oksaniyor. Peki nasıl bir mantık bu? Biri tanışmak istiyor hatta birçok kişi, ancak birisi de bariz bir şekilde "çirkin iyyyk" diyor. Bu çirkin diye laf atan bir iki kişi daha oldu hatırlıyorum. Ve cidden inanarak dediler kıllığina değil. Güzellik bu kadar goreceli bir şey mi?

Bugün eve gidiyordum bir yandan da telefonla konuşuyorum. Bi tane okuzun önünden geçtim bana bakıp "haklisin haklisin " dedi. Bir an bos bulunup arkama dönüp ne dedi bu bakışı attım. Arkamdan "çirkinliğine de bakmiyor " dedi. Çok moralim bozuldu cidden. Ben ne çirkin ne de çok güzel biriyim. Orta diyelim. Göze batan bir cirkinligim olduğunu düşünmüyorum. Hatta dışarı çıktığımda ya da dershanede birçok erkek yanıma gelir tanışmak ister. Daha gecen gün dershanede bir çocuk beni göz hapsine alıp çıkışta adımı falan sordu. Ben tabii ki sirf biri beğendi diye havalara ucmadim ama boyle olaylarda gururumuz oksaniyor. Peki nasıl bir mantık bu? Biri tanışmak istiyor hatta birçok kişi, ancak birisi de bariz bir şekilde "çirkin iyyyk" diyor. Bu çirkin diye laf atan bir iki kişi daha oldu hatırlıyorum. Ve cidden inanarak dediler kıllığina değil. Güzellik bu kadar goreceli bir şey mi?

Erkekler için saçın basın o an daginik olmasi makyajsiz olmak bile çirkinlik sayılabilir. Kii ilgini çekmek için öyle demiştir gerçekten çirkin olduğunu dusunse laf atmazdi bence ne yani hrr gördüğü çirkine laf mi atıyor

Hayat bu zamanlarda okadar zorki
Bussuru zorluklar kotulukler var dunyada.
Sallayin gitsin dert edinmeyin kendinize herseyi.

bu laf atmanın değişik bir şekli.. emin olun onun dikkatini çekmişsiniz size ulaşamyacağını bildiği için ters psikoloji yapmaya çalışmış.. üzülecek bir şey yok

Bana da bi kız demişti hiç unutmam :D
Çok çirkin ya demişti gulmustum baya çünkü asıl çirkin olan kendisiydi . Güzel oldugumu biliyorum çevremde sürekli söyler bi salagin lafiyla moralimi bozmam zaten bu kiskanclik göstergesidir. Hangimiz çirkin bulduğumuz kizin duyacağı şekilde "çok cirkin" deriz ki :) sadece killik olsun diye denir .

Yazdiklariniza tesekkur ederim. Zaten öyle takıntılı biri değilim beğenen beğenir beğenmeyen beğenmez ama o kadar inanarak dedi ki bi an düşündüm herkes beni boyle mi görüyor ben cidden çok mu ciekinim falan diye üzüldüm. Ama öyle diyen çocuğu tarif edeyim evladıniz olsa eldivenle seversiniz.

Sen ona sinirli bakmissindir önüne geçti diye o da aklınca intikam almış. Boşver ya...Allah aşkına o cok guzelsin dese ne cirkinsin dese ne ;-) Böyle gereksizler yüzünden sıkma canını;-)

Sen ona sinirli bakmissindir önüne geçti diye o da aklınca intikam almış. Boşver ya...Allah aşkına o cok guzelsin dese ne cirkinsin dese ne ;-) Böyle gereksizler yüzünden sıkma canını;-)
Normalde olsa pek sıkmazdım ben de şaşırdım niye üzüldüm diye ama bugün regl oldum. Regl donemi gerginligiymis :)

Normalde olsa pek sıkmazdım ben de şaşırdım niye üzüldüm diye ama bugün regl oldum. Regl donemi gerginligiymis :)
Regl donemindeysen orada bir dur :-) Benim ortada bir şey yokken ama cidden bir şey yokken ( universiteydim derslerim gayet iyiydi, ortamim iyiydi, sevgilim iyiydi) yine aylardannnn kasimmmmmmm diye bunalıma girmisligim var. Reglken ben ben değilim:-)

Canim sen nasil ki her erkegi yakisikli bulmuyosan her erkek te seni guzel bulmayabilir

Bosver gitsin
Ayrica bazi insanlar abartili konusmayi cok sever
Mesela bazi kadinlar ortalama ustu guzellikteki kizlara bile kendi zevkine uymuyo diye cok cirkin diyebiliyo

Onlar oyle dedi o kizlar cirkin olmuyo degil mi

Ipsiz sapsiz insanlarin laflarina bakma bence aynaya bak nasil gorundugunu az cok bilirsin
Ilgi gosteren de cokmus cok cirkin olsan ilgilenen de olmazdi heralde

Yüz bulamadığı içindir. Laf attığında gülümseseydin güzel güzel cevap verseydin adriana lima olacaktın kız:deli: ben güzele güzel demem, güzel benim olmayınca demiş anla işte.

Canim sen nasil ki her erkegi yakisikli bulmuyosan her erkek te seni guzel bulmayabilir

Bosver gitsin
Ayrica bazi insanlar abartili konusmayi cok sever
Mesela bazi kadinlar ortalama ustu guzellikteki kizlara bile kendi zevkine uymuyo diye cok cirkin diyebiliyo

Onlar oyle dedi o kizlar cirkin olmuyo degil mi

Ipsiz sapsiz insanlarin laflarina bakma bence aynaya bak nasil gorundugunu az cok bilirsin
Ilgi gosteren de cokmus cok cirkin olsan ilgilenen de olmazdi heralde
İste zaten o yüzden . ben de karar veremedim güzel miyim çirkin miyim Hahahaha :D

Back
X