- 26 Ağustos 2014
- 2.027
- 2.989
- 133
Gercekten cok cirkin olsaniz n'olur! Herkes cirkin oldugunuzu dusunse ne olur! Insaniz tabi begenilmek isteriz ama dunyadaki herkes bize iltifatlar yagdiracak degil ya, cirkin desinler, sevimsiz desinler ne derlerse desinler,sonucta siz kendi potansiyelinizi biliyorsunuz.Bugün eve gidiyordum bir yandan da telefonla konuşuyorum. Bi tane okuzun önünden geçtim bana bakıp "haklisin haklisin " dedi. Bir an bos bulunup arkama dönüp ne dedi bu bakışı attım. Arkamdan "çirkinliğine de bakmiyor " dedi. Çok moralim bozuldu cidden. Ben ne çirkin ne de çok güzel biriyim. Orta diyelim. Göze batan bir cirkinligim olduğunu düşünmüyorum. Hatta dışarı çıktığımda ya da dershanede birçok erkek yanıma gelir tanışmak ister. Daha gecen gün dershanede bir çocuk beni göz hapsine alıp çıkışta adımı falan sordu. Ben tabii ki sirf biri beğendi diye havalara ucmadim ama boyle olaylarda gururumuz oksaniyor. Peki nasıl bir mantık bu? Biri tanışmak istiyor hatta birçok kişi, ancak birisi de bariz bir şekilde "çirkin iyyyk" diyor. Bu çirkin diye laf atan bir iki kişi daha oldu hatırlıyorum. Ve cidden inanarak dediler kıllığina değil. Güzellik bu kadar goreceli bir şey mi?