çirkinligine de bakmıyor!!

Bugün eve gidiyordum bir yandan da telefonla konuşuyorum. Bi tane okuzun önünden geçtim bana bakıp "haklisin haklisin " dedi. Bir an bos bulunup arkama dönüp ne dedi bu bakışı attım. Arkamdan "çirkinliğine de bakmiyor " dedi. Çok moralim bozuldu cidden. Ben ne çirkin ne de çok güzel biriyim. Orta diyelim. Göze batan bir cirkinligim olduğunu düşünmüyorum. Hatta dışarı çıktığımda ya da dershanede birçok erkek yanıma gelir tanışmak ister. Daha gecen gün dershanede bir çocuk beni göz hapsine alıp çıkışta adımı falan sordu. Ben tabii ki sirf biri beğendi diye havalara ucmadim ama boyle olaylarda gururumuz oksaniyor. Peki nasıl bir mantık bu? Biri tanışmak istiyor hatta birçok kişi, ancak birisi de bariz bir şekilde "çirkin iyyyk" diyor. Bu çirkin diye laf atan bir iki kişi daha oldu hatırlıyorum. Ve cidden inanarak dediler kıllığina değil. Güzellik bu kadar goreceli bir şey mi?
Gercekten cok cirkin olsaniz n'olur! Herkes cirkin oldugunuzu dusunse ne olur! Insaniz tabi begenilmek isteriz ama dunyadaki herkes bize iltifatlar yagdiracak degil ya, cirkin desinler, sevimsiz desinler ne derlerse desinler,sonucta siz kendi potansiyelinizi biliyorsunuz.

Canım ben telefonla bayaa hararetli konusiyordum yanindan geçince "haklisin haklisin " diye laf attı. Ben de bos bulunup o kim diye ters ters baktım biraz ilerleyince çirkin dedi.
kızların dediği gibi bencede dikkat çekmek için yapmış, yoksa yolda giderken her güzel olmadığını düşündüğü kişiye çirkin demiyordur

Yoldan geçen bir bayana laf atacak kadar çekirdek beyinli, hadsiz , abaza, seviyesiz, zavallı, kalitesiz..... bir oluşumun( ki insan diyesim gelmiyor) ne düşündüğüne takılma derim. bu tiplerin yapacağı hiçbir değerlendirmenin sağlıklı olacağını düşünmüyorum, ki zaten beyni sağlıksız. Bu tiplerin yeryüzünden yok olmasını diliyorum .

Yoldan geçen bir bayana laf atacak kadar çekirdek beyinli, hadsiz , abaza, seviyesiz, zavallı, kalitesiz..... bir oluşumun( ki insan diyesim gelmiyor) ne düşündüğüne takılma derim. bu tiplerin yapacağı hiçbir değerlendirmenin sağlıklı olacağını düşünmüyorum, ki zaten beyni sağlıksız. Bu tiplerin yeryüzünden yok olmasını diliyorum .
Ben de.

Problem size bu çirkin lafı eden kişide değil. Problem sizde.çok alıngan ve özgüvenı düşük bir karakteriniz var.sokaktan geçen herhangi birinin lafına bu kadar takilirmi?
Böyle devam ederseniz daha çok üzülürsünüz..
Aslında durum tam olarak öyle değil. Ya ben geçmişte cidden cirkindim. Hani derler ya evrime kafa atmış falan. Birkaç yıl içinde 20 kilo verdim kırık burnumu yaptırdım sac sakal bıyık tıraşı vs :D o dönemlerin ozguvensizligi. Yoksa çirkin olmadığımi biliyorum aslında. Acaba dedim ben kendimi begeniyorum ama başkaları hep çirkin mi görüyor.

Erkek ırkından tiksiniyorum.. bugün sarışın güzel alımlı bi kız dolmuş bekliyodu.. bende arabanın içindeyim.. üst geçitten geçen öküzler birbirlerine gösterip konuşup gülüyolar.. resmen ağızlarının suları aktı pisliklerin.. ya biz bu kadar abazanla yaşamak zorunda mıyız??? Allah bilir ben görmeden benim ardımdan neler yapıyolar.. Erkek ırkı kurusun ya iğreniyorum hepsinden..
Yaparlar valla, işsizlik abazanlik başlarına vurmuş napicaksin. Efendi insan bulmak zor.

Bana da demişlerdi hem de bir günde 2 kere birini hakaret olarak değil aralarında konuşurken duydum 2 oğlan.
Diğerini de yüzüme söyledi direkt annen senden daha güzel neyine suslenmissin diye :D istersen özelden foto atayım sana çok güzel değilim ama elim yüzüm normal işte.
O kadar aralarında konuşacak kadar cirkinligim var mı sen karar ver sonra da güzellik göreceli mi onun cevabını bul :)

Bana da demişlerdi hem de bir günde 2 kere birini hakaret olarak değil aralarında konuşurken duydum 2 oğlan.
Diğerini de yüzüme söyledi direkt annen senden daha güzel neyine suslenmissin diye :KK70: istersen özelden foto atayım sana çok güzel değilim ama elim yüzüm normal işte.
O kadar aralarında konuşacak kadar cirkinligim var mı sen karar ver sonra da güzellik göreceli mi onun cevabını bul :)
Belki de süslü kızların onlara selam bile vermeyeceğini bildiklerinden ve aci tecrübelerinden olsa gerek kendilerince intikam alıyorlar :)

Bence benimki daha icler acısı.. Yürüyorum yanimdan kulaginda kulaklik bi adam geciyor ve "seni seviyorum" diyor "ne diyosun be" dedigim anda "sana mi dedim gerizekali" diye bir cumleyle irkiliyorum basim onumde yurumeye devammm......... :D :D

Bence benimki daha icler acısı.. Yürüyorum yanimdan kulaginda kulaklik bi adam geciyor ve "seni seviyorum" diyor "ne diyosun be" dedigim anda "sana mi dedim gerizekali" diye bir cumleyle irkiliyorum basim onumde yurumeye devammm......... :D :D
Offf harbiden fena bi durummuş

Diğerini de yüzüme söyledi direkt annen senden daha güzel neyine suslenmissin diye :KK70: istersen özelden foto atayım sana çok güzel değilim ama elim yüzüm normal işte.
bana da yolla konu sahibi sende yolla sonra bende size yolliym bakalim en cirkin hangimiziz

Güzelliğin goreceli kavram olduğuna en yakından ben şahit oldum herhalde yanımdan geçse dönüp bakmayacağım adam benim için güzel değil dedi duydum bunu gayet yakışıklı bulduğum bi kişi de alttan alttan iltifatlar etti işte o zaman anladım gerçekten guzelliğin göreceli kavra olduğunu

Yoldan gecen birinin kriterine takmayin kafanizi yahu. Tencere dibin kara seninki beden kadar misali.
Ama zaten herkesler mükemmel bu dünyada ya ona buna cirkin ya da güzel derler.

Sokaktan geçen birine laf atan beyinsizin birinin fikri sizi nasıl bu kadar çok ilgilendiriyor anlamıyorum

Bugün eve gidiyordum bir yandan da telefonla konuşuyorum. Bi tane okuzun önünden geçtim bana bakıp "haklisin haklisin " dedi. Bir an bos bulunup arkama dönüp ne dedi bu bakışı attım. Arkamdan "çirkinliğine de bakmiyor " dedi. Çok moralim bozuldu cidden. Ben ne çirkin ne de çok güzel biriyim. Orta diyelim. Göze batan bir cirkinligim olduğunu düşünmüyorum. Hatta dışarı çıktığımda ya da dershanede birçok erkek yanıma gelir tanışmak ister. Daha gecen gün dershanede bir çocuk beni göz hapsine alıp çıkışta adımı falan sordu. Ben tabii ki sirf biri beğendi diye havalara ucmadim ama boyle olaylarda gururumuz oksaniyor. Peki nasıl bir mantık bu? Biri tanışmak istiyor hatta birçok kişi, ancak birisi de bariz bir şekilde "çirkin iyyyk" diyor. Bu çirkin diye laf atan bir iki kişi daha oldu hatırlıyorum. Ve cidden inanarak dediler kıllığina değil. Güzellik bu kadar goreceli bir şey mi?
Ayyy sensin çirkin falan demeni beklemiş.

Back
X