çirkinligine de bakmıyor!!

Size nacizane tavsiyem kendinize aynada baktığınızda neyden memnuniyet duymadığınıza karar verin ve mümkün mertebe olağan sınırlar içerisinde beğendiğiniz hale gelmeye çalışın. Böylece dışardan gelen şeyler sizi daha az etkiler. Ha ben kendimden şu anda zaten memnunum diyorsanız bu kadar zaten takılmamanız lazım, zevk meselesi gerçekten güzellik çok çok farklı bir değer yargısı
Teşekkürler hic de gereksiz olmayan tavsiyeniz için, dikkate alicam.

Mal bu erkekler cidden. Ben de yaşadım böyle şeyler. Çevremdeki arkadaşlarımdan da var başına gelenler. Hepimiz de normal tipleriz ne biliyim. Sanki ölüp bitiyoruz bizi beğenin bakın inceleyin diye embesiller bir de çirkin diyorlar kendi tiplerine bakmadan. Sallama ya. Boşver.
Ben de aynaya bakıyorum diyorum ki hayır kızım çirkin falan değilsin. Bakimlyim vs daha ne olsun. Fiziğim de gayet iyi ama regl gunumdeyim ondan bu kadar taktim sanırım. Adriana lima olmak zorunda değil kimse.

Bu kadar cabuk gaza gelip ozguveninizin yerlere indigini farkeden bu tur insanlar sizinle iyi dalga gecer. Hayatinizda hic gormediginiz adam sizle kafa buluyor, "ne diyo lan bu" gibi bir sey deseniz anlarim. Siz tutmus "ama bana cirkin dedi, ama filanca benimle tanismak istediydi, cirkin miyim, guzel miyim" diye kendi kendinize komplekslere giriyorsunuz. Bu takintinizi asin, kendinizle barisin, ve ozguveninizi yukseltin. Ne kadar guzelsiniz bilemem de, dis gorunusunuzden sonrasi yok sanirim sizde. Ufkunuzu acin biraz. her sey guzellik degildir.

Bu kadar cabuk gaza gelip ozguveninizin yerlere indigini farkeden bu tur insanlar sizinle iyi dalga gecer. Hayatinizda hic gormediginiz adam sizle kafa buluyor, "ne diyo lan bu" gibi bir sey deseniz anlarim. Siz tutmus "ama bana cirkin dedi, ama filanca benimle tanismak istediydi, cirkin miyim, guzel miyim" diye kendi kendinize komplekslere giriyorsunuz. Bu takintinizi asin, kendinizle barisin, ve ozguveninizi yukseltin. Ne kadar guzelsiniz bilemem de, dis gorunusunuzden sonrasi yok sanirim sizde. Ufkunuzu acin biraz. her sey guzellik degildir.
Ya tamam hadi sen yorum yapma.

Herkes istedigi konuya yorum yapar. Elestiriye acik degilseniz konu acmayacaksiniz. Burasi babanizin evi degil, kafaniza gore kota koyamazsiniz. Sizin icin uzgunum.
Offff tanıdim seni. Sen meramını kırıcı olmadan iletemeyen insanlara akil vereyim derken kalp kiran ve tartışmadığı cok az insan olan hanimsin. Lütfen lütfen, havamda değilim. Yorum yazmasan çok mutlu olucam. Hayırlı geceler.

ya o adam "naber güzelim? off taş gibisin" dese gururun mu okşanacaktı mutlu mu olacaktın ? olmamalısın yani bu yüzden ha çirkin demiş ha taş ne fark eder ki, o adamın sizde yerdeki taş kadar değeri olmaması lazım. kime ne yaa kime nee ? çıldıracağım yine ban yedirteceksiniz bana :D :D

Ve aynı düşük zekalı mahluklar kadınları güzelliklerine puan verilmesi gereken yarışma adayları gibi görüyorlar. Yani onların bakışının objesi oluyoruz. Bu da eril zihniyetin baskın olmasının sonuçlarından birisi.

Offff tanıdim seni. Sen meramını kırıcı olmadan iletemeyen insanlara akil vereyim derken kalp kiran ve tartışmadığı cok az insan olan hanimsin. Lütfen lütfen, havamda değilim. Yorum yazmasan çok mutlu olucam. Hayırlı geceler.

Hanimefendi ben yerinde bir elestiri yaptim. Atar gider yapan sizsiniz. Elestiriye acik degilseniz forumda konu acmazsiniz yahu. Hayret bir sey. Tartisiyorsam sizin gibilerle tartisiyorumdur ben de zaten. Hadi iyi geceler.

ya o adam "naber güzelim? off taş gibisin" dese gururun mu okşanacaktı mutlu mu olacaktın ? olmamalısın yani bu yüzden ha çirkin demiş ha taş ne fark eder ki, o adamın sizde yerdeki taş kadar değeri olmaması lazım. kime ne yaa kime nee ? çıldıracağım yine ban yedirteceksiniz bana :KK70: :KK70:
Doğru söylüyosunuz. Ama ben biraz takintiliyim. O an neler düşündüm var ya. Birkaç hafta sonra erkek arkadaş adayim yanıma gelecek bu herif bana çirkin dedi demek arkadaşım da öyle düşünecek off poff hezeyanlarina girdim. Bir de regl donemimdeyim. Kafalar iyi değil.

Hanimefendi ben yerinde bir elestiri yaptim. Atar gider yapan sizsiniz. Elestiriye acik degilseniz forumda konu acmazsiniz yahu. Hayret bir sey. Tartisiyorsam sizin gibilerle tartisiyorumdur ben de zaten. Hadi iyi geceler.
Sevde hanim sizce eleştiriye açık değil miyim ? Bir okuyun yorumları isterseniz. Kimseye ne diyosun sen ya çıkışı yapmadım. Ama eleştiri doğru bir dille yapılır . "onlar senle dalga geçer , çocuk senle kafa bulmuş, dış görünüş dışında hicsiniz ' minvari şeyler eleştiri değil hakarettir. Ve hic tanimadigim birine bu lafları soyletecek onunla yuzgoz olacak kadar da saf değilim. Bence bu kadar çok kişiyle kavga ediyorsanız biraz özeleştiri yapın. İyi geceler.

Aman kızım bırak bu ıslerı ne bos seylere takılıysın genclık ıste :) derslerıne bak sen derslerıne daha güccücüksün evrım gecırısın buyuyunce hem cırkın kız yoktur

Doğru söylüyosunuz. Ama ben biraz takintiliyim. O an neler düşündüm var ya. Birkaç hafta sonra erkek arkadaş adayim yanıma gelecek bu herif bana çirkin dedi demek arkadaşım da öyle düşünecek off poff hezeyanlarina girdim. Bir de regl donemimdeyim. Kafalar iyi değil.

nasıl göründüğünü ya da başkalarının ne düşündüğünü takma, sanki kendi tipimizi biz seçtik sahipelniyoruz hemen hayır ben güzelim falan diye. hepimizde var bu. bir kadın hareketlerini güzel olacağım diye kontrol etmediği, doğal olduğu zaman çekici olur. kendin ol tipini de beğenen gelsin beğenmeyene yollar otoban :D :D bir kere dünyaca ünlü mankenlere bile çirkin deyip beğenmeyenler çıkıyor bize bir iki kişi çirkin dedi diye mi bunlar yapma ama come on :D :D

Ve aynı düşük zekalı mahluklar kadınları güzelliklerine puan verilmesi gereken yarışma adayları gibi görüyorlar. Yani onların bakışının objesi oluyoruz. Bu da eril zihniyetin baskın olmasının sonuçlarından birisi.
Kesinlikle katılıyorum. Halbuki biz bunu yapmiyoruz. Ne biliyim ben daha hayatım boyunca kanlı bıçaklı kavga ettiğim birinin bile fiziksel özelliklerinden girmedim. Erkekler bu kadar eleştiri yapıyor ama ne yazık ki ülkedeki çirkin erkek oranı çirkin kadın oranını beşe katlar :)

Sevde hanim sizce eleştiriye açık değil miyim ? Bir okuyun yorumları isterseniz. Kimseye ne diyosun sen ya çıkışı yapmadım. Ama eleştiri doğru bir dille yapılır . "onlar senle dalga geçer , çocuk senle kafa bulmuş, dış görünüş dışında hicsiniz ' minvari şeyler eleştiri değil hakarettir. Ve hic tanimadigim birine bu lafları soyletecek onunla yuzgoz olacak kadar da saf değilim. Bence bu kadar çok kişiyle kavga ediyorsanız biraz özeleştiri yapın. İyi geceler.
Binlerce uyesi olan bir sitede tabii ki bolca polemik cikar. Ben 8 yildir uyeyim, tabii ki cok polemik yasadim. Bu demek degil ki ben herkesle kavgaliyim, vs. Siz polemige odaklanirsaniz polemik gorursunuz, ben ne yapayim. Gidin polemiksiz dialoglarimla kiyaslayin o zaman. Ayrica dediklerimde bir sey yok. "Hic'siniz diye kendi kendinize dediniz, ben demedim. Hakaret yok ortada. Siz kendi yazdiginiza bakin once.

Binlerce uyesi olan bir sitede tabii ki bolca polemik cikar. Ben 8 yildir uyeyim, tabii ki cok polemik yasadim. Bu demek degil ki ben herkesle kavgaliyim, vs. Siz polemige odaklanirsaniz polemik gorursunuz, ben ne yapayim. Gidin polemiksiz dialoglarimla kiyaslayin o zaman. Ayrica dediklerimde bir sey yok. "Hic'siniz diye kendi kendinize dediniz, ben demedim. Hakaret yok ortada. Siz kendi yazdiginiza bakin once.
Sevde hanim size sabahlara kadar da anlatsam üslubunuzun bozukluğunu, ve ilk kez tanistiginiz birine karşı ne kadar acımasız igneleyici ve kırıcı oldugunuzu yorum yapmayı bilmediginizi falan anlatamiycam, anlamamaya ve savunmaya geçmeye odaklisiniz. Ben tartışmaya odaklı olsam herhalde bir suru yorum yapan hanim arasından sizi secmezdim okuyun isterseniz herkese saygılı cevap verdim. Ama dediğim gibi size bir şeyler anlatmaya çalışmak oldukça güç , kendimi yormaya değmez. Siz haklisiniz. Tamam. He.

Amaaaan cok buyukmussun 23 yasındaymısmıs ne yanı yas mı 23 :)

Şaka bı yana o zaman kendını bılıysundur elalemın crkın demesıyle cırkınde olunmuyr canım :) ay ben kucukken bı dugunde ablanın bırı bana cırkın demıstı gercekten ck uzulmustum bes yada altı yaslarımdaydım aglamıstım sımdı dısunuyrumda cok acıyrum ona nasıl bı acızlıkse bes yasındakı ccuga cırkın deyıp aglatmak aman neyse :) mubarek gın ugrasmayacagım ... ınsanlar zaman zaman kendını cırkın zaman zamansa guzel hısseder byle zamanlarda karsı taraf hıssettıgının tam tersınıde sylese kısı kendı dusundugune ınanır ama guzellık gecıcı bırseydır onemlı olan mutlu olabılmek ve genclıgının kıynetını bılmektır gulerken gzlerının ıcı gulen herkes cok guzeldır... Ve son olrk skakta bos gezen avere degıl de se gnlunun dustugu senı begensın yeter...

Amaaaan cok buyukmussun 23 yasındaymısmıs ne yanı yas mı 23 :)

Şaka bı yana o zaman kendını bılıysundur elalemın crkın demesıyle cırkınde olunmuyr canım :) ay ben kucukken bı dugunde ablanın bırı bana cırkın demıstı gercekten ck uzulmustum bes yada altı yaslarımdaydım aglamıstım sımdı dısunuyrumda cok acıyrum ona nasıl bı acızlıkse bes yasındakı ccuga cırkın deyıp aglatmak aman neyse :) mubarek gın ugrasmayacagım ... ınsanlar zaman zaman kendını cırkın zaman zamansa guzel hısseder byle zamanlarda karsı taraf hıssettıgının tam tersınıde sylese kısı kendı dusundugune ınanır ama guzellık gecıcı bırseydır onemlı olan mutlu olabılmek ve genclıgının kıynetını bılmektır gulerken gzlerının ıcı gulen herkes cok guzeldır... Ve son olrk skakta bos gezen avere degıl de se gnlunun dustugu senı begensın yeter...
Teşekkürler.:)

Biide bunlarin seni en son 10 yil once gorenler var
'Ams sen degismisin' diyio burda zaman zafiyeti geciren mal coktun cirkin oldun diyo....hemide kendi kellesmis kafasini aldirmaksizin :)

Back
X