çirkinligine de bakmıyor!!

güzellik elbette göreceli... bana da bir keresinde maymun soyundan gelmiş demişti tanımadıgım bir delikanlı yol boyu ağlamıştım... evden cıkarken o gün sapsarı maşa yapılmış saçlarımla makyajımla giyimimle kendımı okadar guzel hıssedıyordum ki halbuki bir anda bozuldum kim olsa bozulur dünya güzelide olsa bozulur... bence takmayın bu sizin çirkin yada güzel olmanızla alakalı bir durum değil...

Bugün eve gidiyordum bir yandan da telefonla konuşuyorum. Bi tane okuzun önünden geçtim bana bakıp "haklisin haklisin " dedi. Bir an bos bulunup arkama dönüp ne dedi bu bakışı attım. Arkamdan "çirkinliğine de bakmiyor " dedi. Çok moralim bozuldu cidden. Ben ne çirkin ne de çok güzel biriyim. Orta diyelim. Göze batan bir cirkinligim olduğunu düşünmüyorum. Hatta dışarı çıktığımda ya da dershanede birçok erkek yanıma gelir tanışmak ister. Daha gecen gün dershanede bir çocuk beni göz hapsine alıp çıkışta adımı falan sordu. Ben tabii ki sirf biri beğendi diye havalara ucmadim ama boyle olaylarda gururumuz oksaniyor. Peki nasıl bir mantık bu? Biri tanışmak istiyor hatta birçok kişi, ancak birisi de bariz bir şekilde "çirkin iyyyk" diyor. Bu çirkin diye laf atan bir iki kişi daha oldu hatırlıyorum. Ve cidden inanarak dediler kıllığina değil. Güzellik bu kadar goreceli bir şey mi?

Bana adımı bile soran olmadı :p
Bilerek laf atıyorlar öyle çok güzel olsan da derler özellikle derler yani öyleler yahu laf atan hanzoları bilmiyor musun:) ciddiye alma bile

İlk defa çirkin diye laf atanı duyuyorum .
Dikkatleri çeken bir şey olmalı , çok güzel giyiniyor olabilirsiniz , havalı yürüyor olabilirsiniz , kendinizi beğenmiş duruyor olabilirsiniz , karşıdakini irite eden bir şey olmalı ya da aşağılık duygusunu harakete geçiren bir şey .
Durup dururken niye incitecek söz söylesin tuhaf .
Demorelize etmeye çalışması bana kompleksli bir insana denk geldiğinizi tahmin ettiriyor , takılma yani o yüzden.

Ahaha ya bana böyle dese +sana bakıyorum ya etrafta senden daha çirkin ucube göremiyorum. derdim diye geçirdim ama hanimefendi kişiliğim bozulmasn diye ne arkami döner nede onu takardim. Siz birileri bir şeyler dedi diye öyle değilsinizdir her anlam da.Sevdiğim bi laf var torba degil ki agizlari bazılarının buzelim:)O yüzden hiiic umursamayin.

Böyle şeyleri taktığına göre kesin -21 yaslardasin. Sokak hanzolarinin dediğini takacak değilsin dimi? Ayrıca aşırı bi hareket yoksa sadece laf atma ise bidaha dönüp bakma veya bakis atma yüz verdin sanip peşine takılir bu tipler. küçük bi tavsiye buda.

Normal biri çirkin de bulsa yüzüne yüzüne veya laf atma yoluyla "çirkin" demez.. Ayakalti sokak serserileri olduklari ortada.. Bunu asagilamak icin soylemiyorum; seviye belli.. Bi kere laf atmak başlı başına rezalet.. Dikkat cekmek icin veya yuz bulamadığı icin sataşmış olabilir..

Bazi insanlarin kalpleri kotu oldugu icin dillerinden de kotuluk geliyor. Bosver takma onun elinden kotuluk geliyorsa eline gececek olanda kotuluktur.

Bana da 2 3 sene once arkadasimla yolda yuruyorum. Apaci diye adlandirdigimiz bir cocuk hizli hizli bize dogru yuruyerek "uzaktan cok guzelsiniz ama guzellikten cok uzaksiniz" deyip yel gibi gecti yanimizdan. Sinir olmustum o an. Sana hak veriyorum. Ama birisi beni cirkin buluyor diye cirkin olmuyorum. Kaldi ki bunu diyen adamda Kivanc Tatlitug degildi o yuzden uzulmem yersizdi :D Allah beni boyle yaratmis canim onun dusuncesiyle mi yasayacagim? Bosver sen cogu insanda asagilik kompleksi var disa bu sekilde vuruyor iste.

Bencede kedi ciğer meselesi mesela eşim normalin üstünde bence diyeyim :27: bi arkadaşım sen sevgilini yakışıklı mı sanıyorsun demişliği var zamanında ki yanımdayken bile asılan çok olmuştur :KK48:
Bide bunu söyleyen kişinin beğendiği tipler tipik kro tipleri :KK45:

"Haklısın haklısın çirkinliğine de bakmıyor" ne demeko_OBir ben anlamadım galibao_O

Bugün eve gidiyordum bir yandan da telefonla konuşuyorum. Bi tane okuzun önünden geçtim bana bakıp "haklisin haklisin " dedi. Bir an bos bulunup arkama dönüp ne dedi bu bakışı attım. Arkamdan "çirkinliğine de bakmiyor " dedi. Çok moralim bozuldu cidden. Ben ne çirkin ne de çok güzel biriyim. Orta diyelim. Göze batan bir cirkinligim olduğunu düşünmüyorum. Hatta dışarı çıktığımda ya da dershanede birçok erkek yanıma gelir tanışmak ister. Daha gecen gün dershanede bir çocuk beni göz hapsine alıp çıkışta adımı falan sordu. Ben tabii ki sirf biri beğendi diye havalara ucmadim ama boyle olaylarda gururumuz oksaniyor. Peki nasıl bir mantık bu? Biri tanışmak istiyor hatta birçok kişi, ancak birisi de bariz bir şekilde "çirkin iyyyk" diyor. Bu çirkin diye laf atan bir iki kişi daha oldu hatırlıyorum. Ve cidden inanarak dediler kıllığina değil. Güzellik bu kadar goreceli bir şey mi?

Terbiyesilik yapmis sende ciddiye almissin.bosver sen kendini heralinle begen seni begenmeyen kendine baksin

Birkaç gün önce yaşadığım bir olayı yazacağım. Konu da açmıştım, bebeğimin sağlığıyla ilgili...
Hastanede öyle kötü ağladım ki, hıçkıra hıçkıra, gözlerim kan çanağına, saçlar salkım saçak, sesli sesli ağladım. Öylesine kötü görünüyordum ki, 'herkes bana bakıyor ama durduramıyorum kendimi' dedim eşime.

Kim ne derse desin, sen kimseye güzel görünmek zorunda değilsin, dedi. Doğru. Sen kimseye güzel görünmek zorunda değilsin, etrafında sevdiklerin olsa yeter :KK66:

"Haklısın haklısın çirkinliğine de bakmıyor" ne demeko_OBir ben anlamadım galibao_O
Canım ben telefonla bayaa hararetli konusiyordum yanindan geçince "haklisin haklisin " diye laf attı. Ben de bos bulunup o kim diye ters ters baktım biraz ilerleyince çirkin dedi.

Evet goreceli..
Ben gür saçlı kumral erkek beğenirken,en yakın arkadaşım bu mu bu ne be diyebiliyor.
Onun gösterdikleri de cidden bana çok itici geliyor.

Erkeklerin küçüğü de büyüğü de farketmiyor güzellik onlar için daha fazla göreceli :)
Saçlarımı hep düzlestirip acik kullanırım dışarı çıkınca toplamam eve gelince toplarim hemen. Beni saçım daginik topluyken goren 4 yaşındaki minnak erkek kuzenim hemen lafı yapistirdi " iyyyyy cohh cirkin olmussun guzoie " hemen kaçtı başka odaya ben şok ben iptal :)

Etrafımız zaten okuzlerle dolu.Ben iletişime girmemek icin bin takla atıyom.Sizzde o bana bunu dedi.Eee okuz.İnsan taklidi yapmasını bekleyemezsiniz.

Erkek ırkından tiksiniyorum.. bugün sarışın güzel alımlı bi kız dolmuş bekliyodu.. bende arabanın içindeyim.. üst geçitten geçen öküzler birbirlerine gösterip konuşup gülüyolar.. resmen ağızlarının suları aktı pisliklerin.. ya biz bu kadar abazanla yaşamak zorunda mıyız??? Allah bilir ben görmeden benim ardımdan neler yapıyolar.. Erkek ırkı kurusun ya iğreniyorum hepsinden..

Problem size bu çirkin lafı eden kişide değil. Problem sizde.çok alıngan ve özgüvenı düşük bir karakteriniz var.sokaktan geçen herhangi birinin lafına bu kadar takilirmi?
Böyle devam ederseniz daha çok üzülürsünüz..

Back
X