Bugün eve gidiyordum bir yandan da telefonla konuşuyorum. Bi tane okuzun önünden geçtim bana bakıp "haklisin haklisin " dedi. Bir an bos bulunup arkama dönüp ne dedi bu bakışı attım. Arkamdan "çirkinliğine de bakmiyor " dedi. Çok moralim bozuldu cidden. Ben ne çirkin ne de çok güzel biriyim. Orta diyelim. Göze batan bir cirkinligim olduğunu düşünmüyorum. Hatta dışarı çıktığımda ya da dershanede birçok erkek yanıma gelir tanışmak ister. Daha gecen gün dershanede bir çocuk beni göz hapsine alıp çıkışta adımı falan sordu. Ben tabii ki sirf biri beğendi diye havalara ucmadim ama boyle olaylarda gururumuz oksaniyor. Peki nasıl bir mantık bu? Biri tanışmak istiyor hatta birçok kişi, ancak birisi de bariz bir şekilde "çirkin iyyyk" diyor. Bu çirkin diye laf atan bir iki kişi daha oldu hatırlıyorum. Ve cidden inanarak dediler kıllığina değil. Güzellik bu kadar goreceli bir şey mi?
Bugün eve gidiyordum bir yandan da telefonla konuşuyorum. Bi tane okuzun önünden geçtim bana bakıp "haklisin haklisin " dedi. Bir an bos bulunup arkama dönüp ne dedi bu bakışı attım. Arkamdan "çirkinliğine de bakmiyor " dedi. Çok moralim bozuldu cidden. Ben ne çirkin ne de çok güzel biriyim. Orta diyelim. Göze batan bir cirkinligim olduğunu düşünmüyorum. Hatta dışarı çıktığımda ya da dershanede birçok erkek yanıma gelir tanışmak ister. Daha gecen gün dershanede bir çocuk beni göz hapsine alıp çıkışta adımı falan sordu. Ben tabii ki sirf biri beğendi diye havalara ucmadim ama boyle olaylarda gururumuz oksaniyor. Peki nasıl bir mantık bu? Biri tanışmak istiyor hatta birçok kişi, ancak birisi de bariz bir şekilde "çirkin iyyyk" diyor. Bu çirkin diye laf atan bir iki kişi daha oldu hatırlıyorum. Ve cidden inanarak dediler kıllığina değil. Güzellik bu kadar goreceli bir şey mi?
Normalde olsa pek sıkmazdım ben de şaşırdım niye üzüldüm diye ama bugün regl oldum. Regl donemi gerginligiymis :)Sen ona sinirli bakmissindir önüne geçti diye o da aklınca intikam almış. Boşver ya...Allah aşkına o cok guzelsin dese ne cirkinsin dese ne ;-) Böyle gereksizler yüzünden sıkma canını;-)
Regl donemindeysen orada bir durNormalde olsa pek sıkmazdım ben de şaşırdım niye üzüldüm diye ama bugün regl oldum. Regl donemi gerginligiymis :)
İste zaten o yüzden . ben de karar veremedim güzel miyim çirkin miyim HahahahaCanim sen nasil ki her erkegi yakisikli bulmuyosan her erkek te seni guzel bulmayabilir
Bosver gitsin
Ayrica bazi insanlar abartili konusmayi cok sever
Mesela bazi kadinlar ortalama ustu guzellikteki kizlara bile kendi zevkine uymuyo diye cok cirkin diyebiliyo
Onlar oyle dedi o kizlar cirkin olmuyo degil mi
Ipsiz sapsiz insanlarin laflarina bakma bence aynaya bak nasil gorundugunu az cok bilirsin
Ilgi gosteren de cokmus cok cirkin olsan ilgilenen de olmazdi heralde
Teşekkürler cevabınız için :)Yüz bulamadığı içindir. Laf attığında gülümseseydin güzel güzel cevap verseydin adriana lima olacaktın kızben güzele güzel demem, güzel benim olmayınca demiş anla işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?