Yahu nefes alsa yeter diyen mahlukatlardan duyduğun şeye mi inandın? Bi göz kırpsaydın bakalım, hemen nasıl da kaypak kaypak davranırdıBugün eve gidiyordum bir yandan da telefonla konuşuyorum. Bi tane okuzun önünden geçtim bana bakıp "haklisin haklisin " dedi. Bir an bos bulunup arkama dönüp ne dedi bu bakışı attım. Arkamdan "çirkinliğine de bakmiyor " dedi. Çok moralim bozuldu cidden. Ben ne çirkin ne de çok güzel biriyim. Orta diyelim. Göze batan bir cirkinligim olduğunu düşünmüyorum. Hatta dışarı çıktığımda ya da dershanede birçok erkek yanıma gelir tanışmak ister. Daha gecen gün dershanede bir çocuk beni göz hapsine alıp çıkışta adımı falan sordu. Ben tabii ki sirf biri beğendi diye havalara ucmadim ama boyle olaylarda gururumuz oksaniyor. Peki nasıl bir mantık bu? Biri tanışmak istiyor hatta birçok kişi, ancak birisi de bariz bir şekilde "çirkin iyyyk" diyor. Bu çirkin diye laf atan bir iki kişi daha oldu hatırlıyorum. Ve cidden inanarak dediler kıllığina değil. Güzellik bu kadar goreceli bir şey mi?
Ya zaten ben bayaa ilerledikten sonra söyledi. Donup uğraşmaya değmez diye umursamadim zaten telefonla konuşuyordum. Yoksa ben de kendisinin ramazan pidesini andıran suratı hakkında yorum yapicaktim.Ona soran oldu sanki. Gerizekalı olmaktan iyidir deseydin.
Canım yanlış anlama burnun kemerli mi ? Biraz büyükse buna takiyorlar genelde merak ettim sordum. Dünyanın en güzeli bile olsan bu ayrıntı bir çok erkek kankalarimdan etrafta gordukleri kizlara karsi onlardan duyduğum şeydiBugün eve gidiyordum bir yandan da telefonla konuşuyorum. Bi tane okuzun önünden geçtim bana bakıp "haklisin haklisin " dedi. Bir an bos bulunup arkama dönüp ne dedi bu bakışı attım. Arkamdan "çirkinliğine de bakmiyor " dedi. Çok moralim bozuldu cidden. Ben ne çirkin ne de çok güzel biriyim. Orta diyelim. Göze batan bir cirkinligim olduğunu düşünmüyorum. Hatta dışarı çıktığımda ya da dershanede birçok erkek yanıma gelir tanışmak ister. Daha gecen gün dershanede bir çocuk beni göz hapsine alıp çıkışta adımı falan sordu. Ben tabii ki sirf biri beğendi diye havalara ucmadim ama boyle olaylarda gururumuz oksaniyor. Peki nasıl bir mantık bu? Biri tanışmak istiyor hatta birçok kişi, ancak birisi de bariz bir şekilde "çirkin iyyyk" diyor. Bu çirkin diye laf atan bir iki kişi daha oldu hatırlıyorum. Ve cidden inanarak dediler kıllığina değil. Güzellik bu kadar goreceli bir şey mi?
Kesinlikle. Hele ki bu eli tesbihli kırolar buram buram kabalık kokuyor.Güzellik kişiye göre değişir ama bu kimseye çirkin bulduğu kişiye saygısızca davranma hakkını veremez, takmayın bence.
Yok canım burnum normal.Canım yanlış anlama burnun kemerli mi ? Biraz büyükse buna takiyorlar genelde merak ettim sordum. Dünyanın en güzeli bile olsan bu ayrıntı bir çok erkek kankalarimdan etrafta gordukleri kizlara karsi onlardan duyduğum şeydi
Özgüvenin her zaman olsun psikoloğa görün ilerde bu özgüven problemi yaratabilirYok canım burnum normal.
Ya zaten ben bayaa ilerledikten sonra söyledi. Donup uğraşmaya değmez diye umursamadim zaten telefonla konuşuyordum. Yoksa ben de kendisinin ramazan pidesini andıran suratı hakkında yorum yapicaktim.
Belki ama kendini cok güzel bulan birine bile boyle laf atılsa insan bi üzülüyor.Özgüvenin her zaman olsun psikoloğa görün ilerde bu özgüven problemi yaratabilir
çok orijinal bir bakış açısı :)bu laf atmanın değişik bir şekli.. emin olun onun dikkatini çekmişsiniz size ulaşamyacağını bildiği için ters psikoloji yapmaya çalışmış.. üzülecek bir şey yok
Öyle ama ben bu ara cidden çok teklif alıyorum. Hani şu ara mutlu ediyordu gururum oksaniyordu çünkü cidden bir zamanlar cirkindim kilolu dişlek bıyıklı gözlüklü bir tiptim. Ozguvensizlik o dönemlerden kaldı. Simdi zayıf uzun yüz olarak da fena olmayan biri oldum evet teklif çok geliyor tam kendimi cidden güzel bulmaya başlamıştım ki o herif öyle deyince bi moralim bozuldu.Bence bir insan realist bir açıdan bakarak ne olduğunu, ne olmadığını biliyorsa bu tür şeylere takılmaz, takılmamalı. Herkesin bir kusuru vardır muhakkak, kendinizde beğenmediğiniz birşey varsa bununla kucaklaşın, " evet şu tarafım böyle güzel ama şu tarafım pek hoş değil" diye söyleyebilin. Dışarıdan birisinin bunları söylemesi sizi kırabilir ama belki bir daha yüzünü görmeyeceğiniz birisi için fazla kafaya takmışsınız. Kendinizle barışık olun ne çok güzelim ne çok çirkin diyorsanız bunu özümseyin, sen kendi tipine bak deyip geçiverin ne olmuş?
Aynen bu kadar kaba ve düşüncesiz olmalarından midem bulanıyor. Onlari onemsedigimden değil. Hani isterse yollarıma kırmızı gül dosesin afedersin sümüğümü atmayacagim bir tipti ama sonuçta onun da gözü var o da anlar az çok diye üzüldüm.Bizim yurdum erkeğinin çoğunun kafası böyle çalışıyor işte. Yüz bulamayınca çirkin der, mesafeli olursan kezban der, reddedersin ben senin ne olduğunu biliyorum der. İğrenç insanlar.
Teşekkürler cevabınız için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?