- 11 Kasım 2019
- 1.484
- 1.503
- 63
- Konu Sahibi Justalittlebityourheart
-
Çok doğru tespitiniz ben de biriyle tanışmıştım, en az 120 kiloydu ama görünüşte çok mutluydu mutlu kadın güzel kadındır demek ki diye geçirmiştim içimdenMutsuz olabilir misiniz acaba ? Ben mutsuz olduğum dönemlerde kendimi inanılmaz çirkin bulurım ama mutlu olduğum dönemlerde fotoğraflara bakıyorum sanki dünya güzeliyiminsanın moduda etkiliyor
ben bunun empati yoksunluğu ile alakası olduğunu düşünmüyorum kendimden örnek verdim sadece, sonuçta yeri geir bende kendimi çirkin hissederim ara sıra da olsa giydiğimi yakıştırmam falan ama gelip geçici şeyler . biraz bakımla her kadın güzeldir, yeterki kendinin değerini bilsin ve özgüveni olsun.Kendinizi beğenmenizde sakınca yok tabi ki. Ama bu konuyu dert eden birinin konusuna gelip kendinizi övünce özgüvenli olmuyorsunuz. Empati yoksunu oluyorsunuz.
ona örnek olsun diye dedim, şimdi her daim salaş takılan birini biraz bakımlı hanım hanımcık görünce insanlarda oh moh oluyor ,iltifat ediyor , haliyle insanında hoşuna gidiyor. fiziken ben avantajlıyım ama bu kusurlarım olmadığı anlamına gelmez .. amaç kendimi övmek değil di olayı örnekleme yaparak anlatmaktı ama yanlış anlaşılma oldu sanırım.Bi insanın kendini beğenmesi güzel bişey kendisi için ama ben şöyle şöyleyim böyleyim diye kendini uzun uzun anlatanlar gördüğüm zaman çok rahatsız oluyorum niye kendi reklamını bu kadar yapıyor ki diye düşünüyorum zaten iyi bişey varsa ben de görürüm onun gözüme sokarcasına kendini anlatması içimi şişiriyor siz de kıyafetlerinize kadar anlatmışsınız benim de tuhafıma gitti konu sahibine ne gibi tesellisi olur diye bi düşündüm, arkadaş doğru söylüyor konu altına girip kendinizi baya övmüşsünüz ne mana anlamadımkusura bakmayın sizi hiç tanımıyorum kırdıysam özür dilerim şimdiden ama kendini çok öven birine uzun zaman maruz kaldım ondan biraz bu rahatsızlığım
Nazik cevabınız için teşekkür ederimona örnek olsun diye dedim, şimdi her daim salaş takılan birini biraz bakımlı hanım hanımcık görünce insanlarda oh moh oluyor ,iltifat ediyor , haliyle insanında hoşuna gidiyor. fiziken ben avantajlıyım ama bu kusurlarım olmadığı anlamına gelmez .. amaç kendimi övmek değil di olayı örnekleme yaparak anlatmaktı ama yanlış anlaşılma oldu sanırım.
Ben de ekstra ekstraBen instagramda takılınca kendimi çirkin hissediyorum
Aşırı mutsuz bir dönemden çıktım. Ama şimdi daha iyiye gidiyorum mutluyum gencim hayatı yaşamalıyım kafasına girdim diye düşünüyordum. Ama sürekli böyle çirkin yetersiz kötü hissediyorum. Bu beni çok üzüyor açıkcasıMutsuz olabilir misiniz acaba ? Ben mutsuz olduğum dönemlerde kendimi inanılmaz çirkin bulurım ama mutlu olduğum dönemlerde fotoğraflara bakıyorum sanki dünya güzeliyiminsanın moduda etkiliyor
Onlara asla böyle bir şey demem onlar önce kendilerine baksınİlerde sevgiliniz, eşiniz olursa sakın ona ben çirkin hissediyorum demeyin, o da ister istemez öyle görür.
Bence kesinlikle hislerinizle alakalı bende şuanda hayatımın aşırı mutlu bir döneminde değilim ondan dolayı bu aralar bende kendimi çok inceliyorum.Hayata daha fazla tutunmaya çalışınAşırı mutsuz bir dönemden çıktım. Ama şimdi daha iyiye gidiyorum mutluyum gencim hayatı yaşamalıyım kafasına girdim diye düşünüyordum. Ama sürekli böyle çirkin yetersiz kötü hissediyorum. Bu beni çok üzüyor açıkcası
Dönem dönem hep böyle hissederim. Mutsuz olduğumda böyle hissedince dönemsel geçecektir derim, kendimi telkin ederim.Ne zamandan bu yana bu durumu yaşamaktasınız?
Erkeklerle olan ikili ilişkilerim genelde iyi
Onlara asla böyle bir şey demem onlar önce kendilerine baksın
Siz kendinizi mi çirkin buluyorsunuz yoksa insanların sizi çirkin bulduğuna inanıp mi çirkin buluyorsunuz?İyi geceler herkese
Kızlar son zamanlarda kendimi inanılmaz çirkin buluyorum ama öyle böyle değil. Mesela biri bana bakıyorsa direkt çirkinliğime bakıyor diye düşünüyorum. Fotoğraf falan asla çektirmek istemiyorum. Arkadaşlarım teklif edince falan ehehe oluyorum ya kendimi görmek istemiyorum, yeni biriyle tanışmak istemiyorum, yakınlarım hariç biri bana bakınca inanılmaz rahatsız hissediyorum. 28 yaşındayım görseniz sanki inanılmaz yaşlanmış gibi hissediyorum kendimi. Değişiklik yapayım dedim gittim saçımı boyadım. Cıks yok değişmiyor, şöyle ohhh oldu yakıştı diyemiyorum. Önceden de kendini beğenen biri değildim ama bu kadar da değildi. Görsellik delisi bir insan da değilim neden böyle oldu anlamadım.
Kötü bir dönemden geçtim, cildimle ilgili bir hastalık dönemi yaşadım ama düzeldi şükür, e evdeyiz, karantinadan ve hastalıktan böyle hissediyorum diye düşünüyordum ama yok düzelmiyor. Ya böyle söyleyince inanılmaz saçma geliyor kulağa biliyorum ama elimde değil, kimseye de söyleyemiyorum aşırı şımarıkça bir durum gibi hissediyorum kendimi zorladıkça daha kötü oluyorum.
Hayatının bir bölümünde böyle hissetmiş zamanla atlatmış olan var mı? Geçici midir bu kendini sevmeme beğenmeme hisleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?