- 7 Şubat 2015
- 277
- 104
- 123
- Konu Sahibi DilhunTara
-
Boyle dusunmemizin bize faydasi yok. Kendinden nefret etmenin de sana bir faydasi yok.neye sabredeyim? bir kız düşünün kendinden nefret eden,çirkin... nefreti dış görünüşünden çok kendine, karakterine huylarına... bir kız düşünün yürümeyi bile beceremeyen... ayrıca tembel. beceriksiz sakar. yeteneği yok. kendinden kaçmak istiyor ama kaçamıyor kendini kitaplara uykuya televizyona vermiş bir kız. sınav döneminde ama vazgeçmiş hayallerinden ayrıca gerizekalının teki. bir kız düşünün mağazalardan alışverişten nefret eden. çünkü beğendiği şeyin kendisine yakışmayacağını olmayacağını biliyor. bu yüzden gitmiyor alışverişe babasının ısrarlarına rağmen... bir kız ki griye boyanmış ne siyah ne beyaz oturup ağlıyor herkesten gizli...
kendime acımaktan vazgeçmem acınılacak biri olacağım gerçeğini değiştirmeyecek...Kendine acımaktan vazgeçmeye ne dersin?
resim dersinde berbat olan çizimlerimi biliyorum mesela. bir ara tasarıma merka sarmıştım da sonuç hüsran. gerçi ben de çok güzel taşırdım ya tasarımlarımı nasıl düşündüm ayrı bir konu... ya da şarkı söylemek vazgeçilmezimdi mesela her gün bıkmadan söylerdim çevremdekiler benim karga sesimi dinlemek zorunda olmadığını söylediler vazgeçmedim. ta ki kendi sesimi videoya alana kadar... o kadardı... sonra küçükken enstrüman kursuna gitmek için çırpındığım zamanları hatırlıyorum o da sınav bahaneleriyle hep ertelendi. sonra hızlı okuma kursları diksiyon kursları ingilizce kursları derken hiçbiri olmadı. bari derslerde iyi olayım zeki olmasan da çabalamış olmak başarılı olmak var dedim ama iş işten çoktan geçmiş durumda.. sınava üç ay kala....Yeteneksiz ve beceriksizim demişsin de, neyi kaç defa denedin de olumsuz bir sonuç aldın? Ya da gerçekten bir şeyler için çabaladın mı?
resim dersinde berbat olan çizimlerimi biliyorum mesela. bir ara tasarıma merka sarmıştım da sonuç hüsran. gerçi ben de çok güzel taşırdım ya tasarımlarımı nasıl düşündüm ayrı bir konu... ya da şarkı söylemek vazgeçilmezimdi mesela her gün bıkmadan söylerdim çevremdekiler benim karga sesimi dinlemek zorunda olmadığını söylediler vazgeçmedim. ta ki kendi sesimi videoya alana kadar... o kadardı... sonra küçükken enstrüman kursuna gitmek için çırpındığım zamanları hatırlıyorum o da sınav bahaneleriyle hep ertelendi. sonra hızlı okuma kursları diksiyon kursları ingilizce kursları derken hiçbiri olmadı. bari derslerde iyi olayım zeki olmasan da çabalamış olmak başarılı olmak var dedim ama iş işten çoktan geçmiş durumda.. sınava üç ay kala....
neremi beğeniyorum dersem daha kısa bir cevap olur. bir gözlerimi o da fotoğraflarda biri büyük biri küçük çıkıyor :/Yetenek kendiliginden ortaya cikmaz bence. Saniyo musun ki bu unlu ressamlar, yazarlar dogustan resim ciziyodu, yazi yaziyodu? Hayir bence en onemli sey egitim. Atıyorum resim konusunda yetenekli mi olmak istiyosun o zaman resim kursuna git. Bigun sokak ressamiyla konuştuk cok guzel resimleri vardi ne kadar yeteneklisiniz dedim adam bana sende kursa git sende boyle cizersin dedi. Ders konusuda oyle ne kadar cok calisirsan o kadar cok basarirsin bide dogru calismayi bilmek onemli tabi.
Guzellik konusuna gelirsek bakim yapsamda degismem demissin. Mesela nerelerini begenmiyosun? Kilon nasil mesela? Unlulerin makyajsiz hallerini gorunce aslinda her insanin nasil kolay evrim gecirebilecegine hayret edersin.
neremi beğeniyorum dersem daha kısa bir cevap olur. bir gözlerimi o da fotoğraflarda biri büyük biri küçük çıkıyor :/
Benimde bi gozum buyuk bi gozum kucuk. Herkesinki oyle zaten :)neremi beğeniyorum dersem daha kısa bir cevap olur. bir gözlerimi o da fotoğraflarda biri büyük biri küçük çıkıyor :/
1.60 mı? 1.60 olsa şükür namazı kılarım oturup :) malesef 1.50 küsürlü işte kısayım yanı o yüzden olmuyorpantolon boyu bile uzun yaaaa :)
bugün kuzenimin nişanı vardı ve gidemedim bilin bakalım neden? bu kadar çirkin olmayı hak edecek ne yaptım? kendimden nefret ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?