bunu bende çok merak ediyorumbana bunu mu layik gördün diyen kesin best model. miss world ile evlenecek o, ondan demistir
ciddimisinBen cirkin bulmadım seni
sadece anlattıklarım
tabiki ciddiyim 3 - 5 kişi begenmedi diye kimse çirkin olmazciddimisin
Fotoğrafta ki sensin sanırım bence hiçte çirkin değilsin saçların güzel yüzün güzel kaşın gözün ee daha ne olacak?
Biraz kilo verebilirsin o kadar . Takılma kimseye ayrıca yaşını da göstermiyosun.
Kendine güven..
Kime göre neye göre Cirkin? Herkes tas bebek olmak zorunda degil... Gayet normal bi görüntünüz var, belki biraz tombislik ama bundanda cok hoslanan erkekler var, önemli olan sizin ne hissettiginiz... Biraz tarzinizi degistirin, ne bileyim sac renginizi falan, siz kendinizi beyendiginiz zaman inanin bu karsiyada yansiyor... Bikac densizin lafiyla karalar baglamayim...
Su kadarindan çirkin olduğunuza inanmayin sakin ki fotonuza da baktim siz cirkin falan degilsiniz, karsinizdakiler "insan" değil
Pamuk bende aynı fikirdeyim.ciddimisin
Bi kere adamin biri banada senden etkelenemedim ben cok güzel kizlarla ciktim gecmiste demisti..sinir olmustum...insanlarda ne özgüven var yarabbim...insan boyle dusunse bile boyle demez yani..gerizekalilarla karsilastirmasin allahim beni birdaha amin...o adamda bu arada cok tipsizdi ama ben iyi bir insandir diye sans vetmustim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?