- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.752
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öncelikle eğer böyle bir şey söylemişse arkadaşının sana bunu söylemesi yanlış yani hata arkadaşında! çekemediği bir durum var galiba çirkin olmanızın aksine çünkü ben çirkin bir arkadaşımın yüzüne bunu söylemezdimbıktım artık ya neden herkes bana çirkin diyor.
ilk baştan anlatayım bir arkadaşım kendi arkadaşıyla görüştürecekti beni adam bir face den bakayım demiş sonra arkadaşıma bana bunu mu layık gördün demiş
bir sevgilim oldu ben hep güzel kızlarla çıktım egomu tatmin ettim onlarla evlenmedim gözüm arkada kalırdı dedi ki benimle evlenmeyi düşünüyordu
face den hiç tanımadığım biri mesaj yazmış tipe bak diyeeee
ALLAH ALLAH sanki ben güzelim diyorum ya bu ne böyle
çıldırıcam şimdi
herkes çok mu güzel ne bu öz güven herkes mükemmel olmak zorunda mı
hakkaten nerde bu foto ya? avatardaki sensen konu fake diyecem. cunku 10 numero hatun bu.
çok merak ettim sizi
herkesin dediklerini takmayın bence
rica etsek bir daha foto koyarmısınız![]()
Öncelikle eğer böyle bir şey söylemişse arkadaşının sana bunu söylemesi yanlış yani hata arkadaşında! çekemediği bir durum var galiba çirkin olmanızın aksine çünkü ben çirkin bir arkadaşımın yüzüne bunu söylemezdim
İkincisi faceten saçma kişiler bunu sadece dikkat çekmek için de yapabiliyor
diğer bazı arkadaşlar gibi ben de merak ettim sizi ama sanmıyorum çirkin olduğunuzu açıkçası gençken hemen herkes güzel oluyor sonra cilt lekeleri sonra kilolar vs derken biraz çirkinleşiliyo yol yakınken önlem alırsan onun da önüne geçersin eminim![]()
Kesinlikle bir arkadaşım da aynı pamuk27 gibi biraz toplu ama yüzü çok güzel sevgilisi var bu yaz evlenecek inşallahsana öküzler denk gelmiş
yoksa ortalıkta gezen kızların büyük bir çoğunluğu çok güzel değil (kaldı ki önemli olan insan olabilmek)
ama bu erkek arkadaş edinmelerine engel olmuyor
fotodan gördüğüm kadarıyla gayet hoş bir bayansın
ciddiye alma böyle insaniyetsiz kişileri
bıktım artık ya neden herkes bana çirkin diyor.
ilk baştan anlatayım bir arkadaşım kendi arkadaşıyla görüştürecekti beni adam bir face den bakayım demiş sonra arkadaşıma bana bunu mu layık gördün demiş
bir sevgilim oldu ben hep güzel kızlarla çıktım egomu tatmin ettim onlarla evlenmedim gözüm arkada kalırdı dedi ki benimle evlenmeyi düşünüyordu
face den hiç tanımadığım biri mesaj yazmış tipe bak diyeeee
aynen okuyunca bu geldi aklıma ne arkadaşlar var yaaMerak ettim sizi
Arkadasinizda ne diye adamin dedigini size diyor layik falan, ayip etmis...![]()
resim koydum kızlar