• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÇİRKİNNN :(

benim bir arkadaşım vardı kendisi kız bu arada erkek değil. hiç kimseyi beğenmezdi. Allahım ondaki özgüven bende olsa varya : ) herkeste bir kusur bulurdu istisnasız herkeste. kendisi de o zamanlar yüz kilo hormon bozukluğu olan her yeri tüylü bir insandı. şimdi eskiye nazaran daha iyi görünüm olarak ama özgüven hepten tavan
demem o ki kimseye aldırma, dış görünüşe yorum herkes aslında kompleksli...

herkese göre güzel farklıdır.o arkadaşının arkadaşına göre değilsindir başkasına göre güzelsindir.herkes begenmek zorunda değil. o kadar dert etmeyin. şimdi biraz bulalım havası sezdim. sizde kendinize yüklenmeyin güzelsinizdir. RABBİM yaratmış. biraz moral verin kendinize güzelim diyin. değilim demeyin kusurlarınızı görmezden gelin. herkesde kusur vardır. kusursuz kimse yoktur....

hakkaten nerde bu foto ya? avatardaki sensen konu fake diyecem. cunku 10 numero hatun bu.

çok merak ettim sizi
herkesin dediklerini takmayın bence
rica etsek bir daha foto koyarmısınız :KK22:

bıktım artık ya neden herkes bana çirkin diyor.

ilk baştan anlatayım bir arkadaşım kendi arkadaşıyla görüştürecekti beni adam bir face den bakayım demiş sonra arkadaşıma bana bunu mu layık gördün demiş
bir sevgilim oldu ben hep güzel kızlarla çıktım egomu tatmin ettim onlarla evlenmedim gözüm arkada kalırdı dedi ki benimle evlenmeyi düşünüyordu
face den hiç tanımadığım biri mesaj yazmış tipe bak diyeeee
ALLAH ALLAH sanki ben güzelim diyorum ya bu ne böyle
çıldırıcam şimdi

herkes çok mu güzel ne bu öz güven herkes mükemmel olmak zorunda mı
Öncelikle eğer böyle bir şey söylemişse arkadaşının sana bunu söylemesi yanlış yani hata arkadaşında! çekemediği bir durum var galiba çirkin olmanızın aksine çünkü ben çirkin bir arkadaşımın yüzüne bunu söylemezdim
İkincisi faceten saçma kişiler bunu sadece dikkat çekmek için de yapabiliyor
diğer bazı arkadaşlar gibi ben de merak ettim sizi ama sanmıyorum çirkin olduğunuzu açıkçası gençken hemen herkes güzel oluyor sonra cilt lekeleri sonra kilolar vs derken biraz çirkinleşiliyo yol yakınken önlem alırsan onun da önüne geçersin eminim;)

hakkaten nerde bu foto ya? avatardaki sensen konu fake diyecem. cunku 10 numero hatun bu.

çok merak ettim sizi
herkesin dediklerini takmayın bence
rica etsek bir daha foto koyarmısınız :KK22:

Öncelikle eğer böyle bir şey söylemişse arkadaşının sana bunu söylemesi yanlış yani hata arkadaşında! çekemediği bir durum var galiba çirkin olmanızın aksine çünkü ben çirkin bir arkadaşımın yüzüne bunu söylemezdim
İkincisi faceten saçma kişiler bunu sadece dikkat çekmek için de yapabiliyor
diğer bazı arkadaşlar gibi ben de merak ettim sizi ama sanmıyorum çirkin olduğunuzu açıkçası gençken hemen herkes güzel oluyor sonra cilt lekeleri sonra kilolar vs derken biraz çirkinleşiliyo yol yakınken önlem alırsan onun da önüne geçersin eminim:KK66:

resim koydum kızlar

Yaa şimdi gördüm profilindeki sensin demi
maşallah fıstık gibisin yahu o burun bende olsa :D
çok güzelsin tek sorun biraz kilon var anladığım kadarıyla iyi de o halledilir biraz nefsine hakim olup spor yapacaksın dengeli besleneceksin bolca sabırla eminim halledersin
Çok güzelsin tüm samimiyetimle söylüyorum bunu yüzün zayıflayınca daha bir oturacak bana inanacaksın ;)

Kaş göz yerinde maşallah.
Sadece senin de benim gibi kilo fazlan var.
İnan kilo insanı oldugundan yaşlıda gösteriyor.
Madem özgüven lazım bi salona yazıl, boğazından da kıs kilo ver. Hem spor sana endorfin salgılatacak moralin düzelecek hem de kilo vereceksin bir taşla iki kuş.

Bende bu akşam kaydımı yaptırıp başlayacağım yarına :KK53:

sana öküzler denk gelmiş
yoksa ortalıkta gezen kızların büyük bir çoğunluğu çok güzel değil (kaldı ki önemli olan insan olabilmek)
ama bu erkek arkadaş edinmelerine engel olmuyor
fotodan gördüğüm kadarıyla gayet hoş bir bayansın
ciddiye alma böyle insaniyetsiz kişileri

sana öküzler denk gelmiş
yoksa ortalıkta gezen kızların büyük bir çoğunluğu çok güzel değil (kaldı ki önemli olan insan olabilmek)
ama bu erkek arkadaş edinmelerine engel olmuyor
fotodan gördüğüm kadarıyla gayet hoş bir bayansın
ciddiye alma böyle insaniyetsiz kişileri
Kesinlikle bir arkadaşım da aynı pamuk27 gibi biraz toplu ama yüzü çok güzel sevgilisi var bu yaz evlenecek inşallah :D

Cirkin kiz yoktur lafina inanmiyorum var arkadaslar. Ancak senin sadece kilo problemin var yuzun gozun guzel. Ancak ozguven problemin olusmus sanirim ve emin ol bu karsiya yansir. Bi'de erkeklerde bu kendini yuceltmek icin kizi kotulemek gelenek haline geldi. Biraz kendinden emin durmakta fayda var. Misal ben daha bi kere bile cirkin lafini duymadim cok mu guzelimdir illaki degil ama yolda bile dimdik yururum. Ayrica bu layik olma lafini sana tasiyan arkadasindan uzak dur insan bunu araci olsa bile iletmez.

bıktım artık ya neden herkes bana çirkin diyor.

ilk baştan anlatayım bir arkadaşım kendi arkadaşıyla görüştürecekti beni adam bir face den bakayım demiş sonra arkadaşıma bana bunu mu layık gördün demiş
bir sevgilim oldu ben hep güzel kızlarla çıktım egomu tatmin ettim onlarla evlenmedim gözüm arkada kalırdı dedi ki benimle evlenmeyi düşünüyordu
face den hiç tanımadığım biri mesaj yazmış tipe bak diyeeee

Yalnız arkadaşın da az densiz değilmiş.Böyle şey söylenir mi ?

Disardan herkes güzel gözükebilir huyu güzel olmadiktan sonra ...

Sana çirkin diyenlerin kendileri Brad Pitt ve Angelina Jolie miymiş?
(Bu ikisini de beğenmiyorum ama herkes bayıldığından öyle örnek verdim)

Valla bence gayet tatli sempatik bir yüzün var amann erkeklere ne bakiyon ya once insan olmayi ogrrnsin sana öyle diyenler

Back
X