Çirkinsin?

-Beta-

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2018
33
10
3
29
Herkese iyi geceler. Şu an çıldırıyorum resmen. Sevgilim kilomla ilgili bir iki laf etti, ciddi değildi kendince benimle dalga geçiyodu. Bende ben halimden memnunum sen beni bildin bileli de böyleyim beğenmiyosan yapacak bi şeyim yok dedim. Bu arada ideal kilomun 4-5 kilo üzerindeyim fazla bi kilom yok. O da bunun üstüne ben seni sanki tipin için mi beğeniyorum, çirkinsin zaten, umrumda değil görünüşün için sevmiyorum seni gibi laflar etti. Haliyle kırıldım, sonra konuşalım dedim. Geri aradı yanlış anlıyorsun sana takılıyodum, ben seni beğeniyorum tabi ama maddi sebepler için sevmiyorum sevgimi bi nedene bağlamıyorum esas anlatmak istediğim buydu filan dedi özür diledi. Ama ben baya düştüm şu sıralar zaten moral olarak çöküntüdeyim, komplekse girmeye müsaitim. Anlatmak istediği özünde iyi bi şey olabilir de beni küçümseyici şeyler söyleyerek mi anlatmak zorundaydı bunu, bende kışkırtma var mı sizce?

Son düzenleme:
Allahım yaa şu erkekler :)))
Salak iltifat etmek isterken neler gelmiş başına.
Bir arkadaşimin kocası da 'yillar sonra ilişkimiz monotonlaşir mi' konuşması yaparken 'biz aşk değil sevgi evliliği yaptık, aşk biter ama sevgi kalicidir' anlamına gelen birşeyler söylemek istemiş herhalde. Ama tutmuş 'zaten aşık değilim ki sana, ha şimdi ha on yıl sonra ne değişecek sanki?' demiş
Valla cinayet sebebi şu erkekler :)
Siz de azıcık trip atın tabii hakkınız, ama ben kötü amaçla söylediğini dusunmuyorum

Unutup acımı
Alıcam öcümü
Asıl o, o zaman
Görecek gücümü
....

Sık dişini, inat uğruna insanlar nasıl değişiyor.
Ama
Sonra def edeceksin:)

Ya biraz ego her kadına yakışıyor, toparlanıp, kendine gelme vakti:)

Aynen bizimki de bu hesap oldu sanırım ama yine de beğenilmediğimi düşünmek komplekse soktu biraz

Onu soylerken soyleyis tarzi nasildi ona bakmak lazim ben de bazen esimi cirkinim diye seviyorum ama tamamen sevgiden satasiyorum :)) hem zaten onu begenip istemesem neden evlenecektim. O da belki seninle sakalasma amacli demistir yoksa seninle isi ne.

Bu tarz cümlelerin özünde bence cidden begenmeme var,yani biraz kilolu buluyor demek ki,ama bi beş kilo birini sevmemek ya da ayrılmak için yeterli bi sebep değil belli ki begendiği farklı özellikleriniz da var. Ama beş kilo da gözünü rahatsız ediyor ya beş kiloyu verir özgüveninizi sağlamlaştırırsınız,ya da yemek yemeyi tercih edip söylediğini umursamazsınız. Benim eşim de sarışın olmamı ve zayıf olmamı tercih ediyor,benim de onda müdahale ettiğim şeyler var,onun beni begenmesini sevdiğim için 49 kgyum ve sarı saçlıyım ama bunu bi hakaret olarak görmüyorum,ilişkimizde mutlu etmeyi seviyorum. Atla deve değil insan sevdiğini eleştirebilir ve bu eleştiriler ciddiye alınmalı.

Sevdiğin insana sen çirkinsin diyeceksin, sevgilin haliyle kırılıp üzülecek, telefon kapanacak. Sonra adam tekrar arayacak ama bu sefer tamamen dönek bir tavırla ve filozof edalarıyla. 'Aslında benim anlatmak istediğim o değildi, ben sevgimi maddi sebeplere ve olgulara bağlamam, tamamen maneviyata dayalı, hatta ve hatta sebepsiz yere severim' anlatmak istediğim sadece buydu diyecek. Pardon da iki dk içinde ne değişti de filozof oldun diye sorarlar adama. Resmen çevirmiş kazı yanmasın diye

Kırılmakta haklısın, aynı minvalde bir cevapla empatinin soğuk sularına at onu

Yaptığı dediği çok kaba. Bunun dışında bir problem yoksa şimdilik ve bu olay ilk defa yaşanıyorsa güzelce bir burnunu sürttür bir daha ağzını açamasın bu konularla ilgili.

Daha önce de böyle sözleri oldu sevgiye dayalı yoksa bende bir anda çevirdiğini düşünürdüm. Aynen öyle yaptın zaten ikinci aramasında. Sende benim sınıfım değilsin nasılmış dedim

Oha ard arda okudugum 3. Konu erkegin kiloya laf etmesiyle ilgili
Manyadı bunlar....

Cirkinsin ne demek ya...postala gitsin densizi

Ben de dün akşam yemek masasında
Yediğim humus hakkında “ben beğendim ama ben zaten zor beğenen biri değilim, belli oluyordur” dedikten sonra eşimi gösterdim

Güldük geçtik. Kimse kırılmadı bence. Sağlam ilişki ve özgüven bunu gerektirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…