Aynen bizimki de bu hesap oldu sanırım ama yine de beğenilmediğimi düşünmek komplekse soktu birazAllahım yaa şu erkekler :)))
Salak iltifat etmek isterken neler gelmiş başına.
Bir arkadaşimin kocası da 'yillar sonra ilişkimiz monotonlaşir mi' konuşması yaparken 'biz aşk değil sevgi evliliği yaptık, aşk biter ama sevgi kalicidir' anlamına gelen birşeyler söylemek istemiş herhalde. Ama tutmuş 'zaten aşık değilim ki sana, ha şimdi ha on yıl sonra ne değişecek sanki?' demiş
Valla cinayet sebebi şu erkekler :)
Siz de azıcık trip atın tabii hakkınız, ama ben kötü amaçla söylediğini dusunmuyorum
Evet bende bunu istiyorum, anlasın tekrar etmesin.Çam devirmiş resmen,
Biraz mesafeli davranın. Tekrar benzer birşey yapmaya cesaret edemesin.
22- 25 sizce kimin davranışı çocukça benim mi onun mu?Çok çocukça. Yaşlar kaç.
Onun. Madem beğenmiyor seni neden beğenmediği biriyle birlikte hâlâ.22- 25 sizce kimin davranışı çocukça benim mi onun mu?
Bende o demeye getirdim. Beyefendi de buna alınmış onlar geçici şeylermiş sevgisini bi sebebe bağlamıyormuş. Ama bunu anlatmak için bana çirkinsin diyor.Onun. Madem beğenmiyor seni neden beğenmediği biriyle birlikte hâlâ.
Daha önce de böyle sözleri oldu sevgiye dayalı yoksa bende bir anda çevirdiğini düşünürdüm. Aynen öyle yaptın zaten ikinci aramasında. Sende benim sınıfım değilsin nasılmış dedimSevdiğin insana sen çirkinsin diyeceksin, sevgilin haliyle kırılıp üzülecek, telefon kapanacak. Sonra adam tekrar arayacak ama bu sefer tamamen dönek bir tavırla ve filozof edalarıyla. 'Aslında benim anlatmak istediğim o değildi, ben sevgimi maddi sebeplere ve olgulara bağlamam, tamamen maneviyata dayalı, hatta ve hatta sebepsiz yere severim' anlatmak istediğim sadece buydu diyecek. Pardon da iki dk içinde ne değişti de filozof oldun diye sorarlar adama.Resmen çevirmiş kazı yanmasın diye
Kırılmakta haklısın, aynı minvalde bir cevapla empatinin soğuk sularına at onu
Yaz sezonu açıldı ya bikini body istiyolar zaarAnam ne bu kilo konusu kk da..patladi gitti:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?