Çirkinsin?

Allah var yerinde. Aşırı kaslı değil ama boylu atletik yapılı. Spora da başlamayı düşünüyo. Bende yüzmeye başlıyorum ramazandan sonra görelim bakalım el mi yaman bey mi yaman
Bende yuzmeye basliycam insallah:)) ya zaten ben herseye basliycamda enerjim yok baslamaya : ( ki bence yuzme en guzel spor

Kötü olmuş. İnsan sevdiği erkek tarafından cok beğenilmek iltifatlar duymak ister. Bu saatten sonra zor dikiş tutar bence bu ilişki

Şaka yapmış aklınca. Güzel bulmasa çıkmazdı zaten. Kendinize dert edip durmayın.

Kör değilsek hepimiz sevgilimizin eşimizin jön olmadığını görüyoruz e onlar da bizim dünya güzeli olmadığımızı biliyor ama bunu yüze söylemek bence çok duyarsızca. İnsan birini seviyorsa olduğundan on kat daha güzel bulur güzel taraflarını görür söyler onore eder. Bence bir daha yaparsa ciddi ciddi takkeyi önüne koyup düşün bu ilişkiyi. En yakınımızdakiler bizi onore etmeyip eleştirecekse ne anladım ben o ilişkiden

Talihsiz bir cümle olmuş. Ama açıklamasına inanıp ikna olup olmamak sizin aranızdaki sevgi bağına ve samimiyetine bağlı.

Saçmalamış resmen. Konuştukça batmış..
Hayat sadece görsellik mi?
Tartışma konusunu net anlamadım ama peki bu kişi ile evlendiğini varsayalım. Ömrün boyunca hep ideal kilonun 4-5 kilo üstü kalma garantin mi var?

Hiç mi hamilelik, hastalık, metabolizma yavaşlaması yaşamayacaksın..
O zaman bu barzo seni anında terkeder..
Hayat paylaşmak, sevgi bu kadar ucuz değil..

Bir kadına "çirkinsin zaten" dedikten sonra hiç bir cümle bunu telafi edemez bana göre.

İnsanın sevgilisi,eşi,kişiye iyi hissettirmedikten sonra ne anladım ben o ilişkiden.

Insanin sevdigi gozune oyl3 guzel gelirki .o.cirkinligi gormez. Cirkinsin diyosa sevgisinden suphe etmelisin. Bir sure arana mesafe koy bence

Ya ne demek çirkinsin.Bana denilse şahsen ben garipserdim. Ama bu benim sevgilimle yaşadığım ilişkiye bağlı herhalde.. Benim sevgilim onu söyleyecek karakterde olmadığından bana değişik geldi. Rahatmış

Aslında o da bunu savundu. Ben beğenmiyosan beğeneceğin biriyle beraber ol demeye getirdim. O da sevginin görsellikten ibaret olmadığını beni dış görünüşüm için sevmediğini anlatmaya çalıştı ama çirkinsin diyerek

Doğruyu söylemek gerekirse bence çirkinsin zaten demesi hiç hoş değil ciddi ciddi söylediyse ben de olsam çirkin bulduğunu düşünürdüm. Dediğinden çirkin olduğun için ben seni zaten görüntün için sevmiyorum anlamı çıkıyor ama sevgilinizi en iyi siz tanırsiniz daha iyi yorumlarsınız.

özrü kabahatinden büyük bu adamla olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…