Çiş!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi anon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ne kadar çok ruh hastası insan var değil mi İnanın gürültü olsa, sex inlemesi olsa bir miktar sineye çekeceğim insanlık halidir diyeceğim de... E bre hayvan bre deyyus; boşaltım ulan bu. Valla yıllardır havuza denize giremiyorum. Bina kapısına çocuğunu işeten kendi neler yapıyordur... Bunlar mikrop falan da kapmıyor, ben olsam “laps” diye kapar iki güne ölürüm..

Anlatım süper ya

Zaten çocuk orayı işaretlemiş aile ile konusun olmadi yönetici geçsin devreye

Anlatımınıza bayıldım ben de, sanki o an oradaydım... Binanın yöneticisi falan yok mu ona söyleseniz ilk?

az önce diğer topicte batının sokağa s*masını konuşuyorduk değil mi , kurban olsun batı biz de geri değiliz hahah
Ah işte nihayet anladınız beni kabul ettiniz tek pis kokusmus cişli sokağa s....çan millet bu ülkede yaşamıyormuş. Her milletten her ırktan var bi bitmediler gitti. Neyse konu sahibi dilerim en kısa sürede tasinirsiniz yoksa sizin evin kapısını da pisletiverir bu zihniyet.

Anlatımınıza bayıldım ben de, sanki o an oradaydım... Binanın yöneticisi falan yok mu ona söyleseniz ilk?
Eşine söyledim evde yokmuş kendisi, kadın da yaka silkiyor. Tuhaf onlar ya diyor. Konuşuldu diyor. Bir daha konuşalım bakalım dediğindeki o çaresizlik akşama yiyecek tek lokma ekmeği olmayan insanınkiyle aynı idi. Üzüldüm halimize açıkçası..

Kiracı mı peki bu insanlar biliyor musunuz? Hani öyleyse ev sahibiyle konuşulabilir diye düşündüm.

Kiracı mı peki bu insanlar biliyor musunuz? Hani öyleyse ev sahibiyle konuşulabilir diye düşündüm.
Hayır kendilerine aitmiş. Gangsta nickli kullanıcı ev sahibi olsa dahi bir şeyler yapılabiliyor dedi. Bir arkadaşıma sordum ben de dönüş bekliyorum.

Valla geçen yaz bir kızı da işaretlemiş. Sevdiklerine mi işiyordur nedir

Tepki görmeyince yada gelen tepkiler "haha kerataya bak sen" olunca çocuk yaptığın ıyi bir şey olduğunu zannediyor..
Ağlanacak hale gülüyoruz ya çocuğun suçu yok yetiştiren anne? Demekki evde her yere mıçıyorsa çocuk ne bilsin tuvalet adabı

Annede bitiyor olay. Kadına o kadar sinirliyim ki. Böyle annelerin çocukları büyüyünce keşke olmasa ama it-çakal oluyorlar. Sorumsuz oluyorlar. Pis bireyler oluyorlar. Kuyrukta milletin sırasına halleniyorlar. Toplu taşımada bacakları on metre açıp oturuyorlar. Laf atıyorlar. Taciz ediyorlar. Seviyorum diye insanların canlarına kıyıyorlar. Ama düşünsenize insan gibi yemek yeme adabını öğretse, tuvalete girme adabını öğretse, el yıkamayı, teşekkür etmeyi, özür dilemeyi öğretse. Ufak yaramazlıklar da yetişkinler arasında görmezden gelinir sanıyorum. Ama yok annesinin derdi Ayten’in şusu Halime’nin busu. Diziler diziler diziler. Fiskos fiskos fiskos. Çocuklara bakmak hak getire!

Hayır kendilerine aitmiş. Gangsta nickli kullanıcı ev sahibi olsa dahi bir şeyler yapılabiliyor dedi. Bir arkadaşıma sordum ben de dönüş bekliyorum.
Eğer apartman şikayetçi olursa ev sahibide olsa cezası var hatta apartmandan bile attırılır.

Bu soylediklerin sorumluluk ister..
O annede malesef bu duygu yok olsa zaten o çocuk bırak oraya buraya işlemeyi sabahtan akşama kadar kapılarda olmaz...
Doğurmaya herkes doğuruyor da keşke herkes anneligin ne demek olduğunu bilse..

Tez zamanda başına bunun gelmesini dilediğim cocuk

Bu video yuzunden asansore her bindigimde sanki birisi kiyisina kosesine isemis gibi geliyor.terbiyesiz sıpalar!!!

Apartmanda atıyorum 12 daire var ise bunun min 8 i çıkmaları için imza verirse mecburen evi boşaltırlar
Diğer dairelerle konuşup imzayı toplayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…