Çıt çıt gerçek saç aranıyor

çokmu kısa nerene geliyordu ve fiyatı kullanım durumu önemli uzun süreli kullanmak istiyorum

ben çok kullanmadım ara ara 1 yada 2 ay kullandım benim saçlarım enseden bi kaç cm uzunken ben onları takıodum omzumun baya bi aşağısına kadar gelodu çok kısa diğil yani yarın hem fotosunu çekerim hem boyunu ölçerm fiyatıda sen belrlersn :))

çokmu kısa nerene geliyordu ve fiyatı kullanım durumu önemli uzun süreli kullanmak istiyorum

Arkadaşım bendeki budur açık kahve telvesi renginde,karamellik var tonunda...düz kesim değil,sadece 1 kere boyandı,geröek saç ben 150 diyorum takas da olur,kuadörden almıştım,kullanamadım.

Eklentiler

• $SAM_1649.webp
    62,3 KB · Görüntüleme: 52

20 cm ölçtüm canım dediğim gibi 3 parça olduğu için fiyatı 40 Tl ama anlaşırız fiyata takılma :)

Eklentiler

• $IMG_20140405_102136.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 45
  • $IMG_20140405_102120.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 54
Son düzenleme:
cnm fiyat uygun amaaa çok kısa bunlar benim saçımın şimdiki hali daha uzun bundan

Merhaba düşünürseniz bende boncuk kaynak var 148 adet 44 cm uzun cıtcıta cevirtebilirsiniz sayfamda resmi var cok az kullanıldı ve cok kaliteli fiyatı 80 tl

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…