Çıt çıt gerçek saç aranıyor

canım beğendiğin bir model kot bulsanda ki, çoğumuzda var,jilet yada falçata ile kesip kendi zevkine göre modanı yarat bloglarda da bu konuda görselli olarak yapım aşamaları vs var hatta,aklında olsun

canım beğendiğin bir model kot bulsanda ki, çoğumuzda var,jilet yada falçata ile kesip kendi zevkine göre modanı yarat bloglarda da bu konuda görselli olarak yapım aşamaları vs var hatta,aklında olsun

Kullanmadıgım kotum yok kıyamıyorum valla bı kere denedım bılememısım makasla yaptım çok komik oldu kotum gıttı yanı yınede saol.:)

Reactions: Nil
benim elimde ltb marka var doğru düzgün giyemedim 10 tl ye düştüm 86 tl ye almıştım.36 beden ve çok memnun kalacağına eminim.

bu kot taşlanıdırlmş ve gerçekten kaliteli .dizinde yırtık var model olarak ceplerinin alt kısımları taşlandırılmış çok hoş

Eklentiler

• $kot5.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 83
  • $kot4.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 95
  • $kot3.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 94
  • $kot2.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 89
  • $kot1.webp
    45,1 KB · Görüntüleme: 88

cepli pantolon var bu da çok şık hiç giyilmedi mango marka sana olur bu da aynı giyiyoruz. bu rengi de var grisi de var istersen üstümde duruşunu mail olarakta atabilirim beğenirsen 10 tl bu da

Eklentiler

• $Mango-kahverengi-cepli-pantolon-xs-34__93574453_0.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 62

38 gıyosan olur ben deneme amaçlı gıydım az bır bolluk var ama bısey dıyemem bustıyer satıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…