- Konu Sahibi zencefillipastam
-
Yırtık kot pantolon arıyorum 36bedenim
Senınle bel olayımız tutmuyo benım bel kucuk beyaz pantolonun belı okdr buyuk geldıkı belımı ölçer yazarım sanabenim elimde ltb marka var doğru düzgün giyemedim 10 tl ye düştüm 86 tl ye almıştım.36 beden ve çok memnun kalacağına eminim.
canım beğendiğin bir model kot bulsanda ki, çoğumuzda var,jilet yada falçata ile kesip kendi zevkine göre modanı yaratbloglarda da bu konuda görselli olarak yapım aşamaları vs var hatta,aklında olsun
benim elimde ltb marka var doğru düzgün giyemedim 10 tl ye düştüm 86 tl ye almıştım.36 beden ve çok memnun kalacağına eminim.
benim elimde ltb marka var doğru düzgün giyemedim 10 tl ye düştüm 86 tl ye almıştım.36 beden ve çok memnun kalacağına eminim.
Cnm o sn degılmışşsın pardon sen bındallı sordun ordan kalmış ısmın aklımda foto gorebılırmıyım mumkunse uzerınde
ekledim canım fotoları..
Cnm çok açık renk tsk ederım az daha koyu ıstıyorum yordum senı
bi kot daha var koyu renk ama yırtık değil istersen eklerim
Olur sevırım..............
ekledim canım 36 bedendir.
Link yollayamadım urunlerımle takas dusunurmusun beyaz batısta kullanılmamış sabahlık fln var bır bak
olabilir canım bakiyim
canım baktım ama ya büyük ya da satılmış.büstiyer durmuyo sanırım.leoparlı saten pijama takımını beğendim o da large beden ben 36-38 arası giyiyorum.başka bişeyler eklicek misin çanta kot ceket falan arıyorum
canım baktım ama ya büyük ya da satılmış.büstiyer durmuyo sanırım.leoparlı saten pijama takımını beğendim o da large beden ben 36-38 arası giyiyorum.başka bişeyler eklicek misin çanta kot ceket falan arıyorum
Eki Görüntüle 945171 Eki Görüntüle 945172 bendede bu tarz var begenirsen 10 tl 27 beden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?