Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

M maviduvar1 süper sporda yapmışsın, evde dinlen biraz keyif yap
iyi ben biraz daha eksi çıkarım diyordum da o yüzden yoksa tabi ki iyi, bu sabah abartılı bir kahvaltı yaptım

slm Çıtırlarım hepinize hayırlı cumalar kılo veren arkadaşları tebrik ederim
ben hızla kılo aldım
ve aranıza acil dönüş yapıyorum bugün

sizi takıp ediyordum ama motıvasyon eksik kıloma bakıp yiyordum
bugün itibari ile toparlama hedefim var.

bugün sabah aç karnına kılom 60.300
bugün başlangıç sayıyorum.
koca bir göbekle döndüm aranıza.

boynun tutuldu bir haftadır ve öğleden sonra doktora gideceğim.
hemen iyileşip yürüyüş yapmak istiyorum şu an.

Geçen hafta :57.5
Bu hafta:56.4
giden:1.100
hedef :53

Ben akşamdan sonra ara yamadıgımda,akşam yemeginde ekmek ,pilav makarna kuru baklagil yemedigimde baya eksi görüyorum.Kaç akşamdır denedim bunu!!!Ve bugün yarın regl günüm ve eksiyim.Evdekiler iyi olsunda sporuma devam edicem.Yeni yılda 55 le gireyim bari

Seher geçmiş olsun herkes hasta
Hadekam geçmiş olsun.Aramıza dönemene sevindim

Hawarım 500 de iyi ama kusursuz mnülere göre daha çok vermeni bekliyordum olsun.Kızına da geçmiş olsun.Bir sürü iş yapmışsın gece gece

Papatyam yat uyu 7 de ne işin var ayaktaBirde spor yapmışsın ne güzel.Ben olsam 11 e kadar uyurdum63 ü geçmemek hedefin olsun canım.Kolllarım bıngıl bıngıl sallanıyor.Acil sporu sen hawar gibi kesintisiz düzenli yapmam lazım

Merhaba kizlar
+700 le dondum tekrar
hawar cok sagol canim ehh iste ayakta dolaniyor islerimi yapiyorum ama bi biraksalar iki gun kalkmam yataktan oyle yorgun uykusuz ve hastayim.. gecmis olsun canim kizina, dis cikarma zor canim ama maasallah hem diyetine hem sporuna hem temizligine yetisiyorsun annelerin hakki odenmez diye bosa demiyolar..
ebruli1820 gecmis olsun canim oglusuna ayy hepimiz vr cocuklar hastayiz kis bitseee yaz gelseee yeni yilda gobusler de bizi terketsee

Kizlar pazar gunu yemege kv ve eltimleri cagiracagim ayy simdiden stres sardi beni onu mu yapsam bunu mu yaosam yetistirebilirmiyim yetismezmi offff.. neyse bugunden eksiklerimi alip yarin cogu seyi hazitlamayi planliyorum pazar gunu sadece ufak tefek seyler kalsa hem dinlene dinlene rahatca yaparim.. sevmiyorum yemekli misafir ama mecburen cagirmam gerekiyo, daha cook cagiracagim insan var da hadi hayirlisii ayy nr cok yazdim kusura bakmayin hadi bana artilarimla iyi kilo vermeler

Merhaba hanımlar
Kilo verebilen herkesi tebrik ediuorum.
Ebrucum ben mecbur erken kalktım. Oğlumu okula yolladım. Sonra da yatmıyorum.

Lajobam kolay gelsin sana börek çörek daha ayrıntılı ve zahmetli yemek daha kolay geliyor bana.Geömiş olsun sizedeç
Hawarım sağol akşam yürüdüm diye mi bilmiyorum ama 3 gündür bu rakamaı görüyordum.
Nellll 500 iyi tebrik ederim canım.Motive olsan birde neler gidicek neler.
papatyam ne güzel ben uykucuyumda biraz...

Misafirler gitti banyo wc yıkadım süpürdüm.Balkon yıka çm as ,Şimdi ogluşla ıhlamur içiyoruz.Öksürük tam gaz devam(
Bugün
Sabah:çeyrek tost
Ögle: 1 kase çorba,1 dl dalyan köfte,5 yk bulgur pilavı ve yogurt
Ara:1 elma,1 mandalina
Akşm :1 kase çorba,4 çatal makarna,1 dl Antep dolama

Kizlar gunaydin.. hepinizr mutlu hafta sonlari..
Kk ya girmeye vakit bulamiyorum. Oglan eşim yogunlukla ilgileniyorum. Yorgunum, ruh halim iyi mi kotu mu bilmiyorum. Oglum iyi ssagligi yerindr şûkúr, onumuzdeki hfta yagisli olacakmis, cm calistirdim, az camasr var. Hava da bulutlu ins kurur.
Ebru ozgee evlatlarinuza gecmis olsun,
Kilo vrrenlrre tebrikler..
Ben paso yiyorum. Dun sabah 70.6 yi gordum.
Toparlanamiyorum malesef..
Gecen sene 78falandim bu aylarda.
Hala 7li rakamdayim
Sonra gelirim
Kendinize iyi bakin

Günaydın kızlar
Dün akşam anneme geldim. Bugün dışarı çıkacağız. Bu akşam döneriz herhalde. Oğlumun antremanına var yarın.
Yarn oruç tutacağım. Bi adağım vardı. 3 oruç tutacağım demiştim. 3. Yi tutup tutmadığımı hatırlamıyorum. İçim rahat etmiyor. Bakalım nasipse yarın tutacağım.

merhaba kızlar
ebruli1820 akşam akşam bir sürü iş yapmışsın canım çok yorma kendini, annenin dediğini hatırla
osge1989 canım çok geçmiş olsun bizde öyleyiz hastalıktan kurtulamadık bir türlü, dişte tetikliyor, sizinkide öyle bence dr demişti, az bir enfeksiyon var dişte patlamak üzere o yüzden öksürük , burun akıntısı ateş daha da artıyormuş, ama çok ateşlenirse götür dr, kiloda gitmiş tebrik ederim
wisdom01 canım sıkma canını eğer o kilonun altına inemiyorsan çok zorlama kendini, spor yap birazda sporla sıkılaşırsan istediğin gibi görünürsün zaten, papatya gibi
M maviduvar1 oh ne güzel annenin yanındasın, orucu da net hatırlamıyorsan, bence de tut içinde rahat eder

23:00 uyudu kuzum bende hemen yattım.1 de eşim kaldırdı çocuk ateşlendi dedi.İlaç verip dr götürdük.Yine antibiyotik yazmayacaktıDedim 1 haftadır çocuk kötüye gidiyor ateş yoktu ateşleniyor 3 günüdr.Benim çocugum antibiyotik içmeden iyileşmiyorPetekleride kapattım ve 2:30 yattık uyumuşuz.Bugün iş çıkışı mevlüde ugrıycam oglum iyiyse,ve ordaki eşimin bütün akrabaları bize geçicek eminim.Akşamada teyzemler gelebilirmiş.Haftasonu öksürüksüz ateşsiz mutlu sakin pijamalarımla ogluşumla oyun oynayarak geçirmek en büyük isteğim şuan.

Sabah dün ile aynı uyandım ohhh Bugün kaçar yarın toplarım yine.

Özgem geçmiş olsun bizde aynı durumdayız.Salgın var büyük küçük herkeste.yarım kilo gitmiş ne güzel
Hikom noldu kuzum sana yaKim inciltti sen böyleAblan kurs veriyor sanırım.Birgün gitmek isterim yanına.Harika şeyler yapıyorİstanbula ablana gelsen yada annene gitsen ne bilim bir değişiklik olur senin için iyi gelir belki.
Papatyam annendesin ne güzel degişilkil olmuş.Allah kabul etsin.Benimde hamilelik borçlarımı yılbaşıdn sonra tutmaya başlamam lazım
Hawarım size diyorum ama durmaıyorum içime sinmiyor gelen giden de olunca

kızlar diyorum ki motivasyon için şu 3 haftalık yarışma varya onamı katılsak baktım şimdi yapaniliriz diye düşündüm sadece foto yüklemeyi bilmiyorum onuda öğrensem olur ben katılmayı düşünüyorum sizler ne dersiniz başlığa bir bakın isterseniz , belki bizi biraz hırslandırır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…