- 2 Eylül 2013
- 1.655
- 2.146
- 448
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #23.041
Kizlar aksam uzeri yazdim sizlere gonderemeden elektrikler gitti sonra gelince gondere bastim yarisi gitmis sizlere de yorum yazmistim
ebruma aksm icin iyi eglnceler yzmistim
papatyama heyecanliymis sehir disinda iyi eglncler diledim
hawarima da ben de 7 aydan sonra ilk kez regloldum acayip mutluyum sonunda rahatldim
Amn hawarcim dkkat edip onlemimizu alalim sakaya gelmez bebek isi
hkmetcim sen nasilsin canim moralin kwyfin nasil
lajibahadeka aresar seher nelson btlkubra sizler de iyisinidif ins
bi univert hastanesinin aciline giftik cocuklar cok kotu kalabakigi gorunce sok oldum ozel dr gidince sira derdi olmuyo tabi 45 dk bekledik sira ee norml tabi bu havada hasta olan olana
neyse kucuk kulak enfeksiyonu olmus selin de akcigerlerinden hasta mikrobik enfeksiyon kapmis ciger filmi istedi bakti genc bi bayn dr bkti
kullndigi ilclari soykedim fln bi ilc icin biz burda hicbi hastaya veemiyoruz agir bi ilac dedi 6 yas alti vermeyiz dedi ki dedigi o ilaci selin cok icti
onun disinda kendi dr verdigi antibiyotigi verdi
ve esimin yorumu cocuklara hic bakamiyon ellerini yikamiyon selinin mikrop kapiyo
ben konusup bidi bidi yapcgima esim bi de beni suclu cikardi yolda da sinir etmk icin bhceye gidelim mi hadi sobamizi da yakariz hem diyo
hadekacim katiliyorum sana 2 haftya esim unutur ama ben ona pekala hatirlatirim
bak kac oldu pelini yatiriyorum cocuk 5 dk snra nefes alamayip uyaniyo agliyoboff off kndim cekerim uykusuz kalirim sorun degil decocuklar cok yiprandi acil sifalar versin Allahim pelinin basi omza dusup durdu cocuk baygin baygin yatti gelirkn arabada
ÇOk çok geçmiş olsun. Erkeklerin hepsi aynı bir kaç farklılıkla .Benim eşimde bekarken hiç gitmediği daha doğrusu sevmediği ana ocağına şimdi aşık oldu. Bazen diyorum 2 sene felan daha bekar kalaydın da annenin diziznin dibinden ayrılmayaydın Takmaa hepsi aynı.Kizlar aksam uzeri yazdim sizlere gonderemeden elektrikler gitti sonra gelince gondere bastim yarisi gitmis sizlere de yorum yazmistim
ebruma aksm icin iyi eglnceler yzmistim
papatyama heyecanliymis sehir disinda iyi eglncler diledim
hawarima da ben de 7 aydan sonra ilk kez regloldum acayip mutluyum sonunda rahatldim
Amn hawarcim dkkat edip onlemimizu alalim sakaya gelmez bebek isi
hkmetcim sen nasilsin canim moralin kwyfin nasil
lajibahadeka aresar seher nelson btlkubra sizler de iyisinidif ins
bi univert hastanesinin aciline giftik cocuklar cok kotu kalabakigi gorunce sok oldum ozel dr gidince sira derdi olmuyo tabi 45 dk bekledik sira ee norml tabi bu havada hasta olan olana
neyse kucuk kulak enfeksiyonu olmus selin de akcigerlerinden hasta mikrobik enfeksiyon kapmis ciger filmi istedi bakti genc bi bayn dr bkti
kullndigi ilclari soykedim fln bi ilc icin biz burda hicbi hastaya veemiyoruz agir bi ilac dedi 6 yas alti vermeyiz dedi ki dedigi o ilaci selin cok icti
onun disinda kendi dr verdigi antibiyotigi verdi
ve esimin yorumu cocuklara hic bakamiyon ellerini yikamiyon selinin mikrop kapiyo
ben konusup bidi bidi yapcgima esim bi de beni suclu cikardi yolda da sinir etmk icin bhceye gidelim mi hadi sobamizi da yakariz hem diyo
hadekacim katiliyorum sana 2 haftya esim unutur ama ben ona pekala hatirlatirim
bak kac oldu pelini yatiriyorum cocuk 5 dk snra nefes alamayip uyaniyo agliyoboff off kndim cekerim uykusuz kalirim sorun degil decocuklar cok yiprandi acil sifalar versin Allahim pelinin basi omza dusup durdu cocuk baygin baygin yatti gelirkn arabada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?