Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Papatya cok merak ettim donunce uygunsa anlatirsin.

Ebrucim uyumazsa sorun olmaz kiii
Hem erken uyur daha iyi olur.

Hawar kararli olmaya calis ayri yatak konusunda
Cocuklar cok iyi kullaniyor anne babayi goz yaslari ile
Hikmetcim zaten boyun iyi kilon iyi
Biraz platesle tamamdir olay.
Memleket hasreti ceken biri olarak ozendim.

Hikom ohh mis gibi memleket havası.Evet pilates yapsan fazla abur cubur yemezsen arada yersen olur.

Hadekam herkes 7 yaşına kadar ögle uykusu diyor.Ama benim kuzu 10-11 gibi kalktıgı için uyumuyor akşam 23:00 uyuyor.Dün 8 de kalkmış ve öglen uyumamasına şşarıdım.22:15 uyudu.

Bugün:
sahur:1 kase çorba,8 zeytin,2 dl çavdardan tost
iftar:1 bardak çorba,brokoli salatası ıyyy....

Balık ve ,yogurtlu kabagı yemedim.Kızlarla tatlı yerim kahve içierim sanırım.Çok canım istiyor.

Kizceler dun gece 1 de uyuduk 3 te yine oksuruk krizleriyle uyandik burunlar tikali bogazlar aci aci hepimiz hastayiz keyfimiz yok
bi dr varmis onermisler esime randevu alip gidicez hastaneye
Kendi dr verdigi ilaclari kullaniyorum ama baska bi dr gorsun surekli ayni hastaljk korkuyorum artik cigerleri zarar gorucek cocuklarin
annem bi dunya ot karisim alip gelmis yaptik zorls verdik seline
dun ikisi de oksururkn sinirlendim bu haftada bahceye gidin iyi olursunuz dedim
esim yaza kadar bahce yok goturmem dedi ama adim gibi eminim 15 tatilde gidelim der

Kızlar nereye gittiğimi yazamam ki valla kabak gibi çıkarım.
Özgecim çok geçmiş olsun. Kışın bu zamanında ne Yapılıyor ki o bahçede. Gitme kız gitme....

M maviduvar1 anlaşılan önemli bir yer
osge1989 çok geçmiş olsun, gidelim dediğinde hatırlat bu sözlerini eşine
ebruli1820 menün güzel canım, bide çocuk gündüz çok enerji harcamıyorda uykusu gelmez zorlamnında anlamı yok benim arkadaşın oğlu 6 yaşında, 2 yaşından beri gündüz uykusu uymuyor bir süre uğraştı olmayınca bıraktı
hadeka haklısın canım çocuklar bizi parmaklarında oynatıyorlar valla

menümü de yazayım
sabah 2 dilim çavdar, 1,5 yumurta, 10 zeytin, 2 kk peynir
ara yarım elma, yarım portakal, 1 çay bardağı kefir, 1 ayva ( bunları ara ara yedim
akşam 1 kase arpa şehriye çorbası, haşlanmış karnıbahar ve brokoli, yoğurt döküp yedim, yarım dilim çavdar

3 mil leslie

Hawarcim menulerin cok guzel nazar degmesin
Ebrucum oruclu olsan da sagur iftar cok iyi gidiyorsun tebrikler

Ben de sozde dikkat ediyorum

Bugunku menu
Sbh ac karnina bir elma
Kahvalti
1 cavdar
8 zeytin
Labne peyniri

Ara yesil cay siyah cay

Ogle
Yarim dlm cavdar yarim pisi
8 zeytin
2 kk peynir
1 has yumurta

Aksam
1 cavdar
1 servis kasigi kiymali yumurta
8 zeytin
Bolcay

Aksam gezmelerdeydim ikramlari reddettim ama bugun her ogunum kahvalti olarak denk geldi ilginc bir gundu. Keske benim de diyet menum hazir olsa

Kizlar aksam uzeri yazdim sizlere gonderemeden elektrikler gitti sonra gelince gondere bastim yarisi gitmis sizlere de yorum yazmistim
ebruma aksm icin iyi eglnceler yzmistim
papatyama heyecanliymis sehir disinda iyi eglncler diledim
hawarima da ben de 7 aydan sonra ilk kez regloldum acayip mutluyum sonunda rahatldim
Amn hawarcim dkkat edip onlemimizu alalim sakaya gelmez bebek isi
hkmetcim sen nasilsin canim moralin kwyfin nasil
lajibahadeka aresar seher nelson btlkubra sizler de iyisinidif ins
bi univert hastanesinin aciline giftik cocuklar cok kotu kalabakigi gorunce sok oldum ozel dr gidince sira derdi olmuyo tabi 45 dk bekledik sira ee norml tabi bu havada hasta olan olana
neyse kucuk kulak enfeksiyonu olmus selin de akcigerlerinden hasta mikrobik enfeksiyon kapmis ciger filmi istedi bakti genc bi bayn dr bkti
kullndigi ilclari soykedim fln bi ilc icin biz burda hicbi hastaya veemiyoruz agir bi ilac dedi 6 yas alti vermeyiz dedi ki dedigi o ilaci selin cok icti
onun disinda kendi dr verdigi antibiyotigi verdi
ve esimin yorumu cocuklara hic bakamiyon ellerini yikamiyon selinin mikrop kapiyo
ben konusup bidi bidi yapcgima esim bi de beni suclu cikardi yolda da sinir etmk icin bhceye gidelim mi hadi sobamizi da yakariz hem diyo
hadekacim katiliyorum sana 2 haftya esim unutur ama ben ona pekala hatirlatirim
bak kac oldu pelini yatiriyorum cocuk 5 dk snra nefes alamayip uyaniyo agliyoboff off kndim cekerim uykusuz kalirim sorun degil decocuklar cok yiprandi acil sifalar versin Allahim pelinin basi omza dusup durdu cocuk baygin baygin yatti gelirkn arabada

Cok geçmiş olsun canım yaa kurban olurum ona ben...Rabbimden acil şifalar diliyorum...bi anne kadar kim iyi bakabilir ki cocuklarına ne alakası var bakamamakla cocuk bu bir yerden almıştır mikrop. Benim yengem koca kadın abimin eşi gecen gun bi sancısı oldu bi böbreklerden şüplendik gitti doktora ciğerleri su toplamış Hemde baya baya hiç bir belirti de olmadı ne öksürük ne ateş neyse doktor demiş sen cok önce almışsın bu mikrobu seni halsiz bulduğu an yakalamış dedi şimdi çiğerlerinden su alındı onun sonucuna göre tedavi başlanacak daha bir tanı koyulmadı. Diyeceğim o ki koskoca kadın kendin mi bakamadı işte olacağı vasa oluyo bir sekilde Allah dermanı olan dert versin canım...

Gece nobetine kalktim kizlar size bkyim dedim
selin oksuruk krizine girdi kalktim adacayi demledim hmn icirdim zar zor uyuttum ondan oncd pelin uyanmisti emzireyim dedim emmek istemedi koluma yatirdim pispisldim oyle uyudu 6 da da onun ilaclarini vericem uyanip
bogazim bi aci kupkuru adacayiyla gaegara yapiyorum simdi bi mandalina yedim vitamin olsun diye hastayim burnumnakiyor bogazim feci ilerlememesi gerek bizlerin hasta olma luksu yok
aresar canim cok haklisin ki benim ne kadar titiz oldugumi da esim bilir bu havada bile cocuklari sık banyo ettirirdim ama iste kendi uzerine almiyor sorumlulugu topu bana atiyo zaten eslere ne zmn yaranilmis ki
Yengene de acil sifalar dilerim canim sagliktan ote hicbisey yok onemli degil dunyads film cektirmk icin diger bolume gectik yatalk bi hasta getirdiler kadin agzi acik havaya bakiyo 60 li yaslarda uzerinde sadece ameliyat onkugu gibi bisi bacaklar acikta hasta bezleri filme soktular sonra aaa dr vazgecmis dediler geri goturduler kdin hic konusmuyodu bile sedyede ordan oraya o sogukta tasidilar oyle korktum ki dondum kaldim Allah dusmnimi o hale sokmasin

ÇOk çok geçmiş olsun. Erkeklerin hepsi aynı bir kaç farklılıkla .Benim eşimde bekarken hiç gitmediği daha doğrusu sevmediği ana ocağına şimdi aşık oldu. Bazen diyorum 2 sene felan daha bekar kalaydın da annenin diziznin dibinden ayrılmayaydın Takmaa hepsi aynı.

Bu gün kilo bildirimi
kilo vermedim ama ilk ben yazayım:
Boy:1.65
Baş:67.7
Geçen hafta:67.0
Bu hafta :67.0
Hep kendimi tekrar ediyorum.
Şimdiden verenlere tebrikler.

Günaydın kızlar.Akşam bişi yemedik önce, yürüdük gezindik magaza magaza .Oturduk ve nefsimize yenik düşdük.Zayıf olan mutlu normal gibi hemde bir sürü şey yemesine ragmen mutlu.Bizse bölüşerek yarım yedigimizin muhasebisini yaptıkNeyse canım çok çekiyordu normalde 2 tane yerdim ama sizin için yarım yedim.Sahurdan sonra çok rahatsız oldum.Çok su içtim bi saga bir sola 5:30 u geçiyordu ve ben hala uyanıkOrucum hem cıs yedigim için moralmi bozamam Yarın bildirim yapıcam.

Hadekam hawarım sağolun ama akşam cıs yedimHadekam menünde güzel begendim.

Seher korumakta bişidir.Biraz daha azmet belki haftaya verirsin

Araser geçmiş olsun yengene

Özgem:Kızlara çok geçmiş olsun kıyamam ben onlaraBüyüklerin bencillerini çocuklar çekiyor.Geçende eşimin babası kar yagıyor ne eldiven ne bişi oyuncakçıya 2 dk götürüp geliriz.Ama biz eve gidicez eyemek saati yok.Ivır ızıvırda almış vermiş.Yemek yemedi ve ben sinir sinir....Akşamda durun diyor uyku saati dedik eşimle aynı anda.Hep orda olalım bizim düzenimiz kaçta uyudugumuz yapmak istedigimiz önemli degilTabi bunlar eskidendi.Şimdi arada binde bir onuda görmezden geliyorumOluyor yani canını sıkma canım benim.Eşinin senin gibi titiz birine bunu dmeesini bırak her hastalıkta anneyi suçlamak bile yanlışSen bari ayakta dur iyi ol yoksa ev çöküyor resmen!

Btlkbra lajoba zuzu nerelerdeeeeeeeeeeeeeee

Merhaba kızlar ben yerime geldim. Bagajlarından biri kayboldu. Akşam uçağı ile gelecek inşallah.
Sabah 4 gini çıktım evden. Tartışmak mümkün olmadı.
Kilo verenleri tebrik ederim.
Çok uykum var. Kafamı topatlayamıyorum.
Sonra yazarım yine.

merhaba kızlar dün akşamdan 9 dan beri, elektirikler yok, acayip rüzgar var , bulaşık makinası çamaşır makinası dolu duruyordu şimdi çalışıtırdım, evi slip süpürmem lazım akşama da kaynım ve oğlu geliyormuş, balık yapacağız ama oğlu yemezmiş onda bişeyler hazırlamam lazım onada sinir oldum ( dün akşama doğru eşim aradı işte kardeşim gelecekmiş dedi, iyi dedim, zaten 2 bilemedin 3 hafta da bir geliyorlar ben gelmelerine sinir olmuyorum amam son dakika haber vermesine sinir oluyorum yani sen biletini bir hafta 10 gün önceden alıyorsun niye bize bir gün kala yada aynı gün haber veriyorsun çok hafta sonu plasnımızı iptal ettik onun için, bide niye beni aramıyorsun sanki abisi evde evde olan işleri yapan yemeği yapan benim hizmetini yapan benim ama abisini arıyor, ben mi acayibim milletmi düşüncesiz anlamadım, 2-3 ay önce falan dayımlara gideceğiz cuma akşamı cumartesi döneceğiz hazırlandık çıkacağız bu aradı uçağa binmek üzereyim 2-3 saat sonra ordayız diye eşimde dedi biz plan yapmıştık millete söyledik, biz gidelim siz gelin anahtarın var nasılsa, bir tavır yaptı ,yok dedim gitmeyelim, şimdi söylenecek sonra kaynanaya ulaşacak o bir söyledimi 10 yıl söyler zaten neyse çok dolmuşum kızlar kusura bakamayın çok uzattım )

osge1989 canım çok çok geçmiş olsun, bir kere selin in hastalanmasında bahsedilen o mikrobun temizlikle hiç bir alakası yok solunum yoluyla bulaşıyor, okulda da olmuş olabilir ay bu erkekleri anlamıyorum elini sürmeyeceksin 2 günde b.k götürsün de görsün ortalığı neyse boş ver söyleyip dursun

hadeka menün iyi canım sen spor yapsan çok etkili olacak aslında ama zaman ayırmak zor 2 çocuk iş

ebruli1820 canım yarım yemekle iyi yapmışsın, varya benim kaynanamlar da öyleler allahtan uzak oturuyorum oradaki eltime acıyorum valla, ya işte onlarda çocuklarını torunlarını yanlarında istiyorlar ama , dğüzen bozuluncada çocuklar perişan oluyorlar

M maviduvar1 iyi varmışsın yerine, çok erken çıkmışsın evden umarım dinlenmeye fırsatın olurrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…