merhaba arkadaşlar
osge1989
eşim çok söylüyor, hatta bir kere benim yanımda aradı kızdı niye önce söylemiyordun diye, sadece bu değil mesela her defasında beni hava alınından alın bırakın diyor, buradan hava alanı 70 km falan, dün yine akşam eşim kardeşi,m sen havalanından atla münibüse git oğlunu al ordan atla taksiye bizim buraya gelen dolmuşa bin gel evin arkasında iniyorsun zaten, eşya yok bişey yok, ben gelemiyorum 17: 30 dersten çıkıyorum gel dön derken saat çok geç olacak, oda diyor abi çocukla olmuyor falan, eşim dedi, kar yok yağmur yok buz yok çanta yok niye olmuyor, sanki anenden arabaylamı doğdun, ama bu konuşma hewr hafta tekrar ediyor o her hafta arıyor, neyse ,
eşlere yaptırma konusunda haklısın canım onlar yorulmasın diye yapıyoruz bir süre sonra görevimiz miş gibi geliyor
hadeka
canım osgenin dediklerine katılıyorumm
M
maviduvar1
doğru diyorsun değişiklik her zaman iyidir, ama dikkat et kendine daha tam iyileşmedin
ebruli1820
canım tebrik ederim çok iyi vermişsin,
areser
canım kendin tahlil yapmışsın biraz karalı olmak lazım yoksa gitmiyor hele bir saldın mı ipin ucu kaçıyor
şuan eşimle kızım kursa gitti ufaklık uyuyor, evi toplladım süpürdüm sildim, yemeğimi koydum pişiyor size bakıyorum çay içiyorum bir yandan çayımı bitireyim, gidip wc banyo yıkamam lazımm
öptüm hepinizi