Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

kilo bildirimim de gelsin
başlangıç : 76.8
geçen hafta : 68 ( önceki hafta 67,7 idim)
bu hafta : 65.5
giden : 1200( önceki haftayı baz alarak hesapladım )
toplam giden : 11.3
hedef : 60

kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederim
kalkıp kızı yatırayım temizliğe başlıyayım

hawar bu modelden bende de vardı. Otobüs biletini Alınca Yada otobüse binince haber verirdi. Eşimle çok kavgalar ettik.
Yine bir hafta sonu gelecek oldu bu. Anneme gidecektim bende. Çektim gittim. Eşimle Kaldılar evde. Bir daha da tekrarlanmadı o olay. Şimdi evlendi. Belki anlamıştır yaptığı Yanlışı

Ebrucum malesef ayakta duramadim ben de cok fenayim butun vucudum kirgin kulaklarim agriyo burnum akiyo evi b.k goturuyo esime kadin cagirayim desem baslucak gene konusmaya
Dun geniz akintisiyla ilgili bi yazi okuyodum int sabah soledim gitti buhar makinesi aldi esim ve yazi da sunu da diyodu sigara icilmiyck cocuklarin yaninda kucuk gorumcem ve kp balkonda sigara icip geliyolar gorumcm yatiyo pelinin yanina butun ictigi sigara cocugun agzinda oyle gicik oluyorum ki ve kadin hamike birde ama sigars iciyo iste
cok bencillikleri var benim kizkardesim haftalarva hastanede yatmis bebekken bu sigara dumani yuzuden kp de doldurur poseti sakiz seker ivir zivir verir cocuk yemek yemez 1 kutu sekeri bikerede yiyor off off
hawarcim okudukca soka girdim bu ne rahatlik bu ne sacmalik senin 2 cocugun var birde ha deyince nasil misafir agirlayinca ama esinin bunu coktan munasip bi sekilde soylemesi gerekirdi
papatyacim dinlen cnm kafani topla ohh ben yapamiyom sen yapmissin cokta iyi yapmissin

Kilo bildirimi
Baslngic 67
gecen hafta61.2
bu hafta 62
Gelen 800 gr
Esime olan sinirimi yemeklerden cikardim yine belki azcikta reglin etkisi vardir

Kızlar , mayalı ekmek..
Kilomu bilmiyorum..
Aldığım kesin malesef..

Özge m havarım sıkmayın canınızı.
Sizlerin yaşadıklarınızı bende yaşıyorum hemen hemen.. allahım yardımcımız olsun. .

Eklentiler

• IMG-20150109-WA0034.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 67
Ozgecim canim ya sabirrrr diyorum
Kendi sucunu sana yuklemis
Gormemezlikten gel

Har spor konusunda haklisin ama olmuyor bir turlu

Kaynin ayip etmis
Geldiginde sen konus istersen boyle
Olmuyor de. Plan yapip yapip bozuyoruz de.
Tabi laftan anlarsa.

Hawarim yazacaktim har olmus hawarcim kusura bakma.

Bende esime sinir oldum bugun
Okuldan geldim
Direk krese gittim buyuk oglani aldim
Berbere geldim su an sac kestiriyoruz
Sen de pazara git dedim uffff pazar mi dedi
Konu orada kaldi
Sonra anlayamadim gidecek misin dedim msjla
Gitmeyecegim yazmis
Pazara da gittim.
Simdi eve gidip bugun cocuklarin gosterisi var
Kiyafetlerini utuleyecegim
Sonra yemek fasli var
Yemegi yetistiremem buyuk ihtimal disarida yiyelim dicem
Anca cocugu yikar evden cikariz
Sonra da gosteri ama
Hersey benim ustumde.

Simdi berbere cocuklari neden sen goturuyorsun diyeceksiniz simdiye kadar dogru duzgun goturmedi
Gotursede yarim yamalak kestirdi sacini biseye benzemedi
Ben de artik sansa birakmiyorum.

Anne yada baba nasil tarif verirse oyle kesiyor berberimiz ama nedense o kestirince begenmiyorum.

Ben kisa tras severim erkekte. Oglum da uzatmak istiyor
Orta yolu bulmaya calisiyoruz ama bugun gosteri var donem sonu gosterisi
Sik olsun yakisikli olsun istiyorum bu gece

Hadekacim biz kadinlar butun sorumlulugu ustumuze aliyoruz esler de buna alisiyor
ben gecen bi ark gitmistim orda da bi bayan vardi esi gelmis arkadas dedi ki nasi hrm bebegi hem cocuk arabasini tasican ben ne tasicam insin arabadan gelsin alsin dedi
hic oyle alistiramam dedi biz bakakaldik tabi
arkadasta diyo ki biz cok safiz ya her ise hatta evdeki tamir vs erkek isine bile biz yetisicez diye ugrasiyoz esler de nediyo zamnla aman esim yapar nasilsa deyip kenara cekiliyo kiz da diyo ki atiyom birsey alicsn yukardan en basidinden bi kavanoz acican al askim acamadim deyip gotur acinca da bi iki suslu tesekkr cumlesi egolari sisifmek gerek malum pohpohlanmayi seviyolar bi tasla iki kus
Senin hikayeni okuyunca baktim da esin suya sabuna dokunmamis sen her isi ustlenmissin
ben mesela disari cikicak olsam selinin ayakkabisini giydir cantayi al vs diyorum artikeskiden tam tesekkul hazirlnir hadi cikalim derdim ne gerek var kendimi yorayim cok mu yaraniyom.sanki

Bugun kilo bildirimi yapamadım kızlar şimdi yapıyım
Başlangıç : 67.400
Gecen hafta : unuttum valla ama 66. Kusurluydu
Bu hafta : 67
Belliydi zaten çocuklarla hiç diyet yapamadım
Aynı yerde sayıp dürüyorum bi al bi ver inşallah diyet serüvenim böyle gitmez biraz daha dikkat etmem lazım ama olmuyo havadan mı neden hiç diyet yapasım yok bu aralar....acil motive olmam lazım gidip üstüme bişeyler deniyimde moralim bozulsun....

Gunaydin guzeller gec uyandik bugun
Dun gece gosteriden sonra ailecek cok gec yattik.
Esim cok sasirdi cocuklarin uyumayisina.
Bizim zorumuzla uyuyorlar ama esim farkinda degilmis.

Az sonra kilo bildirimi yapzacagim.
Ebrucum cok iyi vermissin. Biliyoruz ki hedefe yaklasildikca vermk zorlasiyor. O 600 cok degerli

merhaba arkadaşlar
osge1989 eşim çok söylüyor, hatta bir kere benim yanımda aradı kızdı niye önce söylemiyordun diye, sadece bu değil mesela her defasında beni hava alınından alın bırakın diyor, buradan hava alanı 70 km falan, dün yine akşam eşim kardeşi,m sen havalanından atla münibüse git oğlunu al ordan atla taksiye bizim buraya gelen dolmuşa bin gel evin arkasında iniyorsun zaten, eşya yok bişey yok, ben gelemiyorum 17: 30 dersten çıkıyorum gel dön derken saat çok geç olacak, oda diyor abi çocukla olmuyor falan, eşim dedi, kar yok yağmur yok buz yok çanta yok niye olmuyor, sanki anenden arabaylamı doğdun, ama bu konuşma hewr hafta tekrar ediyor o her hafta arıyor, neyse ,
eşlere yaptırma konusunda haklısın canım onlar yorulmasın diye yapıyoruz bir süre sonra görevimiz miş gibi geliyor
hadeka canım osgenin dediklerine katılıyorumm
M maviduvar1 doğru diyorsun değişiklik her zaman iyidir, ama dikkat et kendine daha tam iyileşmedin
ebruli1820 canım tebrik ederim çok iyi vermişsin,
areser canım kendin tahlil yapmışsın biraz karalı olmak lazım yoksa gitmiyor hele bir saldın mı ipin ucu kaçıyor

şuan eşimle kızım kursa gitti ufaklık uyuyor, evi toplladım süpürdüm sildim, yemeğimi koydum pişiyor size bakıyorum çay içiyorum bir yandan çayımı bitireyim, gidip wc banyo yıkamam lazımm
öptüm hepinizi

hadeka , zuzu08 tebrik ederim kızlar

dün sabah çok yedim kızlar ama akşamı geç saatte kapattım ama tartıda aynuym cumayla

menümü yazayım
sabah 2 dilim çavrad, 1,5 yumurta, 7 zeytin, 3 yk yoğurt kaymağı, 1 domates, 1 salatalık
ara 1 ayva, yarım portakal, 1 elma, 7-8 kestane (bunları ara ara yedim )
akşam 1 kase mercimek çorbası, 2 yk et sote, 1 kaşık pirinç pilavı, bolca salata

malesef 2 gündür spor yapamıyorum ev dolu olunca , olmuyor

Selam kizlar..
Aksam üstü eve geldik.
Memleket güzeldi ama bu soguklar yuzunden tadini alamadik.
Bizim evin ici buzhane resmen.. klima acik ama iceriyi tam anlamiyla isitmiyor.
Allahim disari da olanlara sabir versin.
Diyet spor haliyle yapamadim' insallah yarina şok yapicam.
Kilo verenlere tebrikler..
İyi geceler

Ben geldim.İşte çok yogunduk.Bir baktım çıkış saati gelmiş.Eve idip ogluma etkinlik hazırlayp bütün evi halılar yokken sildim.Annem sevdigim yööresel yemek yapmış.Bana bana (17:00)yedim bir güzel.Eve geldim çm bm as topla katla toz al .......hiç bitmiyor.Ve halılar yokken ev dahada pisleniyor temiz kalmıyor.Oglum inat etti uyumamak için eşimde bırak oynasın dedi ve az önce uyuduDüzen bozulmuş onun umrumuKaç haftadır cumartesi akşamları film izliycem diyorum olmuyorGözlerim kapanıyor.Geçmişe yarın bakarırm.İyi geceler kızlar

merhaba arkadaşlar
misafirlerimi şimdi yolculadım eşim aldı gitti, biraz evi topladım çamaşır falan attım makinaya, dedim size bakayım biraz çay içeyim kızım kalkar şimdi, günlerdir hava çok soğuk ve rüzgarlı evden çıkmıyoruz baktım güneşli, rüzgarda yok kızları alır biraz dışarı çıkarım markete falan gideriz, ufaklık kapıya gidiyor vuruyor vuruyor bağırıyor dışarı istiyor biri gidince arkasından çok ağlıyor

ebruli1820 canım en ufak şeyde düzenleri bozuluyor bizim, benimkilerde misafir vardı ya uyumak istemediler ufaklık bile uyumadı direndi saatlerce bide gürültüye alışık değil gündüz de pek uyumadı uyutuyorum çocuklar oynuyor ister istemenez ses oluyor oda uyanıyor, ne yapalım böyle böle büyüyecekler

wisdom01 oh ne güzel memlekete gidip geldin, soğuktu amam birazda olsa özlem gidermişsindir ben çok özlüyorum memlekete mi annemi babamı şanslısınız yakın aileleriniz

bu hafta kar görüntüleri olunca hep çocukluğum geldi aklıma lapa lapa karda çıkar oynardık ben babam annem kardeşlerim, binanın bahçesine kocaman kardan ev yapardık, binadaki çocuklarla ve bütün kışı o evlerin içinde geçirirdik ahhh ahh çocukluk başka, o zamanlar hep büyümek isterdik sanki iyi bir şeymiş gibi, şimdide işte o günleri özlüyoruzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…