Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Bugunku menu
Sbh yarim yumurta yagda
1 dlm cavdar
3 zeytin
2 catal peynir
1 cay kasigi findik ezmesi

Ara yesil cay

Ogle
1 kase tarhana
1 servis k patates kavurma
1 dilim ekmek
1 parca pismaniye ve yarim bardak ucu bi arada nescafe

Aksamustu
1 dlm ekmek
4 zeytin
2 parca peynir

Aksam da brokoli sa)atasi olacak insallah.

Kizlar cok guzel hareketler bunlar da bir pelin vardi
150 kg mis
75 kg vermis 75 kg olmus.
Nasil verdi acaba
Cok degismis.
Fotolarda taniyamadim.

Bu arada brokoliyi yemedim belki yemem.

Herkese hayirli geceler.in sa Allah hepiniz iyisinizdir..ben uzunnnnnn zaman sonra size ve diyetime döndüm.kilomu bilmiyorum ama malesef hiss ediyorumki kilo aldim.hemde karin taraflardan.ne güzel incelmisdim.eeee tabii neredeyse aylardir ye ye ye bu kadari iyi bile..artik bende dönüyorum canlar.saglikli beslenmeye basliyorum..ama pek heveslide diyilim acikcasi.sadece daha fazla belimin kalinlasmasini istemiyorum.motivasyona ihtiyacim var..yarış filan yapiyormusunuz canlar?eger öyleyse bende varim..

Kizlar iyi geceler
gecmisi hizlica okudum cok uykum var ama sizleri de merak ediyorum
biz hala iyulesemedik tersine ben cok kotu oldum resmen yataga dustum babam gelmisti haftasonu o cocuklarla oynadiben uyudum sinuslerim dolu basimi egemiyorum bile feci agriyo
Selin bugun okula gitti oksuruyo ama keyfi yerinde evde yemel yediremiyorum orda en azindan arkadaslariyla yiyor ogretmniz iyi bakiyo Allahtan icim cok rahat
aklimda klnlar
ebrucum nice yillara canim esinle sen benden 2.5 yil once evlenmissin ben 2010 haziranda evlndim
araban hayirli ugurlu olsun kazasiz belasiz ben korkagim biraz hic cesaretim yok keske olsa cok heves ediyirum
aresar canim kizinin dogumgunu kutlu olsun oncelikle ben o dedigin adami biliyorum hatta burda da paylasmistim gecdn yine int rastldim kitabini okumadim ama tvde denk geldiginde soylemlerindem etkilnmistim
bu arada dedigin pelin ameliyati oldu yani midesinin 3te 1 i alindi dogal olarakta zayifladi
papatyacim eminim kolay degil ama bu gibi ayriliklara alismaliyiz sanirim okul is gezi seminer vs bol bol tlf ac konus csnim kac gun ayri kalicaksiniz kiyamam ben sana yaa ben de olsam dayanamaz aglardim sanirim
hawarcim misafirin gitmis eski duzene donus yaptin dinlen biraz canim
hadeka daha dun hasta hasta balkon yikadim icime sinmedi bugun sel goturdu ortaligi
hkmetcim canim sen iradeli kizsin cabuk toparlanirsin bir iki gun yemeyle moralini bozma benim esim evde tek kalsa bu ev benim degil deyip arkami doner kacarim heralde
lajoba canim ahh o misafirler ( ahh bu bizim pis bogazimiz mi demeliyim yoksa gercek sucly kim acep oluyo cnm yaa yeter ki salma bak kendini
ogluna da kiyamam ya benim ikisi de hasta cok zor cok

Kızlar, şimdi tartıldım. Ve 72.0 ı gördüm.
Yuh hkmt dedm kendme.
Cnm cook sıkkın.
Foto cektim.

Foto mu zayıf çekti hoş muyum bilemedim.
Ama tartı 72 gösterdi.
Regl olucam bugün yarın. Şiştim
Offf yaaaaaaaa. .
Temmuz ayında 7li görmüştüm. Nasıl geriledim inanamıyorum. .

Neyse, Günaydın

Bişey söyliyim mi hiç 72 gibi durmuyorsun valla 60 larda gibisin boyun kac canım senin?

Areses, kizcenin dogum gunu ktlu olsun. Ne guzel dolu dolu gecmis dogum gunu.

Hadeka zumbayi naptin. Brn platese dewam edeblsem keske. Burda hava gunesli hmn cm yikayim dedm. Pelini de merak ettim bakicam birazdan.

Papatyam iyi yapmissin. Oglunla knus bol bol. Kac gun ordaymis

Nazlmaaa nerdesin sen. Sorma o istekszlik brnde de var. Bolca ylyorum
Yaris hic yapmadik. Herkes tam adapte degil malesef.

Ozgeeem gecmis olsun. İns cabucak iyilesirsinuz.
İyiki baban gelmis de iyice dinlenmissindir.

Elifimmm nerdesin, yokkugun belli kuboş da yok
Gelinnn lutfeeeen.

Akşam sıradan yemek yedik.Yemeklerimi yaptım.Eşim evi süpürdü ve halıları sermeme yardımcı oldu(araba kullanayım diye ayrdım etti :) )Çokkkkkkkkkkk uykum varrrr.Yüzüme su çarpıp duruyorum.Oglum inatlaştı 12 ye dogru yattıSüper dadı vardı uyku ve yemek konusunu anlatıyordu onu izlerken uyumuşum.Sahurumu yaptım bm yerşeleştirriken oglum agladı.Rüya görmüş 1 saat sonra anca yattım.Bu kezde uykum kaçtı saga sola dön sabah olduOruç yormuyor ama sahurdan sonra uyuyamamak beni mahfediyor.Cuma cumartesi tutyaım diyorum artık.Dün önüme gelenlere hayır demedim akşam ıspnaakla hafif kattım.Ama tartı baya yüksek gösterdiArtık oglumu 22:30-23:00 uyumuş olucak ve bende en geççç hafta içi 12 de yatmış olucam!!!!!!!!

Günyadın kızlar
dün akşam o kadar kötü hissettim ki kendimi titriyordum resmen, bir yorgunluk açamıyorum gözlerimi eşim gelir gelmez kızları bırakıp uzandım biraz kendime geldim sonrada 22.30 gibi uyudumda ne mümkün ufaklık iki de bir kalkıyor sabahta 6 da ayaktaydı

hadeka canım menün güzel bence, pelin in resimlerini bende görmüştüm ama ameliyat olduğunu bilmiyordumm
M maviduvar1 hiç üzülme canım eminim oğlun çok mutludur benimde öğrencilik yaşamımda bu ratz şeyler olmuştu ilk aileden uzak turnuvalara gittigimiz de 6 sınıftaydım 4 gün kalmıştık yanlış hatırlamıyorsam, ve çok eğlenmiştik bide aileden uzak olmak başka bir hava veriyor o ya da biz öyle zannediyorduk öğretmenlerimiz vardı zaten yanımızda, oda sanırım bu tarz birşey için kaldı, oğlun için iyi bir deneyim olacak emin ol hayat boyu anlatacak anılar biriktirecek

nazlma hoş geldin

osge1989 tekrar geçmiş olsun canım en kötüsü zaten annenin hasta olması hasta hasta her şeyle ilgilenmesi, kolay gelsin arkadaşımm

wisdom01 canım fotoda çok zayıf duruyorsun boyunda var senişn sıkma canını 70 te sabitlesen ve bundan sonra kilo korusan senin için çok iyi ki kilo korumakta zor bir iştir

Hİkom boydan kurtarıyorsun canım avantajlısınen 20 cm kısayım senden ve 20 kilo eksik olmam lazım yani 52 3 kiloyu veremedim gittiÇok hoş karnın dümdüz incecik yanların fışkırmıyor.Koru kilonu 70-75i geçme yeter bence

Btlkbra çoktandır yoksun merak ediyoruz canım

Özgem bende snein gibi ona yetşiyeim kış günü onu sileyim balkon temzile yorum ama her yer yine pis yine aynıUYumak dinlenmek istiyoeum artık.Bababm gelmiş ne güzel çocuklarla oynamış sende nefes almışsındır.

Nazlma nasılsın canım?Özledik seni...

Hadekam akşam erken kapatmışsın.Bizimde bir borcumuz bu ay biityor ve yenisine gtirdik napalım inş ödeme kolayluğu verir.

Papatyam bende olsam aglardımmmmmmmmmmmmmmm

ebruli1820 temizlik yap yap bitmiyor canım, ne güzel öğren iyice arabayı, ben de bu ara tatilde pratik yaparsam çok iyi olacak eşim söyleyip duruyor çocukalr olunca çok lazım oluyor her zamanda eşim müsait olmuyor

kızlar dün öğlen çok yedim mikratı da bilmediğim için dün menümü yazmadım, ama bu sabah düne göre artı 400 uyandım spor yapmama rağmen , neyse bu gün dikkat edersem gider diye düşünüyorum

B Btlkubra , N nelson nerelerdesiniz merak ettik,

Hawarım 2 gecedir aynı üşüme titreme yorgunluk bende de varHasta olmasak bariHer akşam çıkıcakmışım zorla hırs yaptıracak banaOglumu alıp ,arkadaşlarımla ve çocuklarıyla gezmeye gittigimizi hayal edince bende hevesleniyorum.çOK MUTLUYUM patron mescit yapıyorKılanların sayısı artınca gizli saklı lmasın herkes temiz bir yerde kılsın madem dediBugün başladım ve artık işte kılamıyorum,eve gelince çok kaza oluyor vakit ypk vssss bahenelerde kalmadı.İnşallah bu bir vesile olur bana ve bu tarihten ölene kadar bırakmadan kılarım inşallah

BTLKBRA ÇOK MERAK EDİYORUM!!!!!!!!!!!!!!

Ebrucum mescit hayirli olsun
Bizim de gecen hafta yapildi ohhh mis gibi oldu

Esin araba konusunda iyi yapiyor birkac gun kullanmasan hemen sogursun uzaklasirsin.

Hkmetcim cok harika gorunuyorsun hic moral bozma

Kizlar hastalanmayin hemen kendinize takviye yapin

Benim de kucuk oglum hasta atesi var.

Ebruş hergün sür az da olsa unutmaman için .. orucun u da allah kabul etsin. Mescitte iyi olmuş ne güzel. Allah büyük bende istiyorum ama bi azim gelsin diye mi bekliyorum bilmiyorum.

Hadekaaaaa m bilmiorum iyimiyim. Ama acil spor yapmam gerek

Havarım 70i koruyamadm. Off off .. şu yeme isteğim bitse

Bugunku menum
Sbh
1 dlm cavdar 4 zeytin 1 cay kasigi findik ezme ve cay

Ara yesil cay

Ogle
1.5 kepce yesil mercimek
1 dlm cavdar
1 porsiyon pancar salatasi yogurtlu
1 bardak yesil cay

17.00
1 tabak brokoli salatasi
1 kase yogurt
1 isirik kek
3 kasik kuru fasulye
Yarim kase tarhana.

Simdilik tokum umarim acikmam.

Hdekam :Menünü begendim hem erken kapatmışsınMescit bahanelerimi kaptıp başlangıç yapmama ve suçluluk duyguma tercüman oldu.Tabi burda bir arkadaşımın emegi ve tetiklemesininde büyük payı var.Ve bu kız sadece 21 yaşındaBu akşamda markete gidicem.Bahara kadar inşallah geri geri giderkende iyi olursam işede arabayla gelir giderim belki.Oglunada geçmiş olsun canım.

Hikom:Karnını çok kıskandım kiBenim göbek pörsüde para biktiriyorum bahara dogru eşimden gizli aynı yerde pasif jimlastige gidicem tekrar.Ben göbekten 6 alt karın 4 üst karın 5 cm bacaklar 4 cm incelmiştim tatlım.Ama bu spor gibi bişi yaptırmayı bırakınca tekrar başa sarıyorsun.eee BİZDE parayla oynamadıgımız için evimizde spor yapalım en iyisi.

Kv dedim erken kaldır tv aç bişi yap yne 12 ye geçti diye.Bu akşam dün akşam izledigim yeme ve uykuyu süüper dadıyı uygulıycam.Odaya ışıgı kapatıp(çok zor kapattırmıyor)22:00 giricem 23:00 çıkmış olmam lazım.Spor duş 12 de yatmam lazımmmmmm.

Merhaba kızlar
Haliyle çok kötü haldeyim. İşte vakit geçti de eve gelince çok zor çok....eskiden işten 16:00 gibi çıkardım. Bugün geç çıktım. Eve gelince yapacak birşey yok. Görüş falan yazmıyorum. Çünkü neredeyse birşey yiyemiyorum. Eşimle dışarı çıkalım azıcık dedik.
Hikmet'im harika görünüyorsun. Hiç moralini bozma. Ama iyiyim nasılsa diye de kendini salma
Ebru um mescid işi çok iyi olmuş. Allah kabul etsin. Namazdaki huzur hiçbirşeyde yok. Arabayı da yavaş yavaş öğrenir. Sonra canavar gibi olursun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…