Kizlar iyi geceler
gecmisi hizlica okudum cok uykum var ama sizleri de merak ediyorum
biz hala iyulesemedik tersine ben cok kotu oldum resmen yataga dustum babam gelmisti haftasonu o cocuklarla oynadiben uyudum sinuslerim dolu basimi egemiyorum bile feci agriyo
Selin bugun okula gitti oksuruyo ama keyfi yerinde evde yemel yediremiyorum orda en azindan arkadaslariyla yiyor ogretmniz iyi bakiyo Allahtan icim cok rahat
aklimda klnlar
ebrucum nice yillara canim esinle sen benden 2.5 yil once evlenmissin ben 2010 haziranda evlndim
araban hayirli ugurlu olsun kazasiz belasiz ben korkagim biraz hic cesaretim yok keske olsa cok heves ediyirum
aresar canim kizinin dogumgunu kutlu olsun oncelikle ben o dedigin adami biliyorum hatta burda da paylasmistim gecdn yine int rastldim kitabini okumadim ama tvde denk geldiginde soylemlerindem etkilnmistim
bu arada dedigin pelin ameliyati oldu yani midesinin 3te 1 i alindi dogal olarakta zayifladi
papatyacim eminim kolay degil ama bu gibi ayriliklara alismaliyiz sanirim okul is gezi seminer vs bol bol tlf ac konus csnim kac gun ayri kalicaksiniz kiyamam ben sana yaa ben de olsam dayanamaz aglardim sanirim
hawarcim misafirin gitmis eski duzene donus yaptin dinlen biraz canim
hadeka daha dun hasta hasta balkon yikadim icime sinmedi bugun sel goturdu ortaligi
hkmetcim canim sen iradeli kizsin cabuk toparlanirsin bir iki gun yemeyle moralini bozma benim esim evde tek kalsa bu ev benim degil deyip arkami doner kacarim heralde
lajoba canim ahh o misafirler ( ahh bu bizim pis bogazimiz mi demeliyim yoksa gercek sucly kim acep oluyo cnm yaa yeter ki salma bak kendini
ogluna da kiyamam ya benim ikisi de hasta cok zor cok