Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Hadekaaaaa m hadi gayret diyosun bi de kendme desem yiyorum duramıyor um. Cnm sıkkın

Ebrusum bende de göbek var. Tayt vardı ya üstümde ondan gözükmüyor. Ben genelde karnımı hep içime çekerim. Bununda faydasını gördüm. Bnm bel cevre m kalın. Sinir oluyorum kendime 69ları görmüüşken nasıl cıktım bu kiloma. Kafayı yememek elde değil. Valla dövün beni. Ha gayret diyemiyorum.

hadeka menünü beğendim, oğluna çok çok geçmiş olsun
ebruli1820 canım umarım uyku düzenini oturtursun
wisdom01 canım bence de çok iyi görünüyorsun spor yaparsan vücut kendini salmaz 1-2 kilo alsan bile çok belli etmez

menümü yazayım

sabah 1 dilim çavdar, yarım yumurta, 1 kk peynir, 4 zeytin, 3 tane lahana, 4 taney yaprak sarması
ara yarım portakal, yarım elma, 1 ayva
akşam 1 tabak mercimek çorbası, 4 büyük parça yoğurtlu karnıbahar, bolca salata

3 mil leslie, 20 dk göbek ve yanlar için hareket

wisdom01 bende 1 haftadır spor yaptığım zamanlar göbeğime streç film sarıyorum bakalım işe yarıyacakmı

Çok sagolun kizlar..olmuyor burasiz sizsiz.dönüp dolasib yine dönüyor insan.
Hikmetcim gercekten super gözüküyorsun.ama tabii insan kendini bilir.rahatsiz oluyor insan kendinden.banada diyorlar iyisin filan.ama spor yapmiyorum 3 kilo aldim ve belim kalinlasti.kim ne derse desin gözümde olmuyor.seni anliyorum.
Menü paylasan kimdi hatirlamadim.hadekaydi qaliba.menün super bravo..in sa Allah bende devam ederim böyle senin gibi.
Ebru çok güzel olmuş mescit işi.namazlari kacirmayinca insan huzurlu oluyor.
Papatya Allah kolaylik versin islerindd canim.
Bu gün tartildim.malesef 53.1 olmusum.hedef kilom 48.belimin incelmesi lazim.88 olmuş. Üzülüyorum ama gidecek in sa Allah o yağlar. Boyda 164.bu gün dikkat etdim yediklerime.gidecek o yaglarrrr kizlar hepimizdennnn

Araba turu attık.Oglumu yıkadım.Süper dadıyı uyguladım.Yemegini hiç zorlamadan beni yedi kendi.Ve uykuda da tam saatinde uyudu kendi.Yemegimi yaptım duş aldım namaz kıl bakım yap ve yataktayım :))
Bugün
Sahur :çavdarlı tost yağsız
Iftar:1 dl ekmek,4 yk haşlanmış sebze
Akşam evde: 4 yk pilav ve nohut

Teyzemde misafir vardı.Hoşgeldine uğradım.Şekerpare un kurabiyesine hayır deyip 1 çay içip indim

Günaydın kızlar
Çok zor günler geçiriyorum.
Olmuyor bir türlü tutulamıyorum.
Uyuyamıyorum.
Eskiden düzenli yaptığım hiç birşeyi yapamıyorum. Spor yok, kitap okuma yok, dua etme yok.
Kukumav kuşu gibi düşünüyorum.
Gece bir uyanıyorum. Kuzummmm diye diye....
Evimin Tadı tuzu kalmadı.
Zaman durdu sanki. Geçmiyor Geçmiyor.

Gunaydin kizlarrr ben geldim kac gundur hic halim yok kizim dis cikariyo sanirim 5 gundur gece gunduz uykumuz yok dun de dip kose temizligim vardi aksama kadar kizim uyudu bende hemen yattim bugun misafirim var pasta borek yapmam lazim
ebrumm beni merak etmissin ama artik aranizdayim bu arada +2ile dondum araniza yani 74 nasi oldu anlamadim sismiyim acaba dedim off bilmiyorumm 70 i goremedim bi araban hayirli olsun canim ins kazasuz belasiz bin ☺
hikoss gayet fitsin gayet guzel gorunuyosun beni gorseniz basen v3 popodan ibaretim resmen
nazlima hosgeldin canim aramiza
hadeka araser papatya lajoba havar sizler nasilsjniz kizlar

merhaba arkadaşlar

B Btlkubra uykusuzluk zor canım bide dişler mahvediyor ç0ocuğu sizinkiler arka dişlerdir büyük ihtimal ki onlar daha zor çıkıyor ,kızını kreşegönderme işini ne yaptınız ara ara götürüyor musun, kilo işini çok takma ama kendini de bırakma, zaman buldukça uğra buraya

ebruli1820 canım menün güzel teyzende yemediğin içinde koca bir

M maviduvar1 kıyamam ya ay nasıl özlüyorsun , bizde böyle olacağız desene, iyi düşün aklına kötü şeyler getirme, bence kitap okusan yada günlük yaptıklarını yapsan çok iyi olur kafan dağılır biraz

nazlma 1.64 boy için 48 çok az değil mi bence 53-54 gayet ideal tabi spor yaparsan daha çok sıkılaşır daha zayıf durusun

benim kızımda geceleri uyumuyor uyanıyor 2-3 saat uyanık kalıyor dün gece çok bağrındım sonra tabi koca bir vicdan azabı

hawarcım mümkün değil başka şey yapamıyorum. o varken yapabildiğim şeylere hiç elim gitmiyor. ne spor ne kitap ne dua.

Hawarım sağol canım.Senin menünde iyi
Btlkbra iyi olmanıza sevindim.Amin canım inş.ögrenicem.Dişler zorluyor tabi biz kolay atlatmıştık dişleri.Bizi merakta bırakma 2 satırda olsa yaz
Papatyam Ben akşam bana kızdıgı için babanemde kalıcam hep sende işte kal dedi çok aglarken içim parçalandı.Özür diledi kızdıgı için demiş küçücük çocuk ama biz evlatlar konusunda fazla hassasız.Bende bırakamaz ama başarısı mutlulugu için bırakırdım herhalde.Bıraktıgın şeylere(kitap dua spor)devam etsen oyalanırsın.Düşün ki bu geçici bir süreç Allah korusun bunu bir ömür yaşayanlar var(kayıp ölüm gibi)Böyle teselli edebilirsin.İleride bu alanda başarısı yükselirse onu bırakıp güvendigin için sana kocaman sarılıp öpüp teşekkür edicek

Nazlıma kilon iyi aslında sporla sıkılaşsan yeterli ama tabi vücudunu sen daha iyi tanıyorsun.Bende göbek hareketlerini sporu bırakmıycam.Ogluş böyle devam ederse spor yapıp yatıcam.

Hikomm bende sabah arkadaşla börek yedik öglen haşlama diyet menüm akşama dolma yogurt .Akşam ve sonrası ne yedigim benim için önemli.Geç kalınca poça simit arada yiycem çok kasmıycam.Ama bir kaşam gezmesinde bişi yemiycem tabi.İşte böyle bu hafta yarışsak mı napsak kızlar???????????????????????????????????????????

ebrucum biliyorum geçici ama işte çok zor. allah korusun. allah kimseye evlat acısı vermesin inşallah.
eşim hafta sonu gidip bi bakıp gelecek.
elim kolum kalkmıyor ki. spor falan yapamam.
anladım ki aman çok yoğunum aman çok yoruluyorum dediğim hayatım aslında ne güzelmiş.

Anlıyorum canım zor bir süreçBen oplum parka yada yukarıya sevmeye aldıklarında biraz uzun kalsın özlüyorum.Yaa dimi insan aslında koşuşturmanın kıymetini anlıyor böyle zamanlardaÇok uzun mu kalıcak?Senin iznin olsaydı keşke sende kalırdın onunla az bir süre ise tabi.Neyse dua et bol bol sıkıntı etme kendine canım.

kızlar dr ye gittim bu gün, reglim 12 gün geçikti2 kere evde test yaptım negatif ama ne olur ne olmaz diye gittim, 2 gecedir uyuyamıyorum stresten, neyse dr önce ulrasonla baktı kese yok dedi, ama emin olmak için kan testi yaptık çok şükür oda negatif çıktı, emzirirken olur bazen dedi, 5-6 gün daha bekle eğer olmazsa gel hormon testi yapalım dedi, eşimle çekişiyoruz 2-3 gündür ben dedim olsa doğurmam kızım daha çok küçük o dedi doğsun büyürler bir arada sanki kendi bakıyor, neyse çok rahatladım allan olmayanlara versinn

Kizlarr menuk pek guzel degil ama bi yerden baslamam gerek
sabah
hazir yufkadan yarim gozleme
oglen
1 kase makarna salatasi
1 ad profitrol
1 ad yufka boregi
aksma
yagsiz makarna 4 yk

B Btlkubra canım aslında bir gün menüsü için hiçte fena sayılmaz

bende menümü yazayım
sabah 2 dilim çavdar, 1 yumurta, 1 salatalık, 1 domates, 1,5 kk peynir, 5 zeytin
ara 1 ayva, 1 elma
akşam 4 yk kıymalı ıspanak, yarım dilim çavdar, bolca salata, 1 kase yoğurt

bu gün spor yapamadımm

Buğün
Sabah : börek kayısı suyu
Ögle : haşlanmış tavuk 6 çatal, mevsim salata, 5 yk zeytinyağlı fasulye ,4 yk haşlanmış yoğurtlu buğday
Ara:1 bardak sahlep
Akşam :3 biber dolma ,4 yk yogurt

Çocuklar küçük hayırlısı tabi ama rahatlamışsındır hawarım menünde fevkaladeninde fevkinde :)

Btlkbra :ig de gördüm onca şeyden az bile yemişsin aferin valla ben gerisini getirirdim kesin :/

Hikom hawarım hariç hepimizde tam düzen yok nolcek böyle

Yemeğimi yaptım , ogluşa etkinlik ve arabayla turladık.Ama mayışmış uyumamış Meger Ogluş .Uyudu az önce duş al çm as şimdi uykuya iyi geceler canlar

günaydın arkadaşlarr

ebruli1820 canım senin menün de güzel bence bu öğlen diyet yemek işi güzel oldu, bide oğluşla etkinlikler yapıyorsun süper, bende kıza 2-3 aydır bir dergi alıyorum eminim biliyorsundur güzel etkinlikler oluyor dün akşam bir oyun var 4-5 kez oynadık herhalde

istiyorsanız yarış yapabiliriz eğer motivasyon sağlayacaksa, bana uyar, 26 şubat doğum günüm ben o zamana kadar, 59 u görmek istiyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…