Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

slm kızlar
cumanız mübarek olsun
kılo bildirimi
başlangıç 60.3
geçen hafta 58.4
bu hafta 57.6
giden 800
hedef 54

akşam yemeğinden sonra bişey yemeyince azar azar gidiyor kılolarım kızlar
bu hafta herkeste eksiler gördüm
tebrikler

ıkı uc gündür yazamadım kızlar not girme telaşımız var yoğunum evde de kulda da bir de sistem duzgun çalışmıyor zorlanıyoruz.
elif geçmiş olsun
kv kb takma kafana
sende de ben asıl size kustum burada ölüyorum
çocuk hasta ne arayan var ne soran var de :)

papatyam şimdi bu kadar bağlanma derim evladına
yarın öbür gün okul için gidecek ünv inşallah sonra askere gidecek
sonra evlenip gidecek

çok duygusal davranıyorsun ilk ayrılık olduğu için ama kendimizi evlatlarımızın birer emanet olduğuna alıştırmamız lazım
aynı cümleleri ebrucum sana da söylüyorum.
sizi çok iyi anlıyorum ben de uzak kalınca dayanamıyorum ama çok düşünmemeye çalış derim.

Hayırlı cumalar canlarımmm.
Kilo Bildirim
Geçen hafta:55.6
Bu hafta:55.9
Glen:300

Çok takılmıyorum.3 kurabiye 300 etmiştir55 lerde olmak iyi 54-53 olsam daha iyi olur sanırm.Çok stres yapmıyorum.Sabah yagsız çavdarlı tott yada sandiviç ,öglen diyet yemekelrim(çok etkisi var),akşam az yiyorum.Tek eksigim spor.Ne güzel hepiniz kilo vermişsiniz güzel bir hafta oldu sanırım.Misafilerimle yiyicem yemek niyetine bu akşam.Bu hafta yarış isteyen var mı????????

Hawarım spor menü harikasın
Özgem kızlar nasıl oldu?
Nelsonum harika bir başlangıç yapmışsın pozitif
ArSER yemeseydim iyiydi.Gidip geldikçe attım agzıma.Bu yüzden akşamki yaptıklaırmın tadına bile bakamadım korkuma.İnş güzel olmuştur.Çok iyi yapmışsın18:00 kapatman bak gör ne kadar etkili
Papatyam okurken gözlerim doluyorBen işe başlamadan önce hiç bırakmadım.Ve işte hergün aglıyordum.Ama onun için ve psikolojisi iyi bir anne olmak için dedim teselli verdim kendime.Şİmdi çok çok iyiyim.Ama bir gece ayrı yatsam naparım bilmiyorum.Ama BÜYÜYORLAR ve ayrı kalıcaz yavaş yavaş malesef okuldu eğitimdi tatildi askerlik arkdaşta yatıya kalma.............Böyle kısa ayrılıklar olsun yeterki napalım
Btlkbra kzıın nasıl oldu canım?
Hikom ne hayranlıgı canım yetiştirmek zorundayım mecburiyetten bu tempoSaglık olsunda yorgunluk geçiyor bir şekilde.

Lajobam geçmiş olsun canım.C vitamini bol sıcak içecek iç.Dinlen boşver kv yatıp dinlen akşama.
Hdekam ne güzel etkiisni görmüşüsün.Haklısın canım biliyorum ama elimde degil ki bu kadar baglanmak.Ben düşkün olmayanlara şaşırıyorum.Rabbima cılarını göstermeisn

hadeka çok haklısın. aslında biz oğlumla ayrı da kaldık. bazen o annemlere gidiyordu tya da ben şehir dışına çıkıyordum iş için. yani 3-5 günde olsa ayrı kalmışlığımız var. ,
ama ilk defa yalnız kalıyor. pijamasını giyiyor dişini fırçalıyor. uyuyor. otelde yemeğe iniyor. yemeğini yiyor. o yüzden endişeli idim. neyse bugün eşim gidiyor. bakıp gelecek.

ebrucum çok zor inan ki....
bir de biliyorsun ben çok bağlıyım oğluşa. sen yaşadığım yeri ve onun kaldığı yeri de biliyorsun. çok uzak. ha diyince gidilecek bir yer değil. elkbette alışmak gerek. hep bizimle olmayacaklar. ama ilk defa yalnız kaldığı için endişeliyim.

Merhaba arkadaşlar sabah 8 den beri Elektirik yok, kaçta geleceğide belli değil, iyimi soba kurmuşuz yoksa donmuştuk, son iki haftadır zırt pırt Elektirik kesiliyor, arayacak bu gün Tedaş'ın üstelik önceden bildirmiyorlarda elektrikli eşyalar bozulacak valla, sabah çok sinirlendim yasal olarak kesintiyi günler önceden bildirmek zorundalar, teldende yazamıyorum telimde sorunlu, neyse kİlo veren ve koruyan herkesi tebrik ederim

Başlangıç 76.8
Geçen hafta 65.5
Bu hafta 64.3
Giden 1.200
Hedef 60 şimdilik
Toplam giden 12.5

Kızlar aslında hamile kalmadan önceki kiloma geldim ama zaten kilolu hamile kaldığım için dahada zayıflamam Lazım ilk hedefim 60 , sonra 55-56 yo görmek istiyorum

Hawar cok iyi gidiyorsun tebrikler canim
Elektrik kesintisi kotu olmus.
Insallah son bulur.
Bizim klima arizalandi gecenlerde elektrik sik sik kesilmesinden.
Yazik gunah

Bugun azicik eksi gordum tartida
Hemen simardim ve cis yedim
Menu paylasmayayim sabah ogle ara cok iyi aksam da iyi
Cayin yaninda tatli yiyerek cozuttum

hadeka ya bak size klimaya mal olmuş bizim 2 yıl önce bilgisayar gitmişti, bir defa buzdolabı allahtan o tamir oldu, alman bir aile var geçen gün markette karşılaştık adamlar şokta, ne kadar çok kesinti oluyor diye almanya da hiç olmaz mış, falanca tarihte olurdu diyorlar diye bahsediyor yani o kadar eski ki kendi hatılamıyor bu dediğim aile 40 lı yaşlarda

kızlar bende münü yazmayayım, çok yedim çok rahatsız oldum şimdi ama gözüm aç, kızımla dün akşam bonibonlu kurabiye yaptık, sabahtan beri ondan yiyorum , güya bu gün dikkat edip yarın yiyecektim ama nerede gitti bu gün umarım yarın kaçırmam pazarda misafir var

osge1989 canım nasıl oldun kızlar nasıl ?
lajoba sen nasılsın, boş ver takma kafana kaynanayı, benim kaynana duysa hasta olduğumuzu o bizden önce hasta olurr

slm kızlarönce bu haftaki kilomu yazayım..

başlangıç:60,3
hedef:56
eee yeni başlangıç yapyorum kızlar..

giden geleni bilmiyorum..

bu hafta yarış yapıyoruz iili guruplar tamam mı. katılımları yazın ben gurup yaparım..

tatlım teşekkür ederim özet için.. hastalara geçmiş olsun allah acil şifalar versin..

tatlım oğlundan ayrı kalmak zor evde yoklulu bir ok gibi yüreğine oturuyrdur haklısın ama alışmalısın canım böyle küçük küçük ayrılıklara.. zamanla onlarsız yaşayacağız onlar başka evlerde olacak.. üzülme lütfen.. ttalım kusura bakmadım canım.. seninle müsait bir zaman konuşuruz..

tatlım bende erken saatte yiyerek kapatacağım yemeği..kilo vermede faydalı...

tatlım araban hayırlı olsun.. tatlım menun güzel bence.. az yemeye vucudunu alıştırma..

geçmiş olsun güzelim dikkat et kendine...

çok güzel k,lo vermişsizniz tebrkler..

maşşallah canım akşamı hafif kapatmanın sonucu gidiyor kilolar..

boyun kaçtı güzelim.. kendinş kaç kiloda rahat - mutlu hissediyorsan o kiloda kal canım

topla kendini hikmet hadi yarışalım bu hafta..

tebrikler güzelim..

ebrulim topla kendini güzelim...

maşallah çok güzel gitmiş kilonnnn

Menüm

Sabah

Ogle kv lere gittik hafif bir kahvaltı yaptım yine.

Ara yarım portakal, 1 sade Nescafe
1 saat arayla
Yarım bardak beyaz gazoz
6 kucuk gofret

Aksam 1 kase yayla corbası

Spor yok .

Oglan daha yeni uyuyor. Uyku düzeni çok değişti. Eskiden 9 bucuk da uyuyordu. Ne güzel spor yapıyordum.

Nel sağol canım.Az yiyince gidiyor benden napim
Hawarım en çok kiloyu sen verdin tebrik ederim.Hakettin sen bunu!!!
Akşam 12 yi geçiyordu misafirleri geçirdik.Ogluş uyusun hem turumuzu atalım dedik.Uyumadı ama sorune tmiyorum artık böyle şeyleri.O bir çocuk olucak arada tabi.Hiç oturmadım nerdeyse ve az yiyebildim hizmetlenirken.İyi de oldu.Gece vücudumun agrısından kaçta daldım bilmiyorum.İş yerinde bi arkadaşımızın eşi hamileydi.Çocuk sakatmış.Herkes aldırıdn diyor onlar asla diyorlar.Bende hamileyken hepp düşünürdüm ve çok zor bir karar Rabbim yardımcıları olsun.İçime sıkıntı oturdu resmen.O kdar boş şeylere için züülüzüp aglıyoruz ki aslında.Neyse hiç bişi yapasım yok ev dagıldı.Sadece toplayıp süpürge tutarım.Oglum annemde bugün orada olurum akşama geçerim sanırım.Yarın ogluşu gezmeye çıkartırım ailecek ..Huzuru aileme vakit ayırmayı çok çok istiyorum bu aralar kabuguma çekilesim o ne yapmış ne bu ne demiş duymak bilmek istemiyorum.

merhaba arkadaşlar herkese iyi hafta sonları

N nelson ben yarışa varım
wisdom01 canım gofret biraz fazla olmuş ama günü iyi kapatmışsın
ebruli1820 canım teşekkür ederim, akşam çok yememende iyi olmuş, bende bazen çevremdeki insanların dertlerine çok üzülürüm ama insanın elinden bazen birşey gelmiyor, arkadaşın içinde deiiğin gibi bende eskiden olsun onlarında yaşamaya hakkı var falan diyordum ama gördüğüm bir olay fikirleri değiştirdi, benim dayımın eski patronunun çocukları var ikizler ve kız olan görmüyor konuşamıyor, ve duymuyor, oğlanınde belden aşağısı tutmuyor, ve duymuyor, allahım ne üzülmüştüm o çocukları görünce inan bir hafta uyuyamadım,şimdi 12-13 vardır yaşları ben görünce 2-3 yaşında falanlar dı bunlar çok zengin bir aile, şöyle diyeyim çok önemli bir muhitte 60 daireleri vardı işyerleri falan ayrı neyse bunalrın çocukları olmuyor uzun yılllar tedavi görüyor, en son amerikaya gidiyorlar, orada tüp bebek 3 üz, 4 yada 5 ayda bebeklerden biri ölüyor dr diyor ki diğer bebekleri de zehirlemiş alalım, çocuklar sakat olur bunlar tabi yıllardır çocuk özlemi çekiyorlar, yok ne olursa olsun doğuracız diyorlar ve çocuklar doğuyor durum böyle, bide kadın pek ilgilenmiyor adam daha çok ilgileniyor, bu çiftin yaşlarıda bayağı ileri, diyorum bazen bunlar ölünce kim bakacak çocuklara dünya paran olsa, başında biri yoksa kim bakacak kaldımı öyle vicdanlı insanlar

neyse çok uzun yazdım aklıma geldi şimdi içim burkuldu

bende yemek yapayım, yarın misafirlerim olacak onlara birşeyler hazırlıyayım akşam kızlar izin verirse

Mrb arkadaşlar kilo verenlere tebrikler. Ben geçen haftayla aynı 67.0 Zaten başlangıçta 67.7 yine yerimde saydım.Okuyarak geldim herkes bir şeylerle meşgül, iyi ya da kötü hayat devam ediyor.Bu gün kv ler gelecek İnşallah kaçırmam.Herkes kib.

Selam kizlar
Nelson sagol canim boyum 1.64 suanki kilom da 59.9 cok kasmiyorum verebilmek icin ama verirsem de fena olmaz modundayim bende varim yarisa tatlim

Hawarcim kolay gelsin, off anlattigin olay beni de uzdu Allahim yardimvilari olsun onlarin sinavi da iylrymis demekki tatlim sakatta olsa gormuyor duymuyor da olsa bence herkesin yasamaya hakki var, sonucta bura imtihan dunyasi kim bilir bizler nelerle sinaniyoruz da farkinda bile degiliz.. kv konusunda benimkide ayni canim aradim bizde hastayiz is yapamadim bidi bidi bidi dedi bende gecmis olsun dedim napiyim, benden is bekliyo olamaz heralde

Ebrum yoruluyorsun ama herseye de yetmeye calisiyorsun supersin canim Allah islerinde kolaylik versin.. araban icin cok mutlu oluyorum canim ohh keyfini cikar

Hikos gofretlere dadanmis senin boyle yiyor olman sasirtiyor beni kus hikom en son attigin fotoda cok iyi gorunuyordun canim benim aman dikkat et kilo alma

Vee ben dun hastayim falan demedim evi dip kose sildim supurdum camasir bulasik yemek derken aksam oluverdi.. gunduz cok yormuyor oksuruk de gece yatinca bogulacagim saniyorum bi de fena bas agrisi yapiyo.. bu da gececek ins tatilde annemler gelecek cok seviniyorum onlarin gelecek olmasina off bunalmistim burda onlar grlmrden tuuum islerimi bitirmem gerek, haftaya da aof sinavlarim var hayirlsi bakalim mevlam gorelim neyleer neylerse güzel eyler..

seher60 kilo korumakta önemli hiç olmazsa alamışsın, sıkma canını biraz daha dikkat edersen verirsin
lajoba canım çok çok geçmiş olsun sıcak bir şeyler iç, balla karabiber karıştırıp yiyebilirsin boğaza iyi geliyor ama öksürüğe iyi gelirmi bilmiyorum, maşallah sana hasta hasta iş yapmışsın, benimde sabahtan kalkıp iş yapmam lazım

bu gün herşeye saldırasım geldi kızlar
menümü de yazayım
sabah 2 dilim çavdar, 1,5 yumurta, 6 zeytin, 1 salatalık, 1 domates, 2 yk yoğurt kaymağı
ara yarım portakal, yarım elma, çeyrek muz, 2 ceviz, 1 ayva ( amma yemişim )
akşam 1 kase tarhana çorbası, 3 yk kıymalı ıspanak, bolca salata

spor yok

Kızlar merhaba
Geçmişe bakamadım. Annemin evini taşıyoruz. Eşya topluyoruz. Dün eşim oğlumun yanına gitmek üzere yola çıktı. Gece 1 gini oğlum aradı. Tuvalete kalkmış. Kusmuş. Uyuyamamış. Allahım elim kolum bağlı hiçbirşey yapamıyorum.
Eşim sabah vardı oraya.
Şimdi Dönüyorlar beraber.
Hocaları izin vermiş. Dönsün demişler.
Bu ayrılık hepimiz için çok büyük ders oldu.
Maddi manevi çok şey öğrendik.
Inşallah sağ salim gelirler de kavulurum oğlışuma.

slm kızlar dün gece yazamadım çok yoğun geçti günlerim..ancakFIRSAT BULABİLDİM..
dün eve 22, gibi geldik.
22,30 ani misafir geld yatılı..buğün desen sabahtan akşama kadar onlarla oradan oraya gittik misafir üstüne misafir derken kendimi eve az öncce zor attım. bir duş aldım çok şükür kendime geldim..

papatyam oğluna büyük geçmiş olsun üşütmüştür canım benim şimdi nasıl peki..

kızlar yarış içi evet diyenleri bekliyorum .. katılım istiyorum toplayın kendinizi..

buğün ve dün ne yedim anlamadım ama sabah ekside idim..buğünde porsiyonlarımı az koydum ekmeklerimi azalttım ama paylaşacağım doğru dürüst bir menüm yok.. pazartesi günü doğru dürüst bir menu paylaşırım sanırım...

yarında çok yoğun gececek bir pazar geçireceğim.. kazasız belasız atlatırım umarım

Hikmet'im nelsonum üşütmüş sanırım. Tabi oranın Havası değişik gelmiş kuzuma. Zaten çok soğuktu.
Neyse geliyor ya ben ona bakarım sarıp sarmalarım iyi ederim Allah'ın izniyle n

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…