- 2 Eylül 2013
- 1.655
- 2.146
- 448
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #23.161
wisdom01 canım moralini bozma gerçekten zor bir dönem dakikalar süren nedensiz ağlama krizleri olurdu kızımda, elinden geldiğince sakin olmaya çalış çünkü sinirlensende değişen bir şey yok
M maviduvar1 amin amin, bayağıda kalacakmış oğlun , demi aslında ne kadar doluymuşuz çozuğumuzla ben bazen diyorum çocuklar olmadan önce ne yapıyordum, nasıl zaman geçiriyordum , nasıl şikayet ediyordum bazen o yetişmiyor bu yetişmiyor diye, şimdi düşünüyorum da onlar olmadan bom boş bir hayatım olur hatta hiç bir anlamı olmaz
N nelson hoşgeldin, enerjik gördüm seni ne güzel, kısaca özetliyeyyim, motivasyonumuz pek iyi değil, ösge ve çocukları hasta, lajobanın oğluda hasta, kübra nın kızı diş çıkartıyor, bu saydığım arkadaşlar bu aralar pek uğrayamıyorlar, Papatyayı okudun zaten oğlu bir süreliğine yanında yok papatya perişan, ebrulide ev iş koşturuyor ha bide arabayla pratik yapıyorlar, bende aynıyım kızlarımla uğraşıyorum, unuttuğum arkadaş varsa kusura bakmayın
kızlarrr sonunda regl oldumm bir iki saat öncee
hawar öyle çok vaktim var ki canım birşey yapmak istemiyor. Ancak bugün kitap okuyorum. Dualarımı okudum bir de.
Bugün hiç ağlamadım. Ama geceleri bi uyanıyorum. İçime kocaman bi acı Düşüyor. Inşallah bitecek. Kavuşacağız Allah'ın izniyle.
N nelson hoşgeldin. Hawar Özet geçmiş. Bemim oğluş kaldı orda. Perişan haldeyim.
Ben seni arayacaktım ama araya yolculuk falan girince fırsat olmadı. Lütfen kusura bakma olur mu
Iyi geceler kızlar menülerim cok iyi değil o yüzden hergün menu yazmıyorum ama bu gece bir ilk imza attım inşallah hep böyle devam eder çocuklarla aksam yemeğimi 18.00 da yedik artık böyle yapmayı düşünüyorum en azından ben erken yıcem eşimi bekleyince cok geç yiyoruz 20.30 gibi o saate kadar bekleyıncde cok acıkır cok yiyorum bakalım yarın tartıda ne çıkacağım....
2durak önce indim eve gel yemek ye.Ogluşla tatlı çeşitleri yaptık.Mutfagı temizledim.Akraba hastaneye kaldırmışlar.Kp kv aldım arabayla götürdüm şaşırdılar 4.akşma göre süper dediler:) eve gel ogluşa hikaye oku uyut.Banyo wc temizle tabakları hazırla duş namaz bakım ve yataktayım.çok uykum var geçmiş tabi varsa yarın okurum
Sabah:çeyrek ekmege peynir koydum
Ögle :4 yk pırasa,1 kepçe ıspanak yogurt ,3 çatal salata(bir iki çeşidi yemedim)
Ara:3 kurabiye,1 mandalina
Akşsm: 3 barbeküde köfte,4 yk bulgur pilavı
Yaptıklarının tadına yarın Akşm yemek niyetine bakarım artık.Kurabşye olmadı biliyorum ama kavala kurabiyesini çok seviyorum özlemişim:)
Neldon hisgeldun canim
Hawar ne guzel ozetlemis herseyi
Brnim iglus hastaydi tam iyilesti iki gundur iyi diye seviniyordum ki ben hastayim simdi de ya moralim berbat.. oksurukten uyuyamadim bogazim yirtilacak gibi beynim de disari firliycak sanki.. hamileyken de boyle olmustum 10 gunden fazla surmustu iyilesmem ama o zaman tabi surekli dinlendim is guc yapmadim cogu zaman yemekleri bile disardan yedik ama simdi oglusla nasil yapacam bilmiyorum off ne zormus gurbette gelin olmak annem yanimda olsa herseyime yardim ederdi.. bi de kv kusmus gidip gelmiyormusuz halbuki oglum hasta dedim bi hafta boyu ca ne aradi ne sordu nasil oldu diye ve bugun ben aradim yine.. aksama gelin oturalim dedi esim erken gelirse geliriz dedim, o da gec geldi bana kiziyor soyleseydin erken gelirdim diye..
Ay gece gece icimi size doktum hakkinizi helal edin kimseyle konusamiyoruum ki.. yarin tartilip basliycam tekrar kimseden fayda yok, bana benden baska care de deva da yok.. hasta oluyorum ve cok agir gececek biliyorum ama gucsuz olmayacagim kimseye muhtac olmayacagim, her isime yetisecegim.. simdi mutfagi toplama zamani
Gunaydınlarrr Çıtır hanımlar......
Bu hafta cok diyet yapamasamda bazı seylere dikkat ettim gecen hafta gördüğüm rakam herhalde bir iki gunluk yememim artısıydı bu sabah tartıda - leri görünce cok şaşırdım ne yalan soylıyum ben yine + bekliyordum neyse ben bildirimimi yapıyım..
Başlangıç : 67.400
Gecen hafta : 67.00
Bu hafta : 66.100
Giden : -900
Hepinize iyi hafta sonları.....
Areser tebrikler.
Ben buraya menü paylasmadim ama yediklerime dikkat ediyorum sabahları ekmek yiyorum sadece öğle ne yemek varsa bir haftadır akşamları sadece salata yiyorum sporunu ihmal etmiyorum gecen cumadan beri sabah ve gece yatarken 50 ser mekik ve kalça hareketleri yapmadan yatmiyorum alışkanlık haline getirdim :)
Gelelim kilo bildirimine
Gecen hafta 68.2
Bu hafta 67.7
Giden 600
Hedef 56 :)
Gunaydin kzlar
Gece oksurukten uyuyamadim ama islerimi hallettim evi topladim oyle yattim, sabah da esim telefonunu bulamamis uyandirdi. Ay cocugun eline veriyo oynasin diye sonra bulamiyo veya tele bisey oluyo anlatamiyorum bi turlu cocuga vermemesi gerektigini, neyse..
areser ve M maviduvar1 cok sagolun kizlar gece uyuyamayinca pastil aldim agzima o biraz rahatlatti bogazimi oyle uyudum ins ilerlemez daha fazla
M maviduvar1 cim oglusuna da kavusacaksin ins sabret birazcik dusunku onlar zaten bizim degil Allahin bize emanetleri ve cok sukur sen o emanete ne guzel bakiyorsun, bu ayrilikla bu dusunceyi pekistirmeye calis
kendinde ins canim.. kilo koruman da super gidiyor
Kilo bildirimime gelirsek
Baslangic 69.3
Gecen hafta 60.5
Bugun 59.9
Giden 600
Boy 1.64
Hedefime karar veremiyorum bi turlu cunku suanki halim de fena degil bi kac kilo vrrince cok mu zayif olutum bilemiyorum onceden 54 kiloydum herkes o zaman asiri zayuftin falan simfi iyisin diyo bakalim verebilersem verecegim yoksa kilo koruma olacak brnkisi de
Elifim gecmis olsun. Portakal ye . Kimseyi de kafan takma. Bende iyiyim galiba, kafamdaki sorulra cevap bulamyorum. Sorunsuz bir hayatum var aslinda galiba sorunu ben cikariyorum. Reglinin bunalmis hali de var. Ne guzel gr lar gitmis.
Kizlar ben 72 lerdeyim. Cok kotuyum.geriye gitmek zoruma gidiyor. Ben yapiyorum ama.
Papatyaaam hedefinde kalman super. Bn yapamadim.
Oglusun ne kadar orda kalacak.
Zuzu areses tebrikler kizlar..
Ebruş hayranim bu azmine. Masallah herseye yetismye calisiyorsun. Ben evde yetisemiyorum
slm kızlar
cumanız mübarek olsun
kılo bildirimi
başlangıç 60.3
geçen hafta 58.4
bu hafta 57.6
giden 800
hedef 54
akşam yemeğinden sonra bişey yemeyince azar azar gidiyor kılolarım kızlar
bu hafta herkeste eksiler gördüm
tebrikler
ıkı uc gündür yazamadım kızlar not girme telaşımız var yoğunum evde de kulda da bir de sistem duzgun çalışmıyor zorlanıyoruz.
elif geçmiş olsun
kv kb takma kafana
sende de ben asıl size kustum burada ölüyorum
çocuk hasta ne arayan var ne soran var de :)
papatyam şimdi bu kadar bağlanma derim evladına
yarın öbür gün okul için gidecek ünv inşallah sonra askere gidecek
sonra evlenip gidecek
çok duygusal davranıyorsun ilk ayrılık olduğu için ama kendimizi evlatlarımızın birer emanet olduğuna alıştırmamız lazım
aynı cümleleri ebrucum sana da söylüyorum.
sizi çok iyi anlıyorum ben de uzak kalınca dayanamıyorum ama çok düşünmemeye çalış derim.
Hayırlı cumalar canlarımmm.
Kilo Bildirim
Geçen hafta:55.6
Bu hafta:55.9
Glen:300
Çok takılmıyorum.3 kurabiye 300 etmiştir55 lerde olmak iyi 54-53 olsam daha iyi olur sanırm.Çok stres yapmıyorum.Sabah yagsız çavdarlı tott yada sandiviç ,öglen diyet yemekelrim(çok etkisi var),akşam az yiyorum.Tek eksigim spor. Ne güzel hepiniz kilo vermişsiniz güzel bir hafta oldu sanırım. Misafilerimle yiyicem yemek niyetine bu akşam.Bu hafta yarış isteyen var mı????????
Hawarım spor menü harikasın
Özgem kızlar nasıl oldu?
Nelsonum harika bir başlangıç yapmışsın pozitif
ArSER yemeseydim iyiydi.Gidip geldikçe attım agzıma.Bu yüzden akşamki yaptıklaırmın tadına bile bakamadım korkuma.İnş güzel olmuştur.Çok iyi yapmışsın18:00 kapatman bak gör ne kadar etkili
Papatyam okurken gözlerim doluyorBen işe başlamadan önce hiç bırakmadım.Ve işte hergün aglıyordum.Ama onun için ve psikolojisi iyi bir anne olmak için dedim teselli verdim kendime.Şİmdi çok çok iyiyim.Ama bir gece ayrı yatsam naparım bilmiyorum.Ama BÜYÜYORLAR ve ayrı kalıcaz yavaş yavaş malesef okuldu eğitimdi tatildi askerlik arkdaşta yatıya kalma............. Böyle kısa ayrılıklar olsun yeterki napalım
Btlkbra kzıın nasıl oldu canım?
Hikom ne hayranlıgı canım yetiştirmek zorundayım mecburiyetten bu tempoSaglık olsunda yorgunluk geçiyor bir şekilde.
Lajobam geçmiş olsun canım.C vitamini bol sıcak içecek iç.Dinlen boşver kv yatıp dinlen akşama.
Hdekam ne güzel etkiisni görmüşüsün.Haklısın canım biliyorum ama elimde degil ki bu kadar baglanmak.Ben düşkün olmayanlara şaşırıyorum.Rabbima cılarını göstermeisn
Merhaba arkadaşlar sabah 8 den beri Elektirik yok, kaçta geleceğide belli değil, iyimi soba kurmuşuz yoksa donmuştuk, son iki haftadır zırt pırt Elektirik kesiliyor, arayacak bu gün Tedaş'ın üstelik önceden bildirmiyorlarda elektrikli eşyalar bozulacak valla, sabah çok sinirlendim yasal olarak kesintiyi günler önceden bildirmek zorundalar, teldende yazamıyorum telimde sorunlu, neyse kİlo veren ve koruyan herkesi tebrik ederim
Başlangıç 76.8
Geçen hafta 65.5
Bu hafta 64.3
Giden 1.200
Hedef 60 şimdilik
Toplam giden 12.5
Kızlar aslında hamile kalmadan önceki kiloma geldim ama zaten kilolu hamile kaldığım için dahada zayıflamam Lazım ilk hedefim 60 , sonra 55-56 yo görmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?