Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Bugün işe gidemedim kızlar.Gece ısıtmalandım bogazlarım yutkunamadım eklem agrısında ölüyordum.2 akşamdır yemek yememem üstüste spor temizlik geç yatma ve dinlenememe kas gevişwyici iğne vurdular.Antibiyotik agrı kesici bi sürü ilaç.Şimdi hastaneye rapor almaya geldik.Eşim tutturdu başın çok sık ağrıyor beyin cerrahiye muayene ol hazır izinliyken dedi .Bekliyıruz şimdi .Tek mutlu oglum annem evdeymiş çok severim ....vs serenat yaptı bana.Ve ikinci yüzümü güldüren tartı oldu.demiştiö size Perşembe psikolojisi diye. 54.7 yi gördüm :))

günaydın kızlar lajoba canım senin için yazıyorum
Boy 160
Başlangıç 59,3
gecen hafta 57,6
Bu hafta 57,6
Fark 0
Hedef 54

hiç verememişim. Hafta içi artıdaydım. Bu arada sabah başlamışrım yazmaya anca devam edebiliyorum. Çocuklar ve ben hasta. Eşim hasta olma aşamasında. Çok can sıkıcı bir durumdayız ailecek.

Kızlar oglum hala öksürüyor. Içim gidiyor resmen. Herşeyi denedim. Nane limon bal limon sırtına biras viks sürdm ayak tabanına da. Şurup da veriyorum hiçbişe fayda etmiyor. Sinirlerim harap oldu günlerdir.

merhaba kızlar küçük kızım dünden beriyine kötüleşti, akşam doğru düzgün uymadı burun akıntısı ve ateşten sabah alıp tekrar dr götürdük, boğmacaya benzer bir virüsmüş bu aralar çok yayğınmış, wisdom01 canım sizinkide böyle bir şey olabilir normal soğuk algınlığı ialaçları verdi şimdi yene ağlayıp duruyor kıızım
diyet miyet kalmadı dün gece 2 oturdum yarım ekmek yedim

Merhaba kızlar
wisdom01 hawar çok geçmiş olsun canlarım. İnşallah en kısa zamanda iyileşir Kuzucuklar

Lajoba canım benim bilgilerim şu şekilde
Boy:164
Başlangıç:65.9
Geçen hafta: hatırlamıyorum
Bu hafta: 64
Hedef: 60 olsun yeniden.

Hawarım ateş ii yok . Biraz burun akıntısı var bide öksürük .. Yarında gelmezse kesin doktora götürürüm. Cok geçmiş olsun.
Bende her zamanki ilaçlarından kullanıyorum.
Geçmiş olsun kuzuya

Ayy herkes hasta yakiyamam buyuk kucuk bizde de hastaligin ayak sesleri varda bakalim onlem almaya calisiyorum ama okula gidince cocuklar birbirlerine de geciyor
bugun kv gittim o da hastsymis nasi oksuruyorbi ara kriz gibi gecirdi kipkirmizi oldu resmn boguluyodu gozumun onunde okdar okusurdu ki afedersiniz cikardi biraz
adacayi yaptim bogazlari icin ama dr gitmedigibden neden hasta bilmiyorum
ebrucum cok gecmis olsun canim umarim birkac gunlugune izin almissindir iyi olans kadar gitmezsin ise gerckten hawarin dedigi gibi bi salgin varmis gorumcemde dedi bugun
Basagrinda bana psikolojik ya da sinuzit gibi geldi esimde cok yogunken ve az uyuyoken hergun basi agriuodu
hawarcim seni okadar iyi anliyorum ki cocuklarin hastaligi 10 zorsa bebegin hastaligi 100 zor zaten onlar hastayken diyet miyette kalmiyoki ne yemek yapabiliyon ne yiydbiliyon onune ne geldiyse yiyosun ama bikac gune toparlarsin skma canini gerckten cok gecmis olsun umarim hemn iyilesirler
Hkmetcim senin oglusta ins iyi olur canim kiyamam size cogumuz oksuruyoruz ams sebepleri farkli mesela benim 2 cocugumda ayni anda hasta okdular oksurduler selin cigerlerinden pelin kulak enfeksiyonu olmus ben de oyle o yuzden ilaclari da cok onemli dogru ilaclari icirirseniz iyi gelucektir ama yine de 1 hafta suruyo malesef genel olarak
Hadekacim size de gecmis olsun ailecek bitki caylari al aktardan elma ayvs limon nane ihlamur icin bol bol bir de meyve tsbi propolisli ballarda varmis bagisikligi kuvvetlendirmk icinben dogal bal kullaniyorum zencefile katip bizde dd gicik seklinde oksuruk var
Allah beterinden korusun hepimizi nediyelim hersey hormonlu hersey yapay olcagi buydu mikroplar kolayca hasta edebiliyo artik herkesi

merhaba kızlar, küçük kızım bu gece biraz daha iyiydi burnu tıkanıyor, uyuymıyor

ebruli1820 canım geçmiş olsun umarım kısa sürede atlatırsın, başın için ne dediler bu arada
M maviduvar1 canım sağol
osge1989 umarım hasta olmaz, kaynana nada geçmiş olsun umarım çocuklara falan bulaşmaz
hadeka çok çok geçmiş olsun off off herkes hasta

Kızlar ogluş iyi uyuyor suan ama kalkıyor sürekli. Cünkü daha iyileşemedi.
Bende ayran corbası detoxsuna başladım.
Güzel gidiyor inş yarın 72 yi görürüm. Eşim kilo aldın diip duruyor. Spor da yaptım sadece basen ve bacak .. Ebru Şallı yapim dedm kadın cok konuşuyor.
Evde plates lastiği yok bende corap la yapıorm. Eşim halime cok güldü. :)
sabahı iple cekiyorum. Spora devam durmak yok.

Nasılsınız kızlar?Oglum sabah çok erken kalktı.Yemeklerimi yapıp kahvaltı edip oglumla pasta siparişi vermeye çıktık.Ordan annemle bişiler baktık ogluma dogum günü için bulamadık 2 saat gezdik.Arabayla sürtüştükÇok canım sıkıldıEşimi aradım geldi.Bişi olmaz dedi adam öyle dedi ama kendime çok kızdım.Güvenim sarsıldı ama kullanmaya devam ettim.4 te 2 yudum bişiler yedim yada o beni yedi karnım aç gibi.Oglum çok yoruldu22:00 uyudu bende yarım saattir öle dizi bakıyorum.Duş alıp yatarım.Dinlendim ilaçlarımı içiyorum daha iyiyim.

Çarşamba akşamına beyin emarı çekilecek kızlar sağolun hepiniz.
Özgem aman önlem al canım hasta olmazlar inş.
Hikommm detoksun hayırlı olsun canım.Vikisi dr 2 yaş öncesi önermiyorlar.Sadece ayaklarının altına azıcık sür emi!Ihlamur içir azıcık bal koy yumuşatır belki.
Hadekam çok geçmiş olsun canım salgın varmış kimini daha kötü tutuyormuş
hawarım sizede çok geçmiş olsun canım.

Ebruş geçmiş olsun şimdi nasılsın. Emarda rutindir bişe cikmaz canını sıkma kuzum
Harfiyen uydum detoxa inşallah sabaha güzel bir rakam görürüm. Spor yaptm üstüne de mis gibi duş aldım. Birazdan uyurum. Yani Oglan kalkmazsa hastalıktan mıdır nedir sürekli kalkıyor. Cok yorgunum günlerdir. Viks i de bi dün sürmüştüm. Ama faydası var. Bu ay da iki ye giriyor zaten; )

Papatyam neoldu canpare.
Neolur hiçbşe için sıkma canını
Seni senden başka kimse üzemez.

Gunaydin kizlar nerdeysr hrpiniz hastasiniz cooook gecmis olsun kuzular bian once iyilesir ins
Biz dun sabah 6.30 da yola ciktik ankaraya gittik 9 ankaradaydik kizimi araba tuttu cikardi ama midesi bos oldugu icin bisry cikmadi kahvalti yaptik gezelim dedik kizim yine cikardi yedek olarak goturdgum pantalonlar hep batti hemen yenilerini aldim ama o sira esimle kapistik neymis cok panik yapiyomus benim cocugum kusmus 2 kere nasi panik yapmicaksam anlamadim ama bu arada benim ustum basim hep batti gune kotu basladik ama kitap fuariyla guzellesti sonrada gezdik iste eve geldigimizde 11 di cok sukur dedim bi daha gunu birlik bi yere gitmem arabaylada gidicegimi sanmiyorum kizimi araba tutuyo cunku bana cekmis sanirim dunde bisey yiyemedim
Sabah
1 dilim ekmek
Yarim gozleme
Peynir
Zeytin
Domates
Aksam 2.5 dilim pizza
Bu kadar ama kendimi sis hissediyorum bugun ev ve camasirlar beni bekliyo hepinizi opuyorum

GÜNAYDIN KIZLAR NASILSINIZ
PAPATYAM KV KB TAKMA KAFANA
HİKMETÇİM HAYIRLI OLSUN plates lastiğin :)
ve detoksun
ebru hazırlıklar hızlanmış ayın kaçı doğum günü
bu arada emar çekilecekmisin korkma canım gözünde büyütme
arkadaşlar herkese çok geçmiş olsun.
bu hastalık yakaladı bizi hem de fena.

btlkübra gezmek güzel de canım küçük çocuklarla çok zor oluyor.

bugün çocukları kreşe gönderdim. ikisinin öğretmenini de aradım ilaçlarını unutmayın diye.
antibiyotik başladık.
ben de çarşambadan beri antibiyotik kullanıyorum daha toparlayamadım. kilom aşağı inmiyor kızlar
bu sabah 57.8dim + 200 şu an ama asıl mesele 57den aşağı inemiyorum.

Selam kızlar cok geçmiş olsun hepinize benimde oğlum hafta sonu ateşlendi, bogaalar şişmiş mecbur antibiyotik verdi doktoru bugunde evde göndermedim okula yine bir salgın var ortalıkta....

Hava ne guzel bahar geliyo benim kilolar duruyo gecen yaz incecik ortalarda dolaşan ben bu yaz kilolu olmak istemiyorum yine sıkı bir diyet mi yapsam yoksa azar azar mı?

lajoba bilgilerimi yazıyım canım özel mesaj atamayı denedim ama olmadı kapalı herhalde senin özel mesajın
Boy : 1.59
Başlangıç :68.200
Gecen hafta : 68.00
Bu hafta : 68.100
Hedef : 60

Hikom kaç geldin bu sabah merak ettim.
Papatyam sinire spor çok iyi geliyor.Sen mantıklı bir çözüm bulacaksındır eminim canım.
Btlkbra ahh eşler anlamıyorlar.Dün çatalcaya gidelim diye tutturdu.Ddeim yeni hastalandım oglan üşür hem araba tutuyor hem sıkıldım diye aglıyor.Tamam dedi arkadaşıyla gidip su doldurup döndüler.Ben pasta alamay giderken ve annmle alışverişten dönerken 2 kere migdesi tuttu.Kusucam anne arabana kumamayayım dışarı çıkar vs....... bagırdı arkada.Bende bir panik bir panik nasıl aprk ettigimi hatırlamıyorum.Bende öyleyim o da bana çekmiş migdesi hassas.Snaki biz gezmek deigşiklik istemiiyoruz ama ugraşan harap olan biz oluyoruz ve onlarda gezdirsek suç oluyor diyorlar
Hdekam sağolun canım.Geçmiş olsun canım emar aklımızda kalmasın diye daha dogrusu eşimin aklı kalmasın diye sanırım
Arser geçmiş olsun ben yemeyince veriyorum.Herkesin yapısı farklı canım.Sen kendini daha iyi tanırsın sıkı bişiler yapabilirsin bir süreligine

Dün sabah 73.9
Bu sabah 72.9

Kii sabah cok erken tartıldım. 2 saat daha bekleseydim bi 200 gr daha eksi cıkardım eminim.

Bu Detox hem tok tutuyor hem yandan gidiyor. Hiç bozmadm eksiksiz yaptım.

Bu da corbam. . Nane ve pul biber var.

Gün içinde de yeşil cay ya da bitki çayı içiyorum. Bir de cok su.

Yaa kendime geldim resmen.
Sabah kalkınca biras yoruyor.

Bu da kahvaltı tabagım

Bol maydanoz lu bi ymrtalı omle

Arklar ben hep 66 inince yazayım dedim ama değişen bir şey yok.Zaten Baş.67 idi. şu aralar dişime kanal tedavisi yapıldı onunla uğraşıyorum. Yaptıran var mı bide kaç yıl dayandı? Tuvalete çıkamama durumu var atlatmaya çalışıyorum . Ama nedeyse her gün işte burayı okuyorum. Bahar geldi. salgınlar başladı. Kib.

Iyi akşamlar kızlar
Hastalık geldi beni de buldu. Antibiyotik kullanmaya başladım bugün elim kolum kalkmıyor.
Güya spor yapacaktım. Oğlum uyudu. Kitap okumak ya da birşeyler yapmak isyiyorum ama nerde.
Evi toparlayıp yatacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…