Ayy herkes hasta ya
kiyamam buyuk kucuk bizde de hastaligin ayak sesleri varda bakalim onlem almaya calisiyorum ama okula gidince cocuklar birbirlerine de geciyor
bugun kv gittim o da hastsymis nasi oksuruyorbi ara kriz gibi gecirdi kipkirmizi oldu resmn boguluyodu gozumun onunde okdar okusurdu ki afedersiniz cikardi biraz
adacayi yaptim bogazlari icin ama dr gitmedigibden neden hasta bilmiyorum
ebrucum cok gecmis olsun canim umarim birkac gunlugune izin almissindir iyi olans kadar gitmezsin ise gerckten hawarin dedigi gibi bi salgin varmis gorumcemde dedi bugun
Basagrinda bana psikolojik ya da sinuzit gibi geldi esimde cok yogunken ve az uyuyoken hergun basi agriuodu
hawarcim seni okadar iyi anliyorum ki cocuklarin hastaligi 10 zorsa bebegin hastaligi 100 zor zaten onlar hastayken diyet miyette kalmiyoki ne yemek yapabiliyon ne yiydbiliyon onune ne geldiyse yiyosun ama bikac gune toparlarsin skma canini gerckten cok gecmis olsun umarim hemn iyilesirler
Hkmetcim senin oglusta ins iyi olur canim kiyamam size cogumuz oksuruyoruz ams sebepleri farkli mesela benim 2 cocugumda ayni anda hasta okdular oksurduler selin cigerlerinden pelin kulak enfeksiyonu olmus ben de oyle o yuzden ilaclari da cok onemli dogru ilaclari icirirseniz iyi gelucektir ama yine de 1 hafta suruyo malesef genel olarak
Hadekacim size de gecmis olsun ailecek bitki caylari al aktardan elma ayvs limon nane ihlamur icin bol bol bir de meyve tsbi propolisli ballarda varmis bagisikligi kuvvetlendirmk icinben dogal bal kullaniyorum zencefile katip bizde dd gicik seklinde oksuruk var
Allah beterinden korusun hepimizi nediyelim hersey hormonlu hersey yapay olcagi buydu mikroplar kolayca hasta edebiliyo artik herkesi