Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Gunaydin kizlar
Cok sukur bugun daha iyiyiz oglus oksuruyor burnu hem kapali hem akiyor anlamadim sesi de duzelmedi ama sabah kalkinca kendi istegiyle kahvaltisini yapti onceki gibi cok yemedi ama bu yedigi bile yeter cok uzuluyordum o bisey yemeyince, keyfim yerine geldi
Dun gece bas agrisindan ve can sikintisindan uyuyamadim kalktim evi topla bulasiklari yerlestir camasirlari ayirdim renklileri attim wc yikadim oglusn odasini duzenledim ve nefsime hakim olamayip koca bi dlm pasta yedim tabi sabah da dune gore arti pazartesine gore eksi basladim gune
Bugun yeni bir baslangic olsun bana

Pazartesi 62.8
Sali 62.6
Carsamba 62.0
Persembe 61.8
Cuma 62.3

Kizlar bu gece bilgisayari acip tablo yapabilitim ne dersiniz? Ozelden bilgilerinizi gonderin bana olur muuu? ebruli1820 duy sesimi asagidaki formatta gonderin emi kizlar bilgilerinizi

Nick
Boy
Baslangic kg
Gecen hafta kg
Bugun kg
Arti
Eksi
Hedef kg

Gunaydin kizlar kilo veren herksei tebrik ederim lajoba havar hikos cok gecmis olsun kizlar
Lajoba yaziyotum canim istediklerini
Btlkubra
Boy 1.70
Baslangic kilo 75.200
Gecen hafta 74.600
Bu hafta 74.300
Giden 300 gr
Hedef 69

Kubosum ozelden yazabilirmisin canim sonra sayfa sayfa bilgi aramiyim olur mu canim
Kizlaar hepiniz ozelden atin pleaase

Selam kızlar kaç gündür menu paylaşamadım yoğunluktan kaç akşamdır erkenden yatıyorum rapor veriyyim bari
Başlangıç : 68.200
Gecen hafta : 68.00
Bu hafta : 68.100 ( reglimin üçüncü gunuydeyim)
Gelen : +100

Kilo Bildirimi
Geçen hafta:55.5
Bu hafta:55.4
Giden:100 gr
Hedef:53

Yemek yiyip sğpr yapmasaydım kaçtım bilmiyorumBence perşembe şişkinligi bu!O yğzden p.tesi salıyı kendime gün belirleyesim var

Özgem haklısın!!!! ama dün akşam hereşyi herkesi memnun ettigim için çok mutluydum ve hemencecik uyudum ve güne mutlu uyandımDemekki ben böyle mutluyum
Papatyam: sendeki de stres canım hiç tartılmıycam deyip h.içi belirledigin bir günde aniden tartıl bakalım kaç çıkıcak?Haklısın ama akşam farkettim ki ben böyle mutluyum.H.sonu dediklerini hep yapıyorum.Pazar klasigi nohut fasulye bezelye haşlayıp attım,köfte,kuşbaşı vs dograyıp atıyorum.Ymegin yanına mutlaka meze cacık slata yapıyorum.Çm fena takmışın bendeki takıntı hepsi ayrı ayrı azıcık yıkanıyorKilotlar ayrı atlet ayrı açık renkliler koyu renkiler siyahlar polarlar ayrı kazaklar hassas boncuklular ayrı ve ogluş apayrı...............Ama bakın silme işini cumadan cumaya yapıyorum buda bir gelişme dimiDikkate alıcam papatyam seni
Hdekam eşine kızıp harika bir menü çıkarmışsınBen olsam o sinilre gömülürdüm ne avrsa yer yutardım

Hawarım geçmiş d günün kutlu olsun canımKızçlerinle eşinle ve bizlerle nice yaşlara
Lajobam kıyamam canım ya gece gece tatlıya ragmen eksi çıkmışsın .Bak sende h içi daha eksileri görmüşsün hepimiz böyleyiz sanırım.Neeeeeeeeeeee tablo muuuuuuuuu

Kilo veren ve koruyanalrı tebrik ediyor.H içi 53.9u görmek dilegiyle esen kalın

hawar bilemedim canim niye ki acaba? Neyse canim zaten ebrudan baska kimse de yollamamis, sayfalarca yazi da yok yaz sen burdan, ben gece esim gelince onun laptoptan yaparim tabloyu.. gecmis dogum gunun kutlu olsun bu arada canim ailenle sevdiklerinle nice yillara

Nick: nelson
Boy:161
Baslangic kg:60,3
Gecen hafta kg:59,9
Bugun kg:59,1
Arti: yok
Eksi:800
Hedef kg:55

tatlım tablıya benide ekle.. özel olarak sana mesaj göndermedim bilmiyorum niyee.. bilgilerimi yazdım..

kızlar diyet yapmuyorum ama aranızdayım.. cumaları kilo bildirimi yapıyorum.. hayatım çok yoğun çok yoruluyorum...sizleri okumayamıyorum ama aklımdasınız.. lütfen kusura bakmayın...

Kimse yok menü yok ödül günümü vardı yoksaEşim yine mesaideydi.Ogluşu besledim yemegim yarına kaldı ohhBende temizligimi yaptım,ogllanı yıkadım uyutuum,2 kez çm yıkayıp astım(papatyamm)Şİmdi nette takılıyorum yatıcam.Yarın pudra şekerli börek istiyor canım sabha onu yerim alırsam.Marketti vs gün biter ve arkadaşın kınasına giderim.Hem ççocuklarda oynar bende kurtlarımı dökerim azıcıkBogazlarım feci akşamüstü yutkunamamaya başladım.Şıcak bitki çayları şimdide kaynar su içip yatarım.

Bugün:
sabah:2 dl çavdar arası peyniri yagsız tost
ara:3 yulaflı
ögle:1 kase çorba,4 çatal patlıcan,4 yk haydari,mevsim salata
ara:1 ekler(beşiktaş kazandı diye dagıttılar)
akşam : 4lü activia
ara:1 dl peynir

Kizlar bu saat oldu anca girebiliyorum
spordan dolayibacaklarim inanilmaz agriyo egilemiyorum yaniyolar bu harekerlerimi cok kisitliyo nezamna gecer acabs
Dun gece selin uyandi agladi senle uyucam diye konusa konusa sakinlesyirdim basinda bekkedim uyudu kaldi Allahtan okula gidince esimle gidip barbie desenli battaniye aldik carsafa da iht vardi aldim temiz temiz serdim
okuldan gelince gordu cok sevindi anne babalarin birlikte uyudugunu kardeslerinde birlikte uyudugunu konustuk ikna oldu
Gelgelelim esim gelince biraz oyun oyndailar hadi uyku vakti deyince ki gec uyudu bugun agladi yine babsmla uyucam diye aldim kucagima goturdum odaya sessiz olalim pelin uyuyo dedi aglamadi bu yuzden sonra battaniyen ne guzelmis yumusacik dedim kikirdadi dondu arkasini 10 dk sonra uyudu
butun gun ben de temizlik yemek ve pelin 3lu arasinda gidip geldim aksam 10 da pelini uyuttum esim 23.30 da gekdi o gelene kadsr koltukta uyumusum selin de oturmus tlfndan boyams oynamis
simdi pelin uyandi uyusun yaticam ins.

Lajobacim hasta insani ziyarete gelip rahatsiz edio gidiyolar millet olarak garibiz biz ya simdi daha iyisindir umarim
hawarcim dogumgunjn oldugunu bilmiyodum nice mutlu yillara canim
kizlarinda ins iyulesir benim buyukkiz oksutuyo yarin dr gotureyum dedi esim ikerlmeden
bende de gicik seklinde oksuruk var hasta olmak istemiyorum artik
papatyacim afiyet olsun anne boregin bu hafta
Full dikkatle telafi edersin
Ebrucum aman diyum canim dikkat et hasta olursak yanariz
menunu begendim bu arada yarin icin iyi eglnceler sana

1. BOY BŞLNGÇ GÇNHFT BUHAFT +/- HEDEF
  2. NELSON 161 60,3 59,9 59,1 -800 55
  3. LAJOBA 164 62.8 62,8 62,3 -500 55
  4. HKMTKRKYA 74,4 74,0 -400
  5. BTLKUBRA 170 75,2 74,6 74,3 -300 69
  6. EBRULİ 55,5 55,4 -100 53
  7. ARASER 68,2 68,0 68,1 +100
  8. HAWAR 162 76,8 61,8 62,1 +300 57

Gunaydin kizlar nasilsiniz burda hava cok guzel sabah sabah enerji doldu icin kahvalti hazirliyorum simdi sauna soryumu giydimnev isi yapicam daha sonra bu sort baya terletiyo
Ozgem masallah kizin uyumus kendi odasinda sevindim canim
Ebrum etrafindakilerutluysa sende mutlusun dimi ama kendini yipratma kuzum o dengeyi iyi kur
Papatyacim boy kilo hedef kiloyu yaziyoruz tablo icin
Hikoss nerelerdesin
Havar kizlar nasil oldu
Canlarim hadi ben kactim gun icinde yine gelirim ins

Kızlar Günaydın. Oglan gece 12 de yatıp sabah 6 da uyandı öksürük le.
Hala öksürüyor. Ne yaptıysa m öksürüğü nü kesemedim . 4 gündür bi grip bi ateşli şimdi de burun akıntısı öksürük..
Ve ben artık cok yorgunum.
69 lardan 74 e cikmak sinirlerimi bozuyor.
Sabah tartıldım 73.8 i gördüm.
Dün öyle sonu çökertme kebabı yaptm yedm 1 dlm ekmekle enfesti ama pişman mıyım aslında değil pooff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…