Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

lajoba çok geçmiş olsun.
inşallah şimdi daha iyisindir.
bende vücudumdaki şişliği attım biraz sanki. en azından tartı artık 63 lü rakam gösteriyor

slm kızlar
lajoba canım geçmiş olsun
papatyam sevindim 63leri görmene
az kaldı ben de sana yetişip 63leri göreceğim

pazardan beri kötüyüm dün doktora gittim
antibiyotik başladık.
bu arada yediklerimde değişiklik yok fakat 1 kg fazlam var.
atarax içiyorum uyuyabilmek için ve kilo yaptı sanırım.
yan etkilerinde kilo yapar yazmıyor ama kız kardeşime doktoru dikkat et bu ilaçlar kilo yapar demiş.

durum kötü yani.
ne yapsam bilemedim.
bi de hastalıktan evde kahvaltı yapamıyorum okulda tost yiyorum iki gündür.

spora başlamalıyım acil iyileşip. yoksa verme topiği değil alma topiği yapacağım buraları.

bu haftaiçi ve hafta sonu da çok yoğunum inadına gibi.

Gunaydin kizlar
btlcm ohh ne guzrl hem evin isi biter hem ter atarsin selin uyudu da pelin cok zor uyudu odsyimi yadirgadi uykusumu gelmemisti artik
ama selin mutlu uyandi umarim boyke devam eder
lajobs cok gecmis olsun canim benim biz cocuklar hasts olunca maf oluyoruz ikiniz birden hasts olmussunuz yolda iyi gelmedi samirim
biraz dahs iyi olmans sevindim dinlenmeye calis canim
hadrks canim o ilaci icme artik bunyede zararivardir alisknlik ypmisin vucudun ilacsiz uyuyamiyorum diye sartlama kendini
kilo konusuns gelince sporsuz tam olmuyo daha bendr baslayamadim pelin ne gece ne gunduz uyumuyo 30dk fln uykusu uyanikknde hic durmuyo delirmemd az kaldi
papatyacim gitgide verirsin odemler gider 61e donersin eminim

Nerden nasıl başlayayım bunalıma girdim sanırım.Dün akşam eklemlerim çok agrıdı yemek yapmadım iş güç bişi yapmama ragmen ve oglum hemen uyumasına ragmen bişi yapmak istemedim duş alıp yattım.Ama uyku yok saga dön sola dön yastıkl a bütün odaları gezdim.Sinir üstüne sinir yüklendi eşimin tv izlemsine bile sataştım.1 den önce yatayım yemegkte yapmadım vs düşünceler bütün evin yükü omuzlarımda......illa düşüp bayılmama mı lazım.Tamam işte oturuyorum rahatım ama gece measisi gibi hep aynı monotonlukta motora baglamış bir akşam sürecim var.ŞÜKÜR herzman sıcak bir yuvam tatlı bir oglum merhametli eşim sıcak bir yemegim ve yatagım var ŞÜKÜR ama bilmiyorum dönemsel ara ara girdigim bir bunalım süreci sanırım.Hava güzel sahile gidip denizi izlemek yalnız kalmak bir kahve iip insaları izmelek vardı şimdiEşim yardım ediyor tamam hep beklemiyorum ama oglanla oyna uyuyamasamda ayagımı uzatayım dalarsam bekle 1 saat uyuyayım dedim.Oralı olmadı takatim yok ve sporda her eyrimi sızlattı resmen.Ve dün ki menümü yazayım neden bilmem cumadan da fazla çıktım bu sabahhhhhhhhhhhhhhhh
Dün: domates alata marul peynir sandiviçim
ögle:6 yk barbunya,4 yk yogurtlu smeizotu,mevsim salata,1 keçpe çorba
ara:5 tam bugday bisküvi,1 armut
akşam:1 tabak karnıbahar yemegi

Bunda ne var şekerpare verdiler dün yemedim spor yapmadım diye mi artı oldum cumaya yaklaşıyorum diye mi offf tarılmam bende haftaya kadarİnş. kimseye patlamam

Özgem oglum hrp yatagında odasında yattı.Alışması için fedakar taraf 2 sene odasında çekyatta yatan eşimle ben oldumAma şükür ki alıştı ve 4 ay önce yatagınıda açtık geçn yatagında yatmayı abi oldugunu söyleyip daha bir mulu oldu.Odasında oynar hep seviyor ve bu beni çok meutlu ediyor.Selininde ilk gecesi güzel geçmiş odalarında abla kardeş oyanıyıp uyurlar ne güzel
Lajobam çok geçmiş olsun sana ve paşayaEşinde bilemezdiki ama sen o sinirle benim gibi ondan çıkartmışsın
Özlemiştim yaw seni
Papatyam kola ,turşu vs seni şişkinlige nden olan bişi yiyip içtigini görmedim(okuamdım daha dogrusu )Bulgur felan mı şişiriyor seniSeni bir kez daha takdir ettim 2 gün slim benim etleirmi agrıttı sen hep yapıyorsun vücut alışık bravo ya
Hdekam tatlım deprasyon,kan ,vitamin ,d.kontrol(bende yapmadı ama)kilo yağar 3-5 kilo kalır .Antibiyotikle depresyon hapı alınmıypr ama dikkat et
Btşkbra bende 1 ayı geçicek vücut korsemi yıkayıp kurutup üzeirmden çıakrmıyorum.Onunla spor yapıyorumNerde plates yapan kücücük menüler paylaşam kübrammmmm

Bu arada bayadır 2 bardak elma sirkeli ılık su içiyorumsabahları aç karınla ve dün netten kitap okumaya başladım kızlar.

merhabalar
özgecim oğlumu 7 aylıkken odasına alıştırdım. şimdi de zaman zaman yanımıza gelsene pek sıkıntı çıkarmıyor.
inşallah senin kızlar da en kısa sürede alışır
ebrucum slim öyle oluyor. benim de ilk başlarda her yerim ağrıyordu. 35 dakikalık videoda ka ter içinde kalıyordum. şimdi vücudum alıştı galiba eskisi kadar terlemiyorum.

Ebrucum sen iste bedenen cok yorulmuyosun belki ama aklin surekli hesap yapiyo eve gidince once yemek hazirlarim csmasir atarim oglumu oynatirim o uyurss spor da yapmam gerek vs vd hep kafanin ici dolu ve bu senin sinirlerini yipratmis haliyle ben calismadigim halde boyleyim off pelin durmuyo hicbi ise yetisrmedim ev toz icinde vs sinir harbi icindeyim yanlis yerden bakiyoruz malesef sen kendini rahat birak oncedende dedigim gibi birseyler eksik kalsin birak yarin tamamlarsin o gun yemegin yok diye kafana takip esinle tartisiyon yok yere meselsa hicbirimiz supermn degilix olmak zorunda da degiliz sagligimiz da geri gelmicek elden giderse is hergun var zaten hergun ayni stresi yasatma kndine
papatyacim ins dediginiz gibi sorunsuz alisir kizim ben de bebekkn selini odasinda uyutuydum 2 yasina dogru ysnimiza glmeye basladi esim de ben de kiysmadik ve alisti tabi simdi buyudugu icin konusarsk ayirmak daha mantikliydi
Slim6 yi actim pelin uyur uyumaz yandim yandim bacaklarim agriyo 2 yil hic spor yapmayinca cok agir geldi tarti gunume kafar haftafa 4 kez yspsamve ip atlasam cok farkeder tartida insan spor yapinca birsey yemeye de kiyamiyor

Kızlar, oglum iki gündür ateşliydi. Gündüz bişeyi yok gayet hareketli ateşsiz di. Ama gece ve sabaha kadar ateşli ydi. Eşim hiç uyumadı. KV lerde kaldık. Her saat başı gelip oglanın ateşini ölçtü. Bende sürekli uyanıktım. Şükür ki uyandığında gayet güzel uyandı. Şimdi de uykusu var. Uyumamakda direniyor. Ben eşim inanılmaz yorgunuz. Adam bizi eve bırakıp işine gitti. Allah eşlerimize yardım etsin.
Ogluş uyusa bi sürü işim var. Güneşli havayı kaçırdım bi sürü cm birikti. Yine de yıkayıp asıcam. Yarında güneşliymiş yehoooo
Moralim yerinde kilomu bilmiorum.
Dün kendime ciciler aldım. Hep de inanılmaz uygun. Ayakkabı da alacaktm. Indirim yapmadı sinirlendim almadm.
Ay dua edin cok kilo almamış olim.
Öpüldünüz
Seviyorum sizi♡♡♡

Papatyam bu akşam yapabilirim inş.Haklısın benimkide 35 dk yoruyor vlalla inş bende zamanla senin gibi alışırım.
Özgem haklısın biliyorum ama hep beynimle konuşuyorum.Akşam yapmadın noldu bu akşam evladına eşine yemeg
in yok her yer her yerde film izlemdin kendin için bişi yapmadın eee yine aynı satte uyudun vs konuşuyorum kendimle.Bu akşam vijdan yapmazsam 1 saat uyumayı(düşünmekten dalabilirsem)düşünüyorum.Yok ya plansız yaşamyı düşünüyorum.Eve gidince öyle yaıocam mutfaktan bu saatte çıkıcam tel bir dolu uyarı alarmlarım ve endime ayırmadıgım 0 zamanOglum uyudugunda gece kalkar uykusuz kalırsam diye korkmadan eşimle vakti geçirmekyada film izlemek bi kahve içmek ve kendim için saate bakmadan uykusuz kalıp sabah söylenmeden uyanmak.Ayyyyyyy tamma sustum yarına geçer bu buhran benden
Hikom çok geçmiş olsun ateş korkutur benide.Neyse iyiymiş minik paşaCiciler alınmış oh iyi günlerde giy canım

Iyi akşsmlar
Menüm
Sbh peynirli domatesli tam buğday ekmk tost yeşil çay bir incir 5 zeytşn

Ara iki dilim portakal yarım elma

Öğle bir kaşık lor bir haş yumurta yeşillik ve bır dlm ekmek bir kk köy peyniri 3dilim havuç

Ara bir gün kurusu

Akşam bir kase yoğurt bir çatal mantar.
Sinirim bozuldu eşime. Yemek yiyemedim.
Iyi akşamlar kızlar kendinize iyi bakın. Duba gıbıyım bu ara

Ebrucum aynen canim birak akisina gore yasa esinle vakit gecir biz mukemmelliyetci insanlariz herseyimiz tam olucak saatinde olucak aksaklik olmucak ama sonuc kendi kendini yiyen uzen bir insan sonucta dunyaya bi kere geliyoruz bu yaslarimiz geri gelmicek canim
hkmetcim oglusuna gecmis olsun ben de kizimin cantasina zencefil koydum ogretmni balla vermis cok korkuyorum hasta oluck diye dun gece oksuruyodu ilerlemez ins
hadekcim menunu begendim esind kizip yiyebilirdin de yememn iyi olmus bosver sabaha eksi cikarsin keyfin yerine gelir
eslere takilmayalim valla yoksa omrumuz curuyup gidecek boyle benimki de bi laf soyluyo butun modumu dusurup ise gidiyo

Kotu menum
09.30
2 pogaca ( esime yaptim istemisti )
Az lor
2 zeytin
2 banim recel cay
1 etipuf
14.00
nescafe
3 yulafli 3 bitter
18.00
1 pogaca
2 kasik menemn
1 halley
sacma sapn oldu farkindayim halleyide 10lu almis babam seline getirmis nefsime hakim olamadim

Ebrucum ya dur bakayım be oluyor böyle....
Özgenin yazdığı gibi sürekli zamanla yarış halindesin.
Nereye yetişeceksin.
Affına sığınarak sende ki gördüğüm hataları söylemek istiyorum.
Çamaşır olayın çok fazla oluuor. Sonuçta evde 3 kişisin. Mutlaka hergün çamaşıtla ilgili birşeyin oluyor. Buna bi Düzen getirmelisin.

Benim eskiden yani oğlum bebekken evde yardımcın yoktu ve üstelik oğlumun bakıcısı yemek yapmıyordu. Kadının öğlen yiyeceği yemeği ben yapıyordum. Pazar günleri 4-5 tencere yemek yapardım. Ama aynı anda. Çorba, bi et yemeği, bakliyat ( sadece haşlıyordum, hafta içi yağını koyuyordum), dolma vb yemek. Yanlarında makarna falan yaparak beni perşembeye kadar idare ediyordu. Cuma da Allah Kerim.
Atıyorum biber Dolması yapıyorsun. Fazla alıp yatışını buzluğa atabilirsin.
Bi koca tencere nohut haşlayıp buzluğa atabilirsin.
Köfte yaparsın atarsın.

Diyelim ki bunların hiçbiri olmadı.
Lütfen bu kqdar takılma.
Olduğu kadar ya....

Bugün
Sabah : 2 dl çavdar arası peynirli yağsız tost
Ögle : 1 kase pırasa,4 yk yogurt ,2 z.yaorak sarma( diyet sarma ıyyyy),Akdeniz salata
Ar: yarım armut, 2 lokma arkadaşın açmasından
Akşam : 4 lü activia

Spor : slim in 6 (3. Yapışım bu hafta)
Sandalyeleri sildim yemekleri yaptım , banyo wc yıkadım oğlanla oynadık .9 da kalkıyor artık 22:30kolayca uyudu:)) sporumu yaptım duş ve yataktayım.iyü geceler

İyi geceler kizlar
Tesekkur ederim hepunuze bu gun cok daha iyiyiz
Kv ler aksam gecmis olsuna geldiler mac bitene kadar kalkmadilar basima agrilar gitti bagrismalardan tv den
Gelirken pasta almislar tadina bile bakmadim yarin yerim artik tartida guzel seyler goreyim de
Hikmet oglusa gecmis olasun ins cabucak atlatir cok zor valla hem cocuga hem anne babaya
Ebrum isler yapilmis oglusla oynanmis

Gozlerim patliycak gibi kizlar hepinize saglikli hayirli geceler..

Günaydın kızlar. . Iki posta cm yıkadım astım hava kapalı inşallah kurur.
Oglan gece güzel uyudu ama uyandı öksürüyor zencefil bal verdim. Ayak tabanına viks sürdüm. Burnu akıyor. Öksürüğü Azaldı gibi ama bakalım. Ateş gitti cok şükür ama cok huysuz.

Özgem geçmiş olsn ..

Tartıldım 74.0

Geçen hafta 74.4 Düm.

Ne güzel hafta içi 73 ü görmüştüm. Iki gün evde olmamak mahfetti beni

merhaba kızlar

Dün kızlarım daha iyiydi, ama ufaklığın sesi kısık ve çok öksürüyor, ağzı dolu bir şeyler söylüyor ama anlayan yok tabi, bu arada 2 gündür yiyorum tabi bu tartıya artı olarak yansıdı, doğum gününe kadar 60 olacam diyordum ama malesef hedefime ulaşamadım dün doğum günümdü, 61.7 idim , önceki gün yemek yapmamıştım çocuk çok hasta olunca evde börek falan vardı dayandım tabi böreğe, dünde malumunuz yemek yaş pasta derken bayağı yedimm, eşim yemeğe çıkalım dedi, çocuklar hasta yemek var evde yiyelim dedim, akşam gelirken, pasta alıp gelmiş yanına da küçük bir şişe şarap, gündüzden de çiçek yollamıştı

gelelim kiloya

Başlangıç: 76,8
geçen hafta: 61.8
bu hafta: 62.1
gelen: 300
toplam giden: 14.7
hedef: 57 ( yeni hedef, gerçi 60 daha ulaşamadım amam bir rehavet çöktü üstüme)

kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederimm

lajoba geçmiş olsun sanad a kuzuna da
wisdom01 canım sizede geçmiş olsun umarım oğlun daha iyidir
ebruli1820 canım osge1989 ve M maviduvar1 haklı canım

günaydın kızlar
kilo bildirimi yapmaya utanıyorum ben.
dün akşam yemekte karnıyarık ve pilav vardı.
dün ani bi şekilde annem babam geldi.
annem börek yapmış
sonuç bu sabah tartıdan bana dil çıkarıyordu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…