Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Areser yok canim kv birlikte yasamiuoruz eskiden evlerimiz yakindi biz tasindik kv haata olunca bize gelir kalir 1 2 hafta o nedenle bizdeydi
kv 100 kiside soykese anlamaz dedigim dedik biridir dr sormus bugun bulasicimi diye o da hyr demis sok oldum duyunca sansa bkrmisiniz hakliykn haksiz oldum bizim cocukdr niye maske taksin dedi ozmn ayrica int okudum bulasir ama grip kdr cabuk degil yaziyodu

Merhaba kızlar
Hikmet'im çok güzel olmuş ponponlar canım.
Özgecim valla senin bu kv çok Nazlı ya. Ne o öyle. Ama sen de çok anlayışlısın. Tebrik ediyorum seni.
Ben de yarın evime dönüyorum.
Bu aralar bazı şeyleri saldım.
Öncelikle işimde biraz tembellik etmeye başladım. Biliyorsunuz o son unvanı almama çok az kaldı ve ben yıllardır onun için çalışıyorum. Tüm şartlar tamam. Günümün dolmasını bekliyorum. Yıllardır deli gibi çalışmaktan yorgun düşmüşüm sanırım. Bi boşvermişlik var. Ama bu da beni mutsuz ediyor. Psikolog diyor ki başka nasıl vakit geçirilir bilmiyorsun çünkü. Evet bilmiyorum.
PaArtesiden itibaren bi proje üZerinde çalışmaya başlayacağım. Çalışmayınca ben mutsuz oluyorum.
Diyet falan yok bende yiyorum da yiyorum
PaArtesi diyet spor başlıyorum inşallah.

Kızlar Günaydın güzel bir uyku çektim. Paşamda gec uyanmadı. Iyileşti ama ilk defa bu kadar gribi uzun sürdü.
Ponpon lara Oglan pek aşık da olmadı ama sevdi.
Bende biraz önce tartıldım. Bundan bi hafta önce 75 lere dayanmışken sabah
Gördüm.
en son ocak ayıydı sanırım bu sayıyı gördüğümde. Ee mutlu oldum hani. Gece ebru Şallı yapamadım. Inanılmaz uykum vardı. Halı sildim diye cok yormuşum kendimi.
Şimdi bir kahve yapıp size yazıcam.
♡♡♡

Areses menün güzel begendim.

Özgem kv alınganlık yapmış ama yaptığı cok yanlış. Hasta olsa da olmasa da kendi bardagından su içirmemesi gerek. Ben bile kendi bardagımdan su içirmem ya da başka birşey. Olur ya bi hastalık falan kapar.
Doktor da ne demiş öyle allahım şans işte sıkma canını. Ne güzel eşinle de tartışmıyorsanız hiç takma kafana. Yaşlı lık de geç. Sen arada ara sor nasıl oldun anne diye. O soguk konuşsa da sen yine de iyi konuş.
Vermen gereken kilo çokmuş. Özgem ben bekarken cok kiloluydum. Şimdi kendimi iyi hissediyorum. Kızlardan fırsat buldukça leslie Yap Cok faydası var gerçekten.
Şimdilik kilo verme hedefini kısa tut. 64 den 60 a inicem de. Kilo verme oranı az olursa hedefe ulaşma hızlı olur bak gör.

Papatyam gezmelerde misin sen bakim. Face de foto varmı? Bakiiim. .
Psikolog a gitmene imreniyorum. Benimde cok ihtiyacım var ama bu aralar coook İmkansız. Kilo konusunda da sende benim gibisin. Yemeyince veriyorsun . Yarın başla bi sabaha pozitif uyan. Hani sabah kalkıp spor yapıyordun ya. O yazını görmek istiyorum. Bi anda tansiyon um mu düştü ne?? Bi halsizlik cöktü sanırım acıktım
Ayna da kendime bakınca mutlu oluyorum iki gündür bu ebru Şallı bünyeme iyi geldi. Bırakmak yoook. Napıyoruz Olumlamanın dibini yaşıyoruz. Seni böyle olumsuz görmek istemiyorum

işinde de kısa sürede hedefine ulaşacaksın. Eminimmmmmm. .

Ebruş pollanyan geldiii .. gece naptın yazmamışsın. Nasılsın

Günaydın
Deniz anası gibi şişiyorum ben...
Kadınlar günümüz kutlu olsun kızlar
Hikmet'im valla Süpersin ya... Maşallah sana
Bu aralar sabah spor yapma işini bıraktım nedense.
Işimeeki boşvermişlik beni mutsuz ediyor ve hedefimi şaşırmış zemberek gibi nereye gideceğimi şaşıyoruorum. Yarından iyibaten eski düzenli hayatıma geri dönüyorum inşallah.
Facede foto koymadım. Bu aralar pek koymuyorum. Bazen saçma geliyor. Insanlara ben buradayım diye ilan etmek. Bazen de seviyorum.
Psikoloğum çok iui ve tedaviden çok parayla kendime dertleşecek bi arkadaş bulmuşum gibi hissediyorum. En azından anlattıklarımı psikolojik olarak değerlendiriyor, beni yargılamıyor ya da koskoca kadın neleri dert ediyor demiyor. Veya ben ona mutsuz olduğum birşeyleri anlatınca sevinmiyor ve ay birine anlatır mı sıkıntısı yaşamıyorum.

kızlar günaydın. eğer isterseniz ben de aranıza katılmak isterim. 27 yaşındayım. iki kızım var. biri 4 yaşında diğeri 3 aylık.175 boyundayım 88le doğuma gittim şu an 70 im. hedefim 58 bakalım olursa artık

İYİ PAZARLAR KIZLAR.
büşra 88 hoşgeldin,boyuna maşallah[keşşke benim olsa:)) ]çok şanslısın.
ebru aklım sende canım,yarın güzel şeyler yazana kadar da hep sende olacak.
papatya işkolik olmuşsun canım sen,ama ailesini ihmal eden,sosyalleşmeyi bile unutan türünden değilsin.herkes mesleğini senin gibi özverili yapsa bu ülkede sorun kalmazdı aslında.
kilo konularına gelirsek 65.2 ile döndüm kürkçü dükkanına.
anlatmıştım çok stresli günler geçirdim,acımı yemekten çıkarttım diye.
yanlış ama yapıyorum ben böyle arada.
hedef 62 li herhangi bir rakam.
bu hafta sonu da bol yemeli geçti,ama cumaya kadar en az 1 kilo verilecek inşallah.

banusultan malesef ben bir işkoliğim. Ama asla eve haftasonu ve akşam iş getirmedim bugüne dek.
Fakat hafta içi okuldan çıkınca bi düşünürüm bugün ne yaptım diye. Ve günüm boş geçti ise bu beni çok mutsuz ediyor ve akşam eve de yansıtıyorum bu mutsuzluğu.
Biz de çoğu kişi akşama kadar Face de oyun oynuyorlar. Toplanıp çay kahve muhabbeti yapıyorlar. Ben hep çalıştım.
Son birkaç haftadır bi rehavet çöktü üErime. Son unvana da az kalınca boşverdşm ama bu a beni mutlu etmiyo. Akşama kadar kapı kapı dolaşıp çay kahve içmek bana göre değil. Bu durum hayatımın diğer parçalarını da etkiledi.
Neyse Yarından tezi yok eskisi kadar yoğun olmasa da en azından beni mutlu edecek kadar çalışmalıyım.

Merhaba arkadaşlar
Dünya emekçi kadınlar gününüz kutlu olsun, sendikanın kahvaltısı vardı oraya gidip geldik, dünde alışveriş için şehir merkezine gittik ama istediğim gibi birşey bulamadım, kaybımın düğünü var bir ay sonra ben öyle çok abidede sevmiyorum şöyle şık bir Şeyler baktım bulamadım bir daha gideriz bir iki hafta sonra, arada neye bakıyorum ama cesaret edip alamıyorum

Ebru sanırım bu gün oğlunun doğum günü doğum günü kutlu olsun
Papatya canım ne güzel seviyorsun çalışmayı
Ösge kaynanan gitmiş, düzenine dönersin, benim kaynanamda Nazlı seninki gibi, insanı bezdiriyor bazen bu durum ama takmamaya çalış
Hikmet kilo çok iyi etkinliklerde öyle, süzgeçte makarna geçirebilirsin Çubuk makarna, yada kürdan, oyun hamuru ala oynasın

Merhaba kizlar
Tartildim bugun 60.4 um daha cuma gunu 61.8 dim ne ara verdim bu kadar anlamadim ama mutlu oldum karnim duz ama yumusak yumusak, plates yapsam hemen fayda eder biliyorum da boynumda duzlesme var feci agriyor plates yaparken normaldede agrir gerci... dr a gidip boynuma sirtima belime baktirmam lazim hm de spor yapip yapamayacagimi..
Oglumla esim kv lerin bahcesine gitti bende evi topla supur sil utu yaptim, dus aldim hazirlandim aksam yemege davetliyiz birazdan cikacagim. Sabah sabah esimle kavga ettik aglayarak basladim gune.. gordugumde ozur dile diycem o da dileyecek hersey gecip gidecek o yuzden takmiyorum kafama..

Hawar netten almaya bende cesaret edemiyorum ama seytanin bacagini kirmak gerek bazen cok sik guzel seyler var magazalarda bulamiyorum bende..
Hikmetcim oglusa ne guzel etkinlikler hazirlamissin, pet siseye nohut fasulye aktarabilir parmaklari calisir mandal takip cikarma, kopuk tabaklara kurdan batirma, kalem kagit ver karalasin, evde oyun hamuru yapip oynayabilirsiniz hatta oobleck diye bisry vardi onu deneyebilirsiniz
Ebrus oglusun dogum gunu kutlu olsun Allah onu size sizi ona bagislasin
Papatya kendini aileni evini ihmal etmedikten sonra calismak iyidir canim sende eski duzenine donersin ins
Osge kv alinganlik etmis ama benimkide oyledir fazla takmiycaksin boyle zamanlarda kendi bildigini okuyacaksin

Menüm
09:30
ŞEKERSİ Türk Kahvesi

11:30

16:00 eşimle hafif bir kahvaltı yaptım. 2 dlm Caviar etmesiyle

19:00 1 kase Yogurt corbası

şimdi

17:00 gibi ebru 3k 55 dk yaptım

Ve oturma odası cam sil perde yıka dipbucak temizle
salon mutfak cam perde dipbucak
yatak odası sadece perde yıkadm astım

18:00 Kıyafetli tartıldım 71.7 yi gördüm

Musmutluyummmmm

Hawar elif dediklerini zi de yapıorum. Oyun hamuru var ama cok cabuk sıkılıyor. Bende farklı farklı şeyler denemeye başladm. Kürdanı denemedim yarın yaparım.

Hawarım inş güzel bi kıyafet bulursun. Kaynının düğünü yine de abiye seçimin daha iyi olur derim ben. Kızceler in nasıllar

Elizim ne güzel gitmiş kilolar daha bi hafta önce 75 üstü nü görüyordm. Spor dikkat etme ve iki günlük Detox 71 e geri döndürdü beni. Yarına 70 için bu gece leslie 3 mil yaparım inş. Halim kalırsa cünkü cok erken kalkıor Oglan. Uyudugumla uyandıgım bir oluyor. Eşinle de arayı düzeltmişsindir inş. Arada olur prüzler.
Yakın zamanda git doktora.

Kızlar Yine size yazmadım yapamadım zaten çokta özledim sizi.Çok yorucu iki gündü.Dün gece 3 te bitti işlerim.Sabah ta 9:30 kalktım.Çok yorgunum her yerim agrıyo 3. agrı kesiciyi içtim.Ama oglumu uyuturken ettigi teşşekür ve bugünkü mutlulugu herşeye deger.Sabah 54. 6 ile uyandım.Cuma 55.5 tim.900 gr yorgunluk koşturma ve akşam bişiler yiyemektendi sanırım.53 hedefti ama 54 ile girdim oglumun d gününe.İyiki arkadaşlarıyla yaptım çok eglendi dagıttılar oynadılar.Bende en yakın dostlarımla oldugum için çok mutlu oldum sohbet çocuklar oynarken keyif yiyi geldi yabancı yoktu.En son arkadaşım eşini bekledigi için 11 de gitti.Hemen oglumu uyutup 3 bm 2 çm yıkadım hediyeleri yerleştir duş ve siz :))Aksilik o ya iki kere muslulugun altı aktı halım ıslandı .Herkes gelirken ben musluk alltındaki plastikleri yıkadım pat bi daha aktı.Su dökemedim tuvalete dök yıka mahfooldum.Ama bitti çok şükür Rabbim saglık sıhat versin yeterki yarın iş yatayım size geçmişe bakaırm yarın.Hepinizi çok seviyorum.

Günaydın kızlar
Bugün güne bomba gibi başladım. Bir kaç haftadır hayatımda bazı hatalar yapıyordum. Onları buldum. Ve artık daha dikkatli olacağım. Zamanımı daha verimli kullanacağım. Kahvaltıyı haIrladım. Oğlumu uyandıracağım birazdan. Onu gönderince de spor yapacağım bugün.
Ebrucum oğlunun doğum günü kutlu olsun canım. Pastası süper olmuş. Çok beğendim. Eşin ve sen de harika görünüyorsunuz.
Herkse güZel günler dilerim.

Günaydın kızlaaar.. ve ben güne pozitif uyandım. Sıpam dan önce kalkıp etrafı toparladım. Tam kahve yaptım Oglan kalktı. Neyse kahvemi içerken size yazim dedim.
Papatyam enerjin buraya kadar geldi. Cok sevindim. .

Ebruş resimlere Oğluşun a sana bayıldım
Eşinle de cok uyumlu görünüyordunuz.
Konseptinize de hayran kaldım. Herşey harikaydı. Tebrikler. . Ve eksi çıkman cok hoş. Bende kendimi eksi hissediorm. Daha tartılmadım bakalım.

Oğluşum kitabı yırtarsa annesi de kitabı kart lara dönüştürür.
Kahvaltı yaptıktan sonra oynamaya başlarız.
Istanbul dan ablam da bunu almış. Kelime kartları gelene kadar benim yaptıklarımla idare edicez sıpazadem♡♡♡♡

HAYAT SEVİNCE GÜZEL..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…