- 23 Haziran 2013
- 5.202
- 3.825
- 448
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #8.001
İnsallah canim gecer kisa surede daha iyiyim simdi.hikmet canim benim gobegm cikti oturunca ikiye katlaniyor niye boyle oldu anlamdm.bu arada oglumu bugun emzirirken cok agladi memeyi emiyor agliyor esime deim kos mama al gel sutum yetmedi 90 cc mama icti uyudu esim cok kizdi tartistik oglunu dusunsen boyle yapmazsin bak azaldi sutun dedi kendimi cok suclu hissediuorum ben kotu bi annemiyimmm
Papatya 15+2 günlük yani 16. hafta oluoyr benimle aynı ay doğum yapacakların çoğu öğrendi cinsiyeti ama bizde dr bakmadı bile, aslında benim dr bayramdan beri yok bende bu dr gittim, bakalım haftaya kendi dr gelirse ona giderim tekrar, ben ilk öğrendiğimde erkek olarak hissetmiştim, ama şimdi hiç bişey hissetmiyorum, tabi kızım olduğu için erkek olmasını isterim ama sağlıklı olsunda ne olursa olsunn
Hkmt canım ben daha hissetmiyorum tekmeleri , ben kızımdada 20 küsürüncü haftada hi,ssetmiştim şimdide hissetmiyorumm, bide kilo olkunca geç hissedilirmiş zaten
Şükran ablan ne güzelmiş, yaptuığı şeylerde çok güzel ben hiç beceremem öyle şeyleri el becerisi sıfır bende
Sütünun azalmamasi icinn su ic. Sukraninn dedgi gibi yesillik,sogan,bulgur tuket. Erkekler bilmez sütü arttiran seyleri. Hic uuzulmee lutfeen, benim oglanda 4.ayinda doktora gttigimzide kilosunu az alms die mama verdi. Gunde 2defa ver, surekli emZir. Emzirdikce sut artar biliyosun. Aglamayi da bnm oglan da yapiorduu. Ayakta emzirmeyi dene. Bn oyle aglayinca ayakta emzirmeye baslamistm.. sıkma canini,,tmmm.. esini de kafana takma. Sen asla kotu bi anne degilsin. Aşkim bana bugunlrde hytm allah sna sabir vrsin dio. Erkekler yani babalar gec anliolar halimizi..
Özgecim sen üstüne düşeni yaptın canım. Gerisi kv ye kalmış artık. İnş en kısa zamanda sana hakettiğin gibi davranıp kıymetini bilir. Aldırma sen bikaç gün idare et. Eşin de anladı biliyosun son olayda ailesinin nasıl olduklarını. O da eskisi kadar ezdirmez artık annesine ve ablasına.
Kübracım iki foto arasında gözle görülür bi fark var gerçekten. Bayağı zayıflamışsın. İnş en kısa zamanda istediğin kiloya ulaşırsın.
Sercancım sütünü etkileyecek kadar da az yeme sen de. Düşünsene ben bi de tek göğüsle emziriyorum. Sol göğsümden hiç süt gelmiyor. Eşim de hem bana senin yüzünden gelmiyo süt, boşuna emziriyosun diyo hem de 50-55 kilo olmamı bekliyo benden. Takma kafanı, süt gelebilseydi iyi olurdu tabii ama mamayla beslenenler de büyüyo sağlıklı bi şekilde. Ama sütünün gelmesi için biraz daha çaba göster. Rezene çayı önerdi dr bana. Sütü artırıyomuş. Hurma, bulgur, kuru soğan, süt, yeşillikler filan bol bol tüket, çok su iç. 2-5, 3 lt. inş tekrar gelir canım.
Hkmetcim ablanın face ine ben de baktım. Çok güzel şeyler yapmış. Çok özendim valla. Ben de mutfakla çok ilgiliyimdir. Ama kilo verebilmek için uzak duruyorum. Yoksa öğrendiğim şeyleri denemeye devam edersem yeniden kilolar geri gelicek.Hawarciiim o benim ablam. Daha ne marifetler var bir bilsen.. asci egitmeni kendisi. Planet mtfak tv de yemek prog sunacak yakinda
Bu arada benim doktor, oglana7ay kiz dedibelli olmuor cinsiyeti erkenden
Canım ek gıdaya geçmende bi mahsur yok. Yoğurt, rendelenmiş bi elmanın suyu ve hafif, tanesiz çorbalarla başla. Oğluma 4 aylıkken başladık ek gıdaya. hiçbir sorun olmadı. Karnı doyduğu için de uykusu da arttı o zaman. Canını da sıkma lütfen. Erkekler birden parlayıp çabuk sönerler. Yaptıklarına da pişman olurlar. Bi anlık kızgınlıkla söylemiştir işte söylediklerini.Uzuldukce dahada cok gidiyor sutum.canim gunluk uc litre su icerim ben.oglum kasimin 17.sinde bes ayini dolduruor ek gidaya geceyim mi yavas yavas ilk ne vereyim canimi cok skti sanki benim oglum degil herkesten fazla dusunurm ben onu biraz once gelmis ozur diliyor kalbimi kirdiktan sonra zamani geri alamiyoruz malesef kirildigim uzuldugumle kaliyorummm
Uzuldukce dahada cok gidiyor sutum.canim gunluk uc litre su icerim ben.oglum kasimin 17.sinde bes ayini dolduruor ek gidaya geceyim mi yavas yavas ilk ne vereyim canimi cok skti sanki benim oglum degil herkesten fazla dusunurm ben onu biraz once gelmis ozur diliyor kalbimi kirdiktan sonra zamani geri alamiyoruz malesef kirildigim uzuldugumle kaliyorummm
Kizceler eşimin arkadaşı eşi yemeğe davet ettim.dışardan bisiler söyleyip yedik az nce gittiler.oğlum bugün uyumamis ama misafirleri bırakıp unutamayacağıma göre gittiler şimdi uyuttum.aksi gibi sularda yokmuş.daha bi akşam oturup keyif yada dinlenme erken yatma yapamadım sabahları uyukluyom resmen.geçmişi okudum telden zor olur pcden yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?