- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #7.981
Eki Görüntüle 843670 Eki Görüntüle 843669
Kizlar albume yukleyemedim telden giriyorum forma o yuzden yuzumu kapattim
Dün
07:50 :1 simit çay
Ara:
Nescafe
Çay
1mini ev poça
12:30 :
1 kepçe çorba
1serviskaşıgı makarna,yoğurt
3ciger
2 şekerpare
Ara:çay nescafe
19:30 :1 kepçe y.mercimrk
10 labada sarması
2kaşık yoğurt
Turşu
İnsallah cabucak atlatirsin. Beyin cerrahina da en kisa zamanda git .. iyi bak kendine
Btlkubra ilk fotoyla arasinda baya fark var canim 2. Fotoda cok sik ve zarif duruyosun tek gozume batan ust bacaklar oldu yanilmiyosam biraz incelmesi gerek benim de suan ust bacak ve basenlerim var gobegin bahanesi var zaten
Sonuc olarak fark baya belli devamini dilerim
Kizceler bu arada kv gozunde birsey batmis sabah hastaneye goturdu esim gozbebegi yirtilmis bandajlamislar bize getirdi esim cumaya kadar bizde kalicak hicbirsey olmamis gibi davrandim elini optum hosgeldin dedim esimle ne konustular bilmiyorum ama ben insanligimi yaparim gerisi muhim degil
Özgecim sen üstüne düşeni yaptın canım. Gerisi kv ye kalmış artık. İnş en kısa zamanda sana hakettiğin gibi davranıp kıymetini bilir. Aldırma sen bikaç gün idare et. Eşin de anladı biliyosun son olayda ailesinin nasıl olduklarını. O da eskisi kadar ezdirmez artık annesine ve ablasına.Btlkubra ilk fotoyla arasinda baya fark var canim 2. Fotoda cok sik ve zarif duruyosun tek gozume batan ust bacaklar oldu yanilmiyosam biraz incelmesi gerek benim de suan ust bacak ve basenlerim var gobegin bahanesi var zaten
Sonuc olarak fark baya belli devamini dilerim
Kizceler bu arada kv gozunde birsey batmis sabah hastaneye goturdu esim gozbebegi yirtilmis bandajlamislar bize getirdi esim cumaya kadar bizde kalicak hicbirsey olmamis gibi davrandim elini optum hosgeldin dedim esimle ne konustular bilmiyorum ama ben insanligimi yaparim gerisi muhim degil
Kübracım iki foto arasında gözle görülür bi fark var gerçekten. Bayağı zayıflamışsın. İnş en kısa zamanda istediğin kiloya ulaşırsın.Eki Görüntüle 843670 Eki Görüntüle 843669
Kizlar albume yukleyemedim telden giriyorum forma o yuzden yuzumu kapattim
Sercancım sütünü etkileyecek kadar da az yeme sen de. Düşünsene ben bi de tek göğüsle emziriyorum. Sol göğsümden hiç süt gelmiyor. Eşim de hem bana senin yüzünden gelmiyo süt, boşuna emziriyosun diyo hem de 50-55 kilo olmamı bekliyo benden. Takma kafanı, süt gelebilseydi iyi olurdu tabii ama mamayla beslenenler de büyüyo sağlıklı bi şekilde. Ama sütünün gelmesi için biraz daha çaba göster. Rezene çayı önerdi dr bana. Sütü artırıyomuş. Hurma, bulgur, kuru soğan, süt, yeşillikler filan bol bol tüket, çok su iç. 2-5, 3 lt. inş tekrar gelir canım.İnsallah canim gecer kisa surede daha iyiyim simdi.hikmet canim benim gobegm cikti oturunca ikiye katlaniyor niye boyle oldu anlamdm.bu arada oglumu bugun emzirirken cok agladi memeyi emiyor agliyor esime deim kos mama al gel sutum yetmedi 90 cc mama icti uyudu esim cok kizdi tartistik oglunu dusunsen boyle yapmazsin bak azaldi sutun dedi kendimi cok suclu hissediuorum ben kotu bi annemiyimmm
Hkmtm hergün tatlı veya meyve çıkıyormuş .Artık şansıma mı şansızlığıma mı diyim hep tatlı:)Bende hiç sevmem zaten:)
merhaba kızlarr
dr gittim bu gün herşey normal dedi, ama cinsiyeti söylemedi doğru düzgün bakmadı bile cinsiyet içinm şimdi yanıla bilirim dedi, iyi olmasına sevindim ama bayağı heyecanlanmıştım
Papatya ben dün baktım ama yazamadım bu gün yazayımm, bence fark var canım sen belki fark edememiş olabilirsin ama bırakma sporu kesinlikle fark etmiş, ölçülerini alırsan farkı sayısal olarakta görebilirsinn
Ösge canım iyilik yap denize at demişler onlar büyükler boşver ama tabi kendinide çok ezdirme
Btkübra canım bariz fark var göbek ditmiş bir kere, öbayağı kilo vermişsin sanırımm
Fenodo canım sanada çok geçmiş olsun, dr büyük ihtimal boyun için egzersiz vermiştir onları yap lütfen çok iyi geliyorr
Elff nerelerdesinn
başka yazacaklarımda vardı ama unuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?