- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #7.961
merhaba kızlar:
ben isimli bir albüm yaptım. ağustos eylül ve ekim olmak üzere resimlerim var. sporun bana pek fayda etmediğini gördüm. canım acayip sıkıldı. ben resimler arasında bir fark göremedim. bir de siz bakın. bu arada elbiseli fotoda yan kısımlardaki yani simitlerin altındaki çöküntü elbisenin kesiminden ileri geliyor. netten almıştım. dar geldiği için dışarıya giyemediğim bir elbise.
fotolar b,iraz karışık olmuş. dosyaya eklerken tarih sırasına göre eklemiştim ama albümde tam tersi görünüyor. yorumlarınızı dört gözle bekliyorum.
Ya Papatyacım fark olmaz olur mu. Bayağı sıkılaşmışsın işte. Sen kendin farketmiyosun herhalde. Önceki fotonla arasında bayağı fark var. Spor her zaman işe yarar; diyetle başabaş gittiği zaman. Sakın hevesin kırılmasın ve bırakma. Fıstık gibi olmuşsun canım.merhaba kızlar:
ben isimli bir albüm yaptım. ağustos eylül ve ekim olmak üzere resimlerim var. sporun bana pek fayda etmediğini gördüm. canım acayip sıkıldı. ben resimler arasında bir fark göremedim. bir de siz bakın. bu arada elbiseli fotoda yan kısımlardaki yani simitlerin altındaki çöküntü elbisenin kesiminden ileri geliyor. netten almıştım. dar geldiği için dışarıya giyemediğim bir elbise.
fotolar b,iraz karışık olmuş. dosyaya eklerken tarih sırasına göre eklemiştim ama albümde tam tersi görünüyor. yorumlarınızı dört gözle bekliyorum.
şükrancım spor salonu için evden çıkmak zor geliyordu.. brde biraz hevessim gitti.. evde daha iyi spor yapıyorum kafaya taktığım zamanlarda...ben hafta sonu çok kaçırdım.. o yüzden bu hafta artıda bile çıkabilirim.. bende seni iyi temsil edemeyebilirim canım cuma sabahı..
Sercancım geçmiş olsun canım. Noldu sana böyle? Allah Allah nasıl bişey ki. Belki de baş dönmelerin onun belirtisiydi. Neyse beyin cerrahına bi gidin bakalım ne olduğu kesin belli olur. İnş önemli bişey değildir. Hayattan zevk alamama bende de var canım. Çocuklar yüzünden bence. Kendimize vakit ayıramaz olduk, uyku uyuyamaz olduk. Nasıl keyifli olalım ki. Ama yine de şartları zorla. Bebeğin uyuduğu zaman kendin için bişeyler yap. Ne biliyim örgü ör, bilmiyorsan öğren. Kitap oku, netten öğrenip farklı yemekler dene. Hareketli müzikler dinle iş yaparken filan. Çok iyi geliyo inan ki
Canim kaslar sikisiyor beyine yeterli kan pompalanmadigi icin donme uyusukluk oluyor en kisa surede gecer insallah boynumda agrimaya basladi burayada giremiyorum tablete egilmemem lazim basim egik durmayacak arada giriyorum iste cok sagol canim insallah gecer hic iyi degilim cunku
Kizceler nasilsiniz dun gorumcemin ev mevludu vardi ondaydim butun gun kosturdum gece de cookk uykum olmama ragmen sinirden uyuyamadim hayatimda ilk defa birseyi kendime bu kadar dert edip uykusuz kaldim.
Allah'a sukur esimle bi sorunum yok ama ailesi dun beni cok uzdu ve ben hic ama hic cvp vermedim o da biliyor benim sucum yok o yuzden iliskimize yansitmiyoruz.
Bu arada sehracim uzulme canim sen nerden bilcen benim canimin cekcegini tabi ki menu paylasiyosun yazicaksiniz zaten canim cekmesin diye okumuycam artik bi sure bu arada sansima da dun gorumcemde yaprak sarma varmis yedim icin rahat etsin canim benim
Hkmetcm ( ogluna da)fenodo cok gecmis olsun kizlar havalar okadar tuhaf ki sabah yaz aksam kis ben hala kisa kolluyla geziyorum evde hkmetcm sen de git kafan dagilir oglunda temiz hava alir evde oturunca daha cabuk iyilesmiyorlar.
Sukrancm sen nasilsin canim hersey yolunda mi?
Papatyacm bana 3 ogunde 6 ogunde kendi icinde mantikli geliyor ama ben 6 ogun az az yiyip cok guzel zayiflamistim sonucta ara ogun dedigin 6 badem mesela oturup 2 porsyon meyve yemiyoruz arada ya da 1 paket biskuvi o sekilde olursa 6 ogun daha mantikli geliyor ama iyi bi kahvalti yaparsakta haftasonu mesela ara yapmadan ogleye gecmemiz gerek
Bu arada ev ve senin fotonu bekliyoruz merakla
Nelson canim sen de ugramamissin bayadir?
Ebrucm sen nasilsin haftasonunu nasil degerlendirdin bakalim ?
Hawarcm ben de pirinc pilavi ve kavurma gormek istemiyorum bu aralar dun ve bugun sanki biraz daha iyiyim suan yarim hissediyorum kendimi tam gecse bulantilarim nasil mutlu olucam
Doktor onu mu soyledii ,, kiyamam yaaa,, eee bebeginin islerni nasil yapiorsun,, dhaa kucucuukkk.. inss cabucak gcer. İlac tedavisi mi werdi..
Mevcan Allah yardımcın olsun. Aslında bu tür olaylar insanı başka düşüncelere sürüklüyor. 2 oda da olsa evimizin be kadar kıymetli olduğunu anlıyoruz. Ben bir ameliyat geçirmiştim 3-5 gün hastanede kaldım o gün bütündür hiç evde sıkıldım falan demem. Konuyu nerelere getirdim. Kuzucuk iyileşsin de Allah'ın izniyle evine eşine kavuşursun inşallah. Bu hafta izin mi aldın işten. Nasıl yapacaksın.
Fenodo çok geçmiş olsun. İnlallah kötü birşey çıkmaz. Denge organına baktırdın mı
Evet canim duzlesme baslamis ama tam anlayabilmek icin beyin cerrahina gitmen lazim dedi cok kotu birsey basim uyusuk surekli mecburen canim yansada ogluma bakiyorum iste canim rabbim tez sifa verir insallah butun hastalara opuyorm hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?