Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

tatlım vucudun bayağı şekillenmiş apacık ortada bence spora devam etmelisin...doğru yoldasın papatyammmm

iyi aksamlar..
adanaya ewime dönüyoruz. ozledim bileee...
menûm.

saat11de kahvalti
2bardak sekersiz cay
4yesil 4siyah zeytin
4catal peynir
4ince dilim sucukk
1,5dilim kepek ekmegiii

ara: sekersiz nescafe

ogle yok

ara: sekersiz nescafe

aksam:
makarna yediler, ben yemedimm.

esimle marketten salata malzemesi aldik.
kv ler yola cikicaz dediler, aksam yemegi sarkti. ewe gidince salata yerimm...

rejimime sagdigimmm
ortaaak bu hafta 1. biz olucaz
sizi sewiorum kizlarr
opuldunuz

Son düzenleme:
Ya Papatyacım fark olmaz olur mu. Bayağı sıkılaşmışsın işte. Sen kendin farketmiyosun herhalde. Önceki fotonla arasında bayağı fark var. Spor her zaman işe yarar; diyetle başabaş gittiği zaman. Sakın hevesin kırılmasın ve bırakma. Fıstık gibi olmuşsun canım.

Nelsonum olsun ya canımızsağolsun. Geçen cuma çok güzel verdin. olur öyle arada. Ayrıca bazen de kilo aldığımızı sanırken bi bakmışız 300- 400 gr gitmiş bile. Belli olmaz vermiş de olabilirsin. Bu sabah görümcemler geldi, yukarda kahvaltı yaptık. Azıcık ben de kaçırdım. Bazen dayanamayabiliyoruz işte. Spora gitmesen de evde yaptıkların da az değil canım. bel hareketleri, yürüyüş ve pilatesle bile kurtarırsın sen.

Cumaya kadar burdayız kızım daha iyi ama kolları çok acıyor serumdan her yanım ödem topladı,uykuya hasret kaldım ,kızım çok mızmız oldu,evimi özledim babamı özledim diye ağlıyor,burda sınıf var yarın oraya çıkartıcam,hem öğrendiği harfleri pekiştirir,hem kafası dağılır,bende çok iyi sayılmam,evimi yatağımı kocamı kuşumu tv mi herşeyi özledim dua edin bize ne olurrr

Sehra, nelson. Şükran.....
Kızlar gerçekten mi... Ben fotolara bakıyom bakıyom... Sadece sankim bel çukurum farketmiş gibi. Şaşı olacam bakmaktan. Çok canım sıkılmıştı. Hatta bugün spor yapıcaktım. Vazgeçmiştim. Teşekkür ederim kızlar.çok mutlu oldum sizden bunları duyunca. Bu arada fotoğraflar arasındaki kilo farkı sadece 1.8 kilo.
Mevcan kızın nasıl oldu. Ne zaman çıkacaksınız hastaneden.

Slm kizlar nasilsjniz sizi cok ozledimmm daha sık aranizda olmak istiyorum ama bi turlu olamiyorum ( ben iyiyim diyete devam ama suan regl olamk uzereyim karnim acaip sisti olsamda rahatlasam kizlar bu arada resim ekledimfark varmi bi bakinn :)

Mevcanimm cok gecmis olsun kuzucuguna ins bidaha bole olmazz sende kendine dikkat et

Ebrucum yeni isin hayirli olsun canim oglusta alisir meraketme

Ozgecimm ve havarcim hamilelik nasil gidiyo kizlar ins bebisler iyidir

Hikmetcim resmine baktim canim baya fark var vee okudugum kadariyla menulerin cok guzell:)

Nelson canim sen nasilsin

Sukrancim bakiyorum menuler harika mas diyim sana

Papatyacim sen nasilsin resmini gormedim ama sporu sakin birakma
Sehraa sen nasilsin canim umarim hersey yolundadir
Kizlar unuttugun varsa kusura bakmasin hepinizi cok optum soz bundan sonra burdayim

Canim kaslar sikisiyor beyine yeterli kan pompalanmadigi icin donme uyusukluk oluyor en kisa surede gecer insallah boynumda agrimaya basladi burayada giremiyorum tablete egilmemem lazim basim egik durmayacak arada giriyorum iste cok sagol canim insallah gecer hic iyi degilim cunku

Mevcan Allah yardımcın olsun. Aslında bu tür olaylar insanı başka düşüncelere sürüklüyor. 2 oda da olsa evimizin be kadar kıymetli olduğunu anlıyoruz. Ben bir ameliyat geçirmiştim 3-5 gün hastanede kaldım o gün bütündür hiç evde sıkıldım falan demem. Konuyu nerelere getirdim. Kuzucuk iyileşsin de Allah'ın izniyle evine eşine kavuşursun inşallah. Bu hafta izin mi aldın işten. Nasıl yapacaksın.
Fenodo çok geçmiş olsun. İnlallah kötü birşey çıkmaz. Denge organına baktırdın mı

Merhaba kizlar, ewimdeyim
Tabletimi bile ozlemisim' bir gunde
Ya ewe geldik' esim yine menemen yapti, 1dilim kepek ekmegiyle onu yedim. Bi deee bi kucuk bardak fanta ictimm. Suçluyuuummmmmmmm ne gusel icmiodummm cnm cekti ictimmmm.. birazdan leslie yaparim. Oglan uyuduu. Esimde film izlemeye oturdu.. yaw yemek yemeyince midee hiiccc yoook, yiyincee ordu yemis gibi mide cikiorrr.. anlamadm giittii yaaa... olmazsa yarina ya da diger gune diyetisyenden randvu alayim da, tam bi duzene girimm..
Mersin kumkuyu da guzel bi sitede ew aldi kvler. Ew gusel ama tadilat lazimmm.. İyi ki gitmisiz degisiklik oldu harbideen... bu ortami sizleri esime anlattim. Bu kadar zayiflamamin nedeni burdaki bayanlar syesinde oldu dedim. Hosuna gittii.. salon bostu orda. Yuruteçinde ozgurce dolasti oglumm.. kocamda şaklabanligi ustundeydi. Surekli benimle ugrastii.. guzel bi 2gun gecirdikkk..
Yediklerimee inanilmaz dkkt ettiimm..
Taa ki' bu aksama kadarrr..
Ne guzel marketten galeta almistm.
Salataa yapip yicektim. Hep o kocam yuzundeen yaaaa.. offf...
Neyse yarina toparlarm ben.
Tartilmadan duramiorruuummm ben napicam kzlarrrr.. guZel rakam gosteriorrrr.. cumaya kdr inss braz dha gideerr..

Mevcanimm guzelimnn allh yardim etsinn,, gunlerdir zor isinn.. oralarda mahfoldunzz yaaa.

Sercancimm, doktra gidin bakalm, ins ii seyler duyarsnz cnm,, habersiz birakma bizi..

Nelson sehra sukraan hepinz ayni orantili menulerle istikrara devam ediorunz ne guseel...

Papatyacm son fotoyla ilk foto arasinda inanilmaz farkvaarr, bayildmmm.. tebriklerr

Kubracm nerelerdesn sen,, ozlettnkendnii

Doktor onu mu soyledii ,, kiyamam yaaa,, eee bebeginin islerni nasil yapiorsun,, dhaa kucucuukkk.. inss cabucak gcer. İlac tedavisi mi werdi..

[SUB][/SUB]
merhabalar kızlar ben hergün girip te yazmaya adapte olamadım hala
bugünkü menüm sabah türk kahvesi 2 dilim ekmek ve üzerine ntella sürülü bişeklde tatlı krizim tuttu 5 zeytin 2 kk peynir 2 dilim sucuk 3 bardak şekersiz çay
ara 2 mandalina
öğle dışardaydık bayram törenine katıldık eve geldiğimde 15 ti evde yemek yoktu hazır kahvaltı türü yedik yine sağolsun eşim bu anlayışlıdır arada i kahvatı ederiz çok sıkıştığım da
ara türlk kahvesi
akşam 1 tabak kuru f. 2 yemek kaşığı pirinç pilav aylardır yemiyorum nasıl özlemişim...
spor 2 saat yürüyüş
su 1 litre

Hkmt canım teşekkür ederim. Ah şu farkı bir de ben görseydim.
Gezinin iyi geçmesine sevindim . Aman nazar değmesin size. Maşallah..

Kizlar.
Hepinize tesekkur ederim oncelikle Anlatsam sayfalarca yazarim derdimi bu konuda en iyisimi fazla dusunmemek dediginiz gibi yapim geregi sessiz biriyim ve biri kalbimi kirsa oyle cat diye cvp bile veremem suan aramizda bi iletisim sorunu oldu ve konular cok buyudu gorumcemle hala kusuz zaten moraliniz icin tesekkurler tekrar bol bol dua edicem hep
Ebrucum mutlusun huzurlusun isinde ne guzel evde otur otur surekli is yap nereye kadar hazir cocuguna bakacak guvendigin biri varken iyi ki de ise basladin oglusun da bildigimiz uzere cok akilli bu konuyu kisa surede o da asar sen bile sasirirsin korkulur onlardan valla.
Hawarcm hadi bakalim cok heyecanli oluyor cinsiyet ogrenme kismi Allah gonlune gore oncelikle saglikli bi evlat versin tabi
Papatyacim bence farketmis kendine haksizlik etme bel cukurun olusmus ne guzel devami da gelicek ins. İnceliceksin iyice
Btlkubra hosgeldin canim ozlettin kendini valla ben de biraz bulanti sorunu var ama gunden gune daha iyi oluyorum
Hkmet evine dondun demek degisik bi haftasonu oldu iste sana
Fenodo canim cok gecmis olsun ins. Tedaviyle gecer kucuk bi bebekle hasta olmak cok zordur yardim alabilcegin biri vardir ins.
Mevcanim az kalmis canim az daha sabir evinden uzak olmak tabi ki zor ama kizcen cikinca iyi olucak ins..
Bugun kardesime gittim kizim kuzeniyle tanisti ayy ayy deyip seviyo cok hosuna gitti kucuk bebek hasret giderdik geldim evimize
Neyse kizceler ben kacar hepinizi cok optum basim cok agriyor uyuyayim

Gunaydin kizlar yeni saat uygulamasi hic guzel olmadi kizim 6 da uyaniyo ( kalkip oturuyoruz o saatte birazdan uyutucam ama o zaman bende uyurum gelelum dunki menume
Sabah
Bol yesillik
Bir dilim peynir
Bir tane ugcen peynir
2 tane cavdar ekmegi

Ara
Mandalina

Ogle
4 yk yogurtlu ispanak yemegi

Ara
Mandalina
Iki kucuk dilim kabak tatlisi

Aksam
1 yk pilav
2 tahta kasigi tavuk sote
Bol salata
Yarim bardak meyve suyu

2 bardak yesil cay
2.5 lt su
Papatyacim gercekten farketmis sıkilasmis vucudun ama kizlar sizlere bakiyorum zaten zayifsiniz brn koydugun fotodan utandim simdi

Özgecimm cnm ikidr yazdiklarni gormemisim ozurrr....
Eewet gittik gldik kafam dagildi mi hiii ewettt... degisik bi gun oldu..
Sende gorumcene takma kafani, gorumcem yok anlayamam blki ama sen hamissin ,, dedkleri bi kulagndan girsin dierinden ciksinn... hepsi ettigi bulurr bi gun. Onemli olan esinle iyi olman.. bulantilaaarrrr terkedin ozgemiiii ...
Az kalmstir ins gecmesineeee canimsin bebeginin gelecgi gunu bn bile sabirsizlaniorumm.. bak fotosunu isterimmm

Son düzenleme:
Gunaydiiinnn. Yurdumun en tatli en cana yakinnn Anneleriii...

Sabah menum..
Bi kase nesfit
1adet mandainaaa .

Dewaaam dewammm rejime tam gaz dewaaaamm

Bu hftaa ebuşla ben , 1.olacagiz
İddialiymmm ebuş almaa kilolariii wer wer

Doktor onu mu soyledii ,, kiyamam yaaa,, eee bebeginin islerni nasil yapiorsun,, dhaa kucucuukkk.. inss cabucak gcer. İlac tedavisi mi werdi..

Evet canim duzlesme baslamis ama tam anlayabilmek icin beyin cerrahina gitmen lazim dedi cok kotu birsey basim uyusuk surekli mecburen canim yansada ogluma bakiyorum iste canim rabbim tez sifa verir insallah butun hastalara opuyorm hepinizi

Bakildi canim birsey cikmadi boyunla ilgili sorunlar yaparmis boyle zaten

günaydın kızlar:
kübracım teşekkür ederim. ben senin fotonu görmedim. sayenizde moralim daha da yerine geldi. bundan sonra yine elimden geldiğince devam edicem spora.
cuma sabahı tartı ne diyecek bilmiyorum. inşallah kilo vermişimdir. gerçi diyetisyenin dediğine pek uyamıyorum. ekmek yemeyi unutuyorum.
özgecim ne güzel kızına bir kardeş gelmiş. sevmesi de güzel. demek ki kendi kardeşini de sevecek.
görümceyi falan da kafaya takma sakın. amannnn salla gitsin....

Evet canim duzlesme baslamis ama tam anlayabilmek icin beyin cerrahina gitmen lazim dedi cok kotu birsey basim uyusuk surekli mecburen canim yansada ogluma bakiyorum iste canim rabbim tez sifa verir insallah butun hastalara opuyorm hepinizi

İnsallah cabucak atlatirsin. Beyin cerrahina da en kisa zamanda git .. iyi bak kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…