- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #8.021
Ne guzel yazmissin canim cok tesekkur ederim verdigin bilgiler icinEvet kizlar anca geldim bugun kv oglen uyurken kizimi da uyuttum gectim mutfaga aksam icin yemek yapiyorum zirr kapi kucuk eltimin 2 kizi karsimda gulsemmi aglasam mi bilemedim kizim daha yeni uyumustu bi ciglik uyandi kv uyandi normalde gelseler neyse ne kuzenler tabi gelip oynucaklar ama gecen sefer de kv ayagini incitmisti kalkmasi yasakti ben gitmistim 1 hafta evinde kalmistim eltim gene kizlarini gonderdi 3 4 gun kaldilar bi de laf dinleseler kadin zaten hasta benim cocugum ufak kendi gelip yardimci olmadigi gibi bir de cocuklarini gonderiyor yaa nasil bi zihniyet anlamiyorum bugun burnumdan geldi kizim aksama kadar bas bas bagirdi hem uykusunu alamadi hem oyun oynarken cocugu sinir ediyorlar evde kosturmaca oynuyorlar kv kiziyo hasta dinlenmeye calisiyo yok anlamiyorlar inanin nasil sinirlendim anlatamam aksam geldi annesi cay demledim ictik 9 gibi gittiler.
İnsanlarin turlu turlu huylari var en iyisi kimseyle samimi olmucaksin muhabbet edip hosbes yapcan yeter fazlasi zarar malesef.
Sizlere gelirsek gecmisi okudum da kafam gurultuden sisti bugun aklimda kalanlari yazayim
Papatyacm ben senin fotona yorum yazdim aslinda soyleki benim tlfnda ben uzun msj yazdigimdan notlara yazip kopyala yapistir yapiyorum forma daha hizli yaziliyo diger turlu forma yazarken tlf kitleniyo ya da yazilanlar siliniyo.
Ama bazen birsey cikiyo notlara yazdigimi forma gecirmeyince kaliyo oyle demek o sekil oldu yazmayi unuttum yorumum su canim bel kivrimin cok guzel olmus daha da guzel olucak inan spor cok etki ediyo sakn birakma sen bile inanamiycaksin 3 5 ay sonraki degisime
Hawarcm ben hareket hissettim erken olmasina ragmen boyle esnerken bi gerilme hissettim karnimda gecen gun ilk defada kalp atisi gibi pit pit birsey atti gibi oldu cok tuhafti belki bebek belki baska birsey emin degilim 16 haftalik asagi yukari belli olur birdahaki sefer ogrenirsin artik sma dedigin gibi onemli olan saglikli olmasi
Hkmetcm cok guldum sana yaaa niye anlattiysam yazmissin yaa niye anlatmayasin ki ben bazen bunaliyorum kimi arayip dertlessem diyorum sonra diyorum bosver kimseye sirrini verme size yazip rahatliyorum gerci gecen gun bi msji esim okudu ve kizdi bunlari neden yaziyosun diye ama napayim daha masum geliyo burasi.
Ebrucum valla bu is sana iyi kilo verdircek gibi yemen saatli olcsk abur cubur eskisi gibi yemiyceksin tatliyi da olculu yersen sorun olmaz hep diyorduk ya siz calisanlarin diyet yapmasi daha kolay diye arkadaslara bak darisi senin de basinaymis meger
Bu arada kv baya iyi davraniyo ben asla o konulara girip yuzgoz olmak istemiyorum yasanmamis gibi davranmak en iyisi
Fenodo canim esin de isteyerek seni kirmadi bence darilma ona onlar diyet konusuna bizim gozumuzden bakmiyorlar ki ona gore senin fizigin gayet iyi sana goreysen vermen gereken biraz kilon var o bunu 40 yil. gecse farketmez
Sen iyi bir annesin tabiki de biraz stres yasadin bu aralar onunda etkisi olur cok sıkı diyet yspmana gerek yok
Ve oglus 7 aylik olduysa rahat rahat ek gidaya gecebilirsin bizim dr kizimi 4 aylikken baslatti once meyve suyu meyve sıkacagindan sıkyordum elma havuc armut suyu sirayla yarim cay bardagi oglen veriyodum sonra kahvalti verdim bebek biskuvisi yumurtanin 8 de 1 i once her hafta arttiriyosun en son 1 yumurtaya kadsr geliyo ihlamur suyu pekmez1 cay kasigi az tuzsuz peynir 1 cay kasigi zeytinyag hepsini karistir yedir .sonra sebze corbasi .verdim oyle oyle .gidiyo iste
Valla destan yazdim gene kizim uyudu yerine yatirayim esim gelene kadar ben de uyuyayim biraz iyi gecer unuttugum varsa ozur hemiii
Daha iyiyim cannim cok sukurfenoıdo güzelim ağrıların nasıl oldu..
papatyam spora devammı ne alemdesin.
mevcan güzelim bebeğin nasıl oldu.. bu cuma çıkacakmısınız hastaneden..
hikmetçim menülerimi dikkat ediyorum ama kaçjamakylarımı engelleyemiyorum..ablanın facesine baktım çok tatlı şeyler yapmış..
zuzum menülırni beğeniyorum canım..
özgecim teyze olmak güzeldir.. tadını çıkar.. özgecim diğer sıkıntımra takılıpda üzme kendini... değer verdiğin kişilerin davranışlarına üzülebilirsin ama herkesi değer veripde kalbini kalabalıklaştırma..sonra üzülen sen olursun...canım kıyamam sana...
kübracım menün ğüzel beğendim..bende fotono görmedim.bakmadımki göreyim demi.. birazdan bakacağımm... .. nasılda ihmal etmişim sizleri bu aralar..resimlerin arasında bayağı fark var.. kaç kilo var iki resmin arasında.. 2. resimdeki kıyafet tarzını da beğendim bu arada...ayy yeni gördüm 3 kilomu yaa daha çok fark var gibiydi.. maşallahhh...
havar bebeğin cinsiyetini merak ettim bak.. çin takvimine baktınmı orada ne gösteriyor...
şükrancım ortağım kabızlık sorunun haaloldumu.. menülırin ve sporların iyi gidiyor.. ben bu saba kekle güne başladım.. ama bu kek iccin fazladan yürüyüş yapıyorum artık ne kadarını yakırsam yarın tartı günü.. ve ben cuma ğününe göre. halen.artıdayım...
Hkmetm menülerin gayet iyi ama ben hareketsizlikten hiç iyi değilim.Yarın regl olucam şiştim iyice.Bunun arkasına sığınmak istemem ama kilo alamadıysam kar sayıcam.
Özgecim yine insanlığını yapmış.Üstüne hamile haliyle 3 çocukla uğraşmışsın.Görümcen çaya gelecegine baksaydı annesine bi zahmet!
Fenedo geçmiş olsun Canım şimdi nasılsın?Sütüne üzülürsen daha çok azalır.Ben sütüm olmayınca sabah aç karınla 1 kk tahin helvası yerdim çok iyi gelirdi.Tabi herkese farklı şeyler iyi geliyor.Ek gıdaya yavaş yavaş başlamanda sakınca yok.Eşini duymamazlıktan gel boşver.
Hawarım bizi merakta bıraktırıyor senin bu Nazlı bence kız:)
Sehraaa nerdesin hani tablo
Btlkbra canım çok iyi geldi iş ama dinlenemedim her akşam bişi çıkıyor.Arkadaşımında bebeği var hem kurabiye hem çamaşır gecelik satıyor iste yeterki! Hem oyalanır hem harçlığını çıkarırsın!
Hkmetcim ablanın face ine ben de baktım. Çok güzel şeyler yapmış. Çok özendim valla. Ben de mutfakla çok ilgiliyimdir. Ama kilo verebilmek için uzak duruyorum. Yoksa öğrendiğim şeyleri denemeye devam edersem yeniden kilolar geri gelicek.
Canım ek gıdaya geçmende bi mahsur yok. Yoğurt, rendelenmiş bi elmanın suyu ve hafif, tanesiz çorbalarla başla. Oğluma 4 aylıkken başladık ek gıdaya. hiçbir sorun olmadı. Karnı doyduğu için de uykusu da arttı o zaman. Canını da sıkma lütfen. Erkekler birden parlayıp çabuk sönerler. Yaptıklarına da pişman olurlar. Bi anlık kızgınlıkla söylemiştir işte söylediklerini.
Hic kirilma canimbenim o da baba, oglunu dusunuyor. Herseyin iyi yonunden bakmaya calis. Onlar anlik uzuluyor, biz kafamiza takioruz. Sende takma kafana, o senin eşin hicbi zzaman kotulugunu istemez.
Ek gida demisken meyve sularina basla.
Elmayi rendele sonra suzgecten gecir ver.
Seftali olabilir.
kızlar kendimi mutsuz hissediyorum.. şöyle ki gardolabımdaki neredeyse tüm kıyafetlerim yıllanmış halde.. yeni birşeyler almak icin netten alış veriş sitelerine bakıyorum bir türlü birşey beğenemiyorum. ğecen yaşadığım şehirdeki gözde tüm mağzaları ğezdim ama birşey beğenemedim.. ğerçi çok mağaza yok ama onların içinden bile alacak birşey bulamadım.. nette de çarşıdada güzel şeyler var ama beğenemiyorum.. ama böylede mutsuzum ne olacak halım.. yaaa
Ucuk cikti dudagimda cok uzuldum hikmetim esim bana hic sesini yukseltmezdi cok kotu oldum ek gida icin soyleiklrtini uygulayacagim canim cok sagol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?