Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Günaydın kızçelerr.kahvaltı ediyorum iş yerinde.Dün gece wc çıkana kadar karnım palıycak sandım.Düşündüm suyu az çay ve kahveyi çok içmek ve hareketsizlik yeşilçaysıxlık nedenlerini tespit ettim.Şindi yeşilçay içiyom.K kraker alıcam 16:30 gibi rahatlayonca herkes ıvır zıvur alıp yiyor bende çekmeceme k kraker yulaflı koyucam

Hkmetm menülerin gayet iyi ama ben hareketsizlikten hiç iyi değilim.Yarın regl olucam şiştim iyice.Bunun arkasına sığınmak istemem ama kilo alamadıysam kar sayıcam.
Özgecim yine insanlığını yapmış.Üstüne hamile haliyle 3 çocukla uğraşmışsın.Görümcen çaya gelecegine baksaydı annesine bi zahmet!
Fenedo geçmiş olsun Canım şimdi nasılsın?Sütüne üzülürsen daha çok azalır.Ben sütüm olmayınca sabah aç karınla 1 kk tahin helvası yerdim çok iyi gelirdi.Tabi herkese farklı şeyler iyi geliyor.Ek gıdaya yavaş yavaş başlamanda sakınca yok.Eşini duymamazlıktan gel boşver.
Hawarım bizi merakta bıraktırıyor senin bu Nazlı bence kız:)
Sehraaa nerdesin hani tablo
Btlkbra canım çok iyi geldi iş ama dinlenemedim her akşam bişi çıkıyor.Arkadaşımında bebeği var hem kurabiye hem çamaşır gecelik satıyor iste yeterki! Hem oyalanır hem harçlığını çıkarırsın!

Videoyu merak ettim.inş fırsat bulursam akşama bilgisayarda izliycem ortağım.Ben daha çok pasta tatlı hamur işlerine mrklıyım.face yok akşam arkadaşlarda çevremde yogun istekvar.Bari ogluşuna adına açın felan diye.Ama face ne zamanım var nede açmsmışım merakım yok şimdi niye açayım diyorum.

merhaba kızlar:
özgecim çok teşekkür ederim. sporu bırakmıcam inşallah. sizin yazdıklarınızdan sonra ben de baktım fotolara gerçekten fark var ya. midem falan inmiş. ama tabiki istediğim gibi değil.
hayatta en sinir olduğum şey birilerinin evime çat kapı gelmesidir. çocukta olsa büyükte olsa. eltin çok büyük saygısızlık etmiş bence. benim de bir komşum var. onun çocukları da bana çat kapı gelir. ben oğlum gitmek istediğinde ararım. musait misin. yarım saatliğine gelebilir mi diye. oğluma da söylerim şu saatte evde ol.diye. onunkiler gelr kapıya annem bilmem nereye gitcek. biz sizde kalcazderler. git diyene kadar asla gitmezler. anası da aramaz. ben de deli olcam birgün.
benmce de insanlarla fazla yüz göz olmaya gelmiyor. elbet bir gün bir yerden patlak veriyor. çok çektim ben insan ilişkilerinden. şimdi 3-4 tane görüştüğüm arkadaşım var. anca onlarla öğle arası yemekte falan buluşuyorum o kadar. işimie geliyorum. kapımı kapatıyorum. çalışıyorum. işimj bittiği zamanda çekip gidiyorum. sen de vallahi sabırlısın. eltin çocukları sana yollamış ta kendi ne yapmış bu arada. hem sen kv ne bakıyorsun. bir de merak ettim. kv neden görümcende kalmıyor da herşey de seni buluyor.
bugün bilinçaltı ve zayıflama ile ilgili birşeyler araştıracağım. bakalım neler bulacağım. bilinçaltını ayartmak gerekiyormuş bu konuda......

fenoıdo güzelim ağrıların nasıl oldu..

papatyam spora devammı ne alemdesin.

mevcan güzelim bebeğin nasıl oldu.. bu cuma çıkacakmısınız hastaneden..

hikmetçim menülerimi dikkat ediyorum ama kaçjamakylarımı engelleyemiyorum..ablanın facesine baktım çok tatlı şeyler yapmış..

zuzum menülırni beğeniyorum canım..

özgecim teyze olmak güzeldir.. tadını çıkar.. özgecim diğer sıkıntımra takılıpda üzme kendini... değer verdiğin kişilerin davranışlarına üzülebilirsin ama herkesi değer veripde kalbini kalabalıklaştırma..sonra üzülen sen olursun...canım kıyamam sana...

kübracım menün ğüzel beğendim..bende fotono görmedim.bakmadımki göreyim demi.. birazdan bakacağımm... .. nasılda ihmal etmişim sizleri bu aralar..resimlerin arasında bayağı fark var.. kaç kilo var iki resmin arasında.. 2. resimdeki kıyafet tarzını da beğendim bu arada...ayy yeni gördüm 3 kilomu yaa daha çok fark var gibiydi.. maşallahhh...

havar bebeğin cinsiyetini merak ettim bak.. çin takvimine baktınmı orada ne gösteriyor...

şükrancım ortağım kabızlık sorunun haaloldumu.. menülırin ve sporların iyi gidiyor.. ben bu saba kekle güne başladım.. ama bu kek iccin fazladan yürüyüş yapıyorum artık ne kadarını yakırsam yarın tartı günü.. ve ben cuma ğününe göre. halen.artıdayım...

Ebruuu ortagmmmm,, kraker isinee cokvsewindmm. Abur cubur yemiosuuun yaniii ben ins yrn tartida daha guzl bi rakam gormeyi umut ediorummm... sende kilo almamssndrr.. bu aksam 7den sonra bise yemezseeen sabah tartidaa ii bise gorebilirsin kesiinnn
Bnmde face yoook,, ablam uzman tv de yemekle ilgili videolari war. Enson sarellenin bi cwkiminde yer aldi... onun konusmasi nasilsa ses tonu jareketlerr aynii been bi nevi bni gormus olacaksn
Kocam izin wermez face e ...

Nelsoon cnmm, sbh sbh kek mii yedin aaaa ama ne gzel yuruyus yapabiliylrsunnnn. Keki de eritmissindr bilee.

Mevcanım kızın nasıl oldu?
Şükranım ya menülerini iyi niyetini sporlarını herşeyinle seviyor seni ben:)
Nelsonum sende benim gibi uzak mı kaldın burdan?
Db ugramıyon iyisindir inş .
Elff sende yoksun canım ya

Sabah.
LimonluSirkeliBalli SU. Ac karninaa

Kahvltii
Oglanin yumurtasindan beyaziii
Sarisini oglan yedi
1adet galetaa

Ara
Armudun ceyregii
Seftalinin ceyregi

Kocis bugun ewdeee,, kahvaltiyi onunla yapicaam ogle yemegi niyetineee

kızlar kendimi mutsuz hissediyorum.. şöyle ki gardolabımdaki neredeyse tüm kıyafetlerim yıllanmış halde.. yeni birşeyler almak icin netten alış veriş sitelerine bakıyorum bir türlü birşey beğenemiyorum. ğecen yaşadığım şehirdeki gözde tüm mağzaları ğezdim ama birşey beğenemedim.. ğerçi çok mağaza yok ama onların içinden bile alacak birşey bulamadım.. nette de çarşıdada güzel şeyler var ama beğenemiyorum.. ama böylede mutsuzum ne olacak halım.. yaaa

Ne guzel yazmissin canim cok tesekkur ederim verdigin bilgiler icin

Nelsonum belki güzel şeyler var ama biz kilo veremedigimiz için acaba kendimize mi yakıştıramıyoruz? Eşofman bile yakıştırırdım kendime ama şimdi şık elbiselerin içinde koca göbeğim fırlauınca giymek istemiyorum

Daha iyiyim cannim cok sukur

Cok sagol canim iyiyim cok sukur oyle yapiyorum canim duymazliktan geliyorumm

Oyle canim bi anlik sinirle soyluyor ama beni cok uzdu benim hamileligim cok sikintili gecti bobrek buyumesi olustu hamileligimdd hastanede cok yattim ogluma birsey olacak diye neler cektim kabus gibiydi o gunler ve simdi bana kalkip oglunu dusunsen boyle yapmaxsin diyor sonrada ozur diliyor

Ucuk cikti dudagimda cok uzuldum hikmetim esim bana hic sesini yukseltmezdi cok kotu oldum ek gida icin soyleiklrtini uygulayacagim canim cok sagol

Kizceler sabah uyandik cok guzel bi kahvalti hazirladim yedik ictik esim ise gitti kv cok iyi davraniyor kizim da onunla oynuyor ben de yemegimi yaptim o arada.
Ebrucum gorumcem degil eltim cocuklarini yolladi git desen bir turlu demesem icim icimi yedi sabah kv esime diyoki cok yaramazlik yaptilar demek o da sinir olmus.
Papatyacim buyuk gorumcemin kendi kv si hastanede ameliyat oldu onun basindaydi o da cslisiyor isten izin almis.
Kucuk gorumcem de calisiyor. Kv buyuk eltimle baya bi kus.
Kucuk eltimde 2 gun kalmis oyle misafirligine gitmis orda gozune birsey mi batmis ne olduysa hastaneye gittiler iste oyuzden de bana getirdi esim ben o kisma takilmadim da eltime sinir oldum hasta kadinin oldugu eve cocuk niye gonderir insan.
Seni de cok iyi anliyorum insan sinir oluyor nasil bu kadar rahat anneleri anlamiyorum ben buyuk konusmayi sevmem ama asla git demem yani cocuguma habersiz ve uzun sure kalmasini da istemem kizim kucuk laftan anlamiyor karsi komsu birsey isteyince kaciyor onun evine hemen diyorum al getir zorla kadina nolursa olsun yani
Benim kizim kucuk diye butun kuzenleri onunla oynamak istiyor buyuk gorumcemin oglu gelcekse arada arar evdemisin yenge der mesela suanki evimde onlara cok yakin ve kucuk eltime de cok yakin az kaldi zaten boyle giderse kusura bakmayin hamileyim kafam kaldirmiyor diycem geldilermi de kizimi cok uzuyorlar cocuga birsey gosterip gosterip kaciyorlar vurmayi ogretiyorlar kucagina alip kosturuyorlar dusuruyorlar esim de ben de bin kere soyledik yok anlayis sifir yani.buyuselerde biraz ben de rahat etsem
Kendi yegenlerim olsa kizarim bi derece ama onlara birsey de soylemek istemiyorum boyle sinir oldugumla kaliyorum malesef
Offf dunya dertleri iste.
Neyse kizim uyudu desteginiz icin tesekkurler ben kalkip evi toparlayim biraz.

Aaaaaaaaa nelsoncummm neoluyorrrr.. olumsuzlugu cagirmaaaa lutfen.. olumlama yap, ben mutluyum cunku kendimi sewiorum de. Kiyafetlerde bulundugun ortamdan bulamazsin da netten bulabilirsin. Sen boyle olumsuz bi insan degilsin. Guzel bi ogretmnsin.

Ucuk cikti dudagimda cok uzuldum hikmetim esim bana hic sesini yukseltmezdi cok kotu oldum ek gida icin soyleiklrtini uygulayacagim canim cok sagol

Uzulme lutfen esind kendi dusuncesiyle hakli.. ona da hak wer. Oglu onun herseyi.. yeri gelior ewlatlarimz eslerimzden ustun gelior..
Ek gidayi da basla.
Devam sutuyle yogurt da yap.
60cc devam sutunee 1 tatli kasigi yogurt koy. Ustune battaniye ort. Gece yap, sabaha kadar beklesn. Sonra dolaba koy.
Uzumun suyu sık, 2 3 cay kasigiyla basla.
Hergecen gun arttir

Özgecim guzel bi kahvalti yapmaniza cook sewindim. Hersey yoluna giriyor ne guzel. Bebise iyi baaak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…