- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #8.061
Menün cook guzelbol bol yesillikkk yeeee... bugun canimm etli kurufasulye istemisti. Ne guzel olmustr yaaa . Yarin yapim bari madimak bilirmmm ablam cok yapar afyt olsunnn
Kızlar çıkamıyoruz,yarın karın tomografisi çekinicezenfeksiyon azalıyor ama kan değeri çokkk yüksek sebebini bulamadılar,kan düşmeden çıkamıyoruz teee haftaya kaldık dua edin lütfen ben pazartesi işe döncem,gündüz kaynanam gece ben kalcam belli bir süre moralim berbatt
Mevcanım Rabbim acil şifalar versin. İnş bir an önce iyileşir kızın. Dualarım seninle.Kızlar çıkamıyoruz,yarın karın tomografisi çekinicezenfeksiyon azalıyor ama kan değeri çokkk yüksek sebebini bulamadılar,kan düşmeden çıkamıyoruz teee haftaya kaldık dua edin lütfen ben pazartesi işe döncem,gündüz kaynanam gece ben kalcam belli bir süre moralim berbatt
Kızlar çıkamıyoruz,yarın karın tomografisi çekinicezenfeksiyon azalıyor ama kan değeri çokkk yüksek sebebini bulamadılar,kan düşmeden çıkamıyoruz teee haftaya kaldık dua edin lütfen ben pazartesi işe döncem,gündüz kaynanam gece ben kalcam belli bir süre moralim berbatt
Ebrucum sıkma canını bu hafta olmazsa haftaya olur. Sen geçmişte ne kilolar verdin, beni kendine hayran bıraktın. Tekrar mı veremiyceksin. Umutsuzluğa düşmek yok. Oğlunu da dr a götürün. Öksürük ihmale gelmez. Sen de kendine dikkat et, ağrı kesici al.Karnım ağrıyor uykusuzum yorgunum mutsuzumOğlum dün bişi yememiş boğazları kesin dedim ögğrdü hep geç yattı.Sabahın körü kalktı öksürüyor çok uykum var başım Ağrıyor inş iş yerinde uyuklamam tartıda şoke oldum.
Kilo bildirimi
Başlangıç:63
Geçen hafta:56.5
Bu hafta:58
Gelen:1.5
Hedef: 5 kilo daha alıp başladığım noktaya geri dönmek
Regl olucam Ama olsun 500 gr şişkinlik gerisi kilodurYok ya benden bi cacık olmaz! Sabah iş yerine sandviç yapıcam .ya yazıp yine uygulamam ben akşama kına var.Kuaföre eve geçip makyaj derken kaçta yetişirim bilmem ay bugün çok kötü herşeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?