Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Kızlar çıkamıyoruz,yarın karın tomografisi çekinicez enfeksiyon azalıyor ama kan değeri çokkk yüksek sebebini bulamadılar,kan düşmeden çıkamıyoruz teee haftaya kaldık dua edin lütfen ben pazartesi işe döncem,gündüz kaynanam gece ben kalcam belli bir süre moralim berbatt

Mevcan canım ya. Hep aklımdasın. Allah yardımcın olsun. Umarım kızın bir an önce iyileşir. Doktorlar herhangi bir tahmin de bulunmuyorlar mı. Ne zaman çıkacaksınız peki.

Cok gecmis olsun canim Allahim tez zamanda sifa versin

Mevcanım Rabbim acil şifalar versin. İnş bir an önce iyileşir kızın. Dualarım seninle.

tatlım geçmiş olsun allah acil şifalar versin..hep aklımdasın canım.. biraz kendine moral ver.. olumsuz düşünme canım...

Mevcanimmm, allahim acil şifalar versin. Olumsuz düsünme lutfen. Allahin izniyle birsey cikmaz. Dualarimiz seninleee...

Karnım ağrıyor uykusuzum yorgunum mutsuzumOğlum dün bişi yememiş boğazları kesin dedim ögğrdü hep geç yattı.Sabahın körü kalktı öksürüyorçok uykum var başım Ağrıyor inş iş yerinde uyuklamamtartıda şoke oldum.
Kilo bildirimi
Başlangıç:63
Geçen hafta:56.5
Bu hafta:58
Gelen:1.5
Hedef: 5 kilo daha alıp başladığım noktaya geri dönmek

Regl olucam Ama olsun 500 gr şişkinlik gerisi kilodurYok ya benden bi cacık olmaz! Sabah iş yerine sandviç yapıcam .ya yazıp yine uygulamam benakşama kına var.Kuaföre eve geçip makyaj derken kaçta yetişirim bilmem ay bugün çok kötü herşeyler

Ebrucum sıkma canını bu hafta olmazsa haftaya olur. Sen geçmişte ne kilolar verdin, beni kendine hayran bıraktın. Tekrar mı veremiyceksin. Umutsuzluğa düşmek yok. Oğlunu da dr a götürün. Öksürük ihmale gelmez. Sen de kendine dikkat et, ağrı kesici al.
İşteyken hasta olmak çok zor.

günaydın kızlar.. ebrulim üzüle canım..hayatını ve yemeni düzene koyarsan kilo vermemen için hiç bir neden yok..

şükran canım bak nasıl gitti kilolar.. aynı gayreti gelecek hafta icinde bekliyorum senden..

ve ben

Başlangıç :59.9
Geçen hafta : 58,9
Bu hafta : 59
Giden :yok
Gelen :100
Toplam giden :900 gram

evet kızlar hatalarımı biliyorum.. cuma olunca ve birde kilo vermişşem sanki diyetim bitiş gibi yiyorumda yiyorum.. hem kalorisi yüksek besinleri yiyor hemde miktar bakımından çok tüketiyorum.. bu kez aynı hatayı yapmayacağım...4 gün tıkındım ve son üç günde kendimi parçaladım kilo vereyim diye,, 60 ları görmüştüm çünkü.. ve ancak bu kadar verebildim..

gelecek haftaki hedefim 57 leri görmekkk

günaydın kızlar:
ebrucum üzme kendini. oğlunu da doktora bir göster istersen. havalar bir tuhaf. gündüz sıcak gece soğuk. çok geçmiş olsun. oğlun alışabildi mi? bence sende tartıya yansıyan vücudununj bu yeni hayat düzenine gösterdiği tepdki. zamanla düzene girersin inşallah.
şükran tebrik ederim. ne güzel maşallah...
nelson aynı hatayı hepimiz yapıyoruz aslında. sabah kahvaltıda kendimi öğlen ne ysem diye düşünürken buldum. sanki kilo verebilmişim de...ben de sanki her pazartesi yeniden başlıyor muşum gibi...
benim kilo bildirmine gelirsek;
başlangıç: 67,2
geçen hafta: 65,4
bu hafta: 65,8
gelen: 400 gram
giden: yok
toplam giden: 1,4 kilo.
aslında bu üsütmdeki kilo değil. dün menüm gayet güzeldi ama neense perşembe akşamları içimdeki canavar hortluyor. ben yemicem dedikçe canavar hadi ye diyor. dün gece 10:30 da bir dilim ekmekle zeytinyağlı fasülye yedim. bana bana...sonucun böyle çıkacağını biliyordum...
kızlar ben şimdi 2 hafta tartılmıcam. dayanıcam. diyet modundan çıkacağım. aman bunu yersem kilo aolırım gibi. yani eskiden nasılsam yılar önce o moduma döncem. hiç düşünmezdim ama n yemiyim demözedim. hiç kilo da almazdım. tartılmazdım da. dün okudum biraz. tartıya değil aynadaki görüntüme odaklanıcam...

Gunaydinnnn Canlarrrr..

Ebrucugumm ortagimmm oglunn icin gecmis olsun. Kv saglik ocagina gotursun ya da ilaclari wardir. Umarim kisa surede iilesir kuzumuzz...
Kilo icinde uzulme ortagim yaaa haftaya telafi edersinnn.. regl doneminde siskinlik kotu oluyor. Benimde regl in son gunuuu...

Bildirimee gelinceeee..
Kizlar bu hafta ki emegimin karsiligini almis buluunuoruumm..

Baslangic: 88.400
Gecen hafta: 84.0
Bu hafta: 82.500
Giden: 1.500
Gelen: ciksss yook
Toplam gidn: 5.900
Hedefffff: insallaah 70 ya da 73

Bu hafta aç dolastim resmenn..
Ben yemeyince ii kilo weriorummmm.. mutluyummmm... hemdee coook..

Son düzenleme:
Sukrancim tebriklerrr.. papatya nlson kzlar sıkmayin caninizi.. bu hfta ikinzde de olumsuzluk wardi.. bu hfta istemiorm olumsuz dusunc tmm canlar.

Kızlar teşekkürler. Siz de moralinizi bozmayın sakın. Haftaya daha iyi verirsiniz. Ben de bayramdan sonra 700 gr almıştım. Tekrar veriliyo. Siz yeter ki biraz daha çaba gösterin. Güzel şeyler emek ister, özveri ister. Cuma günleri canımızın istediğini yiyelim, haftasonundan itibaren dikkat etmeye devam kızlar. Yoksa başka türlü veremiyoruz kiloları.

Hkmetcim sana da tebrikler. 1.5 kilo çok güzel. Naparsam yapayım senden çok veremiyorum. Haftaya yarışmasam mı acaba. Hırslı, azimli rakibem benim.
Sağol Hawarcım. Doğumdan sonra darısı başına inş. Sen de buraya takıldığın için az kilo almaya dikkat ediyorsundur. Ama arada canının çektiği olursa frenleme kendini canım.

Son düzenleme:
günaydın çıtırlarımm

Hkmt canım özür dilerim doğru senin ablanmış acele yazayım derken şükranın diye yazmışımm

Mevcan çok çok geçmiş olsun üzme kendini kızının sana ihtiyacı var, kuzun iyileşsinde varsın bir hafta daha kalın çok zordur hastanede kalmak ama iyileşsinde

Ebru senin oğlunada geçmiş olsun canımm, bir dr götüründe ilerlemeden ilaç alsın bari yada nane limon, ıhlamur gibi bişeyler içiriyorsundur gerçi, sende sıkma canını yeni başladın işe düzenin oturunca herşey yoluna girecekk

Ösge canımm o klp atımı gibi bende bir kaç defa hissettim ama insan emin olamıyor gaz da olabilir diye , 1 hafta önce 3-4 defa üstüste hissettim ama dedim ya emin olmamıyorum

kilo veren kızlarr hepinizi tebrik ederim kilo veremiyenlerde sıkmasın canını, Ebru umutsuz olam vereceksin o kiloları, Papatya canım evet o perşembeler insanı mahvediyorr psikolojikmidir nedirr, Nelson sende kendi hatanı yazmıssın zaten ne yapman gerektiğini biliyorsun canım tekrar söylemeye gerek yok

Şükran, Hkmt tebrik ederim çok iyi kilo vermişsinizz

gelelim benim kilo bildirimime
geçen hafta: 64.9 yada 65 tam hatırlamıyorum kızlar ( yazdığım defter okulda dolabımda kalmış )
bu hafta : 66.1
gelen : 1.200
hedef : 75 in üzerine çıkmamak

çok aldım bu hafta kızlar çünkü çok yedimm, özellikle akşamları yemekten sonra yiyorumda yiyorumm çerezdi, aburcuburdu, meyve yedim çikoydu yatana kadar böyle, biraz kendime çekidüzen vermeme lazım böyle gidersem 100 kilo ile tamamlarım herhalde

10 gündür ayakkabı vurduğu için bir ayağım çok ağrıyor, bende çıkamıyorum yürüyüşe, bende deim evde leslie yapayım 2 mil yaptım acayip hamlamışım kzılar ki ben geçen sene 5 mil yapıyordum bir buçuk 2 saat yürüdüğüm oluyordu

bu arada kızlar bu gün boş günüm kalktık kızımı bakıcıya bırtakık hakvaltı yaptım şimdi, evi temizleyip kızımı alacam, yarında dayımlara gideceğiz yengem çok hastaymış bir hafta ayın 6 sında ameliyat oacak o azamana kadar bu durum devam edecek, yarın gidip biraz evini temizliyeyeim, yemek falan yapayım , hafta sonu büyük ihtimal evde olamıyacam, kendinize iyi bakınn, akşama görüşürüzz

Kızlar işteyim tek tek yazanıyom tel susmuyo başım çatlıo patronuneşi yanımda.Hepinize ayrı ayrı teşekkürediyorum! Eskisi gibi 52 olacağıma 1 Kasım itibariyle söz veriyorum.2.senemi dolduruyorum bu ay trendy formuna başlayalı.Belki yoruldum sıkıldım sma sizlerden hiç bıkmadım çok seviyorum hepinizi!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…