Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Kizlar kilo bildirimimi yapip hemen cikicam aksam ustu gelirim tekrar simdiden kilo veren herkesi tebrik ederim veremeyenler ise morali bozulmasin lutfen

Baslangic 84.400
Gecen hafta 81.600
Bu hafta 81.500
Giden 100 gr
Hedef 73

reqlmin ikinci gunu hala sis oldugumu hissediyorum ama tarti beni sasirtti 100 gr 100 grdir sonucta :)

Sukrancigimm, tesekkur ederim. Bu hafta cok emek ettim. Karsiligiini da aldim. İns hepimiz istdigimize ulasiriz.

Kizceler nasilsiniz.
Sabah kv esimle dr gitti ben de 3 gundur supurge bile acmamistim ev toz icinde balkonlari yikadim yatak carsaflariydi hepsini degistirdim toz aldim banyo ile mutfak kaldi biraz dinlenip vileda yapicam.
Mevcancim bozma moralini canim yaaa evet haklisin hastanede olmak yorucu ve moral bozucu ama kizin seni mutsuz gormesin sonucta cikip tekrar yatsa daha kotu tedavisi tam sonuc versin kendini iyi hissederek ciksin kuzucuk Allah bidaha yasatmasin eminim zordur ama dirayetli ol canim
Ebrucugum oglusa gecmis olsun oncelikle sana gelirsekte suan cok iyi bi avantajin var sabah erken kalkip erken uyumak gibi calisma hayatina bi duzen getirdi istesen de istemesen de kilo vericeksin sadece mevcan gibi aksami hafif kapatmaya calis karnin zil calsin gerekirse oyle uyu sabahta inanilmaz guzel bi kahvalti et bak gor nasil gidiyor kilocuklar hemi canim benim
Sukrancim nediyim tü tü tü masallh canim benim stabil olmaktan cikip dususte sukran oldun herhafta masallah gidiyo kilocuklar ama bu tabisiii tesaduf degil cok buyuk bi emek sonucu gidiyooo tebrikler tekrar
Nelson canim seni gordum zayifsin tatlim sen yani derler ya su toplu kiz balik etli kadin diye seni gorende zayif hanim der ammaaa son zamanlar hep bi bu sefer son cok yedim modundasin yiyip yiyip pisman oluyosun alir basini gider kilolar ruhun duymaz ben de oyle oldu cunku bu sefer son dedim sugun basliyom dedim sonuc 59 la hamile kaldim kendi tarihimde bu bi soktur yani benim icin
O yuzdendir ki dost aci soyler yeme ve.zayif kal
Papatyacim sana katiliyorum diyet modundan cik kilo ver
Hkmetcigim o neee kizzzz masallah yolun basinda birak patir patir gitsin kilolar yaza kadar cipcitir olcan sen valla
Hawarcim evet insan emin olamiyor ama ben en az 1 kere hissettim bundan eminim ve suan karnim biran evvel buyusun istiyorum tekme atsin istiyorum ozlemisim bu duyguyu.
Bu arada yengene cok gecmis olsun acil sifalar dilerim
Btlcum 100 gr birsey degil kilo korumussum bu hafta
Ben tartilmadim cunkum sabah 8 de kahvalti ettik ondan oncede tartinin oldugu odada kv uyuyodu girip almadim artik gecen gun tartildigimda kilo vermistim ama bulantilarim azaldi 2 3 gundur yemege basladim hem sevindim hem istahimin acilmasina uzuldum

kızlar hepinize teşekkür ediyorum.. kilo veren ve veremeyen herkese tebrikler..

papatyam artık diyetisyene gitme vaktin geldi.. kır şu inadını ve git diyetisyene... kendin için..

özgecim haklısın ,,, evet beni gören herkes artık ne kadar zayıflayacaksın zaten zayıfsın diyor ama daha ben hedefime ulaşmadım...

şükancım haftaya kilo vereceğime inanıyorumm..buğün tartıldımya iliklerimin acıktığını hissediyorum.. bu cuma ğünü çok yemek yemeye nasılda kendimi alıştırmışım.. ama yemeyeceğim ve haftaya ne kadar kilo verdiğimi göreceksiniz...

havarcım çözüm bende,,ve ben bu işi çözeceğim...

hekmetçim evet olumlu düşünüyoruz ve olumlu sonuçlar alıyoruzzz

hepinizi öpüyorum...

şimdiden yazayımda sonra yemeğim..

sabah:11 yumurta-2 dilim tam tahıllı-3 zeytin
10.00;10 badem+ayran
12.00; diyet lahana yemeği iki kase-6yk bamya-salata-yoğurt
17,30: elma
19,30: 4 yk kavrulmuş et-bol salata-1 kase yoğurt-1 dilim tam buğday
21,00: 4yk yoğurt içine 4yk nar

2.5 litre su+ 6bardak zayıflama çayı+2 bardak yeşil çay
500 ip atlama
10 dak bel hareketleri
30 dak yürüyüş

Son düzenleme:
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum.Ortagım bravo sana ama ben sana layık olamadım

Kizlar net yokdu bugun yeni geldi ya ne guzel vermissiniz sukrsn ve hikmet tebrik ederim benim yuz karasi kilo bildiririm
Baslangic 69
Gecen hafta 68.3
Bu hafta 68.7
Gelen 400 gr
Anlamadim ben bu isi ya kizlar ben butun gun uyuyuorm herseye gece oglani emzirmetye kalktigimda ne bulursam yoyorum boyle olacagi belliydi bu hafta cok kotuyum

Sağol canım. Ama sen de kendini kötü hissetme. Arasıra kilo vermenin durakladığı olur. Bazen bazı şeyleri canımız çok çekiyor kaçamak yapıyoruz hemen hemen hepimiz. Hem sen daha yeni yeni başlıyosun sanırım kilo verme işine. Zamanla iraden daha da güçlenicek. Kendini tutmayı başarıcaksın. Sadece biraz daha gayret..

Sukrancim ben tatliyi aklimdan cikaramiyorum bunun icin ne yapacagimmm esimin arkadaslari geldi gecen nasil zayiflar tabii kilolularda var da kendimi cok kotu hissettim onlari gorunce esimi kislandim galibaaaaa:44:

Sukran hikmet nasil yapiyorsunuz bu isi ya biraz anlatin ne olur zayiflamak istiyorum
Canım ben çok istediğim bi yiyecek varsa cuma günü yapıyorum, poğaça, kek, börek neyi canım çekerse işte. Cuma istediklerimi yediğim için diğer günlerde kendimi tutabiliyorum. Ama kızımın beslenmesi için kek, poğaça filan yapsam da bikaç tanesini piştikten sonra saklama kabına koyup buzluğa atıyorum. cuma günü de çıkarıp ısıtıp yiyorum. Böylece haftanın altı günü canım istemiyo.
Çok istersem de sadece ama sadece birtek kaçamak yapıyorum. 1-2 dilim kek gibi. Sonra da hemen sporumu arttırıyorum. Yediklerimi eritiyorum.

Kizlar, kacamakk yaptimmm
Menumu yazayimmm..

Uyandgmda elmasrkeli syu ictimmm.

Sabah..
Oglandan yumrtanin beyazini yedimm..

Kocis gec uyandii.. oglan cok huysuzduu kahvalti hazirlamaya bile vakit bulamadimm..
Kocisde avm ne gidelim dedi... tamam dedim.
Popoyes den tavuk yedimmm.. yagli olanindaaan uzgunummm ama cok guzel... bi bardakda fanta ictimmm... oglen 2 gibiydi yedigimizdeee

Simdi de yesil cay icioruuummmm..
Sonra armut yiceeem..

O kadar kilo werdimm. Gittiimmm nugget yedimmm.. pofff ama pisman degilim

Sukrancim ben tatliyi aklimdan cikaramiyorum bunun icin ne yapacagimmm esimin arkadaslari geldi gecen nasil zayiflar tabii kilolularda var da kendimi cok kotu hissettim onlari gorunce esimi kislandim galibaaaaa:44:

Sercancım ben de tatlı şeyleri çok seviyorum. Şerbetli tatlılarla pek aram yok ama özellikle yaş pasta, sütlü tatlılar ve kurabiyelere hiç dayanamam. Az sonra kızımla kurabiye yapcaz bile. Ama kendimi tutmayı öğrendim. Eşimin dışardaki kızlara nasıl baktığını ve özendiğini görünce hırs yaptım ve zayıflamaya başladım. Bi de hiçbir giysim üzerime olmamaya başlamıştı. Yeni giysi alsam bile kilolu olduğum için yakışmıyodu. Başlarda ben de hiç kendimi tutamayıp yiyip içiyodum. Biliyosun okuma yazmayı bile nice hatalar yaptıktan sonra öğrendik. Güzel yemek yapmayı da nice malzemeleri ziyan ettikten sonra öğrendik. Kilo işi de öyle. Bi yerden başlamak gerek. Gerisi gelir zamanla. Yeter ki pes etme. Her kaçamaktan sonra hırsla devam et az yemeye.

Cnım bugün yaptığın kaçamaktan bişey olmaz. Sen diğer günlerde dikkat etmeye bak. Hem hakettin istediğini yemeyi, çok güzel kilo verdin. Bugün ben de ne istersem yedim. Ama yarın diyete dewam.

Ne guzel anlatmişsin sukrancim. Bende kolayi meyve suyunu ekmegi cikardm hayatimdan da oyle zayifladim spor yapsaam acabaa ne kadar kilo veirirdm, hos ewde de bi ayagmda sallayinca oturuoruummm.. bugn kacamak yaptm ama pisman degilim ama ne bilim mideem sisti... bugun ilk defa kotumun ustunew beyaz bluz giydimm.. rahat rahatt... onceden hep beyaz bluzun ustune yelek tarzi bisele giyiyordm midemi bel cevremi kapatsin diee.. esim ilk defaa bana hayran hayran baktii kilo verdm dieeeeee cnkuu dogumdan snra hcbisei yakistirmioduu banaaaa..
Sercan herkesin vucudu farkli, kimi yiyerk verior kiloyu ,,, kimi yemeyereekk?. Ben yemeyereek vrriorumm. Ama su icseeem yariorr
Ben bu hfta salatayla beslendmmm. Kacamak pek yapmadm.. uzun zamandrrr kepek ekmgi bile yemiorummm,, galeta yiyorumm...

Cnım bugün yaptığın kaçamaktan bişey olmaz. Sen diğer günlerde dikkat etmeye bak. Hem hakettin istediğini yemeyi, çok güzel kilo verdin. Bugün ben de ne istersem yedim. Ama yarın diyete dewam.

Askim burger dedii ciksss dedm o kdr daa degil... bi dde ewe donüste dio kii borek yaptirim yer misin dedmmm bn rejimdeymmm farkindaa misinnn gülüoooo eşşeeekk . Bogazim agrimasaydi dondurma yemek istedm ama abartmayimdaa dedmm

Cipcitirrrr olurummmm dimiiii.,, olurummm tabiiiiiiii yazinnnn ohhhh siskoo hikmet gider filintaaaa hikmettt gelirrrrrrr
Tutmainnn bniiii

Son düzenleme:
Cipcitirrrr olurummmm dimiiii.,, olurummm tabiiiiiiii yazinnnn ohhhh siskoo hikmet gider filintaaaa hikmettt gelirrrrrrr
Tutmainnn bniiii

Olursun tabi citir citir hemde bende olmak istiyorum ya zamaninda 36 bedeni daraltirordm ya simdi 40 beden giyiyorum kilo ne berbat birsey giydigim hcbirsey yakismiyor sanki kizlar bu arala iyicr bi kiskanclik basladi bende aynada kendime bakiyorum cok mu cirkinim ben lutfen dogruyu soyleyinnnnn depresyondayim galibaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…