- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #8.081
Sağol canım. Ama sen de kendini kötü hissetme. Arasıra kilo vermenin durakladığı olur. Bazen bazı şeyleri canımız çok çekiyor kaçamak yapıyoruz hemen hemen hepimiz. Hem sen daha yeni yeni başlıyosun sanırım kilo verme işine. Zamanla iraden daha da güçlenicek. Kendini tutmayı başarıcaksın. Sadece biraz daha gayret..Kizlar net yokdu bugun yeni geldi ya ne guzel vermissiniz sukrsn ve hikmet tebrik ederim benim yuz karasi kilo bildiririm
Baslangic 69
Gecen hafta 68.3
Bu hafta 68.7
Gelen 400 gr
Anlamadim ben bu isi ya kizlar ben butun gun uyuyuorm herseye gece oglani emzirmetye kalktigimda ne bulursam yoyorum boyle olacagi belliydi bu hafta cok kotuyum
Sağol canım. Ama sen de kendini kötü hissetme. Arasıra kilo vermenin durakladığı olur. Bazen bazı şeyleri canımız çok çekiyor kaçamak yapıyoruz hemen hemen hepimiz. Hem sen daha yeni yeni başlıyosun sanırım kilo verme işine. Zamanla iraden daha da güçlenicek. Kendini tutmayı başarıcaksın. Sadece biraz daha gayret..
Canım ben çok istediğim bi yiyecek varsa cuma günü yapıyorum, poğaça, kek, börek neyi canım çekerse işte. Cuma istediklerimi yediğim için diğer günlerde kendimi tutabiliyorum. Ama kızımın beslenmesi için kek, poğaça filan yapsam da bikaç tanesini piştikten sonra saklama kabına koyup buzluğa atıyorum. cuma günü de çıkarıp ısıtıp yiyorum. Böylece haftanın altı günü canım istemiyo.Sukran hikmet nasil yapiyorsunuz bu isi ya biraz anlatin ne olur zayiflamak istiyorum
Sukrancim ben tatliyi aklimdan cikaramiyorum bunun icin ne yapacagimmm esimin arkadaslari geldi gecen nasil zayiflar tabii kilolularda var da kendimi cok kotu hissettim onlari gorunce esimi kislandim galibaaaaa:44:
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum.Ortagım bravo sana ama ben sana layık olamadım
Cnım bugün yaptığın kaçamaktan bişey olmaz. Sen diğer günlerde dikkat etmeye bak. Hem hakettin istediğini yemeyi, çok güzel kilo verdin. Bugün ben de ne istersem yedim. Ama yarın diyete dewam.Kizlar, kacamakk yaptimmm
Menumu yazayimmm..
Uyandgmda elmasrkeli syu ictimmm.
Sabah..
Oglandan yumrtanin beyazini yedimm..
Kocis gec uyandii.. oglan cok huysuzduu kahvalti hazirlamaya bile vakit bulamadimm..
Kocisde avm ne gidelim dedi... tamam dedim.
Popoyes den tavuk yedimmm.. yagli olanindaaanuzgunummm ama cok guzel... bi bardakda fanta ictimmm... oglen 2 gibiydi yedigimizdeee
Simdi de yesil cay icioruuummmm..
Sonra armut yiceeem..
O kadar kilo werdimm. Gittiimmm nugget yedimmm.. pofff ama pisman degilim
Sercancım ben de tatlı şeyleri çok seviyorum. Şerbetli tatlılarla pek aram yok ama özellikle yaş pasta, sütlü tatlılar ve kurabiyelere hiç dayanamam. Az sonra kızımla kurabiye yapcaz bile. Ama kendimi tutmayı öğrendim. Eşimin dışardaki kızlara nasıl baktığını ve özendiğini görünce hırs yaptım ve zayıflamaya başladım. Bi de hiçbir giysim üzerime olmamaya başlamıştı. Yeni giysi alsam bile kilolu olduğum için yakışmıyodu. Başlarda ben de hiç kendimi tutamayıp yiyip içiyodum. Biliyosun okuma yazmayı bile nice hatalar yaptıktan sonra öğrendik. Güzel yemek yapmayı da nice malzemeleri ziyan ettikten sonra öğrendik. Kilo işi de öyle. Bi yerden başlamak gerek. Gerisi gelir zamanla. Yeter ki pes etme. Her kaçamaktan sonra hırsla devam et az yemeye.
Cnım bugün yaptığın kaçamaktan bişey olmaz. Sen diğer günlerde dikkat etmeye bak. Hem hakettin istediğini yemeyi, çok güzel kilo verdin. Bugün ben de ne istersem yedim. Ama yarın diyete dewam.
Cipcitirrrr olurummmm dimiiii.,, olurummm tabiiiiiiiiyazinnnn ohhhh siskoo hikmet gider filintaaaa hikmettt gelirrrrrrr
Tutmainnn bniiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?