Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Edecegm canim 55 olana kadrrr yoksa kafayi yiyecegm

Mevcan dua ediyorum sana canim. Insallah iyi olacak kizin. Moralini bozma, tedavisi var iste iyiye gidiyor hersey.

Kilo veren kizlari tebrik ediyorum.
Fenodo cnm pes etme. Sukran cok guzel seyler soylemis. Onu dinle derim.

Takipteyim sizi

Kız olur mu öyle şey, resmini gördüm çok güzelsin. Senin gibi güzel ve şık olabilsem daha ne isterim. Depresyona filan girme. Oğlundan kalan zamanlarda kişisel bakımını yap. Günlük giymek için birkaç parça kıyafet al. Eşinin yanında evdeyken bile özen göster kendine. İşte o zaman kendine güvenin yerine gelir. Bence doğum sonrası bu duyguları hemen her kadın yaşar. Sadece lohusalık döneminde değil, aylarca hem de. O yüzden kendine iyi bakacaksın. Eşinle nişanlıyken nasılsan tekrar öyle olmaya çalış. İnan ki mümkün. Tanıdığım 2-3 çocuklu nice bakımlı, çıtır anneler var. Sen niye öyle olmayasın.

bu sabah aç karınla ılık limonlu su
kahvaltıda 1 dilim ekmek azcık salça 5 yeşil zeytin yarım kk peynir şeersiz çay bi kaç banımlık vişne reçeli
ara nescafee
öğle 1 tabak çorba yarım dilim ekmek yarım tabal pataes yemeği
ara türk ahvesi
akşam 6-7 çatal pataes kızartması
gece misafirlğe gttik 2 pohaca 2 çatal unhelvası
su 2 litre
spor yarım saat yürüyüş

Gunaydin kizlar nasilsiniz dun baya yogundum gelemedim forma a aksamda anneme gittik gec geldik bu ara acaip uykum var hep uyumak istiyorun nedendir anlamadim bugunde temizligim var evi toplamam lazim ama yerimden kalkamiyorum:))

Kizlar size yazmayi unutyum resimlerime yaptiginiz yorumlar icin cok tesekkurederim dogumdan sonra vucudum acaip salmisti sıkilastim sanirim o yuzden cok kilo vermis gibi oldum Daha da incelicegime inaniyorum

Gecen size yazmistim sekerhamurlu kurabiye fikrimi brni desteklediginiz icin saolun kizlar dun gittim malzemeleri aldim bugun yapicam size resim atarim :)
Bu hafta yediklerime birazdaha dikkat edip 1.5 kilo vermek istiyorum bakalim insallah verebilirim

Kubrcim gunaydinnnn... temizlikkk allahm yaa şoleee dipbucakkk yapmayiii cooo istiorummmn..oglandan firsat bulamiormmm.. ew kucukkk esyaaa cooook ,, o kadar kariisik gözüküor kiii anlatamamm yaaaaa dertliymmk bu konudaaaa...sana da kolay gelsin arkadasimmmmmmm biz kadinlarrr isimiz coook zooorrr ...

Sbh uyandigimda ilk isim sirke+limon+bal suya katip ictimmm..
Askim ise gidicek bugunn,, duzenim geri gelioorr,,, kahvltiiiimmm hmmm erkendenn,,, veeee salataaaaamm
Bugun hafta sonuuuu herkesee mutlu hafta sonlari diliyorummmm...

Kızlar d.k hapı içtiğim için adetim günü gününe olur ve ben dün regl olmadımHamile olma ihtimalim100 de 0.1 olur oda şans ya beni bulur mu dersiniz Kınaya geç gittim saçlar başlar dağınık oğlumu Dr götürmemişlet ve eve gittiğimde baygın gibiydi kuzum Oğlumdan hiç bişi önemli değil ! ama dün gece herkes beni suçladı hep ağladım sana aşırı düşkünde çocuk şok geçiriyor, nasıl ağladı duysan işi bırakırdın,başlatma işine gücüne nasıl kıyıyor bu masuma vs. çok mutsuzum işe gir sigarasında olsun bi eve kredi çekersiniz çocukla aşırı bağlısınız iyi değil böyle bırak çalış diyenler yukarıdakilerini diyince sinirden ağladım hep

Fenodo ben senin resmini görmedim. Nerden bakıcam. Çok da merak ediyorum.
Ebru hamile değilsindir canım. Ben yıllardır hap kullanırım. Normalde adetimin saati bile şaşmaz ama bazı aylar bir iki gün gecikiyor.
Neden kv doktora götürmemiş. Olur mu öyle şey . Nasıl dayanmış o çocuğun hasta haline. Ayyy bak çok sinir oldum.
Aman çok ağladı falan diyenlere de hiç aldırma. Bizim çocuklarımız güle oynaya uğurluyordu zaten bizi. Annesi çalışan her çocuk aynı tepkiyi gösterir.
Ya şimdi birşey dicem de amannnn neyse....

Aaaa nden adet olmadin acebaaaa bebiss mi geliooo??? Calisaan kadin olmak her turlu zorr tabiii.. ya o soyleyenleri boswerseneee onlarr sen ne yapsaan tersini soylerler. Allah islah etsin onlari ne diimm. Oglun icinde zamanla alisacaktir. Onun gelecegi icin caliisiosunn. O seni aglatanlara sunu demek grrek aslindaa, o bana verdikleri maasi siz verin , bende calismam.. allahm milletn baska derdim yook sanki...

Ebrucum hamile değilsindir kesin. Çok stres yaşadın son haftalarda. Oğlunun da sıkıntıları, hastalığı filan derken çok üzüldün. Ya ondandır ya da çok üşütmüşsündür. Bikaç güne regl olursun merak etme. Öyle diyenlere de cevabını ver. Mdem senin sebep olduğunu söylüyolar da neden başta işe girmeni onaylıyolar o zaman. Aynen öyle de onlara. Kv de suçlu. torununu madem bu kadar düşünüyodu dr a götürseydi. Sen ennesiysen o da babannesi. Neyse takma sen kafana insanları memnun etmek mümkün değil. Sen kendi hayatına bak canım

Cok haklisin canim ben neden oyle olmayayim yazdiklarin beni cok rahatlatti cok tesekkur ederim

Canim profilimdr var bak gorursun oradann oglum adli albumun icinde canimmm

Son düzenleme:
Kizlar nasilsiniz bakslim
Bugun annemle babam bize gelecek kizcemi gormeye yarin da ben kv gidip birkac gun kalicam goz damlalarini dokmek icin.
Bu arada fenodo yapma tatlim ya bak ben kizim 6 aylikti diyete basladigimda ve hicbirsey ustume olmuyordu esimin kiyafetlerini giyiyordum artik bol olsun diye biz kizimla butun gun uyuyup gece oturuyoduk cok kucuk diye duzenimiz oturmamisti daha tabi gece hep birseyler yiyordum.
Sonra yavas yavas duzen oturdu ben dikkat etmeye basladim birden degismedi hersey ama adapte olunca baya pastayi tatliyi kestim diyebilirim ben de inanilmaz tarliya duskun biriyim oglen ayri aksam ayri tatli alir yerdim tek olay kafada bitirmek cunku ye ye bi yere kadar yani artik doyumsuzluk mutsuzluk getiriyo anlik mutluluklar oluyo sonrada kilo alinca buyuk bi hayal kiriklig
Ben de aynen sukranin dedigi gibi yapiyorduk butun hafta canim cokta cekse yemiyordum cuma tartidan mutlu inince ornegin bi spungle alip mutlulukla yiyodum onun bana kilo olarak donmucegini biliyorum cunku o odul oluyo cunku.
Sonra birdahiki cumaya sunu yerim deyip cumanin grlmesini bekliyorsun inan cok keyifli oluyor
Ebrucum canim benim sakn ama sakn kendini suclama yazdiklarini okuyunca sok oldum seni taniyan insanlar nasil boyle dusunup seni uzeler sen keyfinden calismiyorsun sonucta bosver inan uzulmeye bile degmez evde otursan da calissan da elestircek birsey bulur insanlar evlendim evleneli cok degisik insanlar tanidim hep menun etmeye calistim insanlari ama baktim yok nolursa olsun kimse memnun olmuyor ben de bakiyorum artik keyfime.
Oglusunda sen evde olsan da olmasan da hassas bi cocuk gul gibi bakip ilgilenmene ragmen sık hasta oluyordu zaten sanki sen calistin diye hastalandi tobe Allah' im yaaa nasil sinir oldum

Saol canim iyiyim sen nasilsin seninkiler napiyo? Kizcemi uyuttum uzaniyorum yemegimi de yaptim dinlenme vakti
Yarin kv ben gidicem birkac gun kalirim artik
Sağol canım ben de iyi olmaya çalışıyorum. Oğlum sandalyeden düşüyo kaç gündür. Mutfak ve bilgisayar masasının sandalyelerine çıkmaya başladı. Saklıyorum ama yine sürükleyerek üstüne çıkıp düşüyo. Sandalyeden de masaya çıkmaya çalışıyo. Bacak kadar çocukla başedemez oldum, sabrım kalmadı artık. Başına bi iş gelmeden günümüz geçmiyo. İnş daha büyük bişey atlatmayız.

Neyse senin de annenler geliyomuş. Çok sevindim. Sana bi değişiklik olur. Özlemişsindir de. Keşke kalabilselerdi ama. Seline filan bakarlardı rahatlardın biraz, dinlenirdin. Ama kv kalacağın için yatılı gelemezler bu sefer.

Merhaba kizlarr...

Menümm
Uyandigimda elmasrkeli suyu ictimm, buyuk bardak...

Kahvalti:
4 siyah,3yesil zeytin.
salata
Bi kibrik kutusu peynir
1adet yumurta
1adet kepekli galeta

Ara: yesil cay

Ogle:
Ton balikli salata
1adet galeta

Ara: yarim armut

Aksam: yarim pide adana kebap
220ml fanta
(Kp getirmis yedim,, inanilmaz guzeldi.)

Ara: yesil caaay

1.5lt su
Leslie500
100mekik
2saat ew temizligi

Ogle uykusunu guzel uyudu. Bende iyicee bir temizlik yaptim. Sabah 4den sonra oglan uyu uyan yapiyor. Bende uyuyamiorum. Ve aksam bu saat oldugunda ben iptal oluyorm. Cok uykum geliyor. Alllah biz annelere yardim etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…