- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #8.101
Sercancım ben de tatlı şeyleri çok seviyorum. Şerbetli tatlılarla pek aram yok ama özellikle yaş pasta, sütlü tatlılar ve kurabiyelere hiç dayanamam. Az sonra kızımla kurabiye yapcaz bile. Ama kendimi tutmayı öğrendim. Eşimin dışardaki kızlara nasıl baktığını ve özendiğini görünce hırs yaptım ve zayıflamaya başladım. Bi de hiçbir giysim üzerime olmamaya başlamıştı. Yeni giysi alsam bile kilolu olduğum için yakışmıyodu. Başlarda ben de hiç kendimi tutamayıp yiyip içiyodum. Biliyosun okuma yazmayı bile nice hatalar yaptıktan sonra öğrendik. Güzel yemek yapmayı da nice malzemeleri ziyan ettikten sonra öğrendik. Kilo işi de öyle. Bi yerden başlamak gerek. Gerisi gelir zamanla. Yeter ki pes etme. Her kaçamaktan sonra hırsla devam et az yemeye.
Mevcan dua ediyorum sana canim. Insallah iyi olacak kizin. Moralini bozma, tedavisi var iste iyiye gidiyor hersey.Kızlar çıkamıyoruz,yarın karın tomografisi çekinicezenfeksiyon azalıyor ama kan değeri çokkk yüksek sebebini bulamadılar,kan düşmeden çıkamıyoruz teee haftaya kaldık dua edin lütfen ben pazartesi işe döncem,gündüz kaynanam gece ben kalcam belli bir süre moralim berbatt
Olursun tabi citir citir hemde bende olmak istiyorum ya zamaninda 36 bedeni daraltirordm ya simdi 40 beden giyiyorum kilo ne berbat birsey giydigim hcbirsey yakismiyor sanki kizlar bu arala iyicr bi kiskanclik basladi bende aynada kendime bakiyorum cok mu cirkinim ben lutfen dogruyu soyleyinnnnn depresyondayim galibaaaa
Kızlar d.k hapı içtiğim için adetim günü gününe olur ve ben dün regl olmadımHamile olma ihtimalim100 de 0.1 olur oda şans ya beni bulur mu dersiniz Kınaya geç gittim saçlar başlar dağınık oğlumu Dr götürmemişlet ve eve gittiğimde baygın gibiydi kuzum Oğlumdan hiç bişi önemli değil ! ama dün gece herkes beni suçladı hep ağladım sana aşırı düşkünde çocuk şok geçiriyor, nasıl ağladı duysan işi bırakırdın,başlatma işine gücüne nasıl kıyıyor bu masuma vs. çok mutsuzum işe gir sigarasında olsun bi eve kredi çekersiniz çocukla aşırı bağlısınız iyi değil böyle bırak çalış diyenler yukarıdakilerini diyince sinirden ağladım hep
Ebrucum hamile değilsindir kesin. Çok stres yaşadın son haftalarda. Oğlunun da sıkıntıları, hastalığı filan derken çok üzüldün. Ya ondandır ya da çok üşütmüşsündür. Bikaç güne regl olursun merak etme. Öyle diyenlere de cevabını ver. Mdem senin sebep olduğunu söylüyolar da neden başta işe girmeni onaylıyolar o zaman. Aynen öyle de onlara. Kv de suçlu. torununu madem bu kadar düşünüyodu dr a götürseydi. Sen ennesiysen o da babannesi. Neyse takma sen kafana insanları memnun etmek mümkün değil. Sen kendi hayatına bak canımKızlar d.k hapı içtiğim için adetim günü gününe olur ve ben dün regl olmadımHamile olma ihtimalim100 de 0.1 olur oda şans ya beni bulur mu dersiniz Kınaya geç gittim saçlar başlar dağınık oğlumu Dr götürmemişlet ve eve gittiğimde baygın gibiydi kuzum Oğlumdan hiç bişi önemli değil ! ama dün gece herkes beni suçladı hep ağladım sana aşırı düşkünde çocuk şok geçiriyor, nasıl ağladı duysan işi bırakırdın,başlatma işine gücüne nasıl kıyıyor bu masuma vs. çok mutsuzum işe gir sigarasında olsun bi eve kredi çekersiniz çocukla aşırı bağlısınız iyi değil böyle bırak çalış diyenler yukarıdakilerini diyince sinirden ağladım hep
Cok haklisin canim ben neden oyle olmayayim yazdiklarin beni cok rahatlatti cok tesekkur ederimKız olur mu öyle şey, resmini gördüm çok güzelsin. Senin gibi güzel ve şık olabilsem daha ne isterim. Depresyona filan girme. Oğlundan kalan zamanlarda kişisel bakımını yap. Günlük giymek için birkaç parça kıyafet al. Eşinin yanında evdeyken bile özen göster kendine. İşte o zaman kendine güvenin yerine gelir. Bence doğum sonrası bu duyguları hemen her kadın yaşar. Sadece lohusalık döneminde değil, aylarca hem de. O yüzden kendine iyi bakacaksın. Eşinle nişanlıyken nasılsan tekrar öyle olmaya çalış. İnan ki mümkün. Tanıdığım 2-3 çocuklu nice bakımlı, çıtır anneler var. Sen niye öyle olmayasın.
Kilo veren kizlari tebrik ediyorum.
Fenodo cnm pes etme. Sukran cok guzel seyler soylemis. Onu dinle derim.
Takipteyim sizi
Fenodo ben senin resmini görmedim. Nerden bakıcam. Çok da merak ediyorum.
Ebru hamile değilsindir canım. Ben yıllardır hap kullanırım. Normalde adetimin saati bile şaşmaz ama bazı aylar bir iki gün gecikiyor.
Neden kv doktora götürmemiş. Olur mu öyle şey . Nasıl dayanmış o çocuğun hasta haline. Ayyy bak çok sinir oldum.
Aman çok ağladı falan diyenlere de hiç aldırma. Bizim çocuklarımız güle oynaya uğurluyordu zaten bizi. Annesi çalışan her çocuk aynı tepkiyi gösterir.
Ya şimdi birşey dicem de amannnn neyse....
Özgecim naber canım nasıl gidiyo? Kv gitti mi evinizden? Selincik napıyo?
Sağol canım ben de iyi olmaya çalışıyorum. Oğlum sandalyeden düşüyo kaç gündür. Mutfak ve bilgisayar masasının sandalyelerine çıkmaya başladı. Saklıyorum ama yine sürükleyerek üstüne çıkıp düşüyo. Sandalyeden de masaya çıkmaya çalışıyo. Bacak kadar çocukla başedemez oldum, sabrım kalmadı artık. Başına bi iş gelmeden günümüz geçmiyo. İnş daha büyük bişey atlatmayız.Saol canim iyiyim sen nasilsin seninkiler napiyo? Kizcemi uyuttum uzaniyorum yemegimi de yaptim dinlenme vakti
Yarin kv ben gidicem birkac gun kalirim artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?