- 23 Haziran 2013
- 5.202
- 3.825
- 448
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #8.121
Sağol canım ben de iyi olmaya çalışıyorum. Oğlum sandalyeden düşüyo kaç gündür. Mutfak ve bilgisayar masasının sandalyelerine çıkmaya başladı. Saklıyorum ama yine sürükleyerek üstüne çıkıp düşüyo. Sandalyeden de masaya çıkmaya çalışıyo. Bacak kadar çocukla başedemez oldum, sabrım kalmadı artık. Başına bi iş gelmeden günümüz geçmiyo. İnş daha büyük bişey atlatmayız.
Neyse senin de annenler geliyomuş. Çok sevindim. Sana bi değişiklik olur. Özlemişsindir de. Keşke kalabilselerdi ama. Seline filan bakarlardı rahatlardın biraz, dinlenirdin. Ama kv kalacağın için yatılı gelemezler bu sefer.
Evet Hkmetcim gerçekten çok tehlikeli şeyler yapıyo bu aralar. O neki? Yanan ocağa elini uzatıyor, fırın yanarken dokunuyor, tost makinesini düşürmüştü 2 kere üstüne. Tencereleri tutmaya çalışıyor. Her bebek bir olmaz canım. İnş seninki öyle şeylere kalkışmaz. İnan ki artık bırak fotolu menü paylaşmak yemeğimi, kahvaltımı bile hazırlayamaz, yiyemez oldum. bi kerecik ben yemek yerken uyuyor olsa göbek atıcam.Sükrancimm bu cocuklar cook tehlikeli hiccc durmuorlar. Benim oglanda snn oglan donemine geldgnde bende yandim desene.. simdi hicc durmuo. Emeklemeye calisior. İns buyuk bise atlatmazsinz cnm bnmm..
Ozgecimm,, bende annenlerin gelmesine cok sewindim. Kv iyilesir ins kisa surede. Sende hamilesn snn durumunda zor. Kv nin kizi yok muu
Evet Hkmetcim gerçekten çok tehlikeli şeyler yapıyo bu aralar. O neki? Yanan ocağa elini uzatıyor, fırın yanarken dokunuyor, tost makinesini düşürmüştü 2 kere üstüne. Tencereleri tutmaya çalışıyor. Her bebek bir olmaz canım. İnş seninki öyle şeylere kalkışmaz. İnan ki artık bırak fotolu menü paylaşmak yemeğimi, kahvaltımı bile hazırlayamaz, yiyemez oldum. bi kerecik ben yemek yerken uyuyor olsa göbek atıcam.
menünü de beğendim o yediğin cıss ın dışında. neyse sen o sporlarla eritirsin onları da
Erkek çocuklar böyle olur derlerdi de inanmazdım oğlum olunca anladım. Vücut olarak ufak tefek olsa da güç olarak beni bayağı zorluyo. Seninki kaç aylıktı hatırlayamadım canım, 8 aylık mıydı. Yürümeye başladılar mı tamam. tut tutabilirsen. Sen de çok dikkatli ol bundan sonra ne zaman ne yapcak bilemezsin. Tam yürüyemese bile kanepelerden tutunarak bi yaramazlıklar yapabilr.Bizimki de durmuooo, herseye elini atior. Surekli agzina goturmek istiyor. Bakalm snn bebisin ayina gelinc bizimkiler neler yapacaak. Meraktayimmm.
Asil ben snin menunu begendim. Bebegin uslu durmams belli ki, az yemissinyarin o cissss lardan asla tuketmemmm yaaaaaa... aksam 5den once yedim allahtan
Kizceler iyi geceler
Bu aksam esim eve erken geldi annem babam hep beraber oturduk kizim oyuncagindan muzik calip kendince sarki soyluyo bize de alkis yaptiriyor goren olsa deli derler bur de tuttu annemle babami halay cekip hobaaa diyo kizim esimle nasil gulduk ya bu cocuk ya dansci olcak ya sarkicisabah gozunu acar acmaz baba sarki ac diyo .
Sukrancim ayy okadar tehlikeli donemleri ki kendi kizim geldi aklima 5 aylikken yataktan dusmustu kafasi mosmor olmustu okadar cok dusuyodu kafasini carpiyodu ki benim kizin oyle firina ocaga yaklastigini bilmem ben nerdeyse hic yanmadi ciss dedigimde cekerdi hemen elini
Benim bu konuda paranoyam var mesela kizim yuksek bi yerden balkondan ornegin dusucek diye cok korkuyorum balkona ciktimi aklim gidiyor gerci bu evimiz hem alcak hem de guvenli ama kvnin balkon demirlerinden cok kolaylikla dusebilir orda cok zorlaniyorum iste birine emanet ederken de gozum hep arkada kaliyo sanki birsey olcakmis gibi bu yuzden evlat yetistirmek okadar zor ki gecen 7 8 yasindaki cocuklarin basina bile ne kazalar geliyo Allah'im esirgesin onlari dusunmesi bile cok urkutucu senin oglusta baya hareketliymis yaa Allah yardimcin olsun gercekten cok zor birde inatlari yok mu ben de hala mutfakta sandalye yok kaldiriyorum balkonda da oyle cok tehlikeli hala onlar icin
Simdiden kara kara dusunuyorum 2. De cok hareketli olursa naparim diye bari uykusu yemesi iyi olsun da onlarla ugrasmayayim cocuk buyutmek zor arkadas yaa valla
Hkmetcim ohh afiyet olsun adana fanta filan bu haftanin odulu olsun artik hakettin yanii
Bu arada kvnin iki kizi var canim ikisi de calisiyor ve kucuk olan saolsun surekli talimat veriyor anneme gidin arayin vs. diye ben sadece sunu dusunerek yapiyorum dusmez kalkmaz bir Allah yarin ben de ayni duruma dusebilirim hem sevap kazaniyorum diyorum
Erkek çocuklar böyle olur derlerdi de inanmazdım oğlum olunca anladım. Vücut olarak ufak tefek olsa da güç olarak beni bayağı zorluyo. Seninki kaç aylıktı hatırlayamadım canım, 8 aylık mıydı. Yürümeye başladılar mı tamam. tut tutabilirsen. Sen de çok dikkatli ol bundan sonra ne zaman ne yapcak bilemezsin. Tam yürüyemese bile kanepelerden tutunarak bi yaramazlıklar yapabilr.
Bu arada bilerek az yemeye çalışıyorum. Evet oğlum da yedirtmiyo ama tabağıma az koymak, porsiyonlarımı küçültmek kendi elimde. Bu haftasonu annemlere gidemiyorum. İstanbulda bi akrabamızın düğünü var oraya gidecekler. Gidip gelmeleri bütün gününü alır. Hiç gittiğime değmez. Kendi evimde olduğum için haftasonu da olsa yediğime içtiğime dikkat edebiliyorum.
Gunaydin kizlae nasilsiniz Ben kalktim evi topladim dun temizlik icin gelicek olan bayan gelmedi bende bugun gelmesini soledim esim bugun calisiyoda bakalim. Bekliyorum simdi hikmetcim benim buyukte noluyo sanki dolap az esya cok olunca o kadar cok zorlaniyorum sunu anladim buyukluk kucukluk degil kullanisli ev olmasi lazim Suanki evim kira ins kendi evim olursa ilk dolaplara bakicam :))
Ozgecim ins 2.bebis uslu olur yoksa biraz zorlanabilirsin benim ablamin ilk kizi cok hareketliydi 5 dk yerinde durmazdi halada ole 2. Oldu oda bi uslu gormen lazim pusete yada yere koy aksama kadar sesi cikmaz :))
Benim kizimda cok hareketli surekli pesindeyim ama rabbim sagliklarini versin :)
Kizlar tunaydin.
Sabah kvdeme geldik yemek yaptim kizimi uyutuyorum simdi.
Btlcm ins. Canim uslu olur yoksa yanarim benim eltimin 2. kizi da bebekken okadar usluydu ki kendi kendine eeee eee der uyurdu ben tabi nasil ozenirdim cok rahat bi bebeklik gecirdi ama yasindan sonra kiz kendini asti simdi benim kizdan daha yaramaz daha inatci sastik kaldik biz de. Benim de tek umudum ilkten yaramaz olanlar sonra durulur derler yaa bari kizim 3 4 yasinda uslu olur gibi olsun onada raziyim
Bu arada sansima benim .2 evimde cok kullanisliydi .hele suanki mutfagimda dolaptan bol birsey yok kizimin oda takimi .var zaten esyalari rahat rahat yetiyor kuculenleri de vakumlu hurclara koyup anneme gonderiyorum ordaki eski .bazamin altina koyuyor bu arada ben cok esyayi da sevmiyorum kullanmadigim tencere tava ivir zivir ne varsa eski evin asansor dairesinde duruyor evim o yuzden kolay temizleniyor kizimdan dolayida evde bir biblo dahi yok olanlari da cikarmiyorum 2. De buyusun sonra gonlumce aksesuar alip koyucam eve sirf cocuklardan dolayi tv unitesi yaptirmadim misafirlikte olanlara tirmaniyo kizim ustune de ne koysan asagi indircek sehpaya dantel bile koydurtmuyo zilli elinde oraya buraya atiyo simdilik idare ediyoruz .iste
Hkmetcim fotoda mutfagini genis gordum ben aslinda hatta dedim aa oda gibi mutfak ya da amerikan mutfak mi ondan mi oyle.
İyi aksamlarrr..
Kv lere geldik.. yemek yendi oturuyoruz. Kv oglani sewiorr, cok ilgilenir sagolsun...
Menüm..
Uyandigimda sirkeli su
Kahvalti:
1kase nesfit
Yarim armut
Ogle den aksama kadar
1 adet nari , mutfaga gittim geldim yeeedimm..
Aksam:
İspanak yemegi wardi, askimla begenmedk yemedik.
Cigkofte 3adet
Kisir 2kasik
Su cok icemedim.
Spor 100mekik
20 dk leslie
Hikmet canim sen sirkeni nerden aldin markasi ne bende alacagim
Kizlar bugun hic giremedim dun aksam annem babam ve kizkardesim geldi onlarla ilgilendim yeni gittiler opuyorm hepinizi
Geçen hafta 60
Cuma 60
Gelen giden yok
Hedef 57
Sonra 55
Az kaldıya hefefe yaydıkça yaydım kendimden nefret ediyorum haftasonu 2gün boyunca katmer yedim ne olacak bu halimtablo hazırladım ama pcmi okula götürüp yüklemem gerek evimde internet yok hem okulum için hemde kendim için vınn alcam inş çok yoğunum menü bile yazamadım ıphonedan notlardan yazınca kopyslayınca kaç kez gitti ekran falan sinir oldum bide şarj alcam yeni deli şarj aleti her prizde şarj olmuyor ömrümde böyle şey görmedim prizini brğenmiyor makine her seferinde değişik değişik takıp deniyorum dün olduğu yerde bugün olmuyoryada oluyır yarın şarj alcam inş.mevcan nasıl oldu kızın
Hkmt süper
Stabil stabillikten çıkmış maşsllah şükret şüküüüü
Epru olmaz düzend gir 53lere döncmrlidin o siyah kıyafetli gotoların gibin ol
Papatyam diyetisyene git bi dahiliyeye git
Nelll olmax böyle ben syçayamı başladam napsam ya
Fenofo resmini ben niyr göremiyorum nickin yuvarlak bişey gibin canlandırıyor seni gözümde ama bi bakalım
Sağol Sehram şükrediyorum tabii. Her hafta az çok gidiyo. Darısı başına canım. Lakin bugün fazla kaçırdım biraz. Stabilliğe tekrar geri dönmezsem iyidir. Dün iyiydi, az yedim. Ama bugün oğlum yüzünden eşime yemek yapamadım. Sanırsın ki totosunda raptiye var oğlanın. Bütün gün de mızır mızırdı. Bacaklarıma yapıştı durdu. Yemek yapamayınca da kahvaltıya verdik kendimzi akşam akşam. Kıtlıktan çıkmış gibi yedim. Akşama kadar saatlerce aç kaldım. Sende moralini bozma katmere zaten kimse hayır diyemezdi güselim. Yarından itibaren dikkat edersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?